-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
πρωτο βημα ειναι η εγγραφη δηλωση του ατυχηματος και εγκαταλειψης στην Α.Ο ζητώντας αναγνωριση. Απαντηση σε 10 εργασιμες ώρες ειπε η κυρία. Αντε να δουμε.
Με την πρώτη ανάγνωση (και επηρεασμένος από τα ισχύοντα στο δημόσιο) νόμισα ότι έλεγες '10 εργάσιμες μέρες' Με τη δεύτερη ανάγνωση πρόσεξα ότι αναφερόσουν σε ώρες. Δεν ξέρω τι θα γίνει τελικά, αλλά για άλλη μια φορά φαίνεται η διαφορά στη νοοτροπία.
Εμαθα οτι μπορώ να δηλώσω σωματική βλάβη μέσα σε 3 μήνες. Σήμερα ο αδερφός μου παραπονιόταν για 'πονοκέφαλο'.... Μου ειπε ο ασφαλιστής, οτι αν δηλώσουμε και σωματική βλάβη με εγκατάλειψη τότε θα αποζημιωθούμε από το επικουρικό ταμείο ασφαλιστών...
Λέω να πάω σε ενα γιατρό σήμερα..
-
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να τον βρεις τον ακατονόμαστο
-
Ilia elpizo ola na pane kala kai na vrethei to gidi pou to ekane auto. Kai fisika tha mpleksei asxima giati pleon apo ena atixima pername se atixima me egkataleipsi ( an iparxoun kai somatikes vlaves tis opoies apeuxomai akoma xeirotera gi auton ) kai ekei ta pragmata sovareuoun gia to en logo zoo...
-
Μακαρι να πανε ολα μα ολα καλα και να τον βρειτε τον μπασταρδο....
Τσακιστε τον
-
Ηλία καλή τύχη...σίγουρα την ώρα που τη χρειάστηκες τήν είχες...
Πάντως με ΑΟ δε βλέπω να βγάζεις άκρη.
Επίσης τα βίντεο, απ όσο έχω δει, δεν είναι τόσο καλής ανάλυσης...μην είσαι σίγουρος οτι θα διακρίνεται η πινακίδα
-
Στις κάμερες εισόδου όμως που μάλλον είναι πιο κοντά στο δρόμο, όλο και κάτι θα φαίνεται. Οπότε, τσεκάρετε και όλες τις εισόδους για τέτοιο όχημα, μέχρι και μισή ώρα πριν.
Αλήθεια, εισαγγελέας δεν μπορεί να δώσει εντολή για ελεύθερη χρήση των αρχείων?
-
Τα e-pass δε 'χρεώνονται' σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα, παρά μόνο ονομαστικά στον οδηγό (ή την εταιρεία). Ενα μηχανάκι μπορεί να μπει σε οποιοδήποτε όχημα ίδιας κατηγορίας.
Το επικουρικό ταμείο έχει σίγουρο αλλά χρονοβόρο αποτέλεσμα. Αν θυμάσαι Ηλία την περίπτωση του πατέρα μου με το γύφτο που μας σακάτεψε τη C5 πέρυσι το Μάιο, μας είπαν πως κάνει από 6 μήνες μέχρι κάποια (αρκετά) χρόνια να γίνει εκκαθάριση...
Edit: σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλά και γρήγορα ξεμπερδέματα...
-
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
:rant:παει η ξανθούλα... με ασφαλιστικες μαλλον δεν βγαζω ακρη.. παμε για σκραπ...
-
Δυστυχώς δεν σε συμφέρει να κάνεις κάτι άλλο όταν θέλει 2400 ευρώ με μεταχειρισμένα ανταλ/κα κιόλας.
Πάρτε μία άλλη μεταχείρο Ξάντια και πουλήστε την αυτά για ανταλ/κα. Ενα χιλιάρικο θα το πάρετε. -
λυπαμαι πολυ...ελπιζω ο αλλος να παθει τα χειροτερα....
-
Σημερα την επαθα και εγω.. Ειχα παρκαρισμενο το αυτοκινητο μου και απο οτι μου ειπαν οι γειτονες(που δε συγκρατησαν αριθμο, απλα οτι ηταν ενα μικρο ασπρο αμαξι) πηγε να παρκαρει μια κοπελα με το ασπρο και της επεσε ενας απο πισω και αυτη επεσε πανω στο δικο μου μεταξυ φτερου και πορτας οδηγου.. Κοντραρε στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να βγει οφ το αμορτισερ στανταρ και δεν ξερω και εγω τι αλλο.. Εψαξα ολη τη γειτονια(γιατι μαλλον εδω μενει αφου εγινε 12:30 το βραδυ χτες) αλλα δε βρηκα τιποτα.. Τροχαια πηρα δεν εχει συμβαν λεει.. Η κοπελα-μαρτυρας ειπε οτι δεν τη χτυπησε πολυ απο πισω την αλλη οποτε μπορει να μην κανανε ουτε δηλωση.. Θα ψαξω ξανα σημερα το απογευμα μπας και βρω τιποτα..
Ξερει κανεις αν μπορω μεσω ασφαλιστικων να δω αν κανανε μεταξυ τους δηλωση και να τους βρω? Πηρα αλλα λενε οτι θελουν 2 μερες καταρχας και επισης οτι το σημειο μονο δεν τους φτανει, θελουν και στοιχεια τα οποια δεν εχω, ουτε καν μαρκα δεν ξερω..
Ευχαριστω παιδια!
SOS.. Τρακαρισμα και εγκαταλειψη