-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μολις αγορασα το creative Zen V plus. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΡΤΙΣΤΗ. Περιλαμβανει μονο καλωδιο usb(το συνδεεις με το pc και φορτιζει.)Ελεος κυριοι τσιγκουνηδες της creative
Ούτε το σημαντικά ακριβότερα iPod έχουν
-
και σε κατι φιλιπς τα ιδια...
-
Ειναι πάντως ενα συν να μπορεί να φορτίζει μια τέτοιου είδους συσκευή μέσω της USB...
Έχω ενα iriver H10 mp3 player εδώ και ενα εξάμηνο και 1 φορά έχω χρησιμοποιήσει το φορτιστή...
Πάντα μέσω του καλωδίου USB το φορτίζω...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ειναι πάντως ενα συν να μπορεί να φορτίζει μια τέτοιου είδους συσκευή μέσω της USB...Έχω ενα iriver H10 mp3 player εδώ και ενα εξάμηνο και 1 φορά έχω χρησιμοποιήσει το φορτιστή...
Πάντα μέσω του καλωδίου USB το φορτίζω...
Σίγουρα...αλλά ας βάζαν και ένα απλό φορτιστή μεσα. 'Έτυχε να είμαι μακριά απο υπολογιστή για λίγο καιρό και φυσικά παρόλο που το χρησιμοποιούσα με δελτίο έμεινα από μπαταρία τελικά.
-
Πρώτη δημοσίευση από το νέο pc.
-
καλορίζικο!
τρελό online GTR2 από εμένα, migf1, cavallino.
Περιμένουμε την επόμενη φορά Spiro & nick
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλορίζικο!τρελό online GTR2 από εμένα, migf1, cavallino.
παιζει το 'αγορασμενο' gtr2 οnline?
-
Καλησπέρα
Αποφασίσαμε ως οικογένεια να αγοράσουμε βιντεοκάμερα, τομέα στον οποίο έχω άγνοια. Μετά από λίγο γκούγκλινγκ και ψάξιμο συνειδητοποίησα πως στα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καλορίζικο!
yeap βρήκαμε τρόπο!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλορίζικο!
yeap βρήκαμε τρόπο!
Αυτό έλειπε...να μην έβρισκες!
-
Παίζει με Hamachi (σε αντίθεση με το LFS).
Ρε παιδιά έχω prob στο τιμόνι με το game. Έχει τζόγο και είναι πολύ ελαφρύ (παρόλο που έχω το ffb στο φουλ και τα deadzones στο 0). Το αποτέλεσμα είναι να έχω πρόβλημα στο να κρατήσω ίσιο το αμάξι ιδιαίτερα πριν το turn-in στις στροφές, αλλά και στα περάσματα από τις κορυφές τους δεν το νιώθω σταθερό. Πολύ συχνά αναγκάζομαι να διορθώνω μέσα στις στροφές, είτε με τιμόνι είτε με γκάζι.
Πάραυτα, έκανα τα 3 πρώτα sessions της σχολής οδήγσης του παιχνιδιού (accelaration, breaking, basic cornering 1 και basic cornering 2) και τερμάτιζα μπροστά από τον εκπαιδευτή. Γέμιασα GOLD διπλώματα Αλλά μέσα σε αγώνα τα AI μου επαιρναν τα σώβρακα στο breaking πριν από τις φουρκέτες (στις ανοιχτές και μεσαίες στροφές καλά τα πήγα), σε σημείο μάλιστα να με σκουντάνε από πίσω και να με βγάζουν εκτός πίστας.
Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή έχει να κάνει με το δικό μου τιμόνι μόνο;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Παίζει με Hamachi (σε αντίθεση με το LFS).Ρε παιδιά έχω prob στο τιμόνι με το game. Έχει τζόγο και είναι πολύ ελαφρύ (παρόλο που έχω το ffb στο φουλ και τα deadzones στο 0). Το αποτέλεσμα είναι να έχω πρόβλημα στο να κρατήσω ίσιο το αμάξι ιδιαίτερα πριν το turn-in στις στροφές, αλλά και στα περάσματα από τις κορυφές τους δεν το νιώθω σταθερό. Πολύ συχνά αναγκάζομαι να διορθώνω μέσα στις στροφές, είτε με τιμόνι είτε με γκάζι.
Πάραυτα, έκανα τα 3 πρώτα sessions της σχολής οδήγσης του παιχνιδιού (accelaration, breaking, basic cornering 1 και basic cornering 2) και τερμάτιζα μπροστά από τον εκπαιδευτή. Γέμιασα GOLD διπλώματα Αλλά μέσα σε αγώνα τα AI μου επαιρναν τα σώβρακα στο breaking πριν από τις φουρκέτες (στις ανοιχτές και μεσαίες στροφές καλά τα πήγα), σε σημείο μάλιστα να με σκουντάνε από πίσω και να με βγάζουν εκτός πίστας.
Γνωρίζει κανείς αν είναι κάποιο γνωστό πρόβλημα ή έχει να κάνει με το δικό μου τιμόνι μόνο;
Δοκίμασε ευθυγράμμιση, κάνε και ζυγοστάθμιση και κοίτα για καμία στραβωμένη ζάντα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παίζει με Hamachi (σε αντίθεση με το LFS).
Ρε παιδιά έχω prob στο τιμόνι με το game. Έχει τζόγο και είναι πολύ ελαφρύ (παρόλο που έχω το ffb στο φουλ και τα deadzones στο 0). Το αποτέλεσμα είναι να έχω πρόβλημα στο να κρατήσω ίσιο το αμάξι ιδιαίτερα πριν το turn-in στις στροφές, αλλά και στα περάσματα από τις κορυφές τους δεν το νιώθω σταθερό. Πολύ συχνά αναγκάζομαι να διορθώνω μέσα στις στροφές, είτε με τιμόνι είτε με γκάζι.
Δοκίμασε ευθυγράμμιση, κάνε και ζυγοστάθμιση και κοίτα για καμία στραβωμένη ζάντα
δεν μιλάει για Golf...
-
προς στιγμή νόμιζα ότι ήμουν σε λάθος θέμα
ast, δε ξέρω για πόσα
-
Toν apache από πού τον κατεβάζουμε;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
προσθήκη: Μπορώ να διακόψω το ετήσιο συμβόλαιο με την otenet που έχω ώστε να βάλω αυτό ???
Απλα θυμησου τις διαφημίσεις αυτοκινήτων που λένε:Νεο Subaru Impreza από 15000 ευρω εως και 335 αλογα. Στην περίπτωση της Τελλας τα 4 Mbps ειναι τα 335 άλογα.Στην τιμή που λεει βεβαια αλλα τα μικρα γραμματα των συμβολαίων είναι αμίληκτα.
-
Βασικά πού το είδες αυτό; Ότι δλδ στα 47 ευρώ δεν περιλαμβάνεται η adsl;
Εγώ από όσο βλέπω, περιλαμβάνεται.
Αλλού είναι οι ενστάσεις μου εμένα.
-
Που ειδες ρε Ντινο οτι εγραψα πως στην τιμη δεν περιλαμβανεται η dsl; Περιλαμβανεται αλλά δύσκολα ο dmitspan θα εχει 4 Mbps.
-
Γιατί αν πάρουμε το παράδειγμα σου, στα 15000 δεν περιλαμβάνονται τα 330 άλογα.
Οκέιζ!
-
Ισως να μην το διατυπωσα σωστά...ή μαλλον ΕΣΥ δεν το καταλαβες σωστα..
Παρε τη συνδεση της τελλας που ξεκιναει από 512 και φτανει 4Μbps.Τελος παντων,με εκανες να μπερδευτω χρονιαρες μερες και θα σου πω τιποτα.. Ηθελα να πω,πως αν η γραμμη του dmitspan υποστηριζει 4,θα εχει 4,αλλα αυτο ειναι λίγο...δυσκολο.. Καταλαβες τωρα ή να κανω και...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]