-
Σε εμένα δουλεύει κανονικά το κουμπί Βασίλη.
Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
spirosτο πήρες ρε?
καλορίζικο!έλα msn όταν μπορέσεις....
το πηρα ναι!!!
και πανω που προσπαθουσα να μεταφερω αρχεια απο το παλιο pc, κρασαρε ο δισκος του παλιου!!!
-
Δεν κρασάρουν έτσι χύμα οι σκληροί χωρίς προηγούμενα... δες μην έχεις ξεχάσει κανα jumper (αν είναι ide)... και σε αυτόν κ σε άλλο σκληρό κτλ... αν έχει κάτσει καλά το molex ktlktl
-
Τα παίζουν και χωρίς προεόρτια.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Σε εμένα δουλεύει κανονικά το κουμπί Βασίλη.Ερώτηση.
Τις τελευταίες ημέρες, όταν κάνω update το Antivir, μου ζητάει να κάνω reset τον υπολογιστή για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές!!! Οχι όλες τις φορές όμως...
Καμιά ιδέα?
Οκ τωρα ,ηθελε επανεκκίνηση τα win.
Reset ζητα οταν κανει αναβαθμιση της search engine,οταν βαζει τα νεα definitions δεν ζητα.Νομιζω δηλαδη.
Εχει αλλαξει και η ημερομηνια που ληγει,εχει παει τωρα στις 31-05-07.
-
Ρε σεις από την στιγμή που έβαλα τα ηχεία μου στο καινούριο πι-σι όποτε αναπαράγουν ήχο και μόνο κάνουν και ένα κριτς κριτς ιδιαίτερα εκνευριστικό.
Το mobo μου είναι το Asus P5B, έχει onboard κάρτα ήχου Soundmax 7.1 και τα ηχεία μου τα οποία δουλεύουν κανονικά στο laptop είναι τα 2.1 Logitech X210.
Tι μπορεί να είναι?
Επίσης με ποιο συνδιασμό πλήκτρων βγαίνω από το Standby των XP?
-
Βγαίνεις πατώντας οποιοδήποτε πλήκτρο ή κουνώντας το ποντίκι.
Τα παράσιτα οφείλονται ή στο βύσμα των ηχείων ή στην υποδοχή ήχου της μητρικής ή στους οδηγούς. Παίξε λίγο με το βύσμα γυρνώντας το αριστερά-δεξιά και κοίτα μήπως έχουν βγει νεότεροι οδηγοί για το κύκλωμα ήχου.
-
Δεν επανέρχεται ούτε με πάτημα πλήκτρου ούτε με ποντίκι...μόνο εάν πατήσω το κουμπι ΟΝ από το tower.
Επίσης πώς ορίζω το μεσσαίο κουμπί να ανοίγει tabs στο FF 2?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν επανέρχεται ούτε με πάτημα πλήκτρου ούτε με ποντίκι...μόνο εάν πατήσω το κουμπι ΟΝ από το tower.Επίσης πώς ορίζω το μεσσαίο κουμπί να ανοίγει tabs στο FF 2?
Θα πρέπει να ορίσεις να επανέρχεται με κούνημα του mouse Σάββα!
Για να δουλεύει το μεσαίο πλήκτρο πρέπει να αλλάξεις τα properties του mouse..
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Δεν κρασάρουν έτσι χύμα οι σκληροί χωρίς προηγούμενα... δες μην έχεις ξεχάσει κανα jumper (αν είναι ide)... και σε αυτόν κ σε άλλο σκληρό κτλ... αν έχει κάτσει καλά το molex ktlktlδοκιμασα καποια πραγματα χωρις αποτελεσμα ομως. Απο αυριο παλι...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν επανέρχεται ούτε με πάτημα πλήκτρου ούτε με ποντίκι...μόνο εάν πατήσω το κουμπι ΟΝ από το tower.
Επίσης πώς ορίζω το μεσσαίο κουμπί να ανοίγει tabs στο FF 2?
Θα πρέπει να ορίσεις να επανέρχεται με κούνημα του mouse Σάββα!
Για να δουλεύει το μεσαίο πλήκτρο πρέπει να αλλάξεις τα properties του mouse..
Kαι πώς θα το κάνω να επανέρχεται με το κούνημα του ποντικιού ρε συ?
Αυτό ρωτάω... -
Αααααα......
Αν θυμάμαι καλά....από τα properties της οθόνης....
-
Δεν βγάζω άκρη....
Η οθόνη είναι καλύτερο να δουλεύει στα 60 ή στα 75 hz...?
έχω tft 19' wide.
-
Ό,τι προτείνει ο κατασκευαστής. Εγώ έχω την 17άρα μου στα 72, ξέρω όμως ότι τα πολλά hz δεν συνεπάγονται πιο ξεκούραστη εικόνα όπως στις CRT. Και με 60 μπορεί να είναι μια χαρά.
-
Ρε παιδιά TFT είναι οπότε δεν έχει σημασία το refresh rate (δεν γίνεται σάρωση απο πάνω προς τα κάτω όπως στις κλασσικές CRT)...
Default οι TFT ειναι στα 60Hz και συνήθως ο driver δεν αφήνει να το ανεβάσεις...
-
Σάββα, για το θόρυβο στα ηχεία, μάλλον είναι πολύ δυνατά η προενίσχυση από την κάρτα και δημιουργεί παραμόρφωση. Αυτό ή κάτι τρέχει με τους οδηγούς (μου έχουν συμβεί και τα δύο).
Δοκίμασε πρώτα να χαμηλώσεις την ένταση από το εικονίδιο στο taskbar (αν δεν έχει, Πίνακας Ελέγχου -> Ηχοι και Συσκευές αναπαραγωγής). Επίσης απενεργοποίησε (με mute) όποια είσοδο δε χρησιμοποιείς (πχ Line In, Mic In κλπ).
-
Σάββα πήγαινε στα audio properties των Windows και κάνε mute το 'Cd Player' καθώς και το 'Line In' και 'Mic In' (οταν δεν χρησιμοποιείς το μικρόφωνο εννοείται)...
-
Στις tft το 60/72/85Hz που βλέπετε, είναι η συχνότητα με την οποία αναβοσβήνει το ccfl (λάμπα). Δεν δίνεται η δυνατότητα ρύθμισής του.
Αν η σύνδεση της tft γίνει με analog, τότε παίζει κάποιο ρόλο το refresh rate από την κάρτα γραφικών.
σε αυτή την περίπτωση ανέβασέ το όσο αντέχει η οθόνη. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kατεβηκε ο νεος FF 2.0.0.1.Δεν υπαρχει ομως δυνατοτητα να πατησεις την επιλογη 'ελενχος για ενημερωσεις' απο την 'Βοηθεια' .Μονο σε εμενα το κανει ή και σε αλλους;Επισης:ενα αρχειο με καταληξη '.mkv' με τι ανοιγει;Ξερω οτι ειναι βιντεο αλλα κανενας player δεν μου το ανοιγει.
εμένα χθες που έκανε το update δεν έχει τέτοιο πρόβλημα
τα .mkv δοκίμασε να τα ανοίξεις με το vlc player, κατέβασέ το παίζει τα πάντα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Kατεβηκε ο νεος FF 2.0.0.1.Δεν υπαρχει ομως δυνατοτητα να πατησεις την επιλογη 'ελενχος για ενημερωσεις' απο την 'Βοηθεια' .Μονο σε εμενα το κανει ή και σε αλλους;
Επισης:ενα αρχειο με καταληξη '.mkv' με τι ανοιγει;Ξερω οτι ειναι βιντεο αλλα κανενας player δεν μου το ανοιγει.
εμένα χθες που έκανε το update δεν έχει τέτοιο πρόβλημα
τα .mkv δοκίμασε να τα ανοίξεις με το vlc player, κατέβασέ το παίζει τα πάντα
Ενταξει με τον ΦΦ .ΤΟ αρχειο ομως ουτε με τον vlc ανοιγει,παιζει λιγο ο ηχος και μετα κολλαει.Θα δοκιμασω να το μετατρεψω με το Νερο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]