-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To φοιτητικό εννοάς;όχι ρε συ!
κανονικό πακετάκι ondsl kit ηταν.
117 -
Γιατί δεν τσιμπάς ένα φοιτητικό;
-
υπάρχουν ακόμη οι προσφορές;;;
νομίζω ήταν μέχρι τέλος Νοέμβρη. -
-
Ωραία
ερωτήσεις:
1.αξίζει να δεσμευτώ για ένα χρόνο;;
2.αν κάνω την διακοπή τώρα,φυσιολογικά τελειώνει στο τέλος του 12μηνου,το οποίο είναι με το νέο έτος,ενώ η προσφορά είναι μέχρι 31/12.προλαβαίνω;
3.μπορώ να μεταβώ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα απο αυτό που είμαι τώρα πληρώνοντας το κανονικό ποσό του πακέτου;(να γλιτώσω δηλαδή διακοπή-επανασύνδεση)
4.από Ιανουάριο δεν προβλέπονται τίποτα νέα πακετάκια τουλάχιστον για φοιτητές;; -
Υπάρχει η (μόνιμη) προσφορά της Forthnet για φοιτητές. Αdsl-in-a-box για ένα χρόνο με 117 ευρώ (ή κάτι παρόμοιο). Και νομίζω πως δεν έχει την διαδικασία της Διόδου, άρα δεν μπλέκεις με γραμματείες, οτε κλπ.
Για ψάξτο και αυτο.
-
Συνεχώς ανανεώνονται τα ίδια πακέτα.
Κοίτα, να πέσουν οι τιμές τόσο ώστε το 11 το μήνα για την 786 να είναι πολύ δεν ξέρω...
Για διακοπές και επανασυνδέσεις, δεν έχω ιδέα...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Υπάρχει η (μόνιμη) προσφορά της Forthnet για φοιτητές. Αdsl-in-a-box για ένα χρόνο με 117 ευρώ (ή κάτι παρόμοιο). Και νομίζω πως δεν έχει την διαδικασία της Διόδου, άρα δεν μπλέκεις με γραμματείες, οτε κλπ.Για ψάξτο και αυτο.
και είναι μέχρι 15/1
η διαδικασία διακοπή-επανασύνδεση θα είναι μια χαρά να πέσει μέσα στην εξεταστική
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Υπάρχει η (μόνιμη) προσφορά της Forthnet για φοιτητές. Αdsl-in-a-box για ένα χρόνο με 117 ευρώ (ή κάτι παρόμοιο). Και νομίζω πως δεν έχει την διαδικασία της Διόδου, άρα δεν μπλέκεις με γραμματείες, οτε κλπ.
Για ψάξτο και αυτο.
και είναι μέχρι 15/1
η διαδικασία διακοπή-επανασύνδεση θα είναι μια χαρά να πέσει μέσα στην εξεταστική
ελα μωρε...πουλας τη κορολα το πολυ πολυ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Για ψάξτο και αυτο.
και είναι μέχρι 15/1
ελα μωρε...πουλας τη κορολα το πολυ πολυ...
πιπέρι στο στόμα
κάποια πράγματα είναι priceless...
-
Καλημέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια στην επιλογή μου για νέα LCD TV προτιμώ 37' ή 40', κάτι έχει πάρει το αυτί μου για τις Amoi τι έχετε ακούσει; κάθε πρόταση ειναι πολύτημη, ευχαριστώ πολύ!
-
Παλι προβλημα... (καταραμενοι υπολογιστες!)
Δεν ανοιγουν explorer, msn! Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα συνδεσης λογω firewall. (firefox δουλευει κανονικα)
Κλεινω το firewall (Kerio) και παλι τα ιδια!
Τα χαπια μου...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παλι προβλημα... (καταραμενοι υπολογιστες!)Δεν ανοιγουν explorer, msn! Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα συνδεσης λογω firewall. (firefox δουλευει κανονικα)
Κλεινω το firewall (Kerio) και παλι τα ιδια!
Τα χαπια μου...
Βρες αυτον που σου εκανε ποδαρικο και ........
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
xenos, τι κινητό ρε συ; (πού είναι το quick reply, oέο;)Λοιπον, λιγο
Πηρα το SE Z530i, περναω καποια πραγματα (ηχους, κλπ.) απο το παλιο SE, κατα τη διαδικασια σβηνει και δεν ξανα ανοιγει!
Βγαζω μπατ. =>τπτ!
Φορτιστη => τπτ!Το παω πισω, της λεω τι εγινε, μου δινει αλλο!
Παλι παω να περασω καποια πραγματα και τα ιδια!
Το ξαναπαω πισω! Τρελαθηκε αυτη! Μου λεει δεν γινεται, κουφο! Τι εκανες?
Της λεω περασα καποια πραγματα. Επρεπε να γινει τπτ τετοιο? Μου λεει οχι! Παρε 3ο!
Παιρνω το 3ο (της λεω εγω επιτηδες θα ξαναπερασω τα παντα! λεει οκ!)
Περναω τα παντα και ολα οκ!
Επιτελους! Ολα δουλευαν μια χαρα.........................
....για 1 ωρα μεχρι που ξανακλεισε μονο του και δεν ξανα ανοιξε!
Σημερα το πηγα πισω και μαλλον θα παρω αλλο μοντελο, μιας και το συγκεκριμενο δεν το πηγα (και ουτε και αυτο απ'οτι φαινεται) απο την αρχη...
-
μια βοηθεια παιδες...
προσπαθω να στησω ενα home network μεταξυ 2 pc.
καταφερα να βλεπει το ενα το αλλο, αλλα μολις παω να μπω στα shared files μου λεει οτι 'δεν επιτρεπεται η προσβαση, εποκοινωνηστε με τον admin για να παρετε access permissions'...
πως θα δωσω προσβαση για να βλεπει ελευθερα το ενα pc τα περιεχομενα του αλλου?
-
Έλεγξε από τον πίνακα ελέγχου / Λογαριασμοί χρηστών ότι κάνεις log in ως administrator και όχι ως απλός χρήστης και στα δύο PC.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έλεγξε από τον πίνακα ελέγχου / Λογαριασμοί χρηστών ότι κάνεις log in ως administrator και όχι ως απλός χρήστης και στα δύο PC.ειμαι admin και στα 2
-
Το firewall των windows έχει δώσει άδεια για κοινή χρήση και πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Το firewall των windows έχει δώσει άδεια για κοινή χρήση και πρόσβαση σε τοπικό δίκτυο;το επενεργοποιησα και στα 2, αλλα χωρις αποτελεσμα.
-
ειδα τωρα οτι απο το 1 pc μπορω να δω τα αρχεια του 2ου, το αντιστροφο δεν γινεται.
και τα 2 ειναι συνδεδεμενα πανω στο linksys.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]