-
λογικα θα ψαχνει να βρει start button....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Tellas Zisto
Άκουσα κάτι περί προπαραγγελίας και μη χρέωσης των τελών ενεργοποίησης. Στο tellas.gr ωστόσο δεν αναφέρεται ούτε σαν προσφορά ούτε χρέωση τελών. Ξέρουμε τίποτα παραπάνω;Μια ψυχή (Την οποία θα του τη βγάλουν αυτοί που έμπλεξε) που έχει κάνει αίτηση γραμμής στην tellas εδώ κει ένα μήνα περίπου τι έγινε, μήπως ξέρει κανείς;
Aς προσεχε..
-
Γιατί λέγεται Bluetooth;
Ο βασιλιάς των Βίκινγκς Harald Bluetooth ένωσε τη Νορβηγία με τη Δανία. Ήταν πασίγνωστος για το χάρισμά του να επικοινωνεί και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά με το διάλογο – που να φανταζόταν ότι, αιώνες αργότερα, μια πανίσχυρη τεχνολογία θα έπαιρνε το όνομά του!σιγα μην τον λεγανε και Harald Wi-Fi!
To πραγματικο του ονομα ηταν Harald Blåtand
Ολη η ιστορικη αληθεια (που σας κρυβει ο drdino) εδω:
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ενω τώρα όλη η αληθεια φανερώθηκε
-
Γιατί λέγεται Bluetooth;
Ο βασιλιάς των Βίκινγκς Harald Bluetooth ένωσε τη Νορβηγία με τη Δανία. Ήταν πασίγνωστος για το χάρισμά του να επικοινωνεί και να φέρνει τους ανθρώπους κοντά με το διάλογο – που να φανταζόταν ότι, αιώνες αργότερα, μια πανίσχυρη τεχνολογία θα έπαιρνε το όνομά του!σιγα μην τον λεγανε και Harald Wi-Fi!
To πραγματικο του ονομα ηταν Harald Blåtand
Eγώ σου έβαλα την πηγή, και τουλάχιστον καταλάβαμε και κάτι. Όχι σαν το δικό σου, που είναι σαν σύγχρονη alfa: σου υπόσχεται να μάθεις τα μυστικά της οδήγησης, αλλά τελικά δεν μαθαίνεις τίποτα.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, παρόμοιο πρόβλημα εγώ το έλυσα με την εγκατάσταση νέων drivers ήχου από το site της Asus.βρήκα κι έβαλα νεότερους....αλλά τζίφος.
το 'κριτσάρισμα' το κάνει μόνο στην αναπαραγωγή του ήχου. Οταν είναι στην αναμονή δεν ακούγεται τίποτα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα, παρόμοιο πρόβλημα εγώ το έλυσα με την εγκατάσταση νέων drivers ήχου από το site της Asus.
βρήκα κι έβαλα νεότερους....αλλά τζίφος.
το 'κριτσάρισμα' το κάνει μόνο στην αναπαραγωγή του ήχου. Οταν είναι στην αναμονή δεν ακούγεται τίποτα.
με όλους τους players και με όλα τα τραγούδια?
-
ναι...ακόμα και στην ειδοποίηση για νέο mail στο Outlook...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι...ακόμα και στην ειδοποίηση για νέο mail στο Outlook...μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά περίεργη advanced ρύθμιση στο master ή στο wave control? Αν πας Adjust Audio Properties->Audio είναι επιλεγμένα τα σωστά audio devices και είναι τσεκαρισμένο το use only default devices. Αν πας στην καρτέλα Volume->Advanced (speaker settings)->Permormance είναι όλα στο full? Στα ηχεία σου οι συνδέσεις είναι εντάξει δοκίμασες με κάποιο άλλο καλώδιο ? `Ισως να έχει φθαρεί
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
ναι...ακόμα και στην ειδοποίηση για νέο mail στο Outlook...
μήπως έχεις ενεργοποιημένη καμιά περίεργη advanced ρύθμιση στο master ή στο wave control? Αν πας Adjust Audio Properties->Audio είναι επιλεγμένα τα σωστά audio devices και είναι τσεκαρισμένο το use only default devices. Αν πας στην καρτέλα Volume->Advanced (speaker settings)->Permormance είναι όλα στο full? Στα ηχεία σου οι συνδέσεις είναι εντάξει δοκίμασες με κάποιο άλλο καλώδιο ? `Ισως να έχει φθαρεί
τα ηχεία δεν φταίνε 110%.
είχα πριν τα logitech 2.1 και προχτές έβαλα τα Creative 5.1
και τα 2 δουλεύουνε κανονικά στο laptop.τα άλλα θα τα κοιτάξω...[/list]
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
οι turbo x λαμπτοπ ειναι καλοι?μου φτιαχνουν εναν στο πλαισιο με ζορικες
δυνατοτητες.καλοί είναι, απλώς φρόντισε να έχεις μεγάλη εγγύηση (2χρ.)
-
μπα τίποτα...
κάπως περιοριστηκε τώρα ή είναι ιδέα μου...
-
Eγώ σου έβαλα την πηγή, και τουλάχιστον καταλάβαμε και κάτι. Όχι σαν το δικό σου, που είναι σαν σύγχρονη alfa: σου υπόσχεται να μάθεις τα μυστικά της οδήγησης, αλλά τελικά δεν μαθαίνεις τίποτα
Ουδεν σχολιο
Σε παω παντως διοτι παντα βλεπεις τη θετικη πλευρα των πραγματων.
Ακομα και απο το τιποτα θα βγαλεις ενα αρνητικο σχολιο για την Alfa!
Ευγε! Μαθαινεις...
-
Χιούμορ!
-
αργησες...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Ένας γνωστός μου με turbo-x λάπτοπ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την on-board camera. Βάζει τους driver της, τη βρίσκει και μετά ξαναχάνεται...
Με αυτό φυσικά δεν υπονοώ ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα των turbo-x, έχε το πάντως υπ' όψιν σου αν σου παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο. -
Eχω turbo-x laptop εδω και 3 χρονια..
Προβληματα?
Η ενσωματωμενη καμερα που λειτουργει μαζι με το ενσωματωμενο μικροφωνο ποτε δεν καταφερε να καταγραψει ηχο μαζι με εικονα..
Ξεωριστα και τα δυο ναι!
Εκτος αυτου τιποτα αλλο!
Α,λογω του οτι το σασι εχει 3 ανεμιστηρες αρκετα μεγαλους (ναι,αρκετος θορυβος),αναγκαστικα να ανοιξω το κατω μερος και να τραβηξω τη σκονη που ειχε μαζευτει!
Πολυ μεγαλο το παχος της που ειχε σαν αποτελεσμα να μου υπερθερμαινει τη καρτα γραφικων και να κοβει τα καρε στα παιχνιδια!
Δεν μιλαμε για κολλημα!
Μια φορα το εχω κανει στα 3 αυτα χρονια!
Ειμαι πληρως ικοποιημενος,εχει βγαλει τα χρηματα του! -
αργησες...Σε τι;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ένας γνωστός μου με turbo-x λάπτοπ αντιμετωπίζει πρόβλημα με την on-board camera. Βάζει τους driver της, τη βρίσκει και μετά ξαναχάνεται...
Με αυτό φυσικά δεν υπονοώ ότι είναι κλασσικό σύμπτωμα των turbo-x, έχε το πάντως υπ' όψιν σου αν σου παρουσιαστεί κάτι αντίστοιχο.η camera κλείνει και ανοίγει **μόνο ** με ειδικό συνδυασμό πλήκτρων, Fn + F κάτι ίσως να το χει απενεργοποιημένο και γω μια φορά το χα πατήσει κατά λάθος και ψαχνόμουν μετά νόμιζα ότι χάλασε αλλά βρήκα ότι μόνο έτσι αλλάζει την κατάσταση του
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα, παρόμοιο πρόβλημα εγώ το έλυσα με την εγκατάσταση νέων drivers ήχου από το site της Asus.
βρήκα κι έβαλα νεότερους....αλλά τζίφος.
Για ξαναπέρνα και το Dx9.0c από πάνω!
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]