-
να υποθεσω πως τα δικαιωματα προσβασης στον φακελο ειναι τσεκαρισμενα και επιτρεπει να βλεπει ο ενας τον αλλον..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
να υποθεσω πως τα δικαιωματα προσβασης στον φακελο ειναι τσεκαρισμενα και επιτρεπει να βλεπει ο ενας τον αλλον..που και τι ακριβως εννοεις?
-
Και μενα το ιδιο προβλημα, αλλα μολις κλεισω το firewall, ολα ok.
Ακομα να εχεις κανει share τον φακελο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παλι προβλημα... (καταραμενοι υπολογιστες!)
Δεν ανοιγουν explorer, msn! Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα συνδεσης λογω firewall. (firefox δουλευει κανονικα)
Κλεινω το firewall (Kerio) και παλι τα ιδια!
Τα χαπια μου...
Βρες αυτον που σου εκανε ποδαρικο και ........
Θα τον στειλω σε hostel τον αλητη!
-
αν και τραβηγμενο, τον φακελο που θελεις να κανεις share, απο το sharing tab, εχει permissions..
πηγαινε και δες οτι ολα ειναι οπως πρεπει να ειναι απο πλευρας access -
Ο χρήστης tm έγραψε:
αν και τραβηγμενο, τον φακελο που θελεις να κανεις share, απο το sharing tab, εχει permissions..
πηγαινε και δες οτι ολα ειναι οπως πρεπει να ειναι απο πλευρας accessευχαριστω Τριανταφυλλε, ετσι λυθηκε μερικως το προβλημα.
-
Μια που μιλάμε για home networks, γιατί η ταχύτητα με την οποία βλέπω τις θέσεις δικτύου, εξερευνώ τον κοινόχρηστο φάκελο και αντιγράφω ή αναπαράγω τα αρχεία από τον κοινόχρηστο φάκελο είναι πολύ μικρή; Συγκεκριμένα, αρχείο 180 MB που έχω επιχειρήσει να στείλω, μου λέει ότι χρειάζεται 90 λεπτά. Η ταχύτητα δικτύου από τα 54MBit πέφτει στο 1ΜBit και κάθε φορά που πάω να ανοίξω τις θέσεις δικτύου, ο φάκελος ρετάρει και νομίζεις ότι κόλλησε. Κατά τα άλλα, το PC είναι γρήγορο και απροβλημάτιστο...
Linksys ασύρματο το router.
-
Πηρα ενα ρουυτερρρρ ρουτερ πικραμεενοοο
και μου γραφει πως!
δε θα γυρισειςςςςς πιαααααπαιδια, μη τρελλαθουμε.. λαβετε υπ οψιν σας οτι και τα ρουτερ εχουν.. επεξεργαστες....
λογικο ειναι καποια στιγμη να τα παιζει ο κακομοιρος και να μη προλαβαινει να δρομολογει τα πακετα in a timely fashion... ειδικα οταν προκειται για φθηνιαρικο ρουτερ που προοριζεται για χομ χρηση...
κι εγω αυτο το μπ*&^% για ρουτερ εχω (den exeis forthnet? de ksereis ti xaneis) και οταν κατεβαζω κατι απο το δικτυο σε ταχυτητες του στυλ 40+ παω να μπω στο ιντερφεϊς του και αργει τρελλα να μου εμφανισει τις σελιδες...
ετσι για να παρετε μια ιδεα του τι παιζει γενικως..σπυρο, μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις οτι ελυσε μερικως το προβλημα?
-
Έχει κανείς εμπειρία απ' αυτό;
http://www.creative.com/products/produc ... 5441&nav=1Ή γενικότερα από κάποιο mp3 της creative;
Έχει 59 ευρώ στο Πλαίσιο και μου φαίνεται αξιοπρεπέστατο. 1gb μνήμη, 1ΑΑΑ μπαταρία (αυτό είναι καλό γιατι τις βρίσκεις παντού και δεν ξεμένεις-αν και είναι κάπως ακριβές).
Υπάρχει και το Zen plus με οθόνη 1,5 ίντσας (δεν έχω καταλάβει τι χρειάζεται), αλλά έχει 120 ευρώ. Είναι δυνατόν να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας ήχου;
-
Κάποια πρόταση για δωρεάν download manager;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
παιδια, μη τρελλαθουμε.. λαβετε υπ οψιν σας οτι και τα ρουτερ εχουν.. επεξεργαστες....
λογικο ειναι καποια στιγμη να τα παιζει ο κακομοιρος και να μη προλαβαινει να δρομολογει τα πακετα in a timely fashion... ειδικα οταν προκειται για φθηνιαρικο ρουτερ που προοριζεται για χομ χρηση...
κι εγω αυτο το μπ*&^% για ρουτερ εχω (den exeis forthnet? de ksereis ti xaneis) και οταν κατεβαζω κατι απο το δικτυο σε ταχυτητες του στυλ 40+ παω να μπω στο ιντερφεϊς του και αργει τρελλα να μου εμφανισει τις σελιδες...
ετσι για να παρετε μια ιδεα του τι παιζει γενικως..Να αργεί σε συνδέσεις με internet κλπ. ναι, αλλά να αργεί ΚΑΘΕ φορά να διαβάσει τον φάκελο του home δικτύου, σημαίνει ότι κάτι δεν έχω ρυθμίσει σωστά. Πάει τόσο αργά που νομίζεις ότι κόλλησε το pc, ακόμα και από το φάκελο 'θέσεις δικτύου'. Το δε δίκτυο δεν είναι και ιδιαίτερα επιβαρυμένο, με τεράστιους φακέλους και 300 μηχανήματα συνδεδεμένα.
Αντίθετα, από το router και τη λειτουργία του στο internet, δεν έχω κανένα παράπονο. Δεν κολλάει συχνά, δεν χρειάστηκε παρά 3-4 φορές το λεγόμενο restart στον 1,5 χρόνο που το χρησιμοποιώ. Πετυχαίνω ασύρματα και σε αρκετά άσχημη θέση μέχρι και 70αρια με 768. Το interface ανοίγει και κινείται φυσιολογικά...
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ετσι για να παρετε μια ιδεα του τι παιζει γενικως..OΛΕΣ οι εταιρίες στα πακετα προσφορών βαζουν μούφα router..Γι αυτο προνοείς για να εχεις...
-
Καλο το Creative.Το εχει ένα φιλαράκι μου και είναι αρκετα ευχαρηστημενος
Αν σε μια ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη βάλεις μια καρτα μνημης SD 150Χ ενω η μηχανη διαβάζει μέχρι 133χ υπάρχει προβλημα?Θα τη διαβάζει την καρτα μνημης?
Εχω μια Κανον Ιξους 65 -
Ο χρήστης tm έγραψε:
σπυρο, μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις οτι ελυσε μερικως το προβλημα?
χμμμ....
το 'μερικως' πηγαινε στο οτι οπως ειπα το 1ο pc μπορουσε να δει τα αρχεια που ηταν shared στο 2ο, αλλα οχι το αντιστροφο.
εγω απλα ηθελα να μεταφερω καποια αρχεια (μεγαλα) απο το 2ο στο 1ο. Ετσι απο το 2ο εβαλα τα αρχεια που ηθελα στο shared του 1ου, και τα ειδα κανονικα.
δε μπορω να το εξηγησω καλυτερα
-
ψαξε μηηπως στο αλλο μηχανημα μηπως υπαρχει καμμια σουιτα προγραμματων εγκατεστημενη που περιλαμβανει και κανα 'κρυμμενο' firewall...
εχω φαει τρελλες ιστοριες με τετοιες μαλακιες...
(δεν καταλαβα πως σε βοηθησα ομως...) -
το 2ο pc θα φαει συντομα format, οποτε οτι και αν εχει....
-
ε, τοτε στο πισι νουμερο 2 του βαζω τγια!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Παλι προβλημα... (καταραμενοι υπολογιστες!)Δεν ανοιγουν explorer, msn! Μου λεει οτι υπαρχει προβλημα συνδεσης λογω firewall. (firefox δουλευει κανονικα)
Κλεινω το firewall (Kerio) και παλι τα ιδια!
Τα χαπια μου...
fixed! Μαλακια του explorer...
-
spiros
το πήρες ρε?
καλορίζικο!έλα msn όταν μπορέσεις....
-
Kατεβηκε ο νεος FF 2.0.0.1.Δεν υπαρχει ομως δυνατοτητα να πατησεις την επιλογη 'ελενχος για ενημερωσεις' απο την 'Βοηθεια' .Μονο σε εμενα το κανει ή και σε αλλους;
Επισης:ενα αρχειο με καταληξη '.mkv' με τι ανοιγει;Ξερω οτι ειναι βιντεο αλλα κανενας player δεν μου το ανοιγει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]