-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οποιοδήποτε Toshiba σε αυτό το εύρος τιμής του ψάχνεις. Αν σου φαίνονονται ακριβοί για τα χαρακτηριστικά τους, ρίξε μια ματιά σε Fujitsu-Siemens. -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Οποιοδήποτε Toshiba σε αυτό το εύρος τιμής του ψάχνεις. Αν σου φαίνονονται ακριβοί για τα χαρακτηριστικά τους, ρίξε μια ματιά σε Fujitsu-Siemens.Για τα Toshiba θα συμφωνησω.Για την τεχνικη υποστηριξη-αντιπροσωπεια (λεμε τωρα ) της Fujitsu-Siemens θα διαφωνησω...
Αν και βρε Asimov συγαυρε..,Hp ειναι απ τους top.Τεσπα,αφου την επαθες με τον hp,προφανως ειναι ψυχολογικο ακομα..
-
Οι HP είναι μάπα._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._Και ο λόγος;Να πω κι εγω ότι η Φερραρι σπαει._ Και;
-
Ναι, οι Toshiba ειναι στα υπ' οψιν
Pasxe, συναδελφε, π@π@ρι@ top ειναι οι hp... Οι κουβαδες των υπολογιστων Κι ενα ipaq 2790 που 'χε παρει η αδερφη μου τα ιδια χαλια... Απο τον πρωτο μηνα στο service
Φανταζομαι Acer αποκλειονται, ετσι; Για Asus ακουω καλα λογια αλλα μαλλον ειναι πανακριβοι
(Μου μπηκε και μια ιδεα για Turbo-X λογω τεχνικης υποστηριξης διπλα στο σπιτι μου και... τιμης Κακή ιδέα; ) -
Χαλάνε συχνά και το service στους χρεώνει για καινούριους [edit: οι ΗΡ, όχι οι T-X, οι οποίοι παλιότερα 'φημίζονταν' για τη χαμηλή τιμή, αλλά τις μέτριες οθόνες και την μέτρια προς κακή θερμική συμπεριφορά).
-
Μαλιστα,με 3 Hp που τραβηξαν τα πανδεινα,no problem.Τεσπα,Ασιμοφ συναδελφε,καποιος (όπως εχω ξαναδιαβασει εδω μεσα) θα σου πει ότι η Αsus ειναι πανακριβη γι αυτα που προσφερει.Γνωμη μου...να πας οπωσδηποτε για Asus.Τurbo X....μμμμ,ΜΑΠΑ που λεει κι ο μανος...
Οσο για το ipack,κι ο αδερφός μου ειχε ενα μπρελοκ φερραρι και του σπασε.Οι τυποι στο μαρανελλο δεν ξερουν τι τους γινεται.. -
Εγώ αγόρασα Fujitsu - Siemens. Χρειάστηκε μάλιστα να μάθω μέτα απο 5 μέρες το πόσο καλό ή κακό είναι το after sales τους αφού η GeForce7600 του ήταν ελλατωματική. Χρόνος εξυπηρέτησης 10 μέρες συνολικά -όχι εργάσιμες- δεν σπάσανε και το ρεκόρ ταχύτητας αλλά τέλος πάντων, η αντιπροσωπεία είναι καινούργια και ακόμα δεν έχει οργανωθεί πλήρως, ακόμα περιμένω να μου έρθει το χαρτί επέκτασης εγγύησης από τον Νοέμβριο
Πάντως είμαι απόλυτα ευχαστιστημένος από το μηχάνημα και φυσικά το value for money του όταν τον αγόρασα εγώ ήταν πραγματικά απίστευτο.
Eπίσης επειδή στην Γερμανιά που οι FS είναι ας πούμε όσα τα VW, Audi, Opel, Mercedes, BMW, Porsche και λοιποί Γερμανικά αν μιλούσαμε για πληθυσμό αυτοκινήτων έμαθα οτι γενικά είναι πολύ αξιόπιστα μηχανημάτα. Δεν έχουν το στυλ ενός Vaio βέβαια αλλά είναι τίμιες επιλογές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._+1
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._
+1
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._
Και ο λόγος;Να πω κι εγω ότι η Φερραρι σπαει._ Και;
τι και;;;
που το περίεργο να σπάσει;;;για τα turbo-X εδώ κ ένα μήνα που το έχω είναι μια χαρά!
ποιοτικό,δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα κ τουλάχιστον για την εξυπηρέτηση δεν πιστεύω να υπάρχουν κ πολλοί που να έχουν αρνητική γνώμη. -
οι Acer ειναι αρκετα καλοι, F-Siemens μας εχει βγει καλος
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._
+1
όσο και να χτυπιέσαι τα HP είναι ΓΤΠ .-
-
Παντως εγω με HP series DV2000, δεν εχω κανενα απολυτως παραπονο εδω και μηνες... και γενικα η σειρα 2000 και 6000 εχουν αφησει πολυ καλες εντυπωσεις διεθνως. Απλα θα πω πως εχουν ακαμπτο σασι, χαμηλες θερμοκρασιες, αρκετα καλα υλικα κατασκευης και ποιοτικα υποσυστηματα (ηχεια, touchpads, οθονες και λοιπα).
Αν μου ελεγαν 2 χρονια πριν να παρω HP θα ουρλιαζα.... γιατι ειχαν βγαλει πολλες προβληματικες σειρες. Πραγμα το οποιο δεν ισχυει ποια.
Πλεον το τελευταιο διαστημα τα πρωτεια της αναξιοπιστιας και του κακου service τα κρατα η Acer και με διαφορα. Εχω βαρεθει να διαβαζω για αστοχιες...
Toshiba παντως ειχα, ηταν εξαιρετικα τα φορητα της. Πλεον δεν θα τα ελεγα και τοσο εξαιρετικα. Απο τοτε που κατεβηκε στις τιμες... κατεβηκε λιγο και στην ποιοτητα της.
Fujitsu Siemens, καλη... αλλα οχι σε ολες τις σειρες τις.Σε οποιοδηποτε φορητο μην παραλειψετε επεκταση εγγυησης. Οποιος το κανει ειναι αξιος της τυχης του.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._
+1
Yes boss..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οι HP είναι μάπα._
+1
+1
-
οι φορητοί είναι ψευτοκατασκευές. εκτός κάποιων πιό στιβαρών κατασκευών:iconcool:.
καλά, εδώ που τα λέμε ελάχιστο hardware πιά αντέχει στις κακουχίες...(edit... και προσέξτε ότι δε μιλάμε για κακουχίες: να μη μας μείνει στό χέρι έστω!) και γιατί να είναι έτσι εξ'άλλου αφού τις εταιρίες τις συμφέρει το κάθε τι να καταστρέφεται με το παραμικρό; τσάμπα λεφτά θα δίνω σου λέει;:roll:
το hardware ('σκληρά πράματα' ΄σε πολύ λεύτερη μετάφραση) πιά θα έπρεπε να ονομάζεται flimsyware .
ασταδιάλα πιά
-
το δικό μου Τοshiba πάντως αντέχει 5 χρόνια τώρα χωρίς κανένα πρόβλημα και με ανελέητη χρήση. Τώρα με το desktop μπήκε στο περιθώρειο αλλά τα λεφτά του τα έβγαλε.
-
elteo... είσαι πολύ, πολύ τρυφερός με το hardware σου...
(σιγαστήρ, πες του κ συ... )
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
elteo... είσαι πολύ, πολύ τρυφερός με το hardware σου...(σιγαστήρ, πες του κ συ... )
ο σιγαστήρ με ξέρει...
απλά τα Toshiba είναι ψηλά στην αξιοπιστία. Η πιάτσα το ξέρει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]