-
Έχει κανείς τα vista; Περιμένω εντυπώσεις, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει πλέον.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Έχει κανείς τα vista; Περιμένω εντυπώσεις, αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να με ενδιαφέρει πλέον.ΕΛΕΟΣ
-
RAID μπορει να κανει καποιος με δυο ραπτορες διαφορετικης χωριτικοτητας??? ενας 36αρη και εναν 74αρη??
-
Όταν βρω μια καλή έκδοση των vista για αξιολόγηση, θα τα εγκαταστήσω σε κάποιο partition μαζί με το Office 2007 για να τα ελέγξω.
Προς το παρόν περιμένω να βγουν τα πρώτα διορθωτικά patch και βλέπουμε. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Για κάποιο ηλίθιο λόγο, ο firefox δεν κάνει πλέον ορθογραφικό έλεγχο παρόλο που απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το Ελληνικό λεξικό. Όταν κάνω δεξί κλικ πάνω στην υπογραμμισμένη με κόκκινο λέξη μου βγάζει αυτό:Δείχνει ότι η λέξη είναι λάθος, την υπογραμμίζει, αλλά δεν μου προτείνει την σωστή.
Με αρκετό ψάξιμο στο google ανακάλυψα ότι το extension Adblock μπορεί να δημιουργεί προβλήματα λόγω διαρροής μνήμης (ε;). Το απεγκατέστησα βάζοντας στην θέση του το Adblock Plus και ο ορθογραφικός έλεγχος επανήλθε. Τώρα, το αν έφταιγε αυτό, ή εκείνη την στιγμή κουνήθηκαν τα ρουθούνια του Μητσοτάκη δεν το ξέρω. Πάντως τώρα δουλεύει σωστά.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
RAID μπορει να κανει καποιος με δυο ραπτορες διαφορετικης χωριτικοτητας??? ενας 36αρη και εναν 74αρη??δεν αξίζει. ούτε 0 μπορείς να κάνεις ούτε 1... αν διαλέξεις μόνο 36 από τα 74 του 74άρη δε θα έχουν τα ίδια γεωμετρικά χαρακτηριστικά... πάπαλα.
εκτός αν κάνεις jbod που δεν έχει νόημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν βρω μια καλή έκδοση των vista για αξιολόγηση, θα τα εγκαταστήσω σε κάποιο partition μαζί με το Office 2007 για να τα ελέγξω.
Προς το παρόν περιμένω να βγουν τα πρώτα διορθωτικά patch και βλέπουμε.Vista? I don't know this word
-
You should....
-
Office 2007
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Office 2007πραγματικά πολύ καλό!
-
Πρώτη δημοσίευση με τον Ελληνικό IE 7 εγκατεστημένο!
Για να δούμε τι θα δούμε... -
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Xθες εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη. Σημερα παω να τον ανοιξω σε λινουξ και αντι να με βγαλει κανονικα 'μεσα' (δεν χρειαζοταν να κανω log in) με εβγαλε στην οθονη για να κανω log in.
Βαζω ονομα, κωδικο περιμενω ~10' και με ξαναβγαζει να δωσω παλι κωδικο!
Ετσι δεν μπορω να μπω με τπτ! Αν πατησω να μπει σε Failsafe ( ) και βαλω κωδικο, ανοιγει κανονικα (οχι το περιβαλλον, μονο η κονσολα).
Τι γινεται?
-
Έχω κι εγώ το ΟΦΙΣ ( ) 2007 αλλά δεν το έχω εγκαταστήσει. Το έχω δει να τρέχει και πραγματικά είναι το κάτι άλλο. Δεν το κάνω επειδή στέλνω πολλά εγγραφα και πρέπει να τα σώζω σε 2003 για να μπορούν να τα ανοίγουν οι χρήστες που δεν έχουν. Προβλήματα από κανέναν?
(Αφού έκανε ποστ ο Ευριπίδης από ΙΕ 7 το φόρουμ θα πέσει σε λίγο )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Αφού έκανε ποστ ο Ευριπίδης από ΙΕ 7 το φόρουμ θα πέσει σε λίγο )Τι να κάνουμε... Εμείς οι επι χρόνια άμεσοι συνεργάτες του Μπιλάκου οφείλουμε να μην υποκύπτουμε στις φαινομενικά δελεαστικές προτάσεις του ανταγωνισμού. Κάτι Μοτζίλες και Γκοτζίλες είναι 'απαγορευμένα' είδη, άσε που δε βγάζουμε βιβλία για πάρτη τους...
Πάντως για σήμερα τουλάχιστον, μια χαρά δείχνει να δουλεύει...
-
Κάτι Μοτζίλες και Γκοτζίλες είναι 'απαγορευμένα' είδη, άσε που δε βγάζουμε βιβλία για πάρτη τους...Πάντως για σήμερα τουλάχιστον, μια χαρά δείχνει να δουλεύει...
Γεια στο στομα σου...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Xθες εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη. Σημερα παω να τον ανοιξω σε λινουξ και αντι να με βγαλει κανονικα 'μεσα' (δεν χρειαζοταν να κανω log in) με εβγαλε στην οθονη για να κανω log in.Βαζω ονομα, κωδικο περιμενω ~10' και με ξαναβγαζει να δωσω παλι κωδικο!
Ετσι δεν μπορω να μπω με τπτ! Αν πατησω να μπει σε Failsafe ( ) και βαλω κωδικο, ανοιγει κανονικα (οχι το περιβαλλον, μονο η κονσολα).
Τι γινεται?
δές τι γίνεται στο αρχείο που έχει την εντολή για αυτόματο login
για KDE νομίζω είναι /etc/opt/kde3/share/config/kdm/kdmrc
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
δές τι γίνεται στο αρχείο που έχει την εντολή για αυτόματο login
για KDE νομίζω είναι /etc/opt/kde3/share/config/kdm/kdmrc
Το θεμα ειναι τι να δω?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Xθες εκλεισα κανονικα τον υπολογιστη. Σημερα παω να τον ανοιξω σε λινουξ και αντι να με βγαλει κανονικα 'μεσα' (δεν χρειαζοταν να κανω log in) με εβγαλε στην οθονη για να κανω log in.
Βαζω ονομα, κωδικο περιμενω ~10' και με ξαναβγαζει να δωσω παλι κωδικο!
Τι γινεται?[egkathetos]
Αααα ρε, ΑΣΦΑΛΕΙΑ το Linux... οχι μαλατσιες... Πραγμματικα ενα τετοιο συστημα ειναι απορθητο και απολυτα αξιοπιστο (αφου μονο log in screen δειχνει....)
Go Linux
[/egkathetos]
Υπαρχει περιπτωση να μπηκε κανεις και να σου εβαλε κωδικο?
Ως root useer μπαινεις?
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]