-
Σας εχει τυχει ποτε εκει που περπατατε να αισθανθειτε την ακατανικητη αναγκη να ικανοποιησετε μια βιολογικη σας αναγκη?(και δεν εννοω τις αναγκες που μας προκυπτουν οταν παιρναμε εξω απο τη Νομικη,τη Φιλοσοφικη ή το Πα.Μακ )
Ανθρωποι ειμαστε και με δεδομενο οτι περναμε πολυ ωρα εκτος σπιτιου λογω του συγχρονου τροπου ζωης και το οτι δεν υπαρχουν πια δημοσια ουρητηρια(To the best of my knowledge τουλ) ολο και θα χετε ερθει στην ακομψη αυτη θεση.
Πως αντιδρας αληθεια σε αυτη την κατασταση?Καθως απο οτι γνωριζω αποτελει και προσβολη της δημοσιας αιδους και αν σε δει αστυνομικος μπορει να σε συλλαβει(κι αν το κανεις μπροστα στο abc μπορει και να σε πλακωσει κιολας) -
Σας εχει τυχει ποτε εκει που περπατατε να αισθανθειτε την ακατανικητη αναγκη να ικανοποιησετε μια βιολογικη σας αναγκη?(και δεν εννοω τις αναγκες που μας προκυπτουν οταν παιρναμε εξω απο τη Νομικη,τη Φιλοσοφικη ή το Πα.Μακ )
Ανθρωποι ειμαστε και με δεδομενο οτι περναμε πολυ ωρα εκτος σπιτιου λογω του συγχρονου τροπου ζωης και το οτι δεν υπαρχουν πια δημοσια ουρητηρια(To the best of my knowledge τουλ) ολο και θα χετε ερθει στην ακομψη αυτη θεση.
Πως αντιδρας αληθεια σε αυτη την κατασταση?Καθως απο οτι γνωριζω αποτελει και προσβολη της δημοσιας αιδους και αν σε δει αστυνομικος μπορει να σε συλλαβει(κι αν το κανεις μπροστα στο abc μπορει και να σε πλακωσει κιολας) -
Εγώ πίνω και πολύ νερό καθώς προάγει την υγίεια και συνεχώς κατουριέμαι..
Οπότε αν είμαι σε περιοχή με μαγαζιά πάω σε κάνα goodys ή everest,αλλιώς βρίσκω κάνα δεντρο..Το θέμα πάντως πέρα απο το αστείο του μέρος είναι πολύ σοβαρό..
Τα πράγματα είναι τραγικά. -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Πως αντιδρας αληθεια σε αυτη την κατασταση?Καθως απο οτι γνωριζω αποτελει και προσβολη της δημοσιας αιδους και αν σε δει αστυνομικος μπορει να σε συλλαβει(κι αν το κανεις μπροστα στο abc μπορει και να σε πλακωσει κιολας)Προφανος φιλε ομικρονε 3 εχεις προγεροντικες ανησυχειες για την υποτηθεμενη ακρατια που μπορει να σου προκυψει, εκτος και αν προς στιγμη σε επιασε κοψιμο, κ οτι θυμασαι χαιρεσε!!
Κ μιας κ το εφερε η κουβεντα να παω να ριξω κ εγω ενα κατουρημα καλα που μου το θυμησες.
Ευτηχως υπαρχει κ αυτο το φορουν κ δεν σπαμε την φουσκα μας!!!! -
το πρωί θα πέσει 'ανακούφιση'
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Σας εχει τυχει ποτε εκει που περπατατε να αισθανθειτε την ακατανικητη αναγκη να ικανοποιησετε μια βιολογικη σας αναγκη?Ναι, αλλά είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να κάνεις σεξ με την πρώτη κοπέλα που θα πετύχεις στο δρόμο.
Χμ; Για σεξ δε μιλούσες;;; ...
-
το πρωί θα πέσει 'ανακούφιση'
φαινεται 'ανακουφιζονται'...
Χμ; Για σεξ δε μιλούσες;;; ...
Nope,take another shot
-
πολλες φορες αναγκαζομαι να φορεσω την πανα μου
το προβλημα ειναι η ενδεχομενη δυσοσμια
-
Προσωπικά οταν ήμουν μικρός μόνο είχα πάει 'προς νερού μου' (θεική έκφραση) στη φύση...
Αν δεν υπάρχει τουαλέττα και νυπτήρας για πλύσιμο χεριών απλά κρατιέμαι (βλ. υποχόνδριος-ψυχαναγκαστικός)...
Βέβαια τα πράγματα μια περίοδο ηταν χειρότερα - απλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλη τουαλέττα απο του σπιτιού μου...
Εκεί να δείτε ταλαιπωρία...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Βέβαια τα πράγματα **ME **περίοδο **θα **ηταν χειρότερα - Εκεί να δείτε ταλαιπωρία... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Βέβαια τα πράγματα **ME **περίοδο **θα **ηταν χειρότερα - Εκεί να δείτε ταλαιπωρία...
-
Κριμα που ο Mod θα κλειδωσει αλλο ενα ποιοτικο(τατο) τοπικ...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Κριμα που ο Mod θα κλειδωσει αλλο ενα ποιοτικο(τατο) τοπικ... -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προσωπικά οταν ήμουν μικρός μόνο είχα πάει 'προς νερού μου' (θεική έκφραση) στη φύση...**Αν δεν υπάρχει τουαλέττα και νυπτήρας για πλύσιμο χεριών **απλά κρατιέμαι (βλ. υποχόνδριος-ψυχαναγκαστικός)...
Βέβαια τα πράγματα μια περίοδο ηταν χειρότερα - απλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω άλλη τουαλέττα απο του σπιτιού μου...
Εκεί να δείτε ταλαιπωρία...
Γιατί ρε συ? Κανενός άλλου πιάνεις και κατουράει?
Εντάξει όλοι πλένουμε τα χέρια μας μετά αλλά αν δεν υπάρχει νεράκι....θα σκάσει η φούσκα σου? Πάρε κανένα ειδικό μαντηλάκι τουλάχιστον να έχεις στο αμάξι!
-
Για να σοβαρευτούμε, θα επισημάνω ότι τα χέρια πρέπει κυρίως να πλένονται ΠΡΙΝ την ούρηση. Αυτά είναι απείρως πιο βρώμικα σε σχέση με ο,τιδήποτε άλλο.
Α, και τα ούρα είναι ασηπτικά, αν δεν πάσχεις από κάτι. -
Αυτό ακριβώς. Πάντα είχα την απορία γιατί να ανησυχούμε για το μετά, ενώ δεν σκεφτόμαστε τα χίλια δυό μικρόβια που έχουν τα χέρια μας και μπορεί να μας κάνουν καμιά μόλυνση στα γεννητικά όργανα. Καλύτερα και πριν...
-
Ναι εδώ τον στέλνεται να κάνει ανασκαφές στην κάθε λινάτσα...τα χέρια σας σας μαράνανε!
-
Γιαυτό υπάρχουν και τα σκουφάκια...
-
Έχω χρόνια να πάω σε πισίνα!
Εχετε "ανακουφιστει" ποτε σε δημοσιο χωρο?