-
Ο χρήστης tm έγραψε:
exm...
καποιος που θα παει παραλιακα να μην κανουμε τον γυρο του κοσμου?H Kimis!!!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
exm...
καποιος που θα παει παραλιακα να μην κανουμε τον γυρο του κοσμου?Τι λετε να δωσουμε ραντεβου καπου παραλιακα, με καποιον που ξερει και να παμε κονβοϊ.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Τωρα που πα γλυκο.... Γιαουρτι με μελι εχουν.... Ετσι δεν ειναι;;;;
Και καρυδόπιτα με παγωτό!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
exm...
Πιθανότατα και εγώ...
-
Αν είμαι Αθήνα και μπορώ, ίσως έρθω και εγώ μαζί με το πνεύμα των Χριστουγέννων
-
Γιώργο (lokatzis) ορίζεσαι εθελοντής να μαζεύεις τις συμμετοχές!
-
Λιγο ακομα και θα βοηθουσες κ εσυ τα παιδια με τα πιατα.....
Αντε.... εχεις πολυ καλες πιθανοτιτες να προλαβεις το γλυκο.Γι'αυτο δεν το κάνετε 9 να προλάβω τιποτα περισσοτερο?
Τωρα που ειπώθηκε γλυκο, ο Νικόλας ορίστηκε εθελοντης για καρυδαπιτα η ακόμα??
exm...
Εξαρταται, με ποιο αυτοκινητο θα είσαι!!
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αν είμαι Αθήνα και μπορώ, ίσως έρθω και εγώ μαζί με το πνεύμα των ΧριστουγέννωνΝαι!!!!!!!!!!!
Για την πλατεια τα διαβασες;;;;; -
-
kouk
-
lokatzis
-
tm
-
sp0+
-
Χρήστος Λάππας
-
pad
-
cavallino+1
-
aserf
-
cavallino
-
Funis
-
tm
-
taurus
-
nasos
-
Wagner669
-
MAD-MAX-13
-
ratanplan
-
Blackman@TFRC
-
InsaneDriver
χμ......
Το βλεπω να χανουμε την κοντρα μ ενα τραπεζι διαφορα.... -
-
Λοιπόν μέχρι τις 9-9.30 θα μιλάτε (εντάξει ο Κουκος ας τρωει γιατι θα αρχισει να τσιμπολογάει από τους διπλανους και θα γινουμε ρεζήλι) και μετα θα παραγγειλετε!
Να προλάβουμε κι εμείς!!
-
Δεν το έγραψες καλά
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιώργο (lokatzis) σε ευχαριστούμε που προσεφέρθης να μαζεύεις τις συμμετοχές!EDIT: Μου 'κλέβει' τη δουλειά ο Wagner669
-
Wagner669 όντως έχει χιούμορ.....ξέρει και ανέκδοτα.....ο κίμι πιλότος!
Ρε πεμπτη απο παραλία εγώ δεν πάω π΄ρωτον φοβάμε τους κάγκουρες και δεύτερον δεν γουστάρω τα μπλοκα! Αν είναι το άστρα σπίτι (κα ιδεν έχει βγει με τους φίλους του ) θα το πάρω και έρχομαι απο παραλία μαζί σας.
Μαυράνθρωπε, έλα ρε μην ανυσηχείς δεν θα είσαι μόνος σου έχω αρχίσει δίαιτα πάλι.....
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δεν το έγραψες καλάΓιώργο (lokatzis) σε ευχαριστούμε που προσεφέρθης να μαζεύεις τις συμμετοχές!
EDIT: Μου 'κλέβει' τη δουλειά ο Wagner669
Μη γκρινιαζεις....
Αλλιως το φτιαξα εγω.....-
kouk
-
lokatzis
-
tm
-
sp0+
-
Χρήστος Λάππας
-
pad
-
cavallino+1
-
aserf
-
cavallino
-
Funis
-
tm
-
taurus
-
nasos
-
Wagner669
-
MAD-MAX-13
-
ratanplan
-
Blackman@TFRC
-
InsaneDriver
χμ......
Το βλεπω να χανουμε την κοντρα μ ενα τραπεζι διαφορα.... -
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Wagner669 όντως έχει χιούμορ.....ξέρει και ανέκδοτα.....ο κίμι πιλότος!Τωρα που θα εκδοθεί το ανέκδοτο, θα σε βάλω να φας τις παντοφλες σου κακομοιρη μου!!
@Kimis: Ναι καλά! Τα ξέρουμε τα δικά σου τα 9:30...
Μην ανησυχείς όμως....θα σου φυλάξω καρέκλα δίπλα μου!Καταρχην νοουμενα για την συνεπεια των ραντεβου μου δεν δέχομαι!! Επειδη έτυχε 1-2 φορες να αργησω 1 λεπτακι...
Δευτερον, η τρομοκρατία (καρεκλα δίπλα σου) είναι κοινή τακτική της εξουσίας και δε με τρομάζει! Θα έχω ερθει κι εγω με τα αιτηματακια μου περι φορουμ τα οποια θα συζητησουμε μεχρι να μου τα ικανοποιήσεις! Ολα!
Τι έλεγες για την καρέκλα λοιπόν?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Wagner669 όντως έχει χιούμορ.....ξέρει και ανέκδοτα.....ο κίμι πιλότος!
Τωρα που θα εκδοθεί το ανέκδοτο, θα σε βάλω να φας τις παντοφλες σου κακομοιρη μου!!
@Kimis: Ναι καλά! Τα ξέρουμε τα δικά σου τα 9:30...
Μην ανησυχείς όμως....θα σου φυλάξω καρέκλα δίπλα μου!Καταρχην νοουμενα για την συνεπεια των ραντεβου μου δεν δέχομαι!! Επειδη έτυχε 1-2 φορες να αργησω 1 λεπτακι...
Δευτερον, η τρομοκρατία (καρεκλα δίπλα σου) είναι κοινή τακτική της εξουσίας και δε με τρομάζει! Θα έχω ερθει κι εγω με τα αιτηματακια μου περι φορουμ τα οποια θα συζητησουμε μεχρι να μου τα ικανοποιήσεις! Ολα!
Τι έλεγες για την καρέκλα λοιπόν?
Επιμένω! Τώρα που θα έχεις και αιτήματα....εκει να δεις γλέντι!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Λοιπόν μέχρι τις 9-9.30 θα μιλάτε (εντάξει ο Κουκος ας τρωει γιατι θα αρχισει να τσιμπολογάει από τους διπλανους και θα γινουμε ρεζήλι) και μετα θα παραγγειλετε!Να προλάβουμε κι εμείς!!
Καλα....
Αν ερθεις εσυ 9.30....
Εμεις πως θα σε βαλουμε πλοηγο στο κονβοϊ;;;;;;; -
Καλα....
Αν ερθεις εσυ 9.30....
Εμεις πως θα σε βαλουμε πλοηγο στο κονβοϊ;;;;;;;Εμένα θα βάλετε πλοηγό? Που κάθε φορά κάνω όλα τα καλυβια και λίγο Κορωπί μέχρι να βρω το μαγαζί??!! Σωθήκατε!!
Επιμένω! Τώρα που θα έχεις και αιτήματα....εκει να δεις γλέντι!!!
Γέλα τωρα που μπορεις!! Οταν θα αγανακτείς μπουκωμένος να σε δω!! Κι εγω άμα κάτσω εκει δε σηκώνομαι! Μην αρχισεις 'εχει μια καρεκλιτσα εκει παραπερα' κλπ...
-
Μιλάμε, θα περάσουμε υπέροχα!!!
Η Kimis με αιτήματα!!! Σαν π.χ. 'Θέλω να περάσει ο Κιμι Safetrack'!!!
-
[quote='kouk']ΤΡΙΓΩΝΟ
Ταβέρνες
Αθηνών 36, Καλύβια, 22990-48540
Οικογενειακές συναθροίσεις λίγο μακρύτερα από την πιάτσα με τη σχάρα και τις σούβλες σε διαρκή δράση. Και μεσημέρι.
ΤΡΙΓΩΝΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΧVΙ:: Bistecca Fiorentina...