-
-
-
-
-
Σε κάποιον φαίνεται δεν άρεσαν τα νούμερα
Ότι και να κάνει όμως δεν πουλάει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε κάποιον φαίνεται δεν άρεσαν τα νούμερα. Ότι και να κάνει όμως δεν πουλάειΚρίμα που σβήστηκε ολόκληρο thread αντί να επαναριθμηθεί πχ σε 'ταξινομήσεις #1'.
Ήταν καλό ότι βλέπαμε αριθμούς εδώ μέσα, άσχετα αν και εγώ και εσύ lkar και άλλοι
τα ερμηνεύαμε όπως θέλαμε.Οι αριθμοί ήταν εδώ και μπορούσαν και άλλοι να βγάλουν κάποιο νόημα, μολονότι
τελευταία είχε γίνει πεδίο αντιπαράθεσης γκολφάκηδων, φοκάκηδων, πουντάκηδων κλπ.Κρίμα που χάθηκε τόση πληροφορία και ας αφήσουμε τα
Nα μην ξαναβρωμίσουμε το thread με τέτοια, δεν νομίζεις? -
+1
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
τελευταία είχε γίνει πεδίο αντιπαράθεσης γκολφάκηδων, φοκάκηδων, πουντάκηδων κλπ.αυτοί ποιοί είναι?
Κρίμα που χάθηκε τόση πληροφορία και ας αφήσουμε τα
Nα μην ξαναβρωμίσουμε το thread με τέτοια, δεν νομίζεις?τα είναι όμορφα,
δε φταίνε σε τίποτα. -
Όχι. Τα νούμερα δεν αμφισβητούνται όσο κι αν ενοχλούνται μερικοί/πολλοί. Αν δεν τους αρέσουν δεν φταίω εγώ, αυτή είναι η αγορά.
Αν κάποιες εταιρείες ξεσκίζονται στις εταιρικές/προσφορές επισης δεν φταίω εγώ, δεν βγάζω πολιτικές
Αν κάποιες άλλες ταξινομούν σωρηδόν αυτοκίνητα για να κλείσει ο χρόνος, πάλι δεν φταίω, ας πρόσεχαν όλη τη χρονιά ή ας έβαζαν πιο εφικτούς στόχους. Δεν μπορεί κάθε μήνα να πουλάς Χ±10 αυτοκίνητα και ξαφνικά Νοέμβριο να κάνεις Χ+200! Πινακίδωμα είναι αυτό, οπότε τρέξτε να τα πάρετε σκοτωμένα
Ούτε αντίστοιχα όταν έχεις Ψ κατά μέσο όρο το μήνα ξαφνικά κάποιους μήνες να κάνεις Ψ+400 σε κάποιο μοντέλο. Ή εταιρικό είναι αυτό, ή RAC. Σιγά μην έτρεξαν στις εκθέσεις μαζικά
Αν δεν τα βλέπουν ορισμένοι, επίσης δεν φταίω, έτσι λειτουργεί η αγορά.
Κι όσοι λένε ότι κι οι εταιρικές είναι πωλήσεις, σε μερικά χρόνια θα δούμε, πόσο θα κοστίζει το μτχ
-
Δηλαδή lkar από ότι βλέπω, σκοπεύεις να ξανακάνουμε thread το χάλι που ήταν πρίν?
Ήδη, 6 posts μόνο και το thread έφτασε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ που το αφήσαμε:
'ΜΗΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ' και 'KOITAΞΤΕ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ'Δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να ανταπαντήσω και να γράψω το ποίημα του μεταχειρισμένου FSI?
Μήπως τελικά καλώς σβήστηκε το thread?Αν κάποιος moderator βλέπει ΑΣ ΞΑΝΑΣΒΗΣΕΙ το thread μπας και ξεκινήσει
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΑΡΟ, να χωράνε και τα μικρά και τα μεσαία και τα μεγάλα.Να 'ξεκολήσουμε' φίλε, και εγώ και εσύ μπάς και καθαρίσει το thread?
-
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Δηλαδή lkar από ότι βλέπω, σκοπεύεις να ξανακάνουμε thread το χάλι που ήταν πρίν?Ήδη, 6 posts μόνο και το thread έφτασε ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΑΛΙ που το αφήσαμε:
'ΜΗΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ' και 'KOITAΞΤΕ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ'Δηλαδή τώρα εγώ πρέπει να ανταπαντήσω και να γράψω το ποίημα του μεταχειρισμένου FSI?
Μήπως τελικά καλώς σβήστηκε το thread?Αν κάποιος moderator βλέπει ΑΣ ΞΑΝΑΣΒΗΣΕΙ το thread μπας και ξεκινήσει
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΚΑΘΑΡΟ, να χωράνε και τα μικρά και τα μεσαία και τα μεγάλα.Να 'ξεκολήσουμε' φίλε, και εγώ και εσύ μπάς και καθαρίσει το thread?
ποιό ποίημα περί FSI?
τί σχέση έχει αυτό τώρα?
-
Άστο lkar, δεν πειράζει - μάταιος κόπος.
**Κρίμα μόνο για το topic. Και το παλιό σβήστικε, και πέτυχαν
τον σκοπό τους να στείλουν το νέο topic κατά διαόλου.
Κάτι ήξεραν τελικά ....
**Μάταιος κόπος.
-
Ματαιότης ματαιοτήτων...
εν τω μεταξύ η ειδηση που όλοι περιμένατε...
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=55655
-
Μα τι λες; Αυτή είναι Η είδηση που ΟΛΟΙ περιμέναμε:
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=73 -
Ω Θεέ μου.... Ζαλίστηκα.....
-
Δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο από τα δύο ν'αγοράσεις ε;
-
Tο βρήκες..... Τα θέλω όλαααα!!!!!!
-
Ξουτ! Μακριά! Τα είδα πρώτος , είναι ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
-
Αφού επιμένεις.....
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)