-
Ο χρήστης skye έγραψε:
@ ElteoΣτη SPICAR Αλιμου (τουλαχιστον μεχρι πριν 1 χρονο, δηλαδη εποχες 'προ κρισης') επαιρναν ανετα μεταχειρισμενο για προκαταβολη/ανταλλαγη + διαφορα. 2 γνωστοι μου εχουν παρει αυτοκινητο ετσι, και τους εδωσαν και καλες τιμες ΙΜΟ για τα μεταχειρισμενα τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο λογω κρισης και εχουν φουλαρει μεταχειρισμενα που δεν φευγουν οποτε δεν παιρνουν πια, αλλα δε νομιζω κιολας, εχουν πολυ μεγαλη μαντρα...
Tώρα το λες;
Τόσο καιρό φωνάζω εδώ μέσα ότι δεν βρίσκω εμπορία FIAT που να κάνει ανταλλαγές...!...!
Τώρα ίσως να ήμουν με Ιταλικό, αν πράγματι κάνουν ανταλλαγές εκεί κάτω ...
Kαι το Grande Punto Sport 120ps είναι πολύ όμορφο ...
-
Τα καλύτερα σας ξέφυγαν:
159 1.9 Elegante από 33.500...: 22.720
Βασική 159 1.8 Business από 27.000 τώρα 19.900
http://www.alfaromeo.gr/main/prices_drop.cfmΕπειδή οι μεγάλες προσφορές αφορούν μόνο τις μικρές 159 μάλλον ξεστοκάρουν για το καινούριο κινητήρα.
Ωραία premium συμπεριφορά για όσους επέλεξαν ήδη 159 και brera όμως. -
Καλες προσφορες η FIAT,τσεκαρετε οσοι ενδιαφερεστε.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καλες προσφορες η FIAT,τσεκαρετε οσοι ενδιαφερεστε.με διαφορά οι καλύτερες προσφορές (-2000 σε όλα τα πούντο!), με διαφορά το καλύτερο επιτόκιο (4,9 όταν η σεατ πχ θέλει 7,5%)!!
και νομίζω πως η προσφορά της φιατ ΔΕΝ ισχύει μόνο για τα στοκ αυτοκίνητα!! -
Καλημέρα ,
Την προσφορά της Nissan για επιπλέον εκπτωση στο τέλος ταξινόμησης άρα και στις τελικές τιμές
με το πρόγραμμα Green & Win την έχει χρησιμιποιησει κάποιος ??
Ακουσα ότι δεν χρειάζεται οπωσδήποτε το παλιο αυτοκινητο που θα τους πας να το
αποσύρεις απο την κυκλοφορια...
Ισχύει ?? -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
honda civic hybrid, από τα μόνα αμάξια με μηδενική μείωση τιμής..Πως να εχει μειωση τιμής οταν δεν εχει εφκ? υβριδικο ειναι
-
Καλα τι ειναι αυτο το τελος ταξινομησης και επεσαν τοσο πολυ οι τιμες?
-
Ειναι κάτι σαν το ΦΠΑ αλλά πιο μεγάλο!!!!
-
το τέλος ταξινόμησης είναι ο πρώην φόρος εισαγωγής (για τον οποίο η ΕΕ μας έκραξε) και κυμαίνεται από 5% για μέχρι 900cc επί της εργοστασιακής τιμής του αυτοκινήτου μέχρι 50% για πάνω από 2000cc... δλδ. στην ελλάδα πληρώνουμε 2 φόρους για ένα αυτοκίνητο (και ο ΦΠΑ 19%), κάτι που σημαίνει ότι η συνολική κρατική επιβάρυνση επί της τελικής τιμής φτάνει τα 23% επί της εργοστασιακής για μέχρι 900cc και 69% για πάνω από 2000cc...
δλδ. αν κάνεις το λάθος και σ'αρέσει μια 159 2.2, θα ακουμπήσεις στο κράτος το 40.8% των χρημάτων σου... για ένα ίδιας απόδοσης insignia 1.6t το 28.1% των χρημάτων πάει σε φόρους, ενώ σε ένα passat 1.4 tsi μόνο το 23.7% πάει στο κράτος... μιλάμε για σουρεαλιστική νομοθεσία
edit: αυτά φυσικά γίνονται και σε άλλες χώρες (όπως είχε αναφέρει και ο clarkson στο οδοιπορικό στο vietnam) όχι όμως πιο αναπτυγμένες από εμάς αλλά υποανάπτυκτες... εκεί ένα απλό fiat 500 1.2 MPI λόγω υπέρογκων φόρων και κρατικού οικονομικού προστατευτισμού πουλιέται έναντι 30k euro
http://vatovn.blogspot.com/2008/09/fiat ... etnam.html -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
@ Elteo
Στη SPICAR Αλιμου (τουλαχιστον μεχρι πριν 1 χρονο, δηλαδη εποχες 'προ κρισης') επαιρναν ανετα μεταχειρισμενο για προκαταβολη/ανταλλαγη + διαφορα. 2 γνωστοι μου εχουν παρει αυτοκινητο ετσι, και τους εδωσαν και καλες τιμες ΙΜΟ για τα μεταχειρισμενα τους. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο λογω κρισης και εχουν φουλαρει μεταχειρισμενα που δεν φευγουν οποτε δεν παιρνουν πια, αλλα δε νομιζω κιολας, εχουν πολυ μεγαλη μαντρα...
Tώρα το λες;
Τόσο καιρό φωνάζω εδώ μέσα ότι δεν βρίσκω εμπορία FIAT που να κάνει ανταλλαγές...!...!
Τώρα ίσως να ήμουν με Ιταλικό, αν πράγματι κάνουν ανταλλαγές εκεί κάτω ...
Kαι το Grande Punto Sport 120ps είναι πολύ όμορφο ...
θα τσεκάρω αλλά όχι αμέσως. Δεν το βιάζομαι. Θέλω να δω και αλλού και αν είναι γενική οδηγία.
Εάν δεν μου το πάρουνε δεν τους τα σκάω. Γιατί θα τα δώσω ντούκου. Εάν δεν θέλουν δεν θα σκάσω. Αλλά αφήνω να ξεθυμάνει λίγο τον πανικό που υπάρχει τώρα με το τέλος...
Ευχαριστώ πολύ. -
Ποια η γνωμη σας ρε παιδια για το SEAT LEON CUPRA 240ps που βγαινει 24.000 με 5 χρονια εγγυση?
Σκεφτομουν το Α3 1,8 160ps sportsback με 28.000 και τιποτα σχεδον extra αλλα περασα τυχαια απο την seat και εμφανισιακα μου αρεσε πολυ και ο πωλητης μου ειπε οτι το facelift θα ερθει τον Αυγουστο και θα εχει μονο διαφορα στο ταμπλο και στα καθρεφτακια!
Παντρεμενος με ενα παιδι 4μηνων θα με βολεψει?
Και αν ξερει κανεις να μου πει και τι καει καλα θα ηταν! -
Ο χρήστης valsam έγραψε:
SEAT LEON CUPRA 240ps που βγαινει 24.000 με 5 χρονια εγγυση?Εφόσον αρέσει σε εσένα όρμα ....240 τουρμποάλογα είναι αυτά
-
Αν και βασικά συμφωνώ με τον προηγούμενο μήπως του πέσει λίγο σκληρή η ανάρτηση του μωρού... Μην ανησυχείς όμως δες το σαν σκληραγώγηση! Δηλαδή τα παλιά χρόνια με τα κάρα τι κάνανε;;
-
Μπήκαν επιπλέον κατασκευαστές .
http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=28239 -
Τερμα το ασπρο Cupra που ειδα το μεσημερι πηγα στις 8 και εχουν μεινει μονο 3 μαυρα!
-
Ε ρε και να κάνουνε κανένα αστείο με τέλη και τεκμήρια του χρόνου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε ρε και να κάνουνε κανένα αστείο με τέλη και τεκμήρια του χρόνου...δεν αποκλειεται. Το χειροτερο ειναι οτι μαλλον ουτε οι ιδιοι δε ξερουν τι θα κανουν...
αν ειναι αυτοι ακομα στη κεβερνηση... -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε ρε και να κάνουνε κανένα αστείο με τέλη και τεκμήρια του χρόνου...
να αλλάξουν κατηγοριοποίηση και να πάει
0-1349
1350-1749
1750-2249
2250-2949
2950-οο
με αντίστοιχη αύξηση τελών σε όλες τις κατηγορίες
s&m και δεν εννοώ supermarket
δεν αποκλειεται. Το χειροτερο ειναι οτι μαλλον ουτε οι ιδιοι δε ξερουν τι θα κανουν...
αν ειναι αυτοι ακομα στη κεβερνηση...κυβέρνηση δεν θα είναι, το μόνο σίγουρο
να σου πω την αλήεθια ούτε οι ίδιοι το πιστεύουν οτι θα είναι και το κυριότερο δεν επιθυμούν να είναι
το θέμα είναι οτι αν σε 4 μηνες αυξήσουν ξανά το φόρο θα πάει η αγορά στο -80%
υπομονή και αναμονή, στη χώρα της υστερικής φανφαρότητας αξίζει να περιμένεις παρά το φαινομενικό ρίσκο.
σκέψου οτι μόλις τώρα φάνηκαν τα εξωφρενικά κέρδη των αντιπροσώπων όταν επι χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν οτι βγάζουν 500-700 κατοστάρικα στο αυτοκίνητο(διάβασε παλιά ποστ εδώ να δεις τι λένε) -
να τολμησω μια προβλεψη?
το μετρο θα παρει παραταση μεχρι τις εκλογες, οποτε αυτες γινουν...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
να τολμησω μια προβλεψη?το μετρο θα παρει παραταση μεχρι τις εκλογες, οποτε αυτες γινουν...
Αν πάει με το πότε θα γίνουν εκλογές,δεν θα έχουμε παράταση αλλά πρόωρη λήξη του μέτρου
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)