-
To 'όφελος' που αναφέρει, πιθανόν να προκύπτει από κάποιον συνδυασμό έκπτωσης-χρηματοδότησης με μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
To 'όφελος' που αναφέρει, πιθανόν να προκύπτει από κάποιον συνδυασμό έκπτωσης-χρηματοδότησης με μεγάλη διάρκεια αποπληρωμής.Πιθανόν.
Πάντως, έστω και 5000 ευρώ μείωση απο την αρχική τιμή ... ξεπέρασαν και την Hyundai που κάνει με την πάροδο του χρόνου 'υποτιμήσεις' στα μοντέλα της. -
Η Volvo προχωρά σε εκπτώσεις.Απο 2.500 μέχρι και 6700.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=10031
Τι διάολο,το C30 το είχανε 19000 με βασικό εξοπλισμό? Με 1.6 100 ίππων?
-
γιατί ...το S40 -4000€ και το V50 μόνο -2500€
-
το C180 BE απο 29000Ε
-
Mother of GOD!!!
Μπα, μωρέ, Audi A4 με κύρος και 38.000 καλύτερα...
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
το C180 BE απο 29000Επου το είδες?
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
το C180 BE απο 29000Εαπο τα 34 στα 29.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το C180 BE απο 29000Ε
που το είδες?
Όπου και να πάρεις τηλέφωνο,το ίδιο θα σου πουν(επίσημο).-15% και περίπου 29 με 30 χιλ. Μέχρι τέλος Μαρτίου λέει η διαφήμιση.
-
Ο χρήστης metro έγραψε:
το C180 BE απο 29000Ε
που το είδες?
Όπου και να πάρεις τηλέφωνο,το ίδιο θα σου πουν(επίσημο).-15% και περίπου 29 με 30 χιλ. Μέχρι τέλος Μαρτίου λέει η διαφήμιση.
είχα μείνει με την εντύπωση οτι το -15% ίσχυε μόνο για ορισμένα μοντέλα,μεταξύ των οποίων δεν ήταν η C.
thanks -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το C180 BE απο 29000Ε
απο τα 34 στα 29.
Τί φοβηθηκε η Μερκ;
Mother of GOD!!!
Μπα, μωρέ, Audi A4 με κύρος και 38.000 καλύτερα...
Από 34.000 ξεκινά το Α4
-
Και από 29 να ξεκινούσε ακριβώς, δεν νομίζω ότι πιάνει μπροστά στη C. Ούτε την αγριάδα έχει, ούτε το ανάλογο κύρος (τουλάχιστον στα απαίδευτα μάτια μου), είναι το ίδιο εμφανισιακά τα τελευταία 8 χρόνια (εντυπωσιακό το Audi trademark design, αλλά πολύ καιρό το έχει και σε πολύ ασημί), δείχνει δυσανάλογα μακρύ, δεν παύει να είναι προσθιοκίνητο και μεταξύ μας...είναι λίγο VAG που θα με απομάκρυνε πλέον μετά τις ευτυχισμένες στιγμές μου με το Leon και από αυτά που ακούω τελευταία. Ευτυχώς, έχει καλό κινητήρα (τον 1.8 160 εννοώ), άσχετα αν οι καταναλώσεις του είναι λίγο . Α, του λείπει και το Blue Efficiency, αν είχαμε diesel στις πόλεις θα έβλεπα πολύ διαφορετικά μερικά αυτοκίνητα.
38 το πήρε γνωστός μου και κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Γιατί; Επειδή είχε κουμπάκια στο τιμόνι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και από 29 να ξεκινούσε ακριβώς, δεν νομίζω ότι πιάνει μπροστά στη C. Ούτε την αγριάδα έχει, ούτε το ανάλογο κύρος (τουλάχιστον στα απαίδευτα μάτια μου), είναι το ίδιο εμφανισιακά τα τελευταία 8 χρόνια (εντυπωσιακό το Audi trademark design, αλλά πολύ καιρό το έχει και σε πολύ ασημί), δείχνει δυσανάλογα μακρύ, δεν παύει να είναι προσθιοκίνητο και μεταξύ μας...είναι λίγο VAG που θα με απομάκρυνε πλέον μετά τις ευτυχισμένες στιγμές μου με το Leon και από αυτά που ακούω τελευταία. Ευτυχώς, έχει καλό κινητήρα (τον 1.8 160 εννοώ), άσχετα αν οι καταναλώσεις του είναι λίγο . Α, του λείπει και το Blue Efficiency, αν είχαμε diesel στις πόλεις θα έβλεπα πολύ διαφορετικά μερικά αυτοκίνητα.38 το πήρε γνωστός μου και κόντεψα να πάθω έμφραγμα. Γιατί; Επειδή είχε κουμπάκια στο τιμόνι...
Καλά, ...γούστα είναι αυτά! Άλλα τόσα μπορεί να αναφέρει κάποιος υπέρ Α4.
Για ρώτα πάντως και όσους αγόρασαν C class πόσο τους βγήκε τελική τιμή
-
Είναι γνωστό το πώς οι ακριβές μάρκες καταλήγουν σε τρελά ποσά. Ένα Audi S3 εδώ ήταν που από 42 κάποιος Θεσσαλονικιός νομίζω το έφτασε στα 60. Είναι δεδομένο ότι οι αγοραστές δεν τα λυπούνται όπως τα λυπάται κάποιος που αγοράζει μικρομεσαίο...Τι λέω; 206 1.1 έφτασε τα 12 χιλιάρικα κάποτε...
Υπάρχουν audi που μου αρέσουν πολύ και θα τα έπαιρνα χτες. Ωστόσο, δεν τα θεωρώ αντίστοιχου επιπέδου με τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου αν και ως εναλλακτικές λύσεις (π.χ. αυτό που κάνουν Volvo, Saab, Lexus και Infiniti στις αντίστοιχες κατηγορίες) είναι μια χαρά. Εξ ου και δεν αντιλαμβάνομαι τις υψηλές τιμές τους.
Γούστα δεν το συζητάμε...Άλλα τόσα υπέρ του Audi: Ότι είναι VAG και δεν έχει αστέρι μπροστά, είναι πιο διακριτικό, είναι μακρύ και εξωτερικεύει τον ανδρισμό, του πάει πιο πολύ το ασημί, είναι προσθιοκίνητο και άρα ασφαλές (επίσης υποστρέφει σαν audi), τα ίδια βρίσκεις και στο Passat CC, ο κινητήρας καίει παραπάνω και σε κάνει να νιώθεις large στον βενζινά κλπ.
-
Υπάρχουν audi που μου αρέσουν πολύ και θα τα έπαιρνα χτες. Ωστόσο, δεν τα θεωρώ αντίστοιχου επιπέδου με τις δύο παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου αν και ως εναλλακτικές λύσεις (π.χ. αυτό που κάνουν Volvo, Saab, Lexus και Infiniti στις αντίστοιχες κατηγορίες) είναι μια χαρά. Εξ ου και δεν αντιλαμβάνομαι τις υψηλές τιμές τους.
Αυτό ισχύει κυρίως στο Ελλάντα, περί κύρους. Π.χ η E class θα πουλάει ακόμα και αν έμοιαζε στο ...Tiida
Γούστα δεν το συζητάμε...Άλλα τόσα υπέρ του Audi: Ότι είναι VAG και δεν έχει αστέρι μπροστά, είναι πιο διακριτικό, είναι μακρύ και εξωτερικεύει τον ανδρισμό, του πάει πιο πολύ το ασημί, είναι προσθιοκίνητο και άρα ασφαλές (επίσης υποστρέφει σαν audi), τα ίδια βρίσκεις και στο Passat CC, ο κινητήρας καίει παραπάνω και σε κάνει να νιώθεις large στον βενζινά κλπ.
Όπως επίσης ότι έχει πιο ποιοτική καμπίνα, ότι είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά, ότι είναι γρηγορότερο με καλύτερο κιβώτιο, ότι είναι 18αρι ( premium και 16αρι; ), κι ας μην έχει Blue Ef που έχoυν τα: C class, σειρά 1,...Yaris!
-
Το Α4 πιο ποιοτικό από την C; Νο way, όσο τα κουμπάκια ακούγονται σαν κινέζικο πληκτρολόγιο (χαριτολογώντας ) με τίποτα. Πιο ενδιαφέρον οδηγικά, πάλι, δεν νομίζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το Α4 πιο ποιοτικό από την C; Νο way, όσο τα κουμπάκια ακούγονται σαν κινέζικο πληκτρολόγιο (χαριτολογώντας ) με τίποτα. Πιο ενδιαφέρον οδηγικά, πάλι, δεν νομίζω.Καλά για τα κουμπάκια τα χουμε ξαναπεί...
Η C έχει φθηνά (για Merk) πλαστικά στο εσωτερικό, κατώτερα και από BMW 3. Υπάρχει κάποιο θέμα, το έχουν τονίσει άλλωστε αρκετά περιοδικά.
-
το μεγαλο ατου του α4 ειναι οι χωροι και ως προς τη 320 οι ρεπριζ...οσο θυμαμαι νουμερα τουλαχιστον...οδηγικα ενδιαφερον το α4?χμ...
απο κει και περα η c class θυμαμαι να χει παρα πολυ καλα νουμερα ταξινομησεων, εγω τη βλεπω τη πιο πετυχημενη c class ever...αρα η μερκ μαλλον προλαμβανει καποιο υποτιθεμενο στραβοπατημα παρα προσπαθει να αναστρεψει κατι..
29 χιλιαρικα μερκ..αλλοι να παιρνουν διδαγματα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
29 χιλιαρικα μερκ..αλλοι να παιρνουν διδαγματα...Μην κάνεις όνειρα. Μίλησα με Θεοχαράκη και δεν κατεβάζει την τιμή του Tiida 1.8. Θεωρούν ότι η Μερκ δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής με 1.6αρη οικονομικό και premium ( ) κινητήρα.
-
29 χιλιαρικα μερκ..αλλοι να παιρνουν διδαγματα...
Μην κάνεις όνειρα. Μίλησα με Θεοχαράκη και δεν κατεβάζει την τιμή του Tiida 1.8. Θεωρούν ότι η Μερκ δεν είναι άμεσος ανταγωνιστής με 1.6αρη οικονομικό και premium ( ) κινητήρα.
πάρτο το ρημάδι να ηρεμήσουμε!
--> ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ (+ τιμές & προσφορές)