-
Αναγκαζεις τον οργανισμο να καταφυγει στο γλυκογονο των μυων και μετα στην αποδομηση των μυων,ναι θα καψει και λιπος αλλα το σεναριο οτι θα καψει μονο λιπος ειναι ευσεβης ποθος.
Επισης το τι τρωει καποιος στις 12.00 δεν λεει πολλα απο μονο του...καθε τροφη εχει αλλο ρυθμο απορροφησης,εξαρτομενη απο πολλους παραγοντες οπως πχ τον συνδιασμο τροφων
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αναγκαζεις τον οργανισμο να καταφυγει στο γλυκογονο των μυων και μετα στην αποδομηση των μυων,ναι θα καψει και λιπος αλλα το σεναριο οτι θα καψει μονο λιπος ειναι ευσεβης ποθος.Επισης το τι τρωει καποιος στις 12.00 δεν λεει πολλα απο μονο του...καθε τροφη εχει αλλο ρυθμο απορροφησης,εξαρτομενη απο πολλους παραγοντες οπως πχ τον συνδιασμο τροφων
Η λογική λέει οτι εφόσον δεν ταΐζεις με υδατ. τον οργανισμό αυτός θα λάβει την απαιτούμενη ενέργεια από το λίπος... Σαφέστατα θα χάσεις μυική μάζα αλλά θα χάσεις και πολύ λίπος... Αν το κάνεις όπως το κάνει ο κοβάθε, αναγκάζεις τον οργανισμό να κάψει λίπος το πρωί διατηρώντας σταθερό το ισοζύγιο πρόληψης υδ/κων στο τέλος της μέρας.
Αν περιορίσεις σημαντικά τους υδ/κες διατηρώντας σταθερές τις ημερήσιες θερμίδες, μιλάμε ξεκάθαρα για ατκινς με τα γνωστά αποτελέσματα
-
Φυσικά και θα τρώω υδατάνθρακες, απλά εκεί που πρέπει και τους χρειάζομαι, πριν και μετά την προπόνηση.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Με έψησες πάντως kovathe και είπα να το τεστάρω αυτή την εβδομάδα.
Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν ποτέ του πρωινούσυν ότι δεν μου αρέσει να τρώω στην δουλειά και προτιμώ την ησυχία του σπιτιού.
Τώρα 11:20 άρχισα να νιώθω μια μικρή πείνα και κατά τις 13:00 θα χτυπήσω 2 μπιφτεκάκια κοτόπουλο με ντομάτα + πιπεριά, 5 αυγά στις 6, προπόνηση 9-10 και κοτόπουλο+ρύζι+σαλάτα στις 10:30.εγώ γιατί βλέπω μόνο μεταπροπονητικό με υδ/κα ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Με έψησες πάντως kovathe και είπα να το τεστάρω αυτή την εβδομάδα.
Έτσι κι αλλιώς δεν ήμουν ποτέ του πρωινούσυν ότι δεν μου αρέσει να τρώω στην δουλειά και προτιμώ την ησυχία του σπιτιού.
Τώρα 11:20 άρχισα να νιώθω μια μικρή πείνα και κατά τις 13:00 θα χτυπήσω 2 μπιφτεκάκια κοτόπουλο με ντομάτα + πιπεριά, 5 αυγά στις 6, προπόνηση 9-10 και κοτόπουλο+ρύζι+σαλάτα στις 10:30.εγώ γιατί βλέπω μόνο μεταπροπονητικό με υδ/κα ?
γιατί μετράω και την ντομάτα για υδατάνθρακα,
-
όχι δα...
τέσπα, θεωρώ οτι περισσότερο κακό θα κάνεις παρά καλό
-
όχι δα...τέσπα, θεωρώ οτι περισσότερο κακό θα κάνεις παρά καλό
Παίζω με 80%/20%/20% σε π/υδ/λ και ζυγίζω υπολογίζω θερμίδες από τα πάντα.
στις π.χ 2000 θερμίδες συνολικά το 20% είναι 400 θερμίδες την ημέρα από υδατάνθρακα, με 4 θερμίδες ανά γραμμάριο υδατάνθρακα είναι 100γρ την μέρα. Εγώ προσπαθώ να παίρνω περίπου 2300-2400 θερμίδες την ημέρα οπότε έχω και τον ανάλογο υδατάνθρακα.
-
κάτι δεν βγαίνει καλά στις πράξεις σου...
και πάλι πρωτεϊνική διατροφή με 80% πρωτεΐνη είναι υπερβολή
-
κάτι δεν βγαίνει καλά στις πράξεις σου...και πάλι πρωτεϊνική διατροφή με 80% πρωτεΐνη είναι υπερβολή
ουπς ναι 60/20/20
1000 θερμίδες από πρωτείνη είναι 250γρ, δηλαδή 2,5 φορές το βάρος μου
-
Από ότι κατάλαβα, ο κοβαθε δεν μειώνει την λήψη υδ/κων, απλά τρώει την προβλεπόμενη ημερήσια δόση όλη μαζί το βράδυΤη μειωνω τις μερες ξεκουρασης (και αυξανω τα καλα λιπη), παντως ποτε δεν μηδενιζεται, και ολες τις μερες τρωω καποιες ποσοτητες και στα υπολοιπα γευματα. Απλα η μεγαλυτερη ποσοτητα (και οι πιο απλοι, πατατες, ρυζι, ψωμι) ειναι παντα στο μεταπροπονητικο/τελευταιο γευμα που χρειαζονται και περισσοτερο.
Αλλα θα εχω παντα και φρουτα μεσα στη μερα και καμια φορα λιγο ρυζι ή φακες ή όσπρια κλπ (σχεδον παντα ξεκιναω 1ο γευμα με καποιο φρουτο συνηθως μπανανα) και βεβαια πριν την προπονηση (παλι συνηθως φρουτα) και τελος ποτε δε μετραω τα λαχανικα σαν υδατανθρακα, βασικα δεν τα υπολογιζω καθολου στις θερμιδες (και τρωω 2-3 σαλατες την ημερα).Παντως οι 2-3 τελευταιες προπονησεις δεν ηταν πολυ καλες (παρατηρησα πτωση αποδοσης πιο πολυ στα 2α-3α σετ, δλδ δεν εχασα μαξ δυναμη αλλα πιο πολυ αντοχη).. δεν ξερω αν ειναι λογω ζεστης ή λογω του οτι εχασα καποιες προπονησεις με κατι ταξιδια. Εκοψα λιγο volume και θα το ανεβασω παλι σταδιακα πιστευω.
-
Άψογος, συμφωνώ σε όλα...
Εννοείται οτι δεν μετράω τις σαλάτες σαν υδ/κες και εννοείται ότι τρώω όσες περισσότερες σαλάτες μπορώ... Οι οποίες μαζί με τα φρούτα και το στεγνό κρέας είναι έτσι και αλλιώς η καλύτερη μου
Η διατροφή μειωμένου υδ/κα φέρει ζαλάδες, στομαχικές διαταραχές κλπ και εμένα σκοπός μου πέρα από μεγιστοποίηση δύναμης/ταχύτητας είναι να έχω τον οργανισμό μου σε άψογη κατάσταση...
Το μποντιμπιλντερς έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα για διατροφή και άσκηση για οποιοδήποτε ζητούμενο στόχο... Μου αρέσει που είναι εστιασμένο στην διατροφή και την άσκηση και όχι στα διάφορα ματζούνια και σε τελετές HuLk ισμού
-
Άψογος, συμφωνώ σε όλα...Εννοείται οτι δεν μετράω τις σαλάτες σαν υδ/κες και εννοείται ότι τρώω όσες περισσότερες σαλάτες μπορώ... Οι οποίες μαζί με τα φρούτα και το στεγνό κρέας είναι έτσι και αλλιώς η καλύτερη μου
Η διατροφή μειωμένου υδ/κα φέρει ζαλάδες, στομαχικές διαταραχές κλπ και εμένα σκοπός μου πέρα από μεγιστοποίηση δύναμης/ταχύτητας είναι να έχω τον οργανισμό μου σε άψογη κατάσταση...
Το μποντιμπιλντερς έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα για διατροφή και άσκηση για οποιοδήποτε ζητούμενο στόχο... Μου αρέσει που είναι εστιασμένο στην διατροφή και την άσκηση και όχι στα διάφορα ματζούνια και σε τελετές HuLk ισμού
Τις σαλάτες γενικά ούτε εγώ τις μετράω σαν υδατάνθρακες, τις ντομάτες και τα φρούτα μόνο τρώω με (αρκετή) φειδώ.
Αν φάω πολύ υδατάνθρακα φουσκώνω, νυστάζω κλπ, οπότε τρώω λίγο και όταν πρέπει, άσε που είμαι σε φάση απώλειας αρκετών κιλών που πήρα από την καθιστική και την έγγαμη ζωή κι όχι συντήρησης ή άυξησης κιλών οπότε αναγκαστικά θα πάιξει μείωση των υδ.
-
Τις τελευταίες μπόλικες εβδομάδες τα τσιτ μιλς μου είναι μισό μπουκάλι την παρασκευή και μισό το Σάββατο , με τραβάει σε ικανό βαθμό πίσω?
-
Το αλκοολ δεν ειναι τσιτ μιλ αλλα μαλακια μιλ και μπορει να σε τραβηξει πισω σε μεγαλες δοσεις
Η μπυρα εχει και πολλα θετικα στοιχεια,αν μπορεις να την προτιμας αντι πχ ουισκι -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το αλκοολ δεν ειναι τσιτ μιλ αλλα μαλακια μιλ και μπορει να σε τραβηξει πισω σε μεγαλες δοσεις
Η μπυρα εχει και πολλα θετικα στοιχεια,αν μπορεις να την προτιμας αντι πχ ουισκιΜαλακια το αλκοόλ ;
Η μπύρα φουσκώνει τους κοιλιακούς και γίνονται κοιλουμπα
Ψυχανεμίζομαι ότι θα έπαιζα σε εκπληκτικά ποσοστά αν δεν έπινα τοσο , αλλα απο την άλλη
-
Τρολαρεις ε;Πες το να μην καθομαι και γραφω
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τρολαρεις ε;Πες το να μην καθομαι και γραφω
Ολα κάνουν κοιλουμπα αλλα προτιμώ το ρούμι
Η γερμανική μπύρα η οριτζιναλ δεν σε πρηζει, οι υπόλοιπες ειναι σαν γκομενα που περιμένει περίοδο
-
-
καλμ νταουν ταιγκερ, εδώ μιλάμε για αθλητισμό , όχι για βαποράκια κλπ γιγουρτάκιδες
-
Γυμναστήρια και άλλα