-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ερώτηση: Επειδή τον τελευταίο μήνα έχω σκαλώσει και δε μπορώ να ανεβάσω απόδοση ούτε σε αερόβια άσκηση ούτε σε κιλά, μου έχουν φάει τα αυτιά να πάρω πρωτεΐνη , σα διατροφικό συμπλήρωμα. Εννοείται καθαρή με περιεκτικότητα γύρω στο 90% όχι για αύξηση όγκου και διάφορα άλλα τέτοια.
Γνώμες;
Δεν είναι κακό. Η πρωτεΐνη θα σου προσφέρει ό,τι θα έπαιρνες με ΠΟΛΥ περισσότερο φαγητό από αυτό που τρως, χωρίς παρενέργειες σε σχέση με αν το έκανες με φαγητό (περιττό λίπος ας πούμε).
Θέλει προσοχή πάντως: πολύ αυστηρή τήρηση του προγράμματος στο γυμναστήριο (μην χάνεις προπονήσεις) και εγκράτεια στο βάρος που θέλεις να πάρεις. Έχω βάλει 10 κιλά μέσα σε ένα εξάμηνο με εντατικά βάρη, **σωστό φαγητό **και πρωτεΐνη 70%, αλλά ήμουν και 20 ετών. Δεν ξέρω αν θα το ξαναδοκίμαζα τώρα, φοβάμαι την αλλαγή του μεταβολισμού μου. Καίω τ' άντερά μου από θερμίδες (δεν καίμε όλοι το ίδιο), και αυτό δεν θέλω ν' αλλάξει τώρα που καβαντζώνω τα 30
Η διατροφή είναι το παν , τι να λέμε τώρα!
Δε νομίζω να βάλω κιλά εγώ, στο κατώφλι των 40, από δω και μετά χάνεις μυικής μάζα, δεν παίρνεις.
Ασε που αλλάζω 3 μπλούζες από τον ιδρώτα , σε 45 λεπτά στο διάδρομο.(σοβαρά μιλάω)
Τηρηση αυστηρή , 5 φορές πάω τη βδομάδα, παραπάνω δεν πάει, θα πέσω ξερός.Θενκς, θα την πάρω , έτσι για να δοκιμάσω στην αρχή και μετά βλέπω
-
Στα 26 μου μέσα σε 4 μήνες με 5 φορές τη βδομάδα γυμναστήρο + πρωτεϊνες πήρα 7 κιλά...Από 68 πήγα 75 (ύψος 1.79) και τότε ήμουνα πολύ ευχαριστημένος...Από τότε δεν τα έχασα ποτέ, απλά τα μετέτρεψα σε λίπος που κουβαλάω προς μεγάλη μου λύπη... Σήμερα που παίζω μεταξύ 77-78 βρίζω την ώρα και τη στιγμή που τα κουβαλάω με τις σαπιοκοιλιές μου
Πάντως πρωτείνες θες αν κάνεις τόσο γυμναστήριο που πλέον (για πρακτικούς λόγους) δεν μπορείς με τροφή να θρέψεις το μυικό σου σύστημα ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω...Συνήθως μια σωστή διατροφή είναι αρκετή...
Όπως λέει και ο Krus προσοχή στο βάρος...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Στα 26 μου μέσα σε 4 μήνες με 5 φορές τη βδομάδα γυμναστήρο + πρωτεϊνες πήρα 7 κιλά...Από 68 πήγα 75 (ύψος 1.79) και τότε ήμουνα πολύ ευχαριστημένος...Από τότε δεν τα έχασα ποτέ, απλά τα μετέτρεψα σε λίπος που κουβαλάω προς μεγάλη μου λύπη... Σήμερα που παίζω μεταξύ 77-78 βρίζω την ώρα και τη στιγμή που τα κουβαλάω με τις σαπιοκοιλιές μουΠάντως πρωτείνες θες αν κάνεις τόσο γυμναστήριο που πλέον (για πρακτικούς λόγους) δεν μπορείς με τροφή να θρέψεις το μυικό σου σύστημα ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω...Συνήθως μια σωστή διατροφή είναι αρκετή...
Καλά τώρα, σοβαρά μιλάς;; βρίζεις με τέτοια αναλογία ύψους/βάρους;;
Θες να με στείλεις σε κανένα ψυχίατρο, νυχτιάτικο;
-
Παιζει με τα νευρα μας ο κυριος
Ειδικα αν τον δειτε.....θα ψαχνετε να δειτε που εχει κρυψει την κοιλια που λεει
-
Νιώθω ότι σέρνω περιττό βάρος μαζί μου και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...Δεν μπορώ το περιττό βάρος ...Η μάνα μου πρέπει να είναι η μόνη μάνα στον κόσμο που όταν της έλεγα 'μάνα έχω να φάω 2 μέρες' απαντούσε : 'Μπράβο, κακό δεν κάνει' ...Μισεί τους χοντρούς, πρότυπό της ο Φυσούν
Άποψή μου πάντως κάνε σωστή διατροφή και άσε τις πρωτείνες (όχι ότι θα σου κάνουν κακό)...Έλεγξε το βάρος σου, κάνε μπόλικη αερόβια και βάρη μόνο για να διατηρείς το μυικό σου σύστημα σε φόρμα...Δεν θες να ανεβαίνεις συνεχώς σε 'επιδόσεις' στα βάρη στην ηλικία σου...Σου φτάνουν και σου περισσεύουν βάρη 3 φορές τη βδομάδα
Και sorry δηλ. -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Νιώθω ότι σέρνω περιττό βάρος μαζί μου και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι...Δεν μπορώ το περιττό βάρος ...Η μάνα μου πρέπει να είναι η μόνη μάνα στον κόσμο που όταν της έλεγα 'μάνα έχω να φάω 2 μέρες' απαντούσε : 'Μπράβο, κακό δεν κάνει' ...Μισεί τους χοντρούς, πρότυπο της ο ΦυσούνΆποψή μου πάντως κάνε σωστή διατροφή και άσε τις πρωτείνες (όχι ότι θα σου κάνουν κακό)...Έλεγξε το βάρος σου, κάνε μπόλικη αερόβια και βάρη μόνο για να διατηρείς το μυικό σου σύστημα σε φόρμα...Δεν θες να ανεβαίνεις συνεχώς σε 'επιδόσεις' στα βάρη στην ηλικία σου...Σου φτάνουν και σου περρισεύουν βάρη 3 φορές τη βδομάδα
Και sorry δηλ.Πού τα βρίσκεις...
τα υπόλοιπα με p.m, απεργία αύριο, όρεξη να 'χεις να διαβάζεις
-
ακριβώς οπως τα λεει ο κουτσαν.
8α σου δώσει βαρος η πρωτείνη που δε 8α χασεις (κατά 99%) ΠΟΤΈ.αντι8έτως μπορείς (για να μην πω ότι ειναι μονόδρομος...) να καταναλωνεις 6άδες-6άδες τα αυγουλάκια.
ΟΧΙ Κ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΟΜΩΣ.να τον δινεις στις γάτες της γειτονιάς σου ('η της γειτόνισσας! )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Στα 26 μου μέσα σε 4 μήνες με 5 φορές τη βδομάδα γυμναστήρο + πρωτεϊνες πήρα 7 κιλά...Από 68 πήγα 75 (ύψος 1.79) και τότε ήμουνα πολύ ευχαριστημένος...Από τότε δεν τα έχασα ποτέ, απλά τα μετέτρεψα σε λίπος που κουβαλάω προς μεγάλη μου λύπη... Σήμερα που παίζω μεταξύ 77-78 βρίζω την ώρα και τη στιγμή που τα κουβαλάω με τις σαπιοκοιλιές μου
Πάντως πρωτείνες θες αν κάνεις τόσο γυμναστήριο που πλέον (για πρακτικούς λόγους) δεν μπορείς με τροφή να θρέψεις το μυικό σου σύστημα ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω...Συνήθως μια σωστή διατροφή είναι αρκετή...
Καλά τώρα, σοβαρά μιλάς;; βρίζεις με τέτοια αναλογία ύψους/βάρους;;
Θες να με στείλεις σε κανένα ψυχίατρο, νυχτιάτικο;
Γιατί είναι καλή η αναλογία αυτή; Εγώ με 1.77 είμαι 78 κιλά, κι έχω κάνει κοιλάρα!
Πήρα τελευταία 4 κιλά!
Βέβαια, αποφεύγω το γυμναστήριο με κάθε τρόπο κι ελπίζω να χαθούν τα κιλά με προσεκτική διατροφή , δεν αντέχω να κουράζομαι! -
οι πλατφόρμες δόνησης κάνουν πραγματικά δουλειά ? αν είναι να πάρω μία σπίτι να μη τρέχω gym
-
Αυτο ακριβως ηθελα να ρωτησω κι εγω!!!
Η επισκεψη εδω στην Πατρα στοιχιζει 15ευρω για 20λεπτα ..αξιζει τον κοπο γινεται τιποτα ή @@?
Παντως για αγορα πρεπει να ειναι πολυ ακιβο..
-
Εδώ που βλέπω ξεκινάνε από λογικές τιμές
-
Οντως..αρκει βεβαια να μας κανεις που εχει κανει αν αξιζει τον κοπο..
-
Κάνω power plate από τον Οκτώβριο.
Όντως κάνει κάποια δουλειά. Και το βασικότερο είναι μια γρήγορη διαδικασία (για εμένα που ντρέπομαι στα γυμναστήρια). Κιλά δεν έχασα. Πήρα 5. Αλλά, όντως, οι μυες σφίγγουν.
Το πρόβλημα είναι ότι θέλει ιδιαίτερη προσοχή για να μην πάθεις ζημιά.
Μόνος σου σε καμία περίπτωση. Θέλει οπωσδήποτε γυμναστή για να κάνεις τις ασκήσεις. Οι αρθρώσεις καταπονούνται ιδιαίτερα.
Δεν νομίζω να συνεχίσω να κάνω! Θα το γυρίσω στο περπάτημα.
-
τότε καλύτερα να πάρω ένα ποδήλατο ε? το στήνω στο δωμάτιο και κάνω χαζεύοντας τηλεόραση. θα ενοχλούνται όμως οι από κάτω?
-
Με το ποδήλατο δεν νομίζω. Είχα πάρει ένα κωπηλατικό. Κι αυτό πολύ καλό αλλά...βαρέθηκα. Λέω να το δώσω τώρα να αγοράσω διάδρομο!
-
Οταν φτιαξει (λιγο) ο καιρος να βγαινετε για κανα 20λεπτο τζογκινγκ ή ακομα καλυτερα (αν εχετε δυνατοτητα) κολυμβητηριο, 3 φορες τη βδομαδα. Δεν ειμαι φαν των μηχανηματων...
TRAV μην παρεις πρωτεϊνες. Ειναι μονο για οσους εχουν τοσες αναγκες σε μυικη αναπτυξη που δεν τις καλυπτει η καθημερινη διατροφη, κι απ' οσο ξερω, δε σε καλεσε ακομα ο Ομπραντοβιτς αντι για κεινο το σαπακι τον Χ''βρεττα Τρωγε λιγο κρεας παραπανω και θα εισαι ενταξει. -
Όπως τα λέει ο kouk για το power plate...Θέλει άνθρωπο που να ξερει δίπλα να παρακολουθεί, να σου δείχνει, να διορθώνει...Αλλιώς παίζει από το να μην κάνεις τίποτα μέχρι να πάθεις ζημιά...Και δεν είναι πολλοί αυτοί που ξέρουν : στους περισσότερους γυμναστές κάνουν κάτι σεμινάρια χρήσης και μετά βουρ στου κασίδα το κεφάλι...
Επίσης οι δονήσεις προαφνώς και καταπονούν αρθρώσεις, μεσοσπονδύλιους δίσκους κλπ κλπ...Σχολικό παράδειγμα όχι σε ανθρώπους που έχουν προβλήματα μέσης... -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το ποδήλατο δεν νομίζω. Είχα πάρει ένα κωπηλατικό. Κι αυτό πολύ καλό αλλά...βαρέθηκα. Λέω να το δώσω τώρα να αγοράσω διάδρομο!Είναι ακριβός και άσχημος πάρε καλύτερα ένα ωραίο ντιζαϊνάτο καλόγερο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το ποδήλατο δεν νομίζω. Είχα πάρει ένα κωπηλατικό. Κι αυτό πολύ καλό αλλά...βαρέθηκα. Λέω να το δώσω τώρα να αγοράσω διάδρομο!ωραιο σκεπτικο, αλλα να αποφασισεις απο τωρα, οταν τον βαρεθεις, τι θα παρεις οταν τον σπρωξεις και αυτον... αν εχετε δυνατοτητα, ποδηλατο το κανονικο.. το στατικο γινεται μια χαρα κρεμαστρα... αν σας λειπει κρεμαστρα, παρτε καλογερο...
αλλιως, για τους πολυ τεμπεληδες, παρτε αυτα τα μινι-ηλεκτροσοκ που εχουν οι φυσιοθεραπευτες, παθητικη γυμναστικη και φτιαξτε το σωμα που παντα ονειρευοσασταν.. σημειωση... επειδη παιζει με ρευματα, φροντιζουμε να μην ειναι κινεζικο! -
Γυμναστήρια και άλλα