-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Τρεξιμο = μπλιααααχ! Κουράζομαι στα 3 λεπτά.
Σκέφτομαι να ασκηθώ κάπως, πηγαίνοντας στο δημοτικό γυμναστήριο.
- Είναι απέναντι απ' το σπίτι μου
- Είναι τζάμπα (έχω να φάω σε άλλα πράγματα 40 ευρώ/μήνα)
- Ελπίζω να μην έχει κόσμο και κυρίως, να αποφύγω όλους αυτούς τους ψωνισμένους με το υπερτεράστιο εγώ τους.
για το τρεξιμο σε ειχα δωσει λυση
Κόντεψα να πεθάνω απο βαρεμάρα + ότι κουραζόμουν. Επίσης καταπονούνται πολύ οι αρθρώσεις των γονάτων μου, λόγω πλατυποδίας.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τρεξιμο = μπλιααααχ! Κουράζομαι στα 3 λεπτά.
Σκέφτομαι να ασκηθώ κάπως, πηγαίνοντας στο δημοτικό γυμναστήριο.
- Είναι απέναντι απ' το σπίτι μου
- Είναι τζάμπα (έχω να φάω σε άλλα πράγματα 40 ευρώ/μήνα)
- Ελπίζω να μην έχει κόσμο και κυρίως, να αποφύγω όλους αυτούς τους ψωνισμένους με το υπερτεράστιο εγώ τους.
για το τρεξιμο σε ειχα δωσει λυση
Κόντεψα να πεθάνω απο βαρεμάρα + ότι κουραζόμουν. Επίσης καταπονούνται πολύ οι αρθρώσεις των γονάτων μου, λόγω πλατυποδίας.
και εγω βαριεμαι οταν τρεχω αλλα ακουω Avantasia
και με το δεξι χερι παιζω και τα ντραμς στον αερα -
O χαρης θα ακούει avril...
-
ποια λύση είχες δώσει για τρέξιμο Λουλούδη?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O χαρης θα ακούει avril...sooooooo gaaaayyyyy
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ποια λύση είχες δώσει για τρέξιμο Λουλούδη?ειχα βρει ενα προγραμμα της nike το οποιο ηταν κλιμακωτο
ο χρονος ασκησης ηταν σταθερος 20λεπτα αλλα πηγαινε:
1η μερα : 1 τρεξιμο - 1 περπατημα
2η : 2 τρεξιμο - 1 περπατημα
3η : 2 τρεξιμο - 1 περπατημα
4η : 3 τρεξιμο - 1περπατημα
κλπ κλπ
κρατουσε 6 βδομαδες
και στο τελος σου ειχε τρεξιμο μεχρι να καλυψεις 5κμοταν ετρεχα σε παρκο ηταν πρακτικο (εβαζα στο mp3 player ενα 20 λεπτο τραγουδι που το ειχα κανει edit και κα8ε ενα λεπτο εκανε ενα beep για να μετραω το χρονο)
τωρα τρεχω σε διαδρομο εχω φτασει να κανω 3.5κμ σε 20 λεπτα το οποιο θελω να το κανω 5κμ σε 30 λεπτα
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Έχω πάρα πολλά χρόνια να κάνω κοιλιακούς.
Μέχρι πρόπερσι έκανα τουλάχιστον ποδήλατο αρκετό και έτρεχα που και που (έχω εξαιρετική προϊστορία στα νιάτα μου ως δρομέας και ποδηλάτης, και από αερόβιας πλευράς κανείς δεν πιστεύει ότι είμαι 38 ετών και αριμάνιος καπνιστής)Λόγω όμως ηλικίας, φαγητού και κυρίως πιοτού, έχω φτιάξει μπάκα, ενώ ήδη η μέση μου διαμαρτύρεται. Οπότε και τρέξιμο πάπαλα.
Τι να κάμω; (για τη μπάκα και τη μέση). Εννοείται ότι δεν ψάχνω για γράμμωση κλπ, απλά ένα ταπεινό και διατηρήσιμο αποτέλεσμα.
Να κόψω το πιοτό αποκλείεται (το έχω ήδη περιορίσει).Mπορείς να αρχίσεις με περπάτημα, 3-4 φορές τη βδομάδα για 30-45 λεπτά. Αυτό κάνει καλό για την πρόληψη των καρδιαγγειακών. Αν δεν έχεις διάθεση για περαιτέρω άθληση, κάτι κάνει κι αυτό. Απ' το καθόλου...
-
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
γιατί θες να ρίξεις τη μέση ωριαία σου ταχύτητα?πάντως για κιλά και αντοχή εγώ έχω βρει ένα στατικό ποδήλατο απο ένα φίλο και όσο έκανα είδα αποτελέσματα* μάλιστα έβαζα και ένα επεισόδιο απο Top gear και περνούσε η ώρα άνετα. Λέω τώρα να πάρω ένα καινούριο με ~150ευρώ
*και με περπάτημα είχα δει αποτελέσματα αλλά κάτι οι βροχές,κάτι που νυχτώνει κάνεις ακανόνιστες διακοπές με αποτέλεσμα το πισωγύριμα. Ένα άλλο μειονέκτημα που έχει το περπάτημα-τρέξιμο για εμένα είναι οτι λόγω ύψους άμα αρχίσω έντονα νιώθω ενοχλήσεις στα γόνατα(μου είχε παρουσιαστεί και όταν παλιότερα που πήγαινα γυμνστήριο έκανα πολύ διάδρομο)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
γιατί θες να ρίξεις τη μέση ωριαία σου ταχύτητα?γιατι με 10.5 για 30λ θα τα φτησω φοβαμαι, οποτε πρωτα θελω να 'μαθω' τον οργανισμο μου να τρεχει για 30λ και μετα να αυξησω παλι την ταχυτητα
μπορει αυτα που λεω να μην στεκουν, αλλα σε μενα η ψυχολογια ειδικα στον τομεα του τρεξιματος παιζει πολυ σημαντικο ρολο.
ενω βγαζω 20λεπτα τρεξιμο μια φορα που δεν ειχα το mp3 player μαζι μου στα 7λ ειχα λαχανιασει και τα ειχα παρατησει
-
..............
μπορει αυτα που λεω να μην στεκουν, αλλα σε μενα η ψυχολογια ειδικα στον τομεα του τρεξιματος παιζει πολυ σημαντικο ρολο.ενω βγαζω 20λεπτα τρεξιμο μια φορα που δεν ειχα το mp3 player μαζι μου στα 7λ ειχα λαχανιασει και τα ειχα παρατησει
Σε φαντάζομαι επαγγελματία ποδοσφαιριστή να έχεις εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά ΜΟΝΟ αν φοράς το ΜΡ3, και να κάνεις τους αντιπάλους άνω κάτω, και όταν τελειώνει η μπαταρία να τρέμουν τα πόδια, αρχίζουν οι κράμπες, να ζητάς αλλαγή μόνος σου, να φωνάζεις το ΕΚΑΒ, κ.λ.π...
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
..............
μπορει αυτα που λεω να μην στεκουν, αλλα σε μενα η ψυχολογια ειδικα στον τομεα του τρεξιματος παιζει πολυ σημαντικο ρολο.ενω βγαζω 20λεπτα τρεξιμο μια φορα που δεν ειχα το mp3 player μαζι μου στα 7λ ειχα λαχανιασει και τα ειχα παρατησει
Σε φαντάζομαι επαγγελματία ποδοσφαιριστή να έχεις εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά ΜΟΝΟ αν φοράς το ΜΡ3, και να κάνεις τους αντιπάλους άνω κάτω, και όταν τελειώνει η μπαταρία να τρέμουν τα πόδια, αρχίζουν οι κράμπες, να ζητάς αλλαγή μόνος σου, να φωνάζεις το ΕΚΑΒ, κ.λ.π...
η αστοχια της φαντασιας σου φαινεται στις 4 πρωτες σπυ λεξεις
-
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
γιατί θες να ρίξεις τη μέση ωριαία σου ταχύτητα?γιατι με 10.5 για 30λ θα τα φτησω φοβαμαι, οποτε πρωτα θελω να 'μαθω' τον οργανισμο μου να τρεχει για 30λ και μετα να αυξησω παλι την ταχυτητα
μπορει αυτα που λεω να μην στεκουν, αλλα σε μενα η ψυχολογια ειδικα στον τομεα του τρεξιματος παιζει πολυ σημαντικο ρολο.
ενω βγαζω 20λεπτα τρεξιμο μια φορα που δεν ειχα το mp3 player μαζι μου στα 7λ ειχα λαχανιασει και τα ειχα παρατησει
γιατί δεν παίρνεις κανα φίλο μαζί για κουβεντούλα, είναι καλό
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
Ρωτάς αν έχει και κανένα
-
Πάντως, οι πρώτοι 2 μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα....
Στο διάστημα αυτό χρειαζόμουν παρέα για χαβαλέ και την είχα, ευτυχώς.Πλέον πηγαίνω και μόνος μου, χωρίς να με ενοχλεί. Ιδίως όταν αρχίζεις και βλέπεις τα πρώτα αποτελέσματα πάνω στο σώμα σου!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
Ρωτάς αν έχει και κανένα
-
Έλα Λουλούδη μου , μη μου στενοχωριέσαι : είμαι φύσει ποταπός άνθρωπος αλλά μαζί σου δεν είχα κακή πρόθεση
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
οκ θενκς Λουλούδη
3,5/20λ = 10,5/ώρα
5/30λ =10/ώρα
Ρωτάς αν έχει και κανένα
εχει εμενα
-
Σωστά, γι αυτό ήρθες στο φαγητό.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σωστά, γι αυτό ήρθες στο φαγητό.υπηρχε λογος μικρο και ανοητο κιντ
-
Μ' άρεσε σήμερα το γυμναστήριο το μεσημεράκι
**Ηighlight: **το Κid ξεκίνησε γυμναστήριο
Γυμναστήρια και άλλα