-
Αν σηκώσεις λίγο τον πάγκο γίνεται(δηλαδή υπάρχει άσκηση)απλά δν είναι ίδια με αυτή που θες.Πάντως ουσιαστικά όλες αυτές οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τα βαράκια για πλάτη,γυμνάζουν όλες ίδιο ''σημείο'' της πλάτης.Δηλαδή για να το πω αλλιώς ουσιαστικά σχεδόν επικαλύπτονται η μία απ την άλλη.Και παρ'οτι είναι κ αυτές χρήσιμες,οι πιο ουσιαστικές αν θες να σχηματιστεί η πλάτη,είναι ασκήσεις σε μονόζυγο,ή ασκήσεις σε όργανα που εξωμοιόνουν κατά κάποιο τρόπο το μονόζυγο.
Όργανα τέτοια να έχεις σπίτι είναι δύσκολο κ ακριβό,αλλά ένα μονόζυγο καμιά 20αριά ευρώ έχει(απ αυτά που πιάνουν στην πόρτα).
Κ μπορεί στην αρχή να βγάζεις 2 επαναλήψεις,αλλά αν δε βαρεθείς κ συνεχίσεις να κάνεις σετάκια,σε ένα μήνα θα βγάζεις 5,κοκ. -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Αν σηκώσεις λίγο τον πάγκο γίνεται(δηλαδή υπάρχει άσκηση)απλά δν είναι ίδια με αυτή που θες.Πάντως ουσιαστικά όλες αυτές οι ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με τα βαράκια για πλάτη,γυμνάζουν όλες ίδιο ''σημείο'' της πλάτης.Δηλαδή για να το πω αλλιώς ουσιαστικά σχεδόν επικαλύπτονται η μία απ την άλλη.Και παρ'οτι είναι κ αυτές χρήσιμες,οι πιο ουσιαστικές αν θες να σχηματιστεί η πλάτη,είναι ασκήσεις σε μονόζυγο,ή ασκήσεις σε όργανα που εξωμοιόνουν κατά κάποιο τρόπο το μονόζυγο.
Όργανα τέτοια να έχεις σπίτι είναι δύσκολο κ ακριβό,αλλά ένα μονόζυγο καμιά 20αριά ευρώ έχει(απ αυτά που πιάνουν στην πόρτα).
Κ μπορεί στην αρχή να βγάζεις 2 επαναλήψεις,αλλά αν δε βαρεθείς κ συνεχίσεις να κάνεις σετάκια,σε ένα μήνα θα βγάζεις 5,κοκ.ναι είχα ένα μονόζυγο αλλά διέλυσε την πόρτα και το έβγαλα
να ξαναρισκάρω?
-
...
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
sirgus τι θες να γυμνασεις ακριβως να σου πω?υπαρχουν απο 2 εως 5 διαφορετικοι τροποι να γυμνασεις καποιους μυς.
μεχρι κ αναλογη διατροφη παιζει για γρηγοροτερα αποτελεσματα σε ορισμενες
περιπτωσεις!ο χρόνος είναι λίγος πλέον οπότε σταματώντας το τένις νομίζω ότι αυτό που μπορώ να κάνω είναι ασκήσεις στο σπίτι με βαράκια.
Τίποτα ιδιαίτερο δεν ζητάω...κάτι το ακραίο εννοώ.
Απλά να νιώθω να είμαι και να θεωρούμαι γυμνασμένος ....Με κάποιες αλλαγές που μου πρότεινε ένας γυμναστής θα ακολουθήσω το http://www.sport-fitness-advisor.com/du ... cises.html
ας πούμε μου είπε ότι η πιο πολύ για πλάτη είναι παρά ώμους ακόμα και αν την έχει για ώμους στο site.
-
Αν έχεις όρεξη να κάνεις ξαναβάλτο
Η τελευταία άσκηση που έβαλες είναι καθαρά άσκηση για ώμους.Καλή άσκηση απλά δε γυμνάζει πλάτη
Αν θες να το πούμε απλά,να ανόιξει η πλάτη σου,με τέτοια άσκηση δν το πετυχαίνεις.
Με ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο μονόζυγο όμως ναι.Κ αφού απ ότι καταλαβαίνω έχεις κάποια σχέση με τη γυμναστική δν νομίζω να σε δυσκολέψει τόσο. -
Τα μονόζυγα για πόρτες είναι για πολύ ελαφριά άτομα αλλιώς καταστρέφουν την κάσα της πόρτας. Αν έχεις χώρο για άθληση και δεν ασκείσαι στο σαλόνι μπορείς να βάλεις μονόζυγο που θα πιάνει στο ταβάνι με βίδες. Αθάνατη επιλογή, αξιόπιστη, με δυνατότητα να ρυθμίσεις εσύ σε ποιο ύψος το θέλεις (της πόρτας είναι κατά κανόνα ποιο χαμηλό από αυτό που χρειάζεσαι, είσαι και πανύψηλος). Αν θες να το βγάλεις ξεβιδώνεις απλά μερικές βίδες. Εύκολα μπορείς να το φτιάξεις σε κάποιο σιδηρουργό.
-
χμ..μου βάζεις ιδέες...
Λοιπόν αν εξαιρέσουμε τις ασκήσεις με μπάρα αλλά και αυτές που θέλουν πάγκο με κλίση εγκρίνετε τις ασκήσεις στο http://www.sport-fitness-advisor.com/du ... cises.html ?
Να βάλουμε κάποιες άλλες? (pullover για στήθος?)
-
αρχιζω αυριο!!
32 ευρω , βαρη και kick boxing
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
αρχιζω αυριο!!32 ευρω , βαρη και kick boxing
σε πιο γείτονα?
πήγαινε, δες το 'περιβάλλον' και ενημέρωσε με
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
αρχιζω αυριο!!
32 ευρω , βαρη και kick boxing
σε πιο γείτονα?
πήγαινε, δες το 'περιβάλλον' και ενημέρωσε με
sto Αθλομανια
Ηρωων Πολυτεχνειου ειναι απεναντι απο τις εστιες του ΕΜΠ
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
[lucozade or powerade οπωσδηποτε..
Ειναι σαν τους ιονιστες καυσίμων και αυτα.Δεν κανουν τιποτα παραπάνω απο το νερο,αλλα διαφημίζονται εντονα.Ε,μετα απ'αυτο,ειναι να μην τα προτιμήσεις
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
χμ..μου βάζεις ιδέες...Λοιπόν αν εξαιρέσουμε τις ασκήσεις με μπάρα αλλά και αυτές που θέλουν πάγκο με κλίση εγκρίνετε τις ασκήσεις στο http://www.sport-fitness-advisor.com/du ... cises.html ?
Να βάλουμε κάποιες άλλες? (pullover για στήθος?)
Μια χαρά είναι αυτές.Μπορείς να βάλεις κ pull over,γιατί όχι?
Δεν ξέρω τι εξοπλισμό έχεις σπίτι,αλλά αν είσαι ζεστός να ασχοληθείς γιατί δν πας σε ένα γυμναστήριο?
Κ περισσότερη γκάμα ασκήσεων θα έχεις,κ καλύτερο εξοπλισμό,κ θα μπορείς κ να εξελιχτείς.
Τα βαράκια στο σπίτι μετά από κάποιο σημείο(σύντομα)θα τα βρίσκεις λίγα κ θα θες να προχωρήσεις παρακάτω.
Τώρα αν έχεις αλτηράκια κ πάγκο για μπάρα,κ έχεις τη διάθεση να αγοράζεις βάρη σε δίσκους κάθε τόσο οκ.
Αλλά κ πάλι στο γυμναστήριο θα είσαι πιο σίγουρος κ θα κάνεις κ πιο σωστή δουλεία με περισσότερη ασφάλεια.
Σκέψου το -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
[
lucozade or powerade οπωσδηποτε..
Ειναι σαν τους ιονιστες καυσίμων και αυτα.Δεν κανουν τιποτα παραπάνω απο το νερο,αλλα διαφημίζονται εντονα.Ε,μετα απ'αυτο,ειναι να μην τα προτιμήσεις
Έχουν ηλεκτρολύτες μέσα, δεν έχουν; Τότε κάνουν δουλειά γιατί αναπληρώνουν αυτούς που χάνονται με τον ιδρώτα! Δεν ξέρω τι διαφημίζουν, αλλά χρειάζονται.
-
βαριέμαι όσο κανείς δεν φαντάζεται να πάω γυμναστήριο
πήγαινα παλιά για μισό χρόνο για πρόβλημα στο γόνατο και μου φαινόταν πραγματικά σαν βασανιστήριο.δεν έχω και κανένα άλλο 'κίνητρο' να πάω στην περιοχή μου βλέπεις...
Μάλλον πρέπει να μετακομίσω πριν αρχίσω γυμναστική
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
βαριέμαι όσο κανείς δεν φαντάζεται να πάω γυμναστήριο
πήγαινα παλιά για μισό χρόνο για πρόβλημα στο γόνατο και μου φαινόταν πραγματικά σαν βασανιστήριο.δεν έχω και κανένα άλλο 'κίνητρο' να πάω στην περιοχή μου βλέπεις...
Μάλλον πρέπει να μετακομίσω πριν αρχίσω γυμναστική
πόσο χρονών είσαι? για να ξέρω όταν φτάσω τα χρόνια σου να μη μου φύγει η όρεξη για άθληση
-
Ο ξάδερφος μου που έπαιζε στην εθνική handball μου είπε κάνουν δουλειά αλλά ποτέ δεν πήραν τα γνωστά του εμπορίου...
-
βγάλτε μια άσκηση από τις 4 παραπάνω! (άντε να βγάλω ένα πρόγραμμα γιατί πολύ το κούρασα...χεχε)
-
Θα αφαιρούσα ανετα τη δευτερη (τη σκυφτη) αλλα θα προσθετα μερικες αλλες.Οι ωμοι θελουν αρκετες ασκήσεις
-
Αν ξεκινας τωρα, αρχισε με αυτη στο πολυοργανο. Τη δευτερη καλυτερα να την αποφυγεις, ενω η πρωτη με την τριτη διαφερουν αρκετα στο σημειο που γυμναζουν. Εγω θα εκανα και τις 2.
-
ok..αφήνω την 'σκυφτή' λοιπόν
Γυμναστήρια και άλλα