-
στο γυμναστήριο κάνεις οφθαλμόλουτρο και γνωριμίες
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου κάνεις οφθαλμόλουτρο και γνωριμίες -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου κάνεις οφθαλμόλουτρο και γνωριμίες
-
H καλύτερη γυμναστική το καλοκαιρι είναι το κολύμπι. Πάω καθημερινά στο κολυμβητήριο, μια ωρα το βράδυ εδώ κ ενα μήνα. Ομολογώ οτι ποτέ στην ζωή μου δεν είχα δοκιμάσει το κολύμπι σαν γυμναστική κ έχω μείνει κατάπληκτη. Εφαγα τα καλύτερα μου χρόνια στα γήπεδα (επαιζα χαντμπολ), τρελή κούραση, τραυματισμοί κ καύσωνες, κ τώρα βλέπω οτι μάλλον έκανα λάθος επιλογή αθλήματος μικρή!
Οσοι βαριέστε την κλεισούρα-ιδρωτίλα-ζεστη του γυμναστηρίου δοκιμάστε την πισίνα! Αλλη αίσθηση!!! (ειδικά εσείς οι αντρες που δεν έχετε το 'πρόβλημα του κομμωτηρίου'!)
Επίσης, συνεχίζω φανατικά Power Plate...
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
H καλύτερη γυμναστική το καλοκαιρι είναι το κολύμπι. Πάω καθημερινά στο κολυμβητήριο, μια ωρα το βράδυ εδώ κ ενα μήνα. Ομολογώ οτι ποτέ στην ζωή μου δεν είχα δοκιμάσει το κολύμπι σαν γυμναστική κ έχω μείνει κατάπληκτη. Εφαγα τα καλύτερα μου χρόνια στα γήπεδα (επαιζα χαντμπολ), τρελή κούραση, τραυματισμοί κ καύσωνες, κ τώρα βλέπω οτι μάλλον έκανα λάθος επιλογή αθλήματος μικρή!Οσοι βαριέστε την κλεισούρα-ιδρωτίλα-ζεστη του γυμναστηρίου δοκιμάστε την πισίνα! Αλλη αίσθηση!!! (ειδικά εσείς οι αντρες που δεν έχετε το 'πρόβλημα του κομμωτηρίου'!)
Επίσης, συνεχίζω φανατικά Power Plate...
+άπειρο!
Η παντελής έλλειψη κραδασμών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα.
Άσε που γλιτώνεις τα 'φιλαράκι να κάνουμε εναλλάξ;' και τις αναμονές στα όργανα των γυμναστηρίων. -
Εγω αρχισα να γυμναζομαι μετα απο πολυ πολυ καιρο λογω ρηξης προσθιου χιαστου/εσω μηνισκου στο στρατοπεδο στη Λημνο...Βεβαια εκανα μονο βαρη κ δεν γυμνασα καθολου τα ποδια,αλλα σε 3 μηνες που απολυομαι θα αρχισω γυμναστηριακι χαλαρα κ μετα την αρθροσκοπηση κ την αποθεραπεια πιο εντατικα(μαζι με ποδοσφαιρο κ μπασκετ φυσικα)
Εχασα 24 κιλα θελω να χασω αλλα 5-8 κ θα ειμαι στα πολυ καλα μου(1.80 υψος κ τωρα ειμαι 84 κιλα)
Σε 1-1,5 χρονο θα ειμαι σε ικανοποιητικο επιπεδο νομιζω... -
Μπράβο ρε Βάγγο! Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχασαν κιλά στο στρατό!
Άννα, επιτέλους και κάποιος που με άκουσε! Σας τα 'λεγα εγω!
-
μόλις φτάσω το μυθικό(ιδανικό) βάρος για το ύψος μου 1.75 σας κερνάω όλο το FORUM. (αν το μάθετε ποτέ) λέμε τώρα.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά πέρασα τα είδα, ήταν να πάω το απόγευμα....αλλα....ξερεις δεν μπορούσα να σύρω το κουρασμένο μου κορμάκι μεχρι το αμαξι και να οδηγησω μέχρι εκει....απο αυριο!Νταξ αν ζητησουν 90 € χαλαρα πάω στη βαρη....απ'έξω φαινοντε και το 1/3 και χαλια, είδωμεν το θέμα ειναι η αναλογία τιμης/υπηρεσιας!
Εσύ σκυλούκο που έψαχνες γυμναστήριο τι έκανες? Αποφάσισες να τ'αφήσεις και ανακατεύεις το γάλα σου κάθε πρωί για να δυναμώσεις?
-
Δεν κατεληξα καπου τελικα...εμαθα απο ενα φιλο για μια σχολη πολεμικων τεχνων με κτι περιεργα ειδη, με πολυ 'γυμναστική' στο δρομο απεναντι απο τον φουρνο του στεργιου προς την ταβερνα την γειτονια οπως πας, και θα παω εκει...αλλα ανοιγει Σεπτεμβριο!
-
:rant:Δεν κατεληξα καπου τελικα...εμαθα απο ενα φιλο για μια σχολη πολεμικων τεχνων με κτι περιεργα ειδη, με πολυ 'γυμναστική' στο δρομο απεναντι απο τον φουρνο του στεργιου προς την ταβερνα την γειτονια οπως πας, και θα παω εκει...αλλα ανοιγει Σεπτεμβριο!
Οκ ...
Δώσε περαιτέρω στοιχεία έτσι για να ξέρουμε, αν θες και όταν μάθεις, γιατί είναι κυριολεκτικά δίπλα μου... -
Πλακα κανεις....στη γειτονια παω απο 5-6 χρονων....πρεπει να εψω φαει πανω απο 2-3 βοδια σε μπιφτεκια!
-
Πλακα κανεις....στη γειτονια παω απο 5-6 χρονων....πρεπει να εψω φαει πανω απο 2-3 βοδια σε μπιφτεκια!Εγώ είμαι στη Βούλα μόλις 1 χρόνο και είμαι 200-300 μ από τη Γειτονιά...
Έχω πάει αρκετές φορές και παίρνω συνέχεια για το σπίτι παϊδάκια κοτόπουλο -
Πφφφφφφφφφ..........ενα μπαν στον κυριο.....παιδακια κοτοπουλο λεει....!
-
Πφφφφφφφφφ..........ενα μπαν στον κυριο.....παιδακια κοτοπουλο λεει....!Πριν ή μετά τις σταβλίσιες?
-
Αξιο μελος....τον εχω θαυμασει και live!
-
Δεδομενου οτι εχω να πατησω σε γυμναστηριο 10 χρονια, και οτι τρωω σαν ζωο (τρωω για ευχαριστηση = μεχρι να σκασω απο το φαγητο), εχω καταφερει να παραμεινω ανθρωπος και οχι βοδι. Ας ειναι καλα ο πρωην αθλητισμος (water polo, καταδυσεις, βολλευ και ποδοσφαιρο) που μαλλον μου εχουν κανει καλο.
-
Παλι καλα που μας εβαλες το water πριν το polo γιατι θα νομιζαμε οτι καβαλουσες αλογω και κουνουσες το μαρκουτσι του γκολφ!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μπράβο ρε Βάγγο! Από τις ελάχιστες περιπτώσεις που έχασαν κιλά στο στρατό!Άννα, επιτέλους και κάποιος που με άκουσε! Σας τα 'λεγα εγω!
Και εγώ, παρουσιάστικα 81 κιλά και στην άδεια ορκομοσίας (18 ημέρες μετά δηλαδή) ήμουν 71 κιλά.
10 κιλά σε 18 ημέρες... αυτά είναι...
Σήμερα είμαι πάλι 71 κιλά, αλλά τα έχασα μέσα σε 10 μήνες.
-
εδώ είμαι και εγώ!
10 σελίδες και δεν έβγαλα κανένα συμπέρασμα.
Χρόνος για τένις.....ανύπαρκτος πλέον
Όρεξη και διάθεση για gym .... με τίποτα!Υπάρχουν άφθονα βαράκια, ένας πάγκος και ίσως και μονόζυγο (ίσως γιατί έχω διαλύσει αρκετές πόρτες )
Ποιος θα μου δώσει ένα πρόγραμμα ή κάποιο site που μπορώ να συμβουλευτώ?
Γυμναστήρια και άλλα