-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οσες φορες πηρα λιποδιαλυτες απλα πεταξα τα λεφτα μου τρελο fail.Sent from my GT-S5570
από ταχυκαρδίες πως πηγαινες?
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια σημείωση μόνο.
Το Xenican, το All (ίδια ουσία σε OTC) και το Reductil (Θεόοοοοοοος σχωρέστο....) ήταν φάρμακα για παχυσαρκία, δηλαδή ΔΜΣ > 30 μην πω και 35.
Δηλαδή εκεί έπαιρνες το φάρμακο μπας και χάσεις 20-30 κιλά και αποφύγεις το -πολύ βαρύ- χειρουργείο.Ήταν τεράστιο λάθος η λήψη του από άτομα που θέλαν να στεγνώσουν λίγο (άσχετα αν δινόταν και για τέτοιους λόγους).
Η διαφορά τους ήταν ότι η μεν ορλιστάτη (Xenical) σε πήγαινε τσιρλιό αν έτρωγες κάτι που είχε λίπος (οπότε αν έτρωγες κανά σουφλέ έπαιζε να μην προλάβεις να πας τουαλέτα - true story) ενώ η δε σιμπουτραμίνη (Reductil) ήταν ένα 'αποτυχημένο' αντικαταθλιπτικό που διαπιστώθηκε σε δοκιμή τελικού σταδίου ότι δεν φτουράει ως τέτοιο αλλά οι ασθενείς έχαναν βάρος.
Τελικά αποδείχτηκε ότι επιτάχυνε τον κορεσμό μέσω της αναστολής επαναπρόσληψης σεροτονίνης, με πιο απλά λόγια μπορούσες να χορτάσεις με μικρότερη ποσότητα τροφής και άρα να συμμορφωθείς σε δίαιτα.
Και τα δυο δούλευαν αρκεί να ήξεραν γιατρός και ασθενής πώς ακριβώς λειτουργούσε το φάρμακο και πώς τους βοηθούσε.Αυτό το Reductil δεν υπάρχει πια; ψάχνω τρόπο να χάσω γρήγορα κάποια κιλά αλλά να μην είμαι στην τουαλέτα όλη την ώρα και να μη φοβάμαι να αφήσω ...αέρια με τη σκέψη ότι μπορούν να εξελιχθούν διαφορετικά
επίσης, γιατί αφού περπατάω/τρέχω σε διάδρομο το ανέβασμα σκαλοπατιών με κουράζει απίστευτα;
-
Τι γνώμη έχετε για το sprint interval trainning?
Ξεκίνησα kick boxing και το πρόγραμμα μου είναι 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση και στις 2 ενδιάμεσες SIT.
Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής τις 2 εβδομάδες που το κάνω είναι το πιάσιμο-σφίξιμο στα πόδια, κατά τα άλλα η αντοχή αυξήθηκε περιέργως πολύ απότομα, σε κάθε προπόνηση SIT βγάζω και ένα επιπλέον σπριντ σχετικά χαλαρά και στο kick boxing τα 2λεπτα περνάνε χωρίς να το πολυκαταλαβαίνω. Αυτό που φοβάμαι είναι μην 'καώ' και σε 1-2 μήνες δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Αυτή την στιγμή κουβαλάω 74 κιλά μυες, 4 κόκαλα και 30 λίπος και στόχος είναι να πέσω στα 80-85 κιλά μειώνοντας φυσικά το λίπος, χωρίς χρονικό ορίζοντα. Παράλληλα επισκέφθηκα διαιτολόγο και έχω μια διατροφή προσαρμοσμένη στο ημερήσιο πρόγραμμα μου.
-
Έχετε γειά ψηλά βουνά κι εσείς ωρέ λεβέντες,
το Reductil που ξέρατε τις έκλασε τις μέντες...Δεν ήταν κακό φάρμακο αλλά μάλλον το χειρίστηκε λάθος η εταιρία με τη μελέτη scout που είχε ως αποτέλεσμα να κοπεί το φάρμακο πανευρωπαϊκά (για υπερβολικό λόγο κατ' εμέ αλλά τεσπα).
Αν έχεις πρόβλημα παχυσαρκίας (ΔΜΣ>30 τουλάχιστον) τότε συμβουλεύσου το γιατρό σου για το τι μπορείς να κάνεις.
Αν απλά ήθελες κάτι για να στεγνώσεις, τότε κακώς το σκεφτόσουνα ούτως ή άλλως.
Ένα 'τρικ' που προσομοιάζει τη δράση του Reductil είναι να δοκιμάσεις να τρως κάποιο φρούτο ή λίγη (τονίζω το λίγη) μαύρη σοκολάτα πριν από κάποιο γεύμα με πολύ νερό. Γεμίζεις το στομάχι και χορταίνεις με λιγότερη τροφή.
ΑΡΚΕΙ να βάζεις μικρότερη μερίδα στο πιάτο σου. Γιατί αν φορτώσεις 2 μερίδες, θα τις φας πεινάς δεν πεινάς χωρίς να το καταλάβεις.αλλά να μην είμαι στην τουαλέτα όλη την ώρα
Από αυτό καταλαβαίνω ότι παίρνεις xenical και για να πηγαίνεις όλη την ώρα στην τουαλέτα σημαίνει ότι τρως λιπαρές τροφές μαζί με αυτό.
ΚΟΨΤΟ ΑΜΕΣΑ γιατί θα κάνεις ζημιά στον οργανισμό σου!
Το νόημα του xenical (ή του Alli αντίστοιχα) είναι να ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΛΙΠΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ. Το γράφει και στις οδηγίες του προϊόντος...
Αν τρως λιπαρές τροφές και παίρνεις ορλιστάτη (xenical ή alli) για να σουτάρεις το λίπος στη λεκάνη κάνεις κακό στον οργανισμό σου.Αν δεν το κάνεις και απλά το ανέφερες προληπτικά, τότε επίσης μην το ξεκινήσεις καν.
-
όχι δεν παίρνω τίποτα, έπαιρνε παλιά η αδερφή μου και το χω ακούσει γενικώς. Σύνολο θέλω να χάσω 40 (!) κιλά σε ευρύτερο διάστημα αλλά τουλάχιστον να πέσω απ'τα 100 asap. Διάδρομο κάνω κανά μισαωράκι την ημέρα μόνο, διατροφή μέτρια προς σχεδόν κακή
-
Ο διάδρομος μισή ώρα τη μέρα (αν είναι έστω γρήγορο περπάτημα και όχι 3χλμ/ώρα=ταλαιπωρώ απλά το διάδρομο και χάνω χρόνο) είναι εξαιρετικός.
Τα 40 κιλά που θέλεις να χάσεις μου ακούγεται τεράστιο νούμερο και καλό θα ήταν να το δεις με κάποιο γιατρό.
Νομίζω ότι αν χάσεις τόσα πολλά κιλά, το δέρμα σου θα κρεμάσει σαν φύλο σφολιάτας... (ίου)
Κόψε λίγο τα κοψίδια ή τα γλυκά και θα είσαι μια χαρά.Προσπάθησε να κάνεις και βασικές έστω ασκήσεις με βάρη για να 'ξυπνήσεις' το σώμα σου συνολικά.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τι γνώμη έχετε για το sprint interval trainning?Ξεκίνησα kick boxing και το πρόγραμμα μου είναι 3 φορές την εβδομάδα προπόνηση και στις 2 ενδιάμεσες SIT.
Το μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής τις 2 εβδομάδες που το κάνω είναι το πιάσιμο-σφίξιμο στα πόδια, κατά τα άλλα η αντοχή αυξήθηκε περιέργως πολύ απότομα, σε κάθε προπόνηση SIT βγάζω και ένα επιπλέον σπριντ σχετικά χαλαρά και στο kick boxing τα 2λεπτα περνάνε χωρίς να το πολυκαταλαβαίνω. Αυτό που φοβάμαι είναι μην 'καώ' και σε 1-2 μήνες δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.Αυτή την στιγμή κουβαλάω 74 κιλά μυες, 4 κόκαλα και 30 λίπος και στόχος είναι να πέσω στα 80-85 κιλά μειώνοντας φυσικά το λίπος, χωρίς χρονικό ορίζοντα. Παράλληλα επισκέφθηκα διαιτολόγο και έχω μια διατροφή προσαρμοσμένη στο ημερήσιο πρόγραμμα μου.
Δεν υπαρχει 'καψιμο' με την εννοια της μη αναστρεψιμης ζημιας,ενα αρχαιος μυθος.
Υπαρχει μονο η γνωστη κουραση (που φυσικα ο καθενας την προσεγγιζει σε αλλο χρονο),οπου το σωμα στελνει μηνυμα οτι χρειαζεται ξεκουραση.Παρόλλα αυτα,για εμενα τουλαχιστον συνεχιζει να ειναι εξαιρετικα δυσκολο να διαγνωσθει ποτε πραγματικα τα παιζει το σωμα και ποτε με εναν απλο μεσημεριανο υπνο εχει ακομα πολλα να δωσει. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
οσες φορες πηρα λιποδιαλυτες απλα πεταξα τα λεφτα μου τρελο fail.
Sent from my GT-S5570
Δεν ειχα ταχυκαρδιες αλλα με πιανανε αυπνιες
Sent from my GT-S5570
-
Είχε πάρει μια φίλη μου για λίγες μέρες και είχε συνέχεια τάσεις για εμετό και λιποθυμία μέχρι που τα κοψε. Απορώ πώς παίρνουν άδεια αυτά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Sent from my GT-S5570
Sent from my GT-S5570
Ταχυκαρδίες είχες και δεν μπορούσες να κοιμηθείς επειδή το βράδυ αντί να καλμάρεις, η καρδιά σου δούλευε τέρμα για να κάψεις τις θερμίδες που σου υποσχόταν το μαγικό προϊόν.
Απορώ πώς παίρνουν άδεια αυτά τα πράγματα
Από τον ΕΟΦ.
Εγγύηση... -
Ο χρήστης Γιώργης έγραψε:
Είχε πάρει μια φίλη μου για λίγες μέρες και είχε συνέχεια τάσεις για εμετό και λιποθυμία μέχρι που τα κοψε. Απορώ πώς παίρνουν άδεια αυτά τα πράγματα.κι εγώ απορώ
πώς παίρνουν εξιτήριο...
-
Sent from my GT-S5570
Sent from my GT-S5570
Ταχυκαρδίες είχες και δεν μπορούσες να κοιμηθείς επειδή το βράδυ αντί να καλμάρεις, η καρδιά σου δούλευε τέρμα για να κάψεις τις θερμίδες που σου υποσχόταν το μαγικό προϊόν.
Απορώ πώς παίρνουν άδεια αυτά τα πράγματα
Από τον ΕΟΦ.
Εγγύηση...+1
είχες ταχυκαρδίες και δεν το είχες πάρει χαμπάρι...
-
Ο διάδρομος μισή ώρα τη μέρα (αν είναι έστω γρήγορο περπάτημα και όχι 3χλμ/ώρα=ταλαιπωρώ απλά το διάδρομο και χάνω χρόνο) είναι εξαιρετικός.
Τα 40 κιλά που θέλεις να χάσεις μου ακούγεται τεράστιο νούμερο και καλό θα ήταν να το δεις με κάποιο γιατρό.
Νομίζω ότι αν χάσεις τόσα πολλά κιλά, το δέρμα σου θα κρεμάσει σαν φύλο σφολιάτας... (ίου)
Κόψε λίγο τα κοψίδια ή τα γλυκά και θα είσαι μια χαρά.Προσπάθησε να κάνεις και βασικές έστω ασκήσεις με βάρη για να 'ξυπνήσεις' το σώμα σου συνολικά.
γρήγορο βάδην με ~ 5.5 κάνω (χαω πρέπει να ναι, δε το χω προσέξει ) και με κλίση
Και γλυκά μπορώ να κόψω και κοψίδια αλλά ο μεταβολισμός μου δε λέει να ξυπνήσει στα 30. Όταν ήμουν 25 τα έκοβα για κανά μήνα και έχανα τουλ. 5 κιλά. Έχω δοκιμάσει και λιποδιαλύτες Solgar αλλά δεν είδα κάτι.
-
Έχω δοκιμάσει και λιποδιαλύτες Solgar αλλά δεν είδα κάτι
Τι διάολο φωλιά έχει το forum με τους λιποδιαλύτες;
Αυτά είναι του σατανά είπαμε, μη τα παίρνετε.
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να κάνεις και ασκήσεις με βάρη για να τσιτώσει καλά ο μεταβολισμός σου.
Λίγα σχετικά κιλά, πολλές επαναλήψεις (πχ 4 σετ των 15 επαναλήψεων ανά άσκηση).Φίλος μου που κλασσικά ήταν 100+ και λίγο πιο κοντός από μένα, έκοψε ψωμιά και τα πολλά κοψίδια (αλλά ειδικά το ψωμί το εξαφάνισε) και έφτασε να είναι λιγότερα κιλά από μένα.
Εννοείται πήγαινε γυμναστήριο.Απλώς θέλεις λίγο περισσότερο χρόνο για να δεις αποτέλεσμα. Μην τρελαίνεσαι.
-
Έχω δοκιμάσει και λιποδιαλύτες Solgar αλλά δεν είδα κάτι
Τι διάολο φωλιά έχει το forum με τους λιποδιαλύτες;
Αυτά είναι του σατανά είπαμε, μη τα παίρνετε.
Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσεις να κάνεις και ασκήσεις με βάρη για να τσιτώσει καλά ο μεταβολισμός σου.
Λίγα σχετικά κιλά, πολλές επαναλήψεις (πχ 4 σετ των 15 επαναλήψεων ανά άσκηση).Φίλος μου που κλασσικά ήταν 100+ και λίγο πιο κοντός από μένα, έκοψε ψωμιά και τα πολλά κοψίδια (αλλά ειδικά το ψωμί το εξαφάνισε) και έφτασε να είναι λιγότερα κιλά από μένα.
Εννοείται πήγαινε γυμναστήριο.Απλώς θέλεις λίγο περισσότερο χρόνο για να δεις αποτέλεσμα. Μην τρελαίνεσαι.
τα 100kg είναι σχετικό , το θέμα είναι ύψος , σωματοδομή κλπ κλπ
γενικά απλώλεια βάρους >1kg/week είναι μεγάλη...
ο μεταβολισμός ξυπνάει με άσκηση σε όσο πιο έντονο ρυθμό αντέχει το σώμα + μικρά και πολλά γεύματα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
γρήγορο βάδην με ~ 5.5 κάνω (χαω πρέπει να ναι, δε το χω προσέξει ) και με κλίση
Και γλυκά μπορώ να κόψω και κοψίδια αλλά ο μεταβολισμός μου δε λέει να ξυπνήσει στα 30. Όταν ήμουν 25 τα έκοβα για κανά μήνα και έχανα τουλ. 5 κιλά. Έχω δοκιμάσει και λιποδιαλύτες Solgar αλλά δεν είδα κάτι.
τι διαστάσεις έχεις? μην κάνεις υπερβολές , ότι χάνεται/παίρνεται εύκολα μεταβάλλεται εξίσου εύκολα
-
Για οποιον θελει να χασει κιλα,μονο διαιτα-διαιτα-διαιτα και κινηση.
Κινηση συνεχης και οχι μονο 40 λεπτα στα γυμναστηρια σηκονοντας βαρη ή περπατωντας στον διαδρομο(οτι πιο βαρετο υπαρχει).
Βγειτε στους δρομους ,καντε βολτες,πηγαιντε στην δουλεια με τα ποδια αν το επιτρεπουν οι συνθηκες,μην περνετε ασανσερ ποτε,καθαρηστε το σπιτι σας καθε μερα .
Με λιγα λογια,βρειτε μια δικαιολογια να κανετε κατι ,εστω και αν δεν απαιτει καποια σοβαρη μυικη προσπαθεια. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Κινηση συνεχης και οχι μονο 40 λεπτα στα γυμναστηρια σηκονοντας βαρη ή περπατωντας στον διαδρομο(οτι πιο βαρετο υπαρχει).
Βγειτε στους δρομους ,καντε βολτες,πηγαιντε στην δουλεια με τα ποδια αν το επιτρεπουν οι συνθηκες,μην περνετε ασανσερ ποτε,καθαρηστε το σπιτι σας καθε μερα .
Με λιγα λογια,βρειτε μια δικαιολογια να κανετε κατι ,εστω και αν δεν απαιτει καποια σοβαρη μυικη προσπαθεια.πλυντε μου το αυτοκίνητο , καθαρίστε μου την αυλή , βγάλτε βόλτα τον σκύλο μου...
το αδυνάτισμα θέλει συνεχή κίνηση, μην κάθεστε καθόλου
με π.μ. έχετε τις ώρες που χέζει το 4ποδο μου
-
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Με λιγα λογια,βρειτε μια δικαιολογια να κανετε κατι ,εστω και αν δεν απαιτει καποια σοβαρη μυικη προσπαθεια.Το βραδυ υπνοβατω και κανω στατικο ποδηλατο ενω ταυτοχρονα ζυμωνω ψωμι για ενα ολοκληρο στρατοπεδο,ειμαι σε καλο δρόμο;
Γυμναστήρια και άλλα