-
Τόσο χάλια ; και τα είχα για γΛήγορα bill ok
-
Ε καλά δεν είναι και τόσο τράτζικ το S40 1.8. Αξιοπρεπές είναι από άποψη επιδόσεων.
-
-
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!
Νέο μέλος....Φάνης λέγομαι και είμαι 20 χρονών...οδηγώ ένα Σπόρτατζ πρώτης γενιάς (του πατέρα μου φυσικά )
και έχω τρελό κόλλημα με τα τετρακίνητα και συγκεκριμένα με της ΚΙΑ -
Καλως σας βρηκα !! Πετρος απο Πειραια...
OpelCorsαρω και μ' αρέσει!!
-
Καλησπέρα.Με λένε Γιάννη,παλιός αναγνώστης των 4Τ και τακτικός επισκέπτης του forum.Τους τελευταίους 18 μήνες κατέχω και οδηγώ ένα fiat bravo tjet 120.
Στα 46 μου έχω γράψει περίπου 900 χιλ.χιλιόμετρα και έχω αλλάξει 16 αυτοκίνητα λόγω επαγγέλματος. -
καλησερα σας,ονομαζομαι φωτης.θελω να με βοηθησετε αν μπορειτε!εχω ενα φιατ στιλο του 2002,εχει gps, το connect nav+ εκδοση 9.8,ειναι στα αγγληκα και θελω να το κανω στα ελληνικα,(και η γλωσσα που μιλαει και αυτα που γραφει ειναι αγγληκα και θελω να τα κανω ελληνικα!)γινετε αυτο?και αν γινετε πωσ γινετε?ευχαριστς πολυ!
-
Καλωσηρθατε κυριοι! Φωτη δες αυτο το θεμα και κανε την ερωτηση σου εκει viewtopic.php?f=5&t=21478&start=2835
-
σε ευχαριστω πολυ ευθυμι!να σαι καλα!
-
kαλημέρα λατρεμένοι μου φίλοι ........ Δημήτρης !!
-
Καλησπερα. Δημητρης απο Σερρες με Octavia 1.6 TDi.
Στάλθηκε από το eSTAR Beauty μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα σε ολους.
Ειμαι ο Ηλιας απο Αθηνα. -
Καλημέρα σε όλους! Καλώς σας βρήκα! Με λένε Τάσο μένω Μυτιλήνη και τωρα έχω ένα Terios J100.
-
καλημερα σας
νεος και εγω εδω μεσα
ονομαζομαι κωστας και εχω ενα 208 ντιζελ -
Γεια σας, θέλω να σας διηγηθώ την εμπειρία μου.
‘Έδωσα πριν 2-3 μήνες περίπου για επίδειξη το αυτοκίνητο μου στην εταιρεία KS MOTORS που εδρεύει στην Βούλγαρη 20 των Κυράτσος – Στεργίου, οι οποίοι μετά από μερικές μέρες με έπεισαν να υπογράψω χαρτιά μεταβίβασης για να φύγει το αμάξι μου στο εξωτερικό λέγοντας ότι βρήκαν αγοραστή και ότι σε 3 εργάσιμες ημέρες θα μου έδιναν τα χρήματα. Εως σήμερα και αφού πέρασαν 2-3 μήνες σχεδόν δεν έχω πάρει ούτε ένα euro και δεν έχω και αμάξι. Είμαι πάρα πολύ απογοητευόμενος από την συμπεριφορά τους γιατί τα χρήματα αυτά τα είχα μεγάλη ανάγκη αλλιώς δεν θα συνεργαζόμουν μαζί τους.
**Ας προσέξει όποιος θέλει να κάνει οποιαδήποτε συναλλαγή μαζί τους. **
-
kalispera Apo patra...eimai neos katoxos lada niva 2004 1700 cc
-
θα έπρεπε να έχουμε και www.4tf-kagkouras-edition.gr ή το Καγκουρο-section
Για όλα τα νέα μέλη που ονειρεύονται να κάνουν το banzai gli να ακούγεται sha ferrari και να επιταχύνει sha πύραυλος...
*duh
-
Ο χρήστης greekpredator έγραψε:
kalispera Apo patra...eimai neos katoxos lada niva 2004 1700 ccΚαλώς ήλθες,γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish [mod]
-
Γεια και από εμένα, νέος μέλος εδώ αν και μπαίνω συχνά πυκνά και σας διαβάζω τον τελευταίο χρόνο!
Και μία μικρή παρατήρηση προς τους διαχειριστές για να το διορθώσουν :
και τελικά για σωστή απάντηση δέχτηκε το :
-Εννοείται πως κάνω πλάκα και δεν σκοπεύω να ανοίξω πολιτική κουβέντα...
-
Συγνώμη έχει τέτοια ερώτηση;
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!