-
Καλώς ήρθες Σπύρο
-
...μάλλον ξέχασα να περάσω από δω για το καλωσόρισμα. με λενε vellerefonti. είναι ψευδόνυμο. είμαι άνω των 30 και έχω οδηγήσει μερικά αυτοκίνητα αλλά όχι για πολύ. Τα μόνα που γνώρισα καλά είναι τα δικά μου. Γενικότερα πιστεύω σε αυτό. Μια μακροχρόνια σχέση σε μαθαίνει πολλά...
ορίστε λοιπόν τα αγαπημένα μου τουτούδια που είχα ή έχω την τύχη να οδηγώ και έχω αρκετές εμπειρίες:
vw golf 1.4 mk2
mitsubishi pajero 2.7 mk1
vw golf 1.4 mk3
bmw 3 2.0 mk3
opel corsa 1.4 sri
vw golf cabriolet 1.8 mk2
mazda miata 1.6 mk2
mercedes-benz c200 kompressor mk2
alfa romeo 147 1.6
audi a3 1.6 mk1
audi s3 mk1
porsche cayene turbo mk1
audi a3 2.0tfsi quattro s-line mk2
smart fortwo 1.0turbo mk2
audi s3 mk2και σύντομα παραλαμβάνω ένα:
smart fortwo 1.0mhd mk2ελπίζω σε πολλές, φιλικές κουβέντες για το αυτοκίνητο, κάτι που αγαπώ πολύ!
ευχαριστώ. -
Θεωρητικα νεος , πρακτικα οχι και τοσο καθως παρακολουθω ανελλιπως τους τελευταιους 8 μηνες τα τεκτενομενα, στο φορουμ. Ειμαι ο Αρης κατοχος ενος renault twingo easy (ναι αυτο με το κουλο κιβωτιο ταχυτητων, που μπαινουν κανονικα αλλα χωρις συμπλεκτη ) , το οποιο ειναι μεγαλο σχολειο για μενα , να εκαιγε μονο σαν 1200αρι και οχι σαν 2500 κυβικα θα ηταν καλυτερα ,και επιδοξος κατοχος της MiTo.
Λατρης τοσο της Αλφα ρομεο , οσο και της BMW . Στη πρωτη κατηγορια με μυησε ο θειος καθοτι 30 χρονια αλφα ρομεο ειχε( τζουλια-τζουνιορ- τζι τι βι , αυτη την προλαβα μαλιστα, πριν γεμισει τρυπες λογω σκουριας και παει για αποσυρση , αν κανεις ειναι χρονια κατοικος χαλανδριου μπορει να την θυματε) και στη δευτερη ο πατερας καθως το πρωτο οικογενειακο που γνωρισα ηταν μια Ε21 320 εκει στις αρχες του 90.
Αυτα προς το παρων απο εμεναΣας χαιρετω
-
Καλώς τον!
Ωραίο αβαταρ! -
Καλως ηρθατε και απο ενα αλλο νεο μελος (εμενα),,,,ο οποιος ξεκινησε απο αλφετα 2λιτρη σενταν ,παλια ιστορια,με μιραφιορε 131 μετατρεπομενο σε διλητρο,gtv v6 ,τζουνιορ 1,3,γεια σου πατερα!,,,και κατεληξα στο κουπε ατμοσφαιρικο που πιανει τα 100 οσο ενα 300 ιππων,,,Γιατι λατρευω την ατμοσφαιρικη ευεξια του κινητηρα και μονο.
Καλως ηρθατε και παλι και συγνωμη αν κουρασα!!,,,,,,, -
Καλά ποσταρίσματα στα νέα παιδιά που ήρθαν
-
σας ευχαριστω πολυ και για το καλωσορισμα αλλα και για την φιλοφρονηση charmak
-
Καλησπέρα νέο μέλος.....
-
Καλησπέρα pane6, καλά ποσταρίσματα
-
Καλημερα σας,με λενε Γρηγορη και ειμαι παλιο μελος στην εγγραφη αλλα εμπαινα σπανια.
Φιλοι ειναι ομως εδω οποτε να'μαι παλι.Καλως σας βρηκα. -
Γεια σου Γρηγόρη, καλά να περνάς με το forum
-
Καλως ηλθες Πανο BMW 1602 ('72) και χρονια πολλα για τη γιορτη σου. Θα βαλεις καμια φωτο απ'το'καμαρι σου'να το χαρουμε??
-
Με το κόλλημά μου σε διάφορα άλλα threads ούτε που πήρα χαμπάρι ότι υπήρχε το καλως όρισμα .
'Εστω και καθυστερημένα καλώς σας βρήκα λοιπόν ,το forum δείχνει ενδιαφέρον και με πολλές αυτοκινητιστικές πληροφορίες .
-
Πατριδα καλωσηρθες
Και εισαι υπο την προστασια μου μιας και σ αρεσει η μιτο..
-
Όχι μόνο η mito pasxos
το gruppo είναι η αδυναμία μου και ειδικά η AR μιας και είμαι κάτοχος 147
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Όχι μόνο η mito pasxos
το gruppo είναι η αδυναμία μου και ειδικά η AR μιας και είμαι κάτοχος 147
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμακαταρχήν καλωσόρισες....
κατα δεύτερων ελπίζω να αλλάξεις λίαν συντόμως γούστα στα αμάξια γιατί σε κόβω να καταντάς σαν τον πασχο -
Μα αφου το λεει ο ανθρωπος οτι η αδυναμια του ειναι το γκρουπο οποτε ειναι στο σωστο δρομο.. Κι επειδη εσυ εισαι ιαπωνας αρα β ταξης,παρε τις βαλιτσες του ανθρωπου και πηγαινε τες πανω.
-
Καλησπερα σε ολους με λενε Μιχαλη κ οδηγω ενα grandepunto sporting.
-
Καλώς ήρθες!
-
Καλώς ήρθες Μιχάλη και καλά ποσταρίσματα
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!