-
Αγαπητέ moderator nass,
Απευθύνομαι σε εσάς, για να σας αναφέρω , ότι διαπίστωσα την εγγραφή νέου μέλους με user name : mitsakis.
Επειδή αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει, στα μέλη του φόρουμ , σύγχυση ως προς την διακριτή ταυτότητα των δύο μέλων (εμού ως ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΗΤΣΑΚΗΣ (user name) και του mitsaki ως νέου μέλους, πιστεύω ότι θα πρέπει να ενεργήσετε, έτσι ώστε να αποφευχθούν σε συζητήσεις του φόρουμ, παρεξηγήσεις, για την ταυτότητα των δύο μελών.
Με εκτίμηση
Κων/νος Μητσάκης
Κοινοποίηση του παρόντος στα ενότητα Νέα μέλη.
-
Μην αγχωνεσε,καταλαβαμε αμεσως ποιος ειναι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μην αγχωνεσε,καταλαβαμε αμεσως ποιος ειναι.Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις...
-
Γεια χαρα σε ολα τα μελη.
Ειδα φως και μπηκα. Ωραιο forum -
Καλως μας ηρθες!!!
-
welcome φιλε!!!
-
Καλως σας βρηκα !!!!!!
Ευχαριστω !!!!! -
Χαιρετίζω και εγώ με τη σειρά μου τους φίλτατους φορουμάδες. Ονομάζομαι Νίκος, και κοντέυω να κλείσω 5,5 χρόνια από την εγγραφή ως την πρώτη δημοσίευση... φεεεεετααααααα!
Σε όλο αυτό το διάστημα το φόρουμ ήταν χρήσιμο, επιμορφωτικό και πάνω απ΄όλα διασκεδαστικό. Ανυπομονώ να συνεισφέρω και εγώ στην κοινότητά μας.
-
Καλωσηρθες παλιε!!!
-
Καλημερα και απο εμενα , ονομαζομαι Λεόντης Ηρακλης, μανιακος με τους 4 τροχους απο πιτσιρικας , και φανατικος του Drift μιας και ασχολουμαι με αυτο τα τελευταια 5 χρονια...
Καλως σας βρηκα λοιπον...
-
Καλως ηρθες
-
Ο χρήστης leontis έγραψε:
Καλημερα και απο εμενα , ονομαζομαι Λεόντης Ηρακλης, μανιακος με τους 4 τροχους απο πιτσιρικας , και φανατικος του Drift μιας και ασχολουμαι με αυτο τα τελευταια 5 χρονια...Καλως σας βρηκα λοιπον...
Καλως ηρθες ρεεε
-
Ο χρήστης leontis έγραψε:
Καλημερα και απο εμενα , ονομαζομαι Λεόντης Ηρακλης, μανιακος με τους 4 τροχους απο πιτσιρικας , και φανατικος του Drift μιας και ασχολουμαι με αυτο τα τελευταια 5 χρονια...Καλως σας βρηκα λοιπον...
Καλώς ήρθες
Εγώ είμαι ο Θανάσης και τώρα αποφάσισα να αρχίσω να κάνω post και να ασχοληθώ πιο ενεργά με αυτό το foroum(το οποίο δεν είχα ανακαλύψει,ενώ χρησιμοποιώ το site 4troxoi πολλααα χρόνια ).
Μεγάλο πολύ είναι τελικά
Τρέλα με 4τροχα από πιτσιρίκος και εγώ, και fun του στρίβειν -
Ο χρήστης tala έγραψε:
Καλημερα και απο εμενα , ονομαζομαι Λεόντης Ηρακλης, μανιακος με τους 4 τροχους απο πιτσιρικας , και φανατικος του Drift μιας και ασχολουμαι με αυτο τα τελευταια 5 χρονια...
Καλώς ήρθες
Εγώ είμαι ο Θανάσης και τώρα αποφάσισα να αρχίσω να κάνω post και να ασχοληθώ πιο ενεργά με αυτό το foroum(το οποίο δεν είχα ανακαλύψει,ενώ χρησιμοποιώ το site 4troxoi πολλααα χρόνια ).
Μεγάλο πολύ είναι τελικά
Τρέλα με 4τροχα από πιτσιρίκος και εγώ, και fun του στρίβεινκαλώς ήλθες TNS :
-
Ο χρήστης kostastyper έγραψε:
Καλώς ήρθες
Μεγάλο πολύ είναι τελικά
Τρέλα με 4τροχα από πιτσιρίκος και εγώ, και fun του στρίβεινκαλώς ήλθες TNS :
Πρόσεχε τι ποστάρεις,και εγώ θα προσέχω μην τρακάρεις!
(έ-μα το TNS με επειρέασε )
Καλώς βρεθήκαμε -
ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, KΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ, ΕΧΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ SUBARU LEGASY SW ΜΟD 2008 KAI ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΩ ...ΦΡΥΔΑΚΙΑ ΦΩΤΩΝ.. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ SUBARO MANIA ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΄΄ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟ ΖΑΚΥΝΘΟ΄'
-
Γειά σας και απο εμένα. Μένω Πειραιά και εχω πάρει πρίν ενα μήνα ενα Chevrolet Aveo. Το Daewoo Lanos που έχω θα το αποχαιρετήσω αφού με εβγαλε μετά απο τόσα χιλιόμετρα και χρόνια ασπροπρόσωπο(πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο).
-
Καλως μας ηρθες καλο διαβασμα!!!!
-
-
Προς τι ο γελωτας?
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!