-
καλησπερα σας καινουριος στη παρεα σας..με λενε Στελιο και ειμαι 18 ετων(σε20 μερες δηλαδη)
δεν εχω αυτοκινητο..ουτε καν διπλωμα
σε λιγο καιρο ολα αυτα..
χαρηκα πολυ..καλο απογευμα -
Καλώς ήρθες!
-
Γεια σου Στέλιο
-
Καλημερα σε ολο το φορουμ. Δημητρης απο Πατρα κατοχος κορεατικου supercar Hyundai Excel gls του '92 !!!
-
καλως ορισες Δημητρη!!! καλα ποσταρισματα!!!
-
Hello everybody
Καλώs σαs βρήκα
-
Kαλως μας ηρθες!Καλο διαβασμα!!!
-
Γεια σας κυριοι συναδελφοι ειμαι ο Θανασης απο Πετρουπολη και ειμαι ευτυχης κατοχος ενος SUBARU FORESTER 2.0 MY2007 Καλως σας βρηκα λοιπον και καλα ταξιδια να χουμε
-
Καλως μας ηρθες!
-
Καλώς ήρθες Θανάση
-
καλώς μας βρήκατε...και καλή διαμονή
-
Καλησπερα σε ολους σας.
Ειμαι ο Μπαμπης απο Βολο εχω το παλιο το Μπραβο μοντελο 2000 με 156.000 χλμ με το οποιο ειμαι ικανοποιημενος αρκετα. Συγχαρητηρια για το forum σας ευχομαι να γινουμε ολοι μια καλη παρεα και να συζηταμε για οτι απασχολει τα αμαξακια μας. -
pasxos v2 ?
-
Καλά ποσταρίσματα Μπάμπη και καλώς ήρθες
-
KALYSPERA SE OLLA TA MELOI 4X4.ME LENE DHMHTRH EIMAI APO TON PEIRAIA KAI EDO KAI ENA MHNA PERIPOY EIMAI KATOXOS ENOS SUBAROU FORESTER 2.0XT
-
Ο χρήστης mitsos76 έγραψε:
KALYSPERA SE OLLA TA MELOI 4X4.ME LENE DHMHTRH EIMAI APO TON PEIRAIA KAI EDO KAI ENA MHNA PERIPOY EIMAI KATOXOS ENOS SUBAROU FORESTER 2.0XTΚαλως ηλθες Δημητρη αλλα πρεπει να γραφεις με ελληνικους πεζους χαρακτηρες γιατι τα greeklish δεν επιτρεπονται στο φορουμ[mod]
-
Καλησπέρα με λένε Ελευθέριο είμαι από την Θεσσαλονίκη , οδηγό μία alfa 33 Imola και μου αρέσουν πολύ τα ποντιακά τραγούδια και ο Νότης Σφακιανάκης !!!
-
Ο χρήστης elohim33 έγραψε:
Καλησπέρα με λένε Ελευθέριο είμαι από την Θεσσαλονίκη , οδηγό μία alfa 33 Imola και μου αρέσουν πολύ τα ποντιακά τραγούδια και ο Νότης Σφακιανάκης !!! -
Δεν το ηξερα
-
Ο χρήστης mitsos76 έγραψε:
Δεν το ηξεραΔεν υπαρχει προβλημα φιλε μου.Καλα ποσταρισματα
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!