-
Ο χρήστης elohim33 έγραψε:
Καλησπέρα με λένε Ελευθέριο είμαι από την Θεσσαλονίκη , οδηγό μία alfa 33 Imola και μου αρέσουν πολύ τα ποντιακά τραγούδια και ο Νότης Σφακιανάκης !!!καλώς ήρθες...με τον Λιακόπουλο τι σχέση έχεις????
-
kalhmera. eimai ki egw neo melos kai ta exw mperdepsei ligo edw mesa. exw ena bmw 1602 kai edwsa ths pinakides logo ton telwn... to aytokinhto den thelw na to dwsw h na to petaxw kai thelw na mathw pws tha bgalw antikas pinakides. an mporei kapoios na moy pei...
-
Ο χρήστης RENA BMW 1602 έγραψε:
kalhmera. eimai ki egw neo melos kai ta exw mperdepsei ligo edw mesa.**Kαλως ηλθες στο φορουμ,γραφε με ελληνικα ομως και οχι με greeklish γιατι τα απαγορευει ο κανονισμος .Οτι θελεις ευχαριστως να βοηθησουμε [Mod] **
-
οκ και συγνωμη. αν και εχω καιρο να γραψω ελληνικα τηα προσπαθισω ομως, για τυχων λαθη καντε τα στραβα ματια
-
Καλως ηρθες..
Λογικα εδω θα σε βοηθησουν --> viewtopic.php?f=16&t=27588&start=1680
-
γεια σας το όνομα μου είναι Γιώργος
-
Καλωσηρθες Γιωργο!!!!
Καλα ποσταρισματα!!
-
σε ευχαριστώ efthymis
-
Γειά σας είμαι ο Χρήστος. Είμαι απο τον χώρο του 4χ4 και ασχολούμε με τους τετρακίνητους αγώνες στη Θεσσαλονίκη.
-
Γειά σας. Με λένε Στάθη, είμαι συνταξιούχος Δημοσίου και φανατικός φίλος του αυτοκινήτου, εδώ και 43 χρόνια. Μου αρέσουν κυρίως τα μηχανολογικά και οι βελτιώσεις κάθε είδους.
-
Καλωςηρθατε παιδια, και καλα ποσταρισματα!!!!!!!
-
Χαιρετώ όλα τα μέλη του Φόρουμ.
Μέ λένε Θέμη (Θεμιστοκλή) είμαι από τον Πειραιά και κάτοχος ενός Fabia 1.400 101hp. -
καλωσηρθατε παιδια!!
-
Καλως με βρήκατε και εμένα λοιπόν. Είμαι ο Αποστόλης και σπουδάζω στην Πάτρα οδηγώντας ένα Peugeot 309...
-
Καλώς σας βρήκα Δημήτρης από Αθήνα. Ωραίο forum μπράβο..
-
Γεια σου Δημητρη!!!! Καλη αρχη!!!!
-
Welcome !
-
Φώτοs πώs ανεβάζουμε; anybody??
-
Ο χρήστης extensa0365 έγραψε:
Φώτοs πώs ανεβάζουμε; anybody??viewtopic.php?f=11&t=22303
-
Δε το βλέπω να παίζει το site που μου δωσεs Bill...Mάλλον θα προτιμήσω το imageshack.Thanks πάντωs.
Mπορούμε να ανεβάσουμε φώτοs και μετά τη δημοσίευση μιαs αγγελίαs;
Νέα Μέλη - Καλωσήρθατε!