Ο χρήστης extensa0365 έγραψε:
Φώτοs πώs ανεβάζουμε; anybody??
viewtopic.php?f=11&t=22303
Ο χρήστης elohim33 έγραψε:
Καλησπέρα με λένε Ελευθέριο είμαι από την Θεσσαλονίκη , οδηγό μία alfa 33 Imola και μου αρέσουν πολύ τα ποντιακά τραγούδια και ο Νότης Σφακιανάκης !!!
καλώς ήρθες...με τον Λιακόπουλο τι σχέση έχεις????
kalhmera. eimai ki egw neo melos kai ta exw mperdepsei ligo edw mesa. exw ena bmw 1602 kai edwsa ths pinakides logo ton telwn... to aytokinhto den thelw na to dwsw h na to petaxw kai thelw na mathw pws tha bgalw antikas pinakides. an mporei kapoios na moy pei...
Ο χρήστης RENA BMW 1602 έγραψε:
kalhmera. eimai ki egw neo melos kai ta exw mperdepsei ligo edw mesa.
**Kαλως ηλθες στο φορουμ,γραφε με ελληνικα ομως και οχι με greeklish γιατι τα απαγορευει ο κανονισμος .Οτι θελεις ευχαριστως να βοηθησουμε [Mod] **
οκ και συγνωμη. αν και εχω καιρο να γραψω ελληνικα τηα προσπαθισω ομως, για τυχων λαθη καντε τα στραβα ματια
Καλως ηρθες..
Λογικα εδω θα σε βοηθησουν --> viewtopic.php?f=16&t=27588&start=1680
γεια σας το όνομα μου είναι Γιώργος
Καλωσηρθες Γιωργο!!!!
Καλα ποσταρισματα!!
σε ευχαριστώ efthymis
Γειά σας είμαι ο Χρήστος. Είμαι απο τον χώρο του 4χ4 και ασχολούμε με τους τετρακίνητους αγώνες στη Θεσσαλονίκη.
Γειά σας. Με λένε Στάθη, είμαι συνταξιούχος Δημοσίου και φανατικός φίλος του αυτοκινήτου, εδώ και 43 χρόνια. Μου αρέσουν κυρίως τα μηχανολογικά και οι βελτιώσεις κάθε είδους.
Καλωςηρθατε παιδια, και καλα ποσταρισματα!!!!!!!
Χαιρετώ όλα τα μέλη του Φόρουμ.
Μέ λένε Θέμη (Θεμιστοκλή) είμαι από τον Πειραιά και κάτοχος ενός Fabia 1.400 101hp.
Καλως με βρήκατε και εμένα λοιπόν. Είμαι ο Αποστόλης και σπουδάζω στην Πάτρα οδηγώντας ένα Peugeot 309...
Καλώς σας βρήκα Δημήτρης από Αθήνα. Ωραίο forum μπράβο..
Γεια σου Δημητρη!!!! Καλη αρχη!!!!
Welcome !
Ο χρήστης extensa0365 έγραψε:
viewtopic.php?f=11&t=22303
Δε το βλέπω να παίζει το site που μου δωσεs Bill...Mάλλον θα προτιμήσω το imageshack.Thanks πάντωs.
Mπορούμε να ανεβάσουμε φώτοs και μετά τη δημοσίευση μιαs αγγελίαs;