-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Λοιπόν.............. το Quattro σε Α4 σημαίνει +2-3 λίτρα στην κατανάλωση αναλόγως φυσικά και του βάρους!!!!!
Ρεπριζ ψιλοπράγματα οι διαφορες ιδίως αν προσπερνάς με τρίτη!!!!!Η διαφορά στο βάρος είναι: 1425 -1490 το quattro.
Πολλά μου φαίνονται τα 2-3 λίτρα διαφορά.Βάλε και τις τριβές της μόνιμης τετρακίνησης!!!! Τα ίδια πάντως δεν καίνε σίγουρα!!!!!
Αν και είναι ελαφρώς άτοπη η σύγκριση:
Το 1.8TQ του πατέρα μου έχει μέση κατανάλωση 10 l/100km. Δηλαδή αν είχε το προσθιοκίνητο θα εβγαζε 7-8;
Δεν το νομίζω. -
το απλο λεον απο το 4κινητο ειχε διαφορα περιπου 2 λιτρα...επισημα αν δε κανω λαθος
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Λοιπόν.............. το Quattro σε Α4 σημαίνει +2-3 λίτρα στην κατανάλωση αναλόγως φυσικά και του βάρους!!!!!
Ρεπριζ ψιλοπράγματα οι διαφορες ιδίως αν προσπερνάς με τρίτη!!!!!Η διαφορά στο βάρος είναι: 1425 -1490 το quattro.
Πολλά μου φαίνονται τα 2-3 λίτρα διαφορά.Βάλε και τις τριβές της μόνιμης τετρακίνησης!!!! Τα ίδια πάντως δεν καίνε σίγουρα!!!!!
Το 1.8TQ του πατέρα μου έχει μέση κατανάλωση 10 l/100km. Δηλαδή αν είχε το προσθιοκίνητο θα εβγαζε 7-8;
Δεν το νομίζω.Το 10 σε 1.8TQ είναι λίγο εκτός αν μένει σε χαμηλές στροφές!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ο πατέρας μου νομίζει πως πάνω από 4.000 στροφές πιάνουν μόνο οι κινητήρες jet και πως τα νουμεράκια πάνω απ' το 4 έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα.
Πάντως το να οδηγας με 6η (πχ) σε χαμηλές στροφές και να απαιτείς ισχύ/ροπή πατώντας βαθιά το γκάζι βλάπτει περισσότερο την κατανάλωση απ' ότι αν ξεκινήσεις με υψηλότερες στροφές.
Επιπλέον το αυτοκίνητο δεν ταλαιπωρείται μέσα στην πόλη.
Το θέμα είναι η σύγκριση πάντως. Αν ήταν 2κίνητο, είναι δυνατόν να έβγαζε 7-8 l/100, όσο οικονομική και αν είναι η οδήγηση;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ο πατέρας μου νομίζει πως πάνω από 4.000 στροφές πιάνουν μόνο οι κινητήρες jet και πως τα νουμεράκια πάνω απ' το 4 έχουν διακοσμητικό χαρακτήρα.
Πάντως το να οδηγας με 6η (πχ) σε χαμηλές στροφές και να απαιτείς ισχύ/ροπή πατώντας βαθιά το γκάζι βλάπτει περισσότερο την κατανάλωση απ' ότι αν ξεκινήσεις με υψηλότερες στροφές.
Επιπλέον το αυτοκίνητο δεν ταλαιπωρείται μέσα στην πόλη.
Το θέμα είναι η σύγκριση πάντως. Αν ήταν 2κίνητο, είναι δυνατόν να έβγαζε 7-8 l/100, όσο οικονομική και αν είναι η οδήγηση;
Θα με βάλεις να μετρήσω το δικίνητο που εχω πρόσβαση!!!!! 7 - 8 εκ πρώτης άποψης μου φαίνεται δύσκολο!!!! Θα το δω και θα σου πω!!! Αν σκεφθεις πάντως ότι με 9-10 πήγα Θεσ/νίκη με 4,000 στροφές (5 τάχυτο) στην πόλη θέλει περίπου τα ίδια δεδομένου ότι στην πόλη δεν έχεις τέσσερα άτομα και αποσκευές και με 3,000 στροφές στην πόλη κινείσαι γρήγορα!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάρτο φίλε να τα ζευγαρώσουμε!!!!!!Το έκλεισα χθες στην Autonet στο Κορωπί S line Avus Silver 2.0 Τ Quattro σε σεντάν όμως...
Μου είπαν περίπου 80 ημέρες, λένε ότι σε 20-25 μέρες θα ξέρουν τον αριθμό πλαισίου... Ελπίζω αρχές Ιουνίου να το έχω. -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Πάρτο φίλε να τα ζευγαρώσουμε!!!!!!
Το έκλεισα χθες στην Autonet στο Κορωπί S line Avus Silver 2.0 Τ Quattro σε σεντάν όμως...
Μου είπαν περίπου 80 ημέρες, λένε ότι σε 20-25 μέρες θα ξέρουν τον αριθμό πλαισίου... Ελπίζω αρχές Ιουνίου να το έχω.Μπράβο αρχηγέ join the club!!!!! Και εγω S-line έριξα σε Mauritius Blue!!!!
Παρε και συ μια τσατσαρα να μετράμε παρέα!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μπράβο αρχηγέ join the club!!!!! Και εγω S-line έριξα σε Mauritius Blue!!!!
Παρε και συ μια τσατσαρα να μετράμε παρέα!!!!!Άντε και καλή μας αναμονή... ευχομαι το συντομότερο!
-
Καλορίζικο droemmen!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλορίζικο droemmen!!Οχι καλορίζικο!!!!!!!!!! Καλοτάξιδο!
-
σας εχω ΚΑΙ τους 2!
(Edit)
αντε! καλοταξιδα!!!
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, εύχομαι το ίδιο και σε σας!
@tm Μην βιάζεσαι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
σας εχω ΚΑΙ τους 2!(Edit)
αντε! καλοταξιδα!!!
Μαζευόμαστε αρκετοί 2.0Τ απο ότι βλέπω!!!! Εγώ θα είμαι ο πιο αργός λόγω station και μόνιμης τετρακίνησης αλλά θα με περιμένετε!!!!!
-
κερδαω λογω βαρους.. μη τη ψαχνεις!
ειμαι η αντι-υλη ταυτοπροσωπως!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
σας εχω ΚΑΙ τους 2!
(Edit)
αντε! καλοταξιδα!!!
Μαζευόμαστε αρκετοί 2.0Τ απο ότι βλέπω!!!! Εγώ θα είμαι ο πιο αργός λόγω station και μόνιμης τετρακίνησης αλλά θα με περιμένετε!!!!!
οκ! ραντεβου καθε δευτερο βενζιναδικο!
-
Τι νέα έχουμε για τον 1.8TFSI? Γνωρίζει κανείς πότε μπαίνει στο Α3 και αν θα βγαίνει με το DSG?
-
Επίσημα η εταιρεία δίνει 1,1 lt διαφορά στην κατανάλωση μεταξύ TFSI προσθιοκίνητου και quattro
2.0 T FSI quattro 147(200) kW(PS) 6 speed
Fuel consumption: 8,8 - 8,8 l/100km
CO2 Emissions: 209 - 209 g/km2.0 T FSI 147(200) kW(PS) 6 speed
Fuel consumption: 7,7 - 7,7 l/100km
CO2 Emissions: 184 - 184 g/km -
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Τι νέα έχουμε για τον 1.8TFSI? Γνωρίζει κανείς πότε μπαίνει στο Α3 και αν θα βγαίνει με το DSG?Για απρίλιο πρέπει να πηγαίνει, λογικά από 26-27 και μάλλον με DSG (S-Tronic τρομάρα της )
-
1,8 TFSI με 26-27 χιλλιάρικα και DSG;;;;;;;;
Καθίσματα θα δίνουν ή μόνο το τασάκι; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
1,8 TFSI με 26-27 χιλλιάρικα και DSG;;;;;;;;
Καθίσματα θα δίνουν ή μόνο το τασάκι;ΑΠΟ 26-27 (με τάσια)
AUDI FORUM