-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Tόσο μάπα το s3;
H μεγαλύτερη λακαμία που έκαναν στην AUDI σχετικά με το S3 είναι ότι «μοιάζει» τόσο πολύ με το απλό.
Με το παλαιότερο, έπαιρνες αυτοκίνητο αλλά και εμφάνιση που δεν την μπέρδευε κανένας σε σχέση με τα απλά Α3.
Τώρα, αν δεν το γνωρίζεις, το S3 περνά απαρατήρητο ( ) και 40+++ χιλιάρικα που κοστίζει μάλλον δεν πολυαξίζουν σε σχέση με άλλες προτάσεις της εταιρείας.
κοιτα φιλε αν θες να σε κοιτουν οι γκομενες τοτε να πας να παρεις παλια 316 καμπριο να γλιτωσεις και τα λεφτακια σου..τωρα γιατι το παλιο s3 διεφερε απο τα απλα,πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος για να του εξηγησω κι εγω σε τι διαφερει το νεο s3 απο τα απλα a3....ειναι τελειως διαφορετικο αυτοκινητο στην παραμικρη λεπτομερια και αν απο το πλαι σου θυμισει 1.6 παρατηρησε προσεκτικοτερα!!οσοι πηραν αυτο το αυτοκινητο,μεταξυ τους κ γω,δεν το πηραμε για να δειχνομαστε αλλα γιατι ειναι αυτοκινηταρα και αν εννοεις οτι στα ιδια λεφτα καλυτερη προταση της εταιρειας ειναι το πολυ καλο κατα τα αλλα ττ με 65 αλογα λιγοτερα και μπρος κινηση θα σου ελεγα οχι ευχαριστω καλυτερα ενα gti η ακομα καλυτερα ενα cupra.σε καποιους αρεσει να τρεχουν αλλα να εχουν και τι κυριλλα τους,σε καποιους αλλους να κατεβαζουν την οροφη και να τριζει το αμαξωμα προκειμενου να δουν ολοι τις φατσες τους και σε καποιους αλλους τα bodykit και οι φουσκωμενες φτερουγες επιλογες υπαρχουν για ολους για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα ανουσιουργηματα οπως suv(προσοχη οχι τα off road) και τα cc..αν θες πραγματικη ομορφια παρε alfa:πανεμορφες και πιο αργες κι απ'το θανατο δεν εχει σημασια αν οι δρομοι μας ομορφαινουν καπως αντισταθμιζοντας την ασχημια του s3 που δεν εχει φουσκωμενα φτερα και τεραστιες αεροτομες.......
-
το s3 θα ηταν καλυτερο εαν
1ον ειχε πιο πρησμενα φτερα και ηταν φαρδυτερο τουλαχιστον 7-10 εκ.
2ον ο διαχυτης του εφτανε μεχρι το πορτ μπαγκαζ και ψηλοτερα ισως
3ον ειχε λογοτυπο s3 και στις πορτες γιατι στις δαγκανες ειναι πολυ μικρο
4ον ειχε οροφη με απο ανθαρακονημα αναδιπλουμενη ακομα καλυτερα και διπλες κοκκινες ριγες απο τη μαασκα εως το διαχυτη που προανεφερα
5ον 4 ισως και 6 εξατμισεις
6ον led ημερας σε ολα τα οργανα του ταμπλω και οταν ανοιγει την ταπα βενζινης ο ταπεινος πακιστανος να βλεπει που χωνει το μανικα και φυσικα led μπρος πισω φωτα και αλαρμ
7ον ζαντα 345 20 R21 για να δικαιολογειται το φουσκωμα των φτερων με δαγκανα κοκκινη και κιτρινη με μεγαλυτερο λογοτυπο να το βλεπουν ολοι επισης τα 5 λογοτυπα στο εσωτερικο ειναι λιγα ισως πρεπει να το γραφει στα προσκεφαλα στο τασακι και πανω στο καθισμα του οδηγου αναμεσα στα ποδια του για να το θυμαται οταν σταματα στο φαναρι και κοιτα τα @@@@δια του
8ον σχασομπαρομετρα πιεσεις λαδιου και μετρητη εντασης κλανιας στο κολωνακι της πορτας ΚΑΙ στο συνοδηγο
9ον πιο ελευθερη εξατμιση με πεδιο δρασης τουλαχιστον 3 τετραγωνα ετσι ωστε να νιωθεις και συ και οι γυρω σου τι αυτοκινητο βγηκε στους δρομους αλλωστε πιο πολλη φασαρια κανουν τα 1.4αρακια με φπψολα τα παραπανω με κανουν να νιωθω οτι με πιασαν κωτσο και τα λεφτα μου δεν πιασαν τοπο...τωρα βγαινω στο δρομο και δε με κοιταζει ουτε ενα γκομενακι(οντως δηλαδη)...τι θα κανω τωρα????μηπως επρεπε να επαιρνα slk???μονο κατι καγκουρες με κοιτανε και γουσταρουν κοντρες αλλα γουσταρω κ γω γιατι γκομενακια εβρισκα και οταν ειχα renault 19 265 αλογα ομως να γουσταρω ΕΓΩ δεν ειχα και αυτο πραγματικα μου ελειπε απ'τη κωλοζωη.............
-
++ 1
-
QsisVTS εχεις διαπιστωσει καποιο περιεργο θορυβο ή γδουπο κατα την εκκινηση(οχι σε ζορισμα) ή την εμπλοκη της 2ης ταχυτητας?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
QsisVTS εχεις διαπιστωσει καποιο περιεργο θορυβο ή γδουπο κατα την εκκινηση(οχι σε ζορισμα) ή την εμπλοκη της 2ης ταχυτητας?εννοεις ενα μικρο ηχο σαν τσικ καθε φορ πατας το γκαζι εστω και απειροελαχιστα?μονο αυτο εχω προσεξει τον κανει το γκαζι ακομα και σταματημενο και σβηστο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
QsisVTS εχεις διαπιστωσει καποιο περιεργο θορυβο ή γδουπο κατα την εκκινηση(οχι σε ζορισμα) ή την εμπλοκη της 2ης ταχυτητας?
εννοεις ενα μικρο ηχο σαν τσικ καθε φορ πατας το γκαζι εστω και απειροελαχιστα?μονο αυτο εχω προσεξει τον κανει το γκαζι ακομα και σταματημενο και σβηστο
Οχι, εναν ηχο σαν να χτυπα μεταλλο με μεταλλο(ακουγεται κυριως εξω απο το αμαξι) κατα τη συμπλεξη...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
εννοεις ενα μικρο ηχο σαν τσικ καθε φορ πατας το γκαζι εστω και απειροελαχιστα?μονο αυτο εχω προσεξει τον κανει το γκαζι ακομα και σταματημενο και σβηστο
Οχι, εναν ηχο σαν να χτυπα μεταλλο με μεταλλο(ακουγεται κυριως εξω απο το αμαξι) κατα τη συμπλεξη...
ακουγεται ενας τετοιος ηχος στη δευτερα πιο πολυ οταν παω αργα και αλλαζω σχετικα γρηγορα την ταχυτητα,αφηνω δηλαδη λιγο γρηγορα το συμπλεκτη..δε νομιζω οτι ειναι κατι ανησυχητικο απο την αλλη ισως ειναι λογω τετρακινησης και ολα αυτα τα παρατηρω οταν αλλαζω ταχυτητα σε λιγοτερο απο 1500 στροφες ειδικα οταν το ζεσταινω και παως παρα πολυ αργα...γενικα αυτο το αυτοκινητο δε μου φαινεται οτι του αρεσει να οδηγειται σε χαμηλες στροφες εκτος απο το οτι μπορει να σβησει αρκετα ευκολα μπορει να ακουσεις διαφορους μεταλλικους ηχους απο τριτη και πανω που το αυτοκινητο ρολαρει σχετικα γρηγορα δε νομιζω οτι εχει προβλημα..αλλωστε και γω το μαθαινω ακομα 2 μηνες το εχω...
-
Ok, σε ευχαριστω!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Tόσο μάπα το s3;
H μεγαλύτερη λακαμία που έκαναν στην AUDI σχετικά με το S3 είναι ότι «μοιάζει» τόσο πολύ με το απλό.
Με το παλαιότερο, έπαιρνες αυτοκίνητο αλλά και εμφάνιση που δεν την μπέρδευε κανένας σε σχέση με τα απλά Α3.
Τώρα, αν δεν το γνωρίζεις, το S3 περνά απαρατήρητο ( ) και 40+++ χιλιάρικα που κοστίζει μάλλον δεν πολυαξίζουν σε σχέση με άλλες προτάσεις της εταιρείας.
κοιτα φιλε αν θες να σε κοιτουν οι γκομενες τοτε να πας να παρεις παλια 316 καμπριο να γλιτωσεις και τα λεφτακια σου..τωρα γιατι το παλιο s3 διεφερε απο τα απλα,πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος για να του εξηγησω κι εγω σε τι διαφερει το νεο s3 απο τα απλα a3....ειναι τελειως διαφορετικο αυτοκινητο στην παραμικρη λεπτομερια και αν απο το πλαι σου θυμισει 1.6 παρατηρησε προσεκτικοτερα!!οσοι πηραν αυτο το αυτοκινητο,μεταξυ τους κ γω,δεν το πηραμε για να δειχνομαστε αλλα γιατι ειναι αυτοκινηταρα και αν εννοεις οτι στα ιδια λεφτα καλυτερη προταση της εταιρειας ειναι το πολυ καλο κατα τα αλλα ττ με 65 αλογα λιγοτερα και μπρος κινηση θα σου ελεγα οχι ευχαριστω καλυτερα ενα gti η ακομα καλυτερα ενα cupra.σε καποιους αρεσει να τρεχουν αλλα να εχουν και τι κυριλλα τους,σε καποιους αλλους να κατεβαζουν την οροφη και να τριζει το αμαξωμα προκειμενου να δουν ολοι τις φατσες τους και σε καποιους αλλους τα bodykit και οι φουσκωμενες φτερουγες επιλογες υπαρχουν για ολους για αυτο αλλωστε υπαρχουν και τα ανουσιουργηματα οπως suv(προσοχη οχι τα off road) και τα cc..αν θες πραγματικη ομορφια παρε alfa:πανεμορφες και πιο αργες κι απ'το θανατο δεν εχει σημασια αν οι δρομοι μας ομορφαινουν καπως αντισταθμιζοντας την ασχημια του s3 που δεν εχει φουσκωμενα φτερα και τεραστιες αεροτομες.......
Θα ήταν καλύτερα αν έλειπαν οι ειρωνείες φίλε, δεν νομίζω να γνωριζόμαστε.
Εγώ ούτε είπα για φτερά και πούπουλα,
ούτε για γκόμενες και κυριλίκια,
ούτε για τα μηχανικά του,
ούτε σύγκρινα το αυτοκίνητο με άλλες μάρκες.Eίπα την άποψη μου.
Αν δεν σου αρέσει εσένα, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε χωρίς κοροϊδίες και ειρωνείες όμως.
-
Θα συμφωνήσω πάντως με τον dpolal.
Το προηγούμενο S3 δεν είχε ledakia και σιδερώστρες... παρ'ολα αυτά είχε περισσότερες αλαγές απο το απλό εξωτερικά και η βασικότερη ήταν τα φουσκωμένα φτερά εμπρός - πίσω, με αποτέλεσμα στον δρόμο να δείχνει πιο φαρδύ, πιο 'κακό', πιο 'S'...
Το design ενός αυτοκινήτου δεν έχει να κάνει μόνο με 'γκόμενες' και 'πουλμούρ'...
Και οι αλαγές σε μία γρήγορη έκδοση δεν σημαίνουν απαραίτητα και καγκουριές...
Το να σκας χαμόγελο κάθε πρωί και να κάθεσαι να το χαζεύεις το βράδυ για κάποιους είναι σημαντικό... για άλλους όχι.Και η αλήθεια είναι ότι όταν δίνεις ένα σεβαστό ποσό, απαιτείς και κάτι παραπάνω στην εμφάνιση... καλό - χρυσό το Α3 1.6 - 1.8T κλπ, αλλά... για Α3... όχι για 'S'... αυτό το 'κάτι παραπάνω' λείπει απο το - καταπληκτικό κατα τα άλλα - νέο S3, προφανώς για να κρατηθεί το κόστος κατασκευής χαμηλά.
-
Μα...ετσι κι αλλιως, το Α3 ειναι ενα αμαξι που δεν ειχε τιποτε το ιδιαιτερο εμφανισιακα, ποσο μαλλον τωρα που ειναι και γερασμενο σχεδιαστικα!
Το κοστος κατασκευης να κρατηθει χαμηλα?
Αν θυμαμαι καλα, ειναι ακριβοτερο(αναλογικα) το νεο παρα το παλιο! -
νομιζω οτι αυτο το Α3 δε διεκδικει δαφνες στο σχεδιασμο...
παντως νομιζω οτι το s3 κραταει ενα πολυ καλο χαμηλο προφιλ...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όπως και -σχεδόν- όλες οι γρήγορες S/RS εκδόσεις
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
ναι, γενικα οι γρηγορες εκδοσεις ειναι αξιες λογου με τις πινελιες που βαζουν σε αντιθεση με τα στανταρ σχεδια
-
** Audi improves quattro AWD with new sport differential**
Audi has developed a new performance differential for its quattro AWD cars that’ll be available from next year onwards. The new system distributes torque from the engine independently between the rear wheels, improving traction beyond that of the current AWD set-up. According to Audi, the tendency of its AWD cars to understeer has been reduced to almost nil thanks to the system analyzing acceleration, yaw angle and speed to identify where traction is lost.
In its basic setting, the torque-sensing centre differential delivers 40% of torque to the front axle and 60% to the rear. *The new set-up is able to send part of this torque to the individual rear wheels almost instantly *(less than 100 milliseconds) if it detects any loss of traction. The new differential features a multi-plate clutch running in an oil bath, with the clutches activated by an electro-hydraulic actuator.
Drivers will be able to select from three different operating modes, with ‘comfort’ mode focusing on stability, ‘auto’ mode providing a balance between stability and handling, and finally ‘dynamic,’ which offers the best handling but the roughest ride.
http://www.motorauthority.com/cars/audi ... ferential/
-
Κάτι μου θυμίζει, κάτι μου θυμίζει!
Από ZF ξεκινάει, και σαν κάπου να το έχω δει πως το ψωνίζουν σε κάτι πάγκους με ανταλλακτικά στην Βαυαρία ρε γμτ....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Τόνοι διακριτικότητας και χαμηλού προφίλ...
Παραθέτω χαρακτηριστικό δείγμα του «σεμνά και ταπεινά»
-
Αυτο ειναι το RS..εκει ναι ειναι λιγοτερο διακριτικα και περισσοτερο διακριτα τα μοντελα...για βαλε το S4 ομως να δουμε, το ξεχωριζεις απο το 1.6?
-
Κι άλλο κομμένο στα δύο Audi
http://www.germancarzone.com/garbage-bi ... -half.html
http://autoplay.ru/uploads/posts/118889 ... yPRT5.jpeg
http://autoplay.ru/uploads/posts/118889 ... EtJeL.jpeg -
Ω ρε σέντρα...
To γλωσσόφαγε το R8 o D-Jet και επειδή δεν λέει καλά το ρο, τελικά ένα Α8 την πλήρωσε!
AUDI FORUM