-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάμερες δεν έχουν εκεί; Πως γίνεται να είναι άγνωστος ο αριθμός.
Γιατί δεν ήξεραν ένα προς ένα όλα όλα τα αυτοκίνητα που είχαν μέσα; Άγνωστος αριθμός για εμάς, όχι για αυτούς.
Πάντως το νούμερο των 2000 αυτοκινήτων μου κάνει τεράστια εντύπωση... μήπως εννοούσαν 200;
Και τα κλειδια για τα αμαξια που τα βρηκαν;Τα ειχαν αφησει μεσα στα αμαξια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάμερες δεν έχουν εκεί; Πως γίνεται να είναι άγνωστος ο αριθμός.
Γιατί δεν ήξεραν ένα προς ένα όλα όλα τα αυτοκίνητα που είχαν μέσα; Άγνωστος αριθμός για εμάς, όχι για αυτούς.
Πάντως το νούμερο των 2000 αυτοκινήτων μου κάνει τεράστια εντύπωση... μήπως εννοούσαν 200;
Και τα κλειδια για τα αμαξια που τα βρηκαν;Τα ειχαν αφησει μεσα στα αμαξια;
Θα τα βάλανε μπροστά με καλώδια.
-
τα κλειδια καπου εκει γυρω θα υπηρχαν σε κανα συρταρι/ντουλαπι .. σιγα μην τα εβαλαν σε χρηματοκιβωτιο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα κλειδια καπου εκει γυρω θα υπηρχαν σε κανα συρταρι/ντουλαπι .. σιγα μην τα εβαλαν σε χρηματοκιβωτιοΚαι ειναι ευκολο να αντιστοιχισεις 200 κλειδια σε 200 αμαξια;(αν εχουν κανει λαθος στο νουμερο των αυτοκινητων)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τα κλειδια καπου εκει γυρω θα υπηρχαν σε κανα συρταρι/ντουλαπι .. σιγα μην τα εβαλαν σε χρηματοκιβωτιο
Και ειναι ευκολο να αντιστοιχισεις 200 κλειδια σε 200 αμαξια;(αν εχουν κανει λαθος στο νουμερο των αυτοκινητων)
Και λάθος να κάνουν στα νούμερα στα ταμπελάκια, δυστυχώς πλέον υπάρχει και το απομακρυσμένο κλείδωμα/ξεκλείδωμα.Πατάς το ξεκλείδωμα και βλέπεις ποιά φλας ανάψανε και 'κλέβεις' το αντίστοιχο αμάξι.
-
Αυτο το ξεχασα.
Kαι ενα λινκ που βρηκα που δεν λεει πιο πολλα απο οσα ξερουμε ηδη
http://pulse.gr/akinitopoiisan-ton-fyla ... ws/630336/ -
Καλησπέρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά, μιας και βρίσκομαι προ της αγοράς του Α4 2.0 tfsi quattro του 07.
Ήδη ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα, όμως θα ήθελα όποιος έχει την καλοσύνη να μου γράψει τις εντυπώσεις του (σίγουρα θα υπάρχουν μέσα στο θέμα, αλλά προς το παρόν βρίσκομαι στην όγδοη σελίδα). Και οτιδήποτε άλλο έχετε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα! -
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Καλησπέρα και ελπίζω να τα λέμε συχνά, μιας και βρίσκομαι προ της αγοράς του Α4 2.0 tfsi quattro του 07.
Ήδη ξεκίνησα να διαβάζω το θέμα, όμως θα ήθελα όποιος έχει την καλοσύνη να μου γράψει τις εντυπώσεις του (σίγουρα θα υπάρχουν μέσα στο θέμα, αλλά προς το παρόν βρίσκομαι στην όγδοη σελίδα). Και οτιδήποτε άλλο έχετε για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα!εξαιρετικη επιλογη με βαση την περιγραφη που εχεις κανει για το τι ζητας απο το αυτοκινητο , μοτερ χωρις κενα απο ρελαντι μεχρι κοφτη , εξαιρετικη τετρακινηση , αρκει να εχει λογικα χιλιομετρα.
-
Τα χιλιόμετρά του είναι γύρω στα 50.000. Δε νομίζω σε αυτό το σημείο να έχω κάποιο πρόβλημα.
-
Εγώ είχα ακριβώς το ίδιο αλλά σε 1.8.Θες να σου πω εντυπώσεις γενικότερα;Μόνο στον κινητήρα δεν θα σε καλύψω!!
-
Φυσικά και θέλω να μου πεις εντυπώσεις. Όσο για τον κινητήρα, πιστεύω ότι θα είναι λίγο πιο δυνατός από τον 1.8. Και κακά τα ψέμματα, για τον κινητήρα και γενικότερα για όλα τα θέματα, τα βλέπεις όταν το οδηγήσεις. Κάτι τέτοιο θα συμβεί μετά τη Δευτέρα, οπότε θα ήθελα να διαβάσω και από εμπειρίες άλλων.
-
Το αυτοκίνητο το είχα 3.5 χρόνια και κάτι ψιλά και είχα διανύσει σε αυτά 100000 km.
Έμεινα υπέρ το δέον ευχαριστημένος.Στο δρόμο είναι πραγματικό χρηματοκιβώτιο και τρένο λόγω της τετρακίνησης.Πας παντού αέρα και απλά δεν νιώθει!!!Φυσικά ταξίδι κτλ είναι υπεράνω κριτικής και σε απομονώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από το εξωτερικό περιβάλλον.Φρένα έχει πολύ καλά(και το 2λιτρο έχει ακόμα καλύτερα),ενώ για το τιμόνι δεν μπορώ να σε βοηθήσω καθώς η έκδοση η δική μου ήταν η μοναδική που είχε υδραυλικό τιμόνι ενώ το 2λιτρο έχει ηλεκτρομηχανικό.Το κιβώτιο είναι απροβλημάτιστο και με καλή αίσθηση.
Στο εσωτερικό η ποιότητα ήταν κορυφαία με μία λέξη και παρά τα τόσα χιλιόμετρα τριγμοί ακούστηκαν μόνο από το κάθισμα του οδηγού και από μία βάση συγκεκριμένα.Βέβαια οφείλω να πω ότι το αυτοκίνητο συνεχώς άλλαζε χέρια(συνήθως εγώ και ο dad αλλά ο dad είχε την τάση να το δίνει και σε διάφορα άτομα).Οι χώροι είναι απλά επαρκείς και το πορτ παγκάζ νομίζω ότι θα σε βολέψει!!
Από προβλήματα το μοναδικό πρόβλημα που μου έβγαλε ήταν με τους αισθητήρες των φώτων Xenon στα 90000 km.
Από εξοπλισμό τα 2λιτρα έχουν αρκετά καλό...ποια έκδοση έχεις βρει;
Αν ξέχασα τίποτα ρώτα με γιατί κάτι σίγουρα μου διαφεύγει!!! -
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα!Eγώ έχω 2λιτρο του 2007, οπότε είμαι σε θέση να σε βοηθήσω σε ότι χρειαστείς. Αν βρείς κανα s-line ή με sport ανάρτηση ακόμα καλύτερα. Τα 50,000χλμ τσέκαρε καλά σε τι κατάσταση είναι γρένα και αμορτισέρ. Τι μήνα παραγωγή είναι?
-
επιτρέπεται να γράψω το link άλλου forum?
Εκεί πιστεύω ότι θα βρει να λύσει όλες του τις απορίες, καθώς εκεί υπάρχουν πολλά μέλη που έχουν Α4 Β8 (και παλαιότερα φυσικά μοντέλα -Β7,Β6 κτλ)edit: τέλοσπάντων...του το έστειλα με pm.
-
@ vartan, σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση που έκανες για το αυτοκίνητό σου. Ακόμα δε γνωρίζω ποια είναι η έκδοση. Από Δευτέρα και μετά θα το δω και θα σου / σας πω. Μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα επιπόλαιο το ότι, ενώ δεν είδα κάποιο αυτοκίνητο, το συζητάω τόσο πολύ, αλλά επειδή το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύομαι και δεύτερον, θα το δω και μετά αποφασίζω που θα κινηθώ. Άρα, ως προς τις λοιπές πληροφορίες, από τη Δευτέρα και μετά.
@ cpp, όπως έγραψα και πριν λίγο, προς το παρόν δεν ξέρω λοιπές λεπτομέρειες. Όταν λες να τα ελέγξω, εννοείς να πάω σε συνεργείο; Με συγχωρείς, αλλά δεν είμαι και πολύ του... αθλήματος.
@ Κάβουρας, ήδη σου απάντησα στο pm και σε ευχαριστώ πολύ.
-
@ vartan, σε ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση που έκανες για το αυτοκίνητό σου. Ακόμα δε γνωρίζω ποια είναι η έκδοση. Από Δευτέρα και μετά θα το δω και θα σου / σας πω. Μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα επιπόλαιο το ότι, ενώ δεν είδα κάποιο αυτοκίνητο, το συζητάω τόσο πολύ, αλλά επειδή το συγκεκριμένο άτομο το εμπιστεύομαι και δεύτερον, θα το δω και μετά αποφασίζω που θα κινηθώ. Άρα, ως προς τις λοιπές πληροφορίες, από τη Δευτέρα και μετά.@ cpp, όπως έγραψα και πριν λίγο, προς το παρόν δεν ξέρω λοιπές λεπτομέρειες. Όταν λες να τα ελέγξω, εννοείς να πάω σε συνεργείο; Με συγχωρείς, αλλά δεν είμαι και πολύ του... αθλήματος.
@ Κάβουρας, ήδη σου απάντησα στο pm και σε ευχαριστώ πολύ.
γύρω στα 25,000 παίζουν τα με 50,000χλμ
βρήκα και αυτό στο νετ αλλά imo είναι τσιμπημένη τιμή θα το συζήταγα στα 30,000
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/952325/ -
Τι στιγμή που μου έστελνες το μήνυμα, κοίτα τι διάβαζα! Το θυμάσαι; Ήσουν τρία και κάτι χρόνια νεότερος.
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άρχισα να τσουλάω και γω τσούκου - τσούκου...... πατάει πολύ δυνατά στο δρόμο
-έχω ένα θόρυβο κύλισης .......ή τα Potenza που φοράει κάνουν πολύ θόρυβο... ή είναι κάτι άλλο που δεν το έχω βρει.... δεν ξέρω αν προβλέπεται η τετρακίνηση να αυξάνει τα θορύβο κύλισηςΠέρα από το καλοπροαίρετο αστείο, χαίρομαι που βρίσκεται σε αυτήν την τιμή το 2.0 tfsi quattro, όσο για τις 18.000 € που ανέφερα, το βρήκα μέσω γνωστών, από ιδιώτη κλπ. (όταν λέω χαίρομαι, εννοώ από τη διαφορά της τιμές σε σχέση με το πόσο θα το αγοράσω).
-
Τι στιγμή που μου έστελνες το μήνυμα, κοίτα τι διάβαζα! Το θυμάσαι; Ήσουν τρία και κάτι χρόνια νεότερος.Άρχισα να τσουλάω και γω τσούκου - τσούκου...... πατάει πολύ δυνατά στο δρόμο
-έχω ένα θόρυβο κύλισης .......ή τα Potenza που φοράει κάνουν πολύ θόρυβο... ή είναι κάτι άλλο που δεν το έχω βρει.... δεν ξέρω αν προβλέπεται η τετρακίνηση να αυξάνει τα θορύβο κύλισηςΠέρα από το καλοπροαίρετο αστείο, χαίρομαι που βρίσκεται σε αυτήν την τιμή το 2.0 tfsi quattro, όσο για τις 18.000 € που ανέφερα, το βρήκα μέσω γνωστών, από ιδιώτη κλπ. (όταν λέω χαίρομαι, εννοώ από τη διαφορά της τιμές σε σχέση με το πόσο θα το αγοράσω).
Νορμαλ θόρυβος της τετρακίνησης.
Το αυτοκίνητο είναι απροβλημάτιστο. Μόνο κάποια μοντέλα είχαν θέμα με τους πολλαπλασιστες αλλά από 02 του 2007 νομίζω είναι όλα ok.
κατανάλωση Θα είσαι 12+ στην Αθήνα και εκτός όσο πατάς.
Το μόνο αρνητικό που έχει είναι στενο για τους πίσω επιβάτες.
Κατα τα άλλα είναι υπέροχο και πολύ γλήγορο.Τα λοιπα θα τα πεις εσύ οταν το πάρεις με το καλό.
εννοείται θα πας σε συνεργείο να τσεκάρεις και η τιμή που λες είναι πολύ καλή στα 18,000 -
Δεν παρέθεσα το post σου για το θέμα του θορύβου, αλλά επειδή έτυχε συμπτωματικά όταν έστειλες μήνυμα να διαβάζω δικό σου post.
Δεν είμαι από Αθήνα και σπάνια κατεβαίνω, οπότε δε με πολυαφορά το ζήτημα. Όσο για τους πίσω επιβάτες... ας πρόσεχαν. Θέλω να πω ότι περιστασιακά θα υπάρχουν πίσω επιβάτες. Ναι, εννοείται ότι θα το τσεκάρω σε συνεργείο.
Μακάρι να είναι καλό, γιατί άρχισα να βαριέμαι με το ψάξιμο. Όσο για εντυπώσεις σίγουρα θα αναφέρω, αν και κάτι τέτοιο είναι λίγο υποκειμενικό, γιατί εξαρτάται από ποια οπτική γωνία το 'βλέπει' ο κάθε ιδιοκτήτης/οδηγός. -
Tο συγκκριμένο μοτέρ απαιτεί τη χρήση 100άρας βενζίνης ή δουλεύει κανονικά και με 95άρα;
AUDI FORUM