-
Audi με 170 αλογα και 27χιλιαρικα νομιζω αποκλειεται οταν ο ανταγωνισμος με 120 αλογα θα κανει 30+
-
Ο χρήστης pontos29 έγραψε:
Audi με 170 αλογα και 27χιλιαρικα νομιζω αποκλειεται οταν ο ανταγωνισμος με 120 αλογα θα κανει 30+Το tsi αρχίζει απο 18
-
καποιο συνεργειο για παλιο αουντι ρε παιδια κανεις?το αουντι 80 που εχομε χανει νερο απο καπου αλλα δεν μπορουμε να εντοπισουμε απο που
Τα κολλαρα οκ,τα λαδια ενταξει,το ψυγειο μια χαρα ,χθες συμπληρωσα 1.5 λιτρο νερο στο παγουρι
Το θεμα ειναι οτι χανεται ξαφνικα το νερο δηλαδη ειναι οκ,και ξαφνικα αδειαζει το οπαγουρακι υπερπληρωσης,το γεμιζω ,κανονικα ξανα για πολλα χιλιομετρα δεν χανει και ξαφνικα παλι με προειδοποει για χαμξλη σταθμη ψυκτικου -
Μια πιθανότητα να χάνει από την τάπα του ψυγείου. Οταν ζεστένεται μπορεί να χαλαρώνει και το νερό να τρέχει από εκεί.
-
Ο χρήστης pontos29 έγραψε:
Audi με 170 αλογα και 27χιλιαρικα νομιζω αποκλειεται οταν ο ανταγωνισμος με 120 αλογα θα κανει 30+για αρχική έκδοση με τάσια, πρόκειται μάλλον.
σε ποιόν ανταγωνισμό αναφάρεσαι?
-
μάλλον αντλία νερού
-
http://www2.rs6.com/forum/showthread.php?t=11342
τα σχολια δικα σας...
-
πάει το RS6
αυτός είναι ο οδηγός?
-
το θέλω τώρα
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
ερωτηση...το Α3 που βγαινει με τον 1.8 και τα 160 αλογα εχει intercooler και ψυγειο λαδιου?
παρομοιως το μοτερ 2.0 με τα 200 αλογα σε VW και AUDI εχει τα παραπανω?
ποια αντιπροσωπεια θεωρειται ως καλυτερη απο αποψη Service και γνωσεων?
ενδιαφερομαι για το 2πορτο Α3...1.8 με 160 αλογα.Και οι δύο έχουν intercooler:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Vo ... .0_TFSI_I4 -
Για service τα γνωστά!!!! Σε κάποιο εξουσιοδοτημένο τα πρώτα δυο χρόνια στα σίγουρα!!!!
Τώρα,
το συνεργείο που ασχολήθηκε περισσότερο στην παρουσιάση του μοντέλου στα σεμινάρια,
το συνεργείο που εφαρμόζει πιστά τις οδηγίες αναβαθμίσεις που στέλνει ο κατασκευαστής και
το συνεργείο που έχει την μεγαλύτερη περιπτωσιολογία στα συγκεκριμμένα μοντέλα ... έχει το πλεονέκτημα!!!!!
Απο πλευρά κόστους θα τα ακουμπάς/ με!!!! Το κοντινό στο σπίτι σου έχει πλεονέκτημα!!!!
Εγώ επειδή έχω/ είχα/ θα εχω και VW και Audi αφού απέριψα μια και έξω την Karenta παίζω με Φιλοσίδη... (είμαι ευχαριστημένος....μου άλαξε και μια ταπετσαρία εκτός εγγύησης.... αλλά πολύ κόσμος ρε παιδί μου και δεν ξέρω πόσο εις βάρος της ποιότητας είναι αυτό!!!!) Προς το παρόν όλα τσουλάνε ok!!!!
Ηave fun -
Το υποποδιο στο S3 ειναι στανταρ μεταλικο ή πρεπει να το παραγγειλεις?
-
Όπως είπε και ο Δημήτρης (rocsta), αν σταματήσετε να απαντάτε, δεν θα χρειάζεται να γίνονται διασπάσεις επί διασπάσεων...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Όπως είπε και ο Δημήτρης (rocsta), αν σταματήσετε να απαντάτε, δεν θα χρειάζεται να γίνονται διασπάσεις επί διασπάσεων...είσαι αυτό που αποκαλούμε bad sport...
(με συγχισες τοσο που εβαλα τονους!!)
να ξαναρωτησω..
κατι θηριακια που εχουν παραγγελθει, φτασαν στους ιδιοκτητες? -
Ο χρήστης tm έγραψε:
κατι θηριακια που εχουν παραγγελθει, φτασαν στους ιδιοκτητες?Εμας, αρχες Οκτωβρη!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
κατι θηριακια που εχουν παραγγελθει, φτασαν στους ιδιοκτητες?
Εμας, αρχες Οκτωβρη!
παραγγειλατε audi?
-
ναι..για το S3 δε λεμε?
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ναι..για το S3 δε λεμε?παραγγειλατε S3??
-
αααα....θα με σκασεις εσυ!
ειχα ανοιξει και σχετικο θεμα!
-
Έγω είμαι σε transportation!!!!
AUDI FORUM