-
θα με γδάρουν εννοείς?
sorry αλλά δεν ξέρω αν το wet blue skin έχει κάποια ειδική χρήση και δε τ πιάνω -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θα με γδάρουν εννοείς?το αυτό....
-
κοιτάω στο http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/MIN_MAX_OXHMATA_2005_2006.zip
και δεν έχει για W140 500-600 μάλλον κανείς δεν έχει κάνει τον άθλοkoutsan άσε τις ερωτήσεις γενικής παιδείας και ΒΡΕΣ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΕΔΩ!
έχω δει κάτι ωραιότατες γκαρσονιέρες Βερολίνο με 40k. Είσαστε για ένα group buy και Γερμανικές πινακίδες σωρηδόν μετά?
-
κοιτάω στο http://www.gsis.gr/teloneia/xrisimes_plirofories_teloneia/efk/MIN_MAX_OXHMATA_2005_2006.zip
και δεν έχει για W140 500-600 μάλλον κανείς δεν έχει κάνει τον άθλοΚανένα 30άρι και κάτω πρέπει να έχουν και εδώ... δε νομίζω (ούτε για πλάκα δλδ) να σου έρθει πιο φτηνά να την εκτελωνίσεις...
Ένας φίλος έφερε ένα 107 τελευταία σειρά 500ρι και πλήρωσε περίπου 25Κ, αν σε βοηθά αυτό...
Αν δεν έχεις χρήματα γενικότερα, όμως, μην μπλέξεις με V8... και τα εξακύλινδρα είναι μια χαρά (το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό; )!
Τιμές γύρω στα 20-25Κ στην Ελλάδα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Αν δεν έχεις χρήματα γενικότερα, όμως, μην μπλέξεις με V8... και τα εξακύλινδρα είναι μια χαρά (το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό; )!
Τιμές γύρω στα 20-25Κ στην Ελλάδα...V12 θέλεις να πεις?
Όχι δεν το έχουμε ξανασυζητήσει, όχι μαζί τουλάχιστον. Εγώ ακούω οτι οι V8 είναι αρκετά αξιόπιστοι. Εννοείς οτι βγάζουν ακριβές βλάβες ή οτι η συντήρηση είναι ακριβή λόγω μεγέθους?Πάντως βρε D-Jet μου έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη
Κοιτάω >30 πχ 190sl και παγόδα περισσότερο, μου λες είναι ακριβό και δύσκολο για να ξεκινήσεις απο αυτά.
Το spitfire το έχω απορρίψει σχεδόν μιας και όσο διαβάζω για τις εκπλήξεις που κάνει η πίσω ανάρτηση τόσο χλωμαίνει
Για εισαγωγή απο Γερμανία παέι ο kouk αηδόνι montreal blau.
Θέλω ένα αυτοκίνητο project. κάτι να μου μείνει ρε γμτ.
πχ -
V12 θέλεις να πεις?
Θες και 600ρι; εκεί να δεις τι γίνεται...
Όχι δεν το έχουμε ξανασυζητήσει, όχι μαζί τουλάχιστον. Εγώ ακούω οτι οι V8 είναι αρκετά αξιόπιστοι. Εννοείς οτι βγάζουν ακριβές βλάβες ή οτι η συντήρηση είναι ακριβή λόγω μεγέθους?
Μια χαρά αξιόπιστοι είναι... τα 400Κχλμ τα έχουν εύκολα, όμως οι περισσότερες αν δεν τα έχουν φτάσει θα τα φτάσουν σύντομα...
Κυκλοφορεί ένας περίεργος γαλάτης-ηλεκτρολόγος στο φόρουμ, ο οποίος μπορεί να σε ενημερώσει για το πόσο κοστίζει ακόμα και ένα απλό valve-job σε ένα v8 ΜΒ...Πάντως βρε D-Jet μου έχεις ψήσει το ψάρι στα χείλη
Το'χω αυτό... μου το λένε κιάλλοι!
Έχω καεί παλιότερα, φίλτατε... γιαυτό μάλλον....Κοιτάω >30 πχ 190sl και παγόδα περισσότερο, μου λες είναι ακριβό και δύσκολο για να ξεκινήσεις απο αυτά.
Το spitfire το έχω απορρίψει σχεδόν μιας και όσο διαβάζω για τις εκπλήξεις που κάνει η πίσω ανάρτηση τόσο χλωμαίνει
Για εισαγωγή απο Γερμανία παέι ο kouk αηδόνι montreal blau.
Θέλω ένα αυτοκίνητο project. κάτι να μου μείνει ρε γμτ.
πχΚλασσική περίπτωση acitatis merceditis...
Κλειστό θέλεις, ανοικτό θέλεις, μεγάλο...μικρό...
Να σου προτείνω ένα που είναι λίγο απ'όλα;
11Κ συνολικά θα σου'ρθει αυτό... -
η 107 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα
απο ΜΒ σε φθίνουσα σειρά επιθυμίας κατοχής θα ήθελα
ζητάω πολλά απο τη ζωή μου? -
η 107 δεν μου αρέσει ιδιαίτερα
απο ΜΒ σε φθίνουσα σειρά επιθυμίας κατοχής θα ήθελα
... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
για σένα πάει το ?
εγώ πάντως δεν -
για σένα πάει το ?
εγώ πάντως δενΌχι, σε εμένα είναι ' !'...
Δε σ'αρέσει το W111 coupe;
-
Ένα 124κι coupe που υπάρχει και σε ντόπιο για κάθε μέρα;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ένα 124κι coupe που υπάρχει και σε ντόπιο για κάθε μέρα;300?
δν ειν κακό -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ένα 124κι coupe που υπάρχει και σε ντόπιο για κάθε μέρα;ακομα και μενα μαρεζε αυτο το αυτοκινητο...
-
hmmm: 300?
δν ειν κακό -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ακομα και μενα μαρεζε αυτο το αυτοκινητο...Σε όλους αρέσει... από 3 εως 93!
-
Απο 73 μεχρι 93 θελεις να πείς.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Απο 73 μεχρι 93 θελεις να πείς.Χα χα χα χα χα.... γελάσαμε τώρα!
(έχω φάει ένα κάρο λεφτά για ψυχανάλυση, δε θα μου τα κάνετε μπάχαλο τώρα εσείς, εντάξει; ....... )
-
Ε,να σε ρωτησω κατι,αληθευει οτι η Μερτσεντες βγαζει και περπατούρες
-
-
Ρε συ wannabe... Καλά να θες S-Klasse... καλά να θες την πιο 'βαπορίσια' S-Klasse που βγήκε ποτέ... Καλά να την θες και V12... Αλλά να την θες και στην έκδοση LONG ρε γμτ; Αυτό είναι βίτσιο!
Top στη λίστα μου (μιας και δεν ξέρω ποιος θα συντηρήσει/πληρώσει μια παγόδα ας πούμε) είναι ένα SLάκι R129. Την θεωρώ από τις καλύτερες Merc όλων των εποχών.
MERCEDES-BENZ FORUM