-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Καλά Km's, Σπύρο!!!
Τέτοια βλέπω και ζηλεύω...
Υπομονή λίγο ακόμα και σου'ρχομαι!!!
(Πριν λίγο καιρό έκαν βόλτα μια C124 cabriolet και ξεκαθάρισε το τοπίο μπροστά μου...ξαφνικά! ) -
Κάτι σαν κι αυτό; Κλικ-Κλικ
Υπέροχο αυτοκίνητο, θα το σκεφτόμου σοβαρά κι εγώ σε 2-3 χρόνια, αλλά σε coupe, τα cabrio δεν μου κάνουν... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Υπέροχο αυτοκίνητο, θα το σκεφτόμου σοβαρά κι εγώ σε 2-3 χρόνια, αλλά σε coupe, τα cabrio δεν μου κάνουν...Ναι, ακριβώς αυτό σε μαύρο!
Και εγώ την coupe έχω βάλει στο μάτι από τα 124 αλλά δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν τα όβολα...Θα προτιμήσω ένα άριστο τετράπορτο ή ένα υπερτέλειο 201 από ένα 'έτσι και έτσι' coupe, μιας και έχω βάλει σαφή περιορισμό στα λεφτά που θελω να δώσω για αυτο το αμάξι!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...Α, ξέχασα να πω, βέβαια, ότι θα την πάρω όπως είναι αλλά κατά βάθος έχω κακό σκοπό!!!
-
Καλορίζικη ξανά, Σπύρο
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Υπέροχο αυτοκίνητο, θα το σκεφτόμου σοβαρά κι εγώ σε 2-3 χρόνια, αλλά σε coupe, τα cabrio δεν μου κάνουν...Ναι, ακριβώς αυτό σε μαύρο!
Και εγώ την coupe έχω βάλει στο μάτι από τα 124 αλλά δεν ξέρω αν θα μου φτάσουν τα όβολα...Θα προτιμήσω ένα άριστο τετράπορτο ή ένα υπερτέλειο 201 από ένα 'έτσι και έτσι' coupe, μιας και έχω βάλει σαφή περιορισμό στα λεφτά που θελω να δώσω για αυτο το αμάξι!
Απλά το Coupe είναι περιορισμένης σχετικά παραγωγής και φυσικά δεν...μπλέκεται με ταξί κλπ...
Αν έχεις κακό σκοπό που λες, πάρε ένα coupe σχετικά φτηνό και μετά λύσε το εντελώς και άλλαξε ό,τι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ... Εξάλλου, πιο πιθανό βρίσκω τα Coupe να είχαν καλύτερη μεταχείριση από τα 4πορτα...
Βρίσκεις και στην Ελλάδα ή θα το φέρεις απ' έξω; Συμφέρει κάτι τέτοιο με παλιά μοντέλα; -
Krusenstern
Στο Fiatforum ενας με μπαρκετα που ειχε διαρροη απο το ψυγειο του καλοριφερ εβαλε αυτο το υλικο που στεγανοποιει το ψυγειο της μηχανης οταν εχει διαρροες και απο τοτε σταματησε.HighFidelity
Δυστυχως ολες οι εταιριες οπως τα βαζουν ειναι πολυ δυσκολα στην προσβαση.Ισως αν τα εβαζαν χαμηλα στην κεντρικη κονσολα μπροστα απο τον μοχλο ταχυτητων να ηταν πιο ευκολο.Σκεψου οτι σε μερικα μπορουσε ακομα και να σπασει το ψυγειακι και να αμολυσει τα καυτα νερα στα ποδια των επιβατων. -
Απλά το Coupe είναι περιορισμένης σχετικά παραγωγής και φυσικά δεν...μπλέκεται με ταξί κλπ...
Αν έχεις κακό σκοπό που λες, πάρε ένα coupe σχετικά φτηνό και μετά λύσε το εντελώς και άλλαξε ό,τι έχει ταλαιπωρηθεί πολύ... Εξάλλου, πιο πιθανό βρίσκω τα Coupe να είχαν καλύτερη μεταχείριση από τα 4πορτα...
Βρίσκεις και στην Ελλάδα ή θα το φέρεις απ' έξω; Συμφέρει κάτι τέτοιο με παλιά μοντέλα;Δεν με πειράζει που το μπλέκουν με ταξί... το έχω ξεπεράσει (πήγα σε ψυχοθεραπευτή! )!
Αυτό περι μεταχείρισης δεν είναι εντελώς αναληθές αλλά ο δειγματικός χώρος που έχεις για να επιλέξεις για τα coupe είναι συγκριτικά πολύ μικρότερος από τον αντίστοιχο για τα sedan.
Η πρακτική του 'ταλαιπωρημένου που θα το φτιάξεις' δυστυχώς είναι η χειρότερη προσέγγιση... ειδικά για ένα σπάνιο αυτοκίνητο όπως το κουπέ που οι τιμές των ανταλλακτικών δεν είναι και πολύ φτηνές (ασε, μιλάει ο καμένος, σου λέω...). Γενικά αγοράζοντας ακριβά (μπορεί να) κάνεις τελικά την πιο συμφέρουσα κίνηση.
124 μόνο απο Ελλάδα (το κανονικό) και μόνο από Γερμανία (τα σύνεργα για την επίτευξη του κακού σκοπού).
Έχω καταλήξει ότι καλύτερη επιλογή για αυτά τα αυτοκίνητα είναι ένα από τα 2.8 και 3.2 εξακύλινδρα 24βάλβιδα μοτερ διότι τα V8 τα βαραίνουν πολύ. Οι τιμές στη γερμανία για ολόκληρα αυτοκίνητα είναι πολύ φτηνές αλλά σκέφτομαι και την περίπτωση ενός recon κινητήρα μόνο...
Από την άλλη, πρόσφατα είδα ένα ελληνικό 300Ε-24 που και καλό ήταν και φτηνό ήταν και σπάνιο... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Βρίσκεις και στην Ελλάδα ή θα το φέρεις απ' έξω; Συμφέρει κάτι τέτοιο με παλιά μοντέλα;Δεν με πειράζει που το μπλέκουν με ταξί... το έχω ξεπεράσει (πήγα σε ψυχοθεραπευτή! )!
Αυτό περι μεταχείρισης δεν είναι εντελώς αναληθές αλλά ο δειγματικός χώρος που έχεις για να επιλέξεις για τα coupe είναι συγκριτικά πολύ μικρότερος από τον αντίστοιχο για τα sedan.
Η πρακτική του 'ταλαιπωρημένου που θα το φτιάξεις' δυστυχώς είναι η χειρότερη προσέγγιση... ειδικά για ένα σπάνιο αυτοκίνητο όπως το κουπέ που οι τιμές των ανταλλακτικών δεν είναι και πολύ φτηνές (ασε, μιλάει ο καμένος, σου λέω...). Γενικά αγοράζοντας ακριβά (μπορεί να) κάνεις τελικά την πιο συμφέρουσα κίνηση.
124 μόνο απο Ελλάδα (το κανονικό) και μόνο από Γερμανία (τα σύνεργα για την επίτευξη του κακού σκοπού).
Έχω καταλήξει ότι καλύτερη επιλογή για αυτά τα αυτοκίνητα είναι ένα από τα 2.8 και 3.2 εξακύλινδρα 24βάλβιδα μοτερ διότι τα V8 τα βαραίνουν πολύ. Οι τιμές στη γερμανία για ολόκληρα αυτοκίνητα είναι πολύ φτηνές αλλά σκέφτομαι και την περίπτωση ενός recon κινητήρα μόνο...
Από την άλλη, πρόσφατα είδα ένα ελληνικό 300Ε-24 που και καλό ήταν και φτηνό ήταν και σπάνιο...Κοίτα αν βρεις κάτι καλό σαν αυτό, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις και...ζημιές! Γλιτώνεις κόπο και βάσανα και παράλληλα διατηρείς την αξία του αυτοκινήτου ψηλά, χάρη στο original του πράγματος... Εγώ αυτό θα επέλεγα, αλλά και οι μαϊμουδιές έχουν πλεονεκτήματα (πχ αν δεν δηλώσεις αλλαγή μοτέρ , έχεις χαμηλά τέλη και ασφάλιστρα...).
Σε τέτοια αυτοκίνητα πάντως, προτιμώ το original , είναι λεφτά στην τράπεζα... -
Κοίτα αν βρεις κάτι καλό σαν αυτό, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις και...ζημιές! Γλιτώνεις κόπο και βάσανα και παράλληλα διατηρείς την αξία του αυτοκινήτου ψηλά, χάρη στο original του πράγματος... Εγώ αυτό θα επέλεγα, αλλά και οι μαϊμουδιές έχουν πλεονεκτήματα (πχ αν δεν δηλώσεις αλλαγή μοτέρ , έχεις χαμηλά τέλη και ασφάλιστρα...).
Σε τέτοια αυτοκίνητα πάντως, προτιμώ το original , είναι λεφτά στην τράπεζα...Μπα... τίποτε με ρόδες δεν είναι λεφτά στην τράπεζα...
Σίγουρα το 300Ε-24 είναι η καλύτερη λύση μόνο που στην Ελλάδα βγαίνει ένα κάθε 6 μήνες και παίζει αν είναι της προκοπής και αυτό... Ούτως η άλλως, για τόσα χρήματα πάντοτε υπάρχει και η μικρή 16άρα 201 που είναι στην αρχή των προτιμήσεών μου (και είναι και πιο μικρή και βολική). Δε θέλω να περάσω τα 10Κ για το αυτοκίνητο και τα 5Κ για την μοντ. (αν και αυτό το συζητάμε γιατί θα γίνει, όπως και του Σπύρου, μελλοντικά).
Δυστυχώς, ενώ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όσο αφορά τις μετατροπές μοτέρ, η ελληνική αγορά δεν προσφέρει και πολλές δυνατότητες-ευκαιρίες για αυτοκίνητα με μεγάλα μοτέρ...Φυσικά, εννοείται ότι ο,τι μηχανικό βγεί από πάνω της θα φυλαχτεί με αγάπη στην αποθήκη για να μπορεί να επιστρέψει στα αρχικά της μεγαλεία όποτε χρειαστεί...Α!
Commies Merc!
Youtube Video -
Εύγε Σπυράκο!
-
'Καλορίζικη' Σπύρο! Βλέπω πάντως πως και η Mercedes το έρμο το ψυγείο του καλοριφέρ το έχει καταχωνιάσει τόσο πολύ,που πρέπει να λύσεις το ταμπλό!
Εύχομαι να μην έχεις τριγμούς πάντως! Επειδή κι εγώ όταν το αγόρασα το Υ , ήθελε ψυγείο καλοριφέρ (πέτυχα....καλή έκπτωση ), μετά το λύσιμο-δέσιμο, σε ΠΟΛΥ έντονες εγκάρσιες ανωμαλίες, κάτι χτυπάει, που ΔΕΝ χτυπούσε...Το ταμπλό δεν πρέπει να είχε ανοιχτεί ποτέ. Τα καλώδια ήταν μέσα όπως τα έκανε η μάνα τους + αυτά που είχε περάσει ο συναγερματζής. Ε λοιπόν φίλε, ο μάστορας που το έδεσε συμμάζεψε τα καλώδια καλύτερα από τη μαμά Μερτσέντες και έδεσε το ταμπλό τόσο καλά που δεν ακούγεται ΤΙΠΟΤΑ. Σε γνωστές μου λακούβες ακουγόταν λιγάκι πριν. Τώρα τίποτα, νάδα! Το παιδί είναι φορουμάς, τον λένε Obelix και έκανε και γαμώ τις δουλειές, αν εξαιρέσεις ότι μου έχωνε μπινελίκια για όσο δούλευε (και για καμιά ώρα μετά ). Ευχαριστώ και αυτόν, και τον άλλο Χρήστο για τη δουλειά τους, χωρίς αυτούς η γριά θα έμενε πάντα γριά και, πιθανότατα, ακίνητη.
Το κακό είναι ότι κάπου πρέπει να χτυπήσαμε το κοντέρ βγάζοντάς το. Ενώ δουλεύει το ταχύμετρο κανονικά, δεν δουλεύει το οδόμετρο
Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν μπορούν να βρουν ένα τρόπο να το κάνουν πιο προσβάσιμο, αφού τελικά, σαν ψυγείο κι αυτό, μπορεί να χαλάσει...
+1 σε αυτό. Και υπάρχουν και πιο δύσκολα καλοριφέρ ακόμη σε άλλα αυτοκίνητα.
Τελικά, άξιζε η επισκευή οικονομικά; Μιλώ για τον κινητήρα, αφού τα άλλα , ούτως ή άλλως θα τα έφτιαχνες ακόμη κι αν άλλαζες μοτέρ...
Πόσο πήγε το μαλλί; (λούσιμο, βάψιμο, λούσιμο, ανταύγειες, λούσιμο, χτένισμα... )Θα δούμε, όταν το αμάξι τελειώσει οριστικά και κάνω σούμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι σχεδόν σαν καινούριο ως τότε. Αύριο μάλλον αλλάζουμε και τρόμπα φρένων, κατεβαίνει κάτω το πεντάλ παρά τα φρέσκα υγρά και τα μαμίσια τακάκια. Αν χρειαστεί αλλαγή το κοντέρ, θα αλλάξω και το ρολόι με στροφόμετρο. Οπότε, το μόνο που θα μείνει είναι ενας κρουνός για τα κρύα/ζεστά του καλοριφέρ που χάνει νερά (τον παρακάμψαμε προς το παρον).
Καλά Km's, Σπύρο!!!
Τέτοια βλέπω και ζηλεύω...
Υπομονή λίγο ακόμα και σου'ρχομαι!!!
(Πριν λίγο καιρό έκαν βόλτα μια C124 cabriolet και ξεκαθάρισε το τοπίο μπροστά μου...ξαφνικά! )ΠΑΡΤΗΝ ΣΕ ΚΟΥΠΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!
Krusenstern
Στο Fiatforum ενας με μπαρκετα που ειχε διαρροη απο το ψυγειο του καλοριφερ εβαλε αυτο το υλικο που στεγανοποιει το ψυγειο της μηχανης οταν εχει διαρροες και απο τοτε σταματησε.Τώρα πάει, το αλλάξαμε Βασίλη
-
Το παιδί είναι φορουμάς, τον λένε Obelix και έκανε και γαμώ τις δουλειές, αν εξαιρέσεις ότι μου έχωνε μπινελίκια για όσο δούλευε (και για καμιά ώρα μετά ).$@##&^ ^%@@#$** $%^*&&%
Πολύ το χάρηκα το χτεσινό
-
οδηγησα μια CLK cabrio 280 του 2005.
(+)
ωραιο αυτοκινητο
εντυπωσιακος εξοπλισμος (εκανα 10' να το ξεκινησω... )
πολυ καλης ποιοτητας η υφασματινη οροφη
ροπατος κινητηρας(-)
περιμενα πιο ανετη την αναρτηση
μικροστρεβλωσεις (??)
εξυπνο αυτοματο κιβωτιο, αλλα λιγο αργο
τιμονι χωρις αισθησημια χαρα αυτοκινητο για χαλαρες και ηρεμες βολτες.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το παιδί είναι φορουμάς, τον λένε Obelix και έκανε και γαμώ τις δουλειές, αν εξαιρέσεις ότι μου έχωνε μπινελίκια για όσο δούλευε (και για καμιά ώρα μετά ).
$@##&^ ^%@@#$** $%^*&&%
Εύγε στον Οβελίξ και στον ... Αστερίξ, καλορίζικη και πάλι στον Σπύρο.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Το παιδί είναι φορουμάς, τον λένε Obelix και έκανε και γαμώ τις δουλειές, αν εξαιρέσεις ότι μου έχωνε μπινελίκια για όσο δούλευε (και για καμιά ώρα μετά ).
$@##&^ ^%@@#$** $%^*&&%
Για να ακούσεις και τα δικά σου: αναβοσβήνει ο φωτισμός των τριών οργάνων (βενζίνη, λάδι, νερό) στα αριστερά, δεν ανάβει το φως του αριστερού περιστροφικού του A/C, το οδόμετρο δε δουλεύει σε αντίθεση με το ταχύμετρο και, το χειρότερο, οι κεντρικοί αεραγωγοί βγάζουν ζεστό. Έλιωσα καλοκαιριάτικα παλιόπουστ@!$#!$#!$# @$%#@$%^%$^@$@^%@%$^@%$^#%$6
ΦΤΙΑΧΤΟ!
-
$@##&^ ^%@@#$** $%^*&&%
Για να ακούσεις και τα δικά σου: αναβοσβήνει ο φωτισμός των τριών οργάνων (βενζίνη, λάδι, νερό) στα αριστερά, δεν ανάβει το φως του αριστερού περιστροφικού του A/C,Το είπα οτί θέλει λάμπες άλλαγμα γιατί καίγονται είναι ευαίσθητες? το οδόμετρο δε δουλεύει σε αντίθεση με το ταχύμετρο:rant: στα τσιλιμπιθρόνια μου ρε τα παράπονα σου στο κοντό που το έβγαλε παρά φύση και, το χειρότερο, οι κεντρικοί αεραγωγοί βγάζουν ζεστό. Έλιωσα καλοκαιριάτικα παλιόπουστ@Το ότι δεν έχει κρουνό να κλείνει τα ζεστά δεν σου λέει κάτι? 'Αχρηστε !$#!$#!$# @$%#@$%^%$^@$@^%@%$^@%$^#%$6
ΦΤΙΑΧΤΟ!
-
-
για κάτι τέτοιο πχ πόσο περίπου θα βγει το τελωνείο ξέρει κανένας?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για κάτι τέτοιο πχ πόσο περίπου θα βγει το τελωνείο ξέρει κανένας?
MERCEDES-BENZ FORUM