-
Αντί να είστε χαρούμενοι που σας έδωσαν και αυτοκίνητο παραπονιέστε.... Όχι ότι δεν θα πρέπει όλοι να απαιτούμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά βρίσκω άδικο να κατηγορείτε το μαγαζί. Σε άλλα μπορεί να μην σας έδιναν ούτε ποδήλατο αντικατάστασης....
Η έκφραση να συζητήσουμε για αντικατάσταση του αυτοκινήτου αντικατάστασης είναι θεϊκή!!
-
onyx!, η Mercedes έχει δώσει πολλά χρήματα για να διαφημίσει το περίφημο Mobilo-Life, να σου θυμήσω και το σλόγκαν τους: '30 χρόνια ξέγνοιαστης οδήγησης'.
Ενα από τα πράγματα που εμπεριέχει αυτή η 'παροχή', είναι να σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης για οποιαδήποτε εργασία στο αυτοκίνητό σου που διαρκεί πάνω από 6 ώρες (αν θυμάμαι καλά, διορθώστε με αν κάνω λάθος, λείπει κι ο Χρήστος).
Με αυτό το σκεπτικό - ανεξάρτητα από τη μάρκα, έτυχε που είναι η Mercedes στη συγκεκριμένη περίπτωση, το ίδιο θα έλεγα για οποιαδήποτε άλλη μάρκα - θεωρώ λογικό να υπάρχουν αυτοκίνητα ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΡΚΑΣ, μικρότερα ή μεγαλύτερα, διαθέσιμα για αυτό το σκοπό.
Η Toyota σίγουρα δεν έχει χάσει από την αρκετά μεγάλη επένδυσή της σε στόλο 'οχημάτων αντικατάστασης'. Είναι και μια έμμεση προώθηση των προϊόντων της εταιρείας (πχ, φίλος που πήγε το Avensis του για επισκευή και του έδωσαν ένα Aygo, έχει ξετρελαθεί και σκέφτεται να το πάρει στη σύζυγο).Αντίστοιχα λοιπόν, σαφώς δεν είχα την απαίτηση να μας δώσουν μια CL500 (είδα μία στο δρόμο προχθές, πηγαίναμε 'μαζί' προς Λαύριο, δεν ήταν άσχημη), ούτε καν μία Β170. Όμως, εφόσον οι εργασίες στο αυτοκίνητο θα διαρκέσουν 15 ημέρες απ'ό,τι βλέπω, όφειλαν να μας παραδώσουν ένα αυτοκίνητο πλήρως λειτουργικό. Δεν κολλάω ούτε στο ότι είναι Golf, ούτε στο ότι σέρνεται με τους 60 Ντορρήδες, ούτε στο ότι είναι 13 ετών αμάξι (and counting). Κολλάω στο ότι δεν έχει κινηθεί μία εβδομάδα από τη θέση του επειδή φοβόμαστε ότι θα μας μείνει στο δρόμο. Σκεφτόμουν να πάω στο Λαύριο απόψε με αυτό, κι όταν πριν από λίγο το έβαλα μπρος άλλαξα γνώμη. Ασταθές ρελαντί, λευκοί καπνοί από την εξάτμιση (ποιος ξέρει πόσα λάδια καίει) κλπ. Ας μας έδιναν ένα Ibiza, ένα Punto, ένα Lupo βρε παιδί μου, αρκεί να μπορούσα να το χρησιμοποιήσω. Τώρα με αυτό το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σκουπίζω τα λάδια από το γκαράζ (όντως έχει και διαρροή).
Εξάλλου δεν κατηγόρησα άμεσα το κατάστημα, θα είδες ότι έγραψα ότι επιφυλάσσομαι μέχρι να έχω νέα (αύριο τελικά). Κατά τ'άλλα δεν υπάρχει κανένα παράπονο, είναι απόλυτα εξυπηρετικοί και φιλικοί.
-
Άλλη μία πρωτιά για τη Mercedes την οποία οφείλει στη σειρά Α (εναλλακτικός τίτλος: premium τρομοκράτες)
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ξέχασα να το γράψω, τελικά χθες ήταν έτοιμο το αμάξι μας και το παρέλαβε ο πατήρ. Οταν τους είπε την ιστορία για το Golf, του απάντησαν (μετά από χίλιες συγνώμες) πως τους το είχαν στείλει από το άλλο κατάστημα και δεν το είχαν καν μετακινήσει οι ίδιοι.
Ισχύει ή όχι, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω, γενικώς είμαι καλοπροαίρετος και δεν πιστεύω ότι του είπαν ψέματα.
Πάντως έκαναν πολύ καλή δουλειά στο αμάξι. Εύγε.
Ισμαήλος στο Κορωπί, για όσους ενδιαφέρονταν.
-
πςςςςς
εγαλειο το γκολφακι...γιατι φοβοσασταν μη μεινει?
οδικη δεν ειχε? (απλα να απαιτουσατε να ερθουν με μερσεντε πλατφορμα) -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
onyx!, η Mercedes έχει δώσει πολλά χρήματα για να διαφημίσει το περίφημο Mobilo-Life, να σου θυμήσω και το σλόγκαν τους: '30 χρόνια ξέγνοιαστης οδήγησης'.30; Φτου!
( )
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γιατι φοβοσασταν μη μεινει?
Αυτό του έλεγα κι εγώ: 'ρε πατέρα, αυτό είναι Golf, όχι αυτοκίνητο'.
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
onyx!, η Mercedes έχει δώσει πολλά χρήματα για να διαφημίσει το περίφημο Mobilo-Life, να σου θυμήσω και το σλόγκαν τους: '30 χρόνια ξέγνοιαστης οδήγησης'.
30; Φτου!
( )
για λίγο ε?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
30; Φτου!
( )για λίγο ε?
Για οχτώ χρονάκια, ρε φίλε... Μηδεν στην υποστήριξη... ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, φίλτατε!
( )
-
Καλησπέρα!!
Να σας ρωτήσω κάτι; Ίσως να είναι τελείως χαζό, αλλά δεν ξέρω και πολλά από αυτά... Μήπως ξέρετε αν θα μπορούσε να μπει κάποιο i-pod στο ML? Αν ναι, συνδέεται εσωτερικά ώστε να μη φαίνεται τίποτα η εξωτερικά με καλώδιο;
Ένας φίλος, έχει απλό CD-player στο αυτοκίνητο, βγάζει την κονσόλα και συνδέει εκεί ένα απλό i pod. Ο αδερφός μου διάβασε κάπου λέει -keep in mind: o brother είναι πιο άσχετος κι από εμένα!!- ότι στον προαιρετικό εξοπλισμό του ML είναι και το i pod... Ξέρετε κάτι ή λέει ως συνήθως αηδιούλες;Ευχαριστώ!!
-
Αν μιλάς για το καινουργιο ML υπάρχει δυνατότητα να βαλεις ipod. Αν μιλας για το παλιο, δεν γνωρίζω και νομιζω πως οχι.
Στο καινούργιο (w164) υπάρχει στη λίστα προαιρετικου εξοπλισμου δυνατοτητα να συνδεεις το ipod στο εργοστασιακό στερεοφωνικο του αυτοκινητου. -
Ο χρήστης eyzhn έγραψε:
Αν μιλάς για το καινουργιο ML υπάρχει δυνατότητα να βαλεις ipod. Αν μιλας για το παλιο, δεν γνωρίζω και νομιζω πως οχι.
Στο καινούργιο (w164) υπάρχει στη λίστα προαιρετικου εξοπλισμου δυνατοτητα να συνδεεις το ipod στο εργοστασιακό στερεοφωνικο του αυτοκινητου.Για το καινούριο μιλάω, δεν το βρήκα στη λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού (ή δε το πρόσεξα). Το συνδέεις με αντάπτορα ή στο συνδέει τεχνικός; Το χειρίζεσαι από το τιμόνι; Και επίσης, έχεις ενδείξεις στην οθόνη του αυτοκινήτου; Από τιμές, έχεις ιδέα τι παίζει; Thanks!
-
Δεν γνωρίζω τίποτα παραπάνω από αυτα που σου ειπα. Στον προαιρετικο εξοπλισμό που βλέπεις στο internet ή από το χαρτί που σου εδωσε ο εμπορος ΔΕΝ υπάρχει αναφορά σε αυτο τον εξοπλισμο. Να ζητήσεις από τον πωλητη να σου δείξει την δευτερη λίστα που εχουν σε αρχειο pdf στον υπολογιστη τους. Εκει μεσα υπάρχει αναφορά για το ipod και για το τί ακριβως κανει και πως το χειριζεσαι. Τιμούλες γραφει ακριβως δίπλα......
Συμπτωματικα, χθες κάθησα και 'εφτιαξα' ενα ML με ενα πωλητη σε αντιπροσωπεια της Θεσσαλονικης. Οταν μπηκαμε στα θεματα του προαιρετικου εξοπλισμου με ρωτησε συγκεκριμενα για το αν εχω ipod και αν με ενδιαφερει να το συνδεω με το αυτοκινητο, και οτι υπαρχει σαν κωδικος εργοστασιακου εξοπλισμου αυτη η δυνατοτητα. -
Σ' ευχαριστώ πολύ! Κοιτούσα μόνο στα φυλλάδια που έχω σπίτι και στο internet, δε βρήκα και πολλά, για αυτό ρώτησα εδώ.
Καλοτάξιδο αν το πάρεις, δε θα το μετανιώσεις πιστεύω! -
παιδες τι εχετε να πειτε για την καινουρια σχεδιαση σε s-class και την καινουρια c-class (δειτε την στο worldcarfans.com)?
Προσωπικα επειδη ειμαι μεγαλος οπαδος αυτης της εταιρειας, απογοητευτηκα παρα πολυ. πανασχημα αυτοκινητα και τα δυο ειδικα στο πισω μερος. (το μπροστινο της s-class μ αρεσει)
και η λιτη σχεδιαστικη φιλοσοφια στο εσωτερικο που την εκλεψαν απο την bmw παναθλια. πρωτον, γιατι δεν ειναι ομορφη και δευτερον γιατι η Merc δεν ειναι δυνατον να αντιγραφει την BMW, τη στιγμη που τοσα χρονια το αστερι ειναι παντα μπροστα (ενταξει δυσαρεστω πολλους τωρα αλλα κι εγω BMW εχω ομως το παραδεχομαι).Δεν ξερω, πρεπει να αλλαξουν ροτα πολυ γρηγορα. Η E-class και η SLK ηταν ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ. Ελπιζω να γυρισουν γρηγορα στο σωστο δρομο.
-
Εγώ είμαι λιγάκι επιφυλακτικός για την νέα C Class γιατί πολύ απλά δεν μπορώ να στηριχτώ στις φωτογραφίες. Από κοντά πιστεύω θα είναι καλύτερη απ' όσο δείχνει. Δεν μπορώ να καταλάβω την άποψη ότι η Mercedes προσπαθεί να προσεγγίσει περισσότερο το νεανικό κοινό, αφού η C Class πρόκειται έτσι κι αλλιώς για οικογενειακό αυτοκίνητο.
http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/ Φοβερό site, με απίστευτο φωτογραφικό υλικό!!! Πραγματικά, αν αρχίσεις να ψάχνεις δεν σταματάς.
-
Η C Class από κοντά είναι πάρα πολύ ωραία κατα την ταπεινή μου γνώμη.
-
ΙΜΗΟ άσχημες ήταν οι 203 και 220... τόσο η καινούργια 204 όσο και η 221 επιστρέφουν αισθητικά σε πιο 'παραδοσιακά' χαρακτηριστικά ΜΒ και αυτό με ευχαριστεί. Τώρα αν θα είναι και καλύτερα αυτοκίνητα από τα αντίστοιχα παλαιότερα αυτό θα το δούμε στο μέλλον.
Θα τις αγόραζα και τις δυο, στα σίγουρα, πάντως (με την προυπόθεση ότι και η 204 θα είναι καλό αυτοκίνητο γιατί για τη 221 δεν τίθεται θέμα! )
-
w140. old skool
-
Πιστεύω οτι η C-Class η προηγούμενη ήταν ομορφότερο αυτοκίνητο έναντι BMW 3άρας και Α4,όχι γιατί ήταν καμια φοβερή σχεδιαστική πρόταση αλλά γιατί ήταν η καταλληλότερη οπτική βελτίωση ενός κλασικού σχεδίου.
Η καινούργια μου αρέσει,αλλά χωρίς να ενθουσιάζει.Το πίσω μέρος είναι που ευθύνεται για αυτό.Θυμίζει Α6...
MERCEDES-BENZ FORUM