-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
Και τι ειμαστε;! Εσυ;Παράτα τους οδηγούς... αυτό που μετρούσε πάντα ήταν η ομάδα, ο αρχηγός και ο αρχιμηχανικός.
Ο οδηγός ήταν ανέκαθεν για το θέαμα, όλοι οι άλλοι για την ουσία...Κάποιοι άνθρωποι σαν τον Alfred Neubauer και το Rudolf Uhlenhaut και η ιστορία τους με έκαναν να γουστάρω τη Mercedes...
Κάτι μου λέει ότι κόβουν βόλτες εκεί πάνω μαζί με τους φίλους τους τους Ιταλούς και ακόμα σχεδιάζουν ιδιοφυή κατασκευάσματα και πανέξυπνες στρατηγικές πίσω από χαρτοπετσέτες και πάνω σε κουτιά από τσιγάρα...Σεβασμός.-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Τελικά ποιος από τους δυο μας κάνει ζημιά σε ποιον δεν έχω καταλάβει...
http://blog.so-net.ne.jp/images/blog/ ... 544927.jpgΓείτονας και φίλος πουλάει τέτοια, να βρω πληροφορίες?
-
άμα είναι 500 ναι απο εμένα.
D-Jet δεν υποχωρούμε απο την 911 απλώς κάνουμε αναγνώριση στο πεδίο της μάχης
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γείτονας και φίλος πουλάει τέτοια, να βρω πληροφορίες?Αν είναι καλή, βάλτην εδώ... όλο και κάποιος τρελάρας θα ψάχνει τέτοιο πλοίο!
-
Έρχεται η σύγχρονη Gullwing!:inlove:
-
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
Έρχεται η σύγχρονη Gullwing!:inlove:Εχω την εντύπωση οτι θα βγει ως AMG και οχι ως Mercedes.
Ισχύει? -
Δηλ. όχι Γιάννης, αλλά Γιαννάκης;;;
-
Θα τη λένε και W198... μας δουλεύουνε;
-
Συγκεντρώσου και όλα θα πάνε καλά!
Θα το βγάλει η AMG, με υπογραφή V.Kailas στο καπάκι...
Υ.Γ.
Κάπου πρόσφατα έχεις ξαναδεί τη φωτό αυτή, ε;; -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
...ΩΧ!
-
-
Ωραια....
Δεν εχω καταφερει να βρω μια παλια της προκοπης....και οι σκατο-γερμαναραδες βγαζουν καινουρια.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια....
Δεν εχω καταφερει να βρω μια παλια της προκοπης....και οι σκατο-γερμαναραδες βγαζουν καινουρια....Καλά, αυτό είναι ψέμα! Υπάρχουν πολλές! Πηγαινε στο Auto Salon Singen, μόνο και στάνταρ θα έχουν πεντε-έξι αστέρια!
Αν σου περισεύουν 400Κ είναι POC! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ωραια....
Δεν εχω καταφερει να βρω μια παλια της προκοπης....και οι σκατο-γερμαναραδες βγαζουν καινουρια....Καλά, αυτό είναι ψέμα! Υπάρχουν πολλές! Πηγαινε στο Auto Salon Singen, μόνο και στάνταρ θα έχουν πεντε-έξι αστέρια!
Αν σου περισεύουν 400Κ είναι POC!Στα 400Κ ειναι το προβλημα....
Ψαχνω για σαπακι που να ναι σε θεση να ανακασκευαστει.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια....
Ψαχνω για σαπακι που να ναι σε θεση να ανακασκευαστει....Αυτό θα σου πάει 800Κ μετά! Η χειρότερη κίνηση είναι αυτή, mate...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ωραια....
Ψαχνω για σαπακι που να ναι σε θεση να ανακασκευαστει....Αυτό θα σου πάει 800Κ μετά! Η χειρότερη κίνηση είναι αυτή, mate...
Για ευρω μιλαμε...ετσι;;;;
-
http://www.geocities.com/siliconvalley/ ... /w123.htmlΑπίθανο, κλασσικό σχήμα...Η πιο πετυχημένη ΜΒ όλων των εποχών και φυσικά...
....Αμαξάρα!
-
Και η 109 η 6.3 με το Μ100 το μοτεράκι.
http://www.geocities.com/mbz109/300sel/ ... sse99m.jpg
Wannabe, αν θέλεις blue chip αυτό, μαζί με την 116 6.9, είναι ένα από τα υποψήφια.
Η 6.3 στέκεται απίστευτα στο δρόμο και ντροπιάζει πολλά 'καθαρόαιμα' (και όχι μόνο στην ευθεία).
Αν μου έλεγαν αυτό ή ένα 911 θα δυσκολευόμουν πολύ να απαντήσω... -
το blue chip θέλει και το ανάλογο green leaf
ρε γμτ κοιτάω αυτή την 126 500L που είχα πετύχει στην ΧΕ πριν καμμιά εβδομάδα και δεν την βρίσκω. τι έγινε πουλήθηκε? ή δεν την ξαναέβαλε. Εάν έχει κανείς την εφημερίδα της προηγούμενης εβδομάδας ας κάνει το καλό να μου ρίξει ένα πμ με τα στοιχεία επικοινωνίας. thanks
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Και η 109 η 6.3 με το Μ100 το μοτεράκι.
http://www.geocities.com/mbz109/300sel/ ... sse99m.jpg
Wannabe, αν θέλεις blue chip αυτό, μαζί με την 116 6.9, είναι ένα από τα υποψήφια.
Η 6.3 στέκεται απίστευτα στο δρόμο και ντροπιάζει πολλά 'καθαρόαιμα' (και όχι μόνο στην ευθεία).
Αν μου έλεγαν αυτό ή ένα 911 θα δυσκολευόμουν πολύ να απαντήσω...Εγω παλι καθολου....
MERCEDES-BENZ FORUM