-
Σκέφτομαι να αγοράσω το ΤΙΒΟ S1000 το έχει κανείς?Αξίζει?
Εχω αθερμικό τζάμι λέτε να έχω πρόβλημα με σήμα? -
σκεφτομουν κι εγω να το αγορασω
εχοντας συντομη εμπειρια με ενα pna και τωρα με το P350, μπορω να σου πω πως το pna (C510) ηταν ταχυτατο στον επαν-υπολογισμο της διαδρομης και ειχε πολυ καλο δεκτη gps..
αντιστοιχα θα ειναι και το tibo πιστευω. Εχει και τους 'καλους' τους χαρτες... αν παρεχεται αναβαθμιση χαρτων επ απειρον και εισαι οκ με την τιμη του, τοτε δεν θα απογοητευτης.
συνηθως τα μαμα αθερμικα παρ-μπριζ εχουν ενα πλαισιο που δεν εχουν προστασια για να βαζεις καρτες διοδιων κλπ.. εχεις εντοπισει που ειναι σε σενα? (αν και το θεωρω τραβηγμενο να σου κοβει τοσο πολυ το σημα, ωστε να μην βλεπει η συσκευη δορυφορους!) -
τώρα είδα στο manual και αναφέρει οτι το σημείο αυτό που λές είναι εκεί που τις μαύρες τελίτσες στο κέντρο που είναι ο καθρέφτης.
Εκεί όμως είναι πολύ ψηλά πως θα βάλω το Τιβο εκει πάνω?
Μάλον θα χρειαστώ κεραία,αλλά δεν θέλω να βάλω τίποτα απ έξω.
Εκτός του οτι νομίζω οτι θα είναι αηδία το πιο πιθανό ειναι και να την βουτήξουν -
οπως ειπα και πριν, μη τρελλαινεσαι, δε νομιζω να μη πιανεις σημα λογω του παρ-μπριζ..
οσο για κεραια, δε χρειαζεται να βαλεις εξωτερικη... ισως να μπορεις να τοποθετησεις μια κεραια απο τη μεσα πλευρα, ακριβως στο σημειο που ειναι οι τελειες πισω απο τον καθρεπτη.. απο που σκοπευεις να το αγορασεις? δεν μπορει να γινει μια δοκιμη για σημα? -
αυτό με το παρμπριζ ισχύει.. στο 307 το mio 168 αργει πολυ να πιάσει σήμα, και όταν το πιάνει είναι ασθενές με αποτέλεσμα να έχει μεγάλο σφάλμα. σ άλλα αυτοκίνητα που το έχω δοκιμάσει δεν συμβαίνει.. επειδή όμως δεν αγοράζουμε αυτοκίνητο βάσει του gps , η λύση όντως είναι να βάλεις κεραία στο 'παράθυρο' για τα τελεπας των διοδίων, ή αλλιώς να συμφιλιωθείς με τη μειωμένη ακρίβεια..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
οπως ειπα και πριν, μη τρελλαινεσαι, δε νομιζω να μη πιανεις σημα λογω του παρ-μπριζ..
οσο για κεραια, δε χρειαζεται να βαλεις εξωτερικη... ισως να μπορεις να τοποθετησεις μια κεραια απο τη μεσα πλευρα, ακριβως στο σημειο που ειναι οι τελειες πισω απο τον καθρεπτη.. απο που σκοπευεις να το αγορασεις? δεν μπορει να γινει μια δοκιμη για σημα?Σκέφτομαι ή απο την NGI ή απο την Ελασύν.
Το πρόβλημα βέβαιά είναι να τις βρώ μιας και δεν έχω ιδέα απο τους δρόμους στην Αθήνα.
Μάλον θα πάω με τα πόδια να το πάρω και μετά με το τουτού. -
καλα, μεταπωλητες καπου κοντα σε σενα δεν εχουν?
-
Μπά Σύρο είμαι και ουτε κάν το έχουν ακούσει 2-3 μαγαζιά που έχουμε
-
Εμμμ, θελω βοηθεια γιατι παω να τρελαθω... Πως στο καλο κανεις ενεργοποιηση του Destinator? Οχι των χαρτων, απο αυτους οι κωδικοι ειναι στο CD-κουτι οποτε ειναι οκ. Το ιδιο το Destinator ομως που θελει activation πως στο καλο το κανει κανεις?!
-
θελει activation το destinator??
-
Αν το εχεις παρει γνησιο προφανως
-
οχι προφανως! στην εταιρεια εχουμε παρει γυρω στα 10 γνησια και εχω εγκαταστησει τα 5 απο αυτα!
το μονο που χρειαστηκε ενεργοποιηση ηταν οι χαρτες και ειναι μια διαδικασια η οποια μαλιστα γινεται απο το web. δεν ειναι ο κωδικος που βλεπεις στο αυτοκολλητο του cd! -
Αυτο που ξερω ειναι οτι χρειαζομαι ενα activation code απο την destinator και δεν το εχω συν το οτι η διαδικασια register μεσω web δεν παιζει. τεσπα.
-
η διαδικασια μεσω web θα πρεπει να παιζει. Η διαδικασια ενεργοποιησεις μεσω του destinator console δεν παιζει!
στην τηλεφωνικη υποστηριξη δεν σου ειπαν κατι? -
Καλησπέρα.Εψαξα λίγο το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα.
Λέω να πάρω GPS (καινούργιο, γιατί το 5ετίας που έχω δίνει μόνο συντεταγμένες ) με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Πλοήγηση στην Άθήνα με λεπτομέρεια
Δυνατότητα πλοήγησης στην Ελλάδα, χωρίς τραγικές ελλείψεις (π.χ. να αναφέρει τα χωριά, αλλά δεν περιμένω π.χ. μονοπάτια, κτλ)
Δυνατότητα να φορτώσω:
-χάρτες Ευρώπης
-Ναυτικούς χάρτες (δευτερεύων).Δεν με ενδιαφέρει η φωνητική πλοήγηση...
Α...και τιμή: μέχρι 400 ευρώ με βασικούς χάρτες?
-
Για τα Ελληνικά: http://poi.gpspocketpc.gr
Εκτός Ελλάδος: http://www.poiplaza.com
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλησπέρα.Εψαξα λίγο το φόρουμ αλλά μπερδεύτηκα.Λέω να πάρω GPS (καινούργιο, γιατί το 5ετίας που έχω δίνει μόνο συντεταγμένες ) με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:
Πλοήγηση στην Άθήνα με λεπτομέρεια
Δυνατότητα πλοήγησης στην Ελλάδα, χωρίς τραγικές ελλείψεις (π.χ. να αναφέρει τα χωριά, αλλά δεν περιμένω π.χ. μονοπάτια, κτλ)
Δυνατότητα να φορτώσω:
-χάρτες Ευρώπης
-Ναυτικούς χάρτες (δευτερεύων).Δεν με ενδιαφέρει η φωνητική πλοήγηση...
Α...και τιμή: μέχρι 400 ευρώ με βασικούς χάρτες?
δες MIO P350 ή ΜΙΟ P550
http://www.pda4u.gr/prod.php?cat_id=6&c ... itac%20Mio
-
παίρνουν ναυτικούς χάρτες τα απλά gps όπως το Mio 350 ; (απλή απεικόνιση)
έχει κάποιος μήπως λινκ να κατεβάσουμε;
-
Έχει κανείς τους ελληνικούς χάρτες για Mercedes E200 Avantgarde του 2004;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ανταποκριθεί
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
παίρνουν ναυτικούς χάρτες τα απλά gps όπως το Mio 350 ; (απλή απεικόνιση)έχει κάποιος μήπως λινκ να κατεβάσουμε;
φυσικά και παίρουν... και οχι μονο για απλή απεικόνιση
κατεβασε το memory map
Το πηρα αποφαση...GPS