-
Ok! thanks
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Mio Map 3.3 με τον τελευταίο χαρτη ελλαδος για PDAτρέχει χωρις installation
copy paste στην SD και τρέχετε το MioMap.exe
http://rapidshare.com/files/72691146/Mio_Map.rar
RAR Pass: BCGR77
θα το βάλω και θα το δοκιμάσω αύριο...
-
καλούτσικο...δεν τρελάθηκα κιόλας.
εξακολουθώ με destinator εννοείται...
-
-
μεγεια...μεγεια...
-
Να'σαι καλα!
Θα το παω βολτα σημερα να μου πει το δρομο για το πανεπιστημιο! -
Παιδιά έχω το cd MLS Destinator Q3/2006
Yπάρχει κάτι νεότερο??? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Παιδιά έχω το cd MLS Destinator Q3/2006
Yπάρχει κάτι νεότερο???Προφανώς εννοείς τον χάρτη της Ελλάδος. Αν ναι ο νεώτερος είναι ο Q4.2007
-
Αυτό εννοώ φίλε, σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....
Επειδή το όλο σύστημα μου το κάναν δώρο και είμαι ακόμα ψιλοάσχετος,
προφανώς το cd μπορώ να το βρω και με κόπια κάπου να κυκλοφορεί, σωστα? -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
προφανώς το cd μπορώ να το βρω και με κόπια κάπου να κυκλοφορεί, σωστα?Τον χάρτη μπορείς να τον αγοράσεις από την http://www.ngi.gr τώρα για κόπια κτλ δεν ξέρω…
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
προφανώς το cd μπορώ να το βρω και με κόπια κάπου να κυκλοφορεί, σωστα?Εννοείς το cd με την καινούρια-πιο ενημερωμένη έκδοση?
Αν έχεις νόμιμα destinator μπες στο http://www.ngi.gr, δημιούργησε ένα λογαριασμό (γίνεται μόνο αν έχεις νόμιμα destinator γιατί σου ζητάει κάτι κωδικούς) και κατεβάζεις μετά την ενημέρωση που υπάρχει.
(αριστερά υπάρχει επιλογή για 'Destinator Gate: Ενημερωμένοι χάρτες και λογισμικό πλοήγησης')
Σε λίγο θα βγει και destinator 7 στα ελληνικά από την ngi, από όπου από το site της θα μπορείς να το κατεβάσεις και να το χρησιμοποιήσεις.
Μην ανησυχείς αν δεν ξέρεις πώς να το βάλεις στον υπολογιστή σου (PDA).
Ακολούθα τις οδηγίες ή αν και πάλι δεν καταλαβαίνεις, μη διστάσεις να τους πάρεις τηλέφωνο.Θα σου πουν ακριβώς τι να κάνεις. -
Thank you!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Thank you!Ξέχασα να σου πω ότι θα σου δώσει δικαίωμα να κατεβάζεις τσάμπα ενημερώσεις χαρτών ή και λογισμικού destinator (τώρα πρέπει να έχεις το 6 εσύ, αφού λες ότι στο έκαναν δώρο) μέχρι περίπου 2100.Μην πεις ότι έγινε λάθος!
Όντως μέχρι τότε θα σου δώσει περιπου...Ίσως και περισσότερο!Για πληροφορίες γενικά για το λογισμικό, πώς να κάνεις ανανεώσεις, πώς να γραφτείς, πάρε τηλέφωνο. Κι εγώ στην αρχή δεν ήξερα.Τους έπρηξα στα τηλέφωνα (πώς κάνω αυτό, πώς κάνω εκείνο?) μέχρι που έβλεπαν τον αριθμό μου και δεν μου το σήκωναν! (πλάκα κάνω φυσικά )
Καλή 'ενημέρωση'!!!
ΥΓ:Ενημέρωση για το χάρτη βγαίνει περίπου κάθε 3 μήνες
-
χεχεχε...Ok...
Για να είμαι ειλικρινής, είναι 'μεταχειρισμένο' δώρο, δηλαδή κάποιος το είχε και το χρησιμοποιούσε και μετά μου το έκανε δώρο.
Το cd λέει MLS Destinator PN, άρα δεν είναι το 6 (καλό αυτό ή κακό? )
Επίσης μέσα στο PDA είναι ήδη η SD καρτούλα που όπως λέει το manual περιλαμβάνει την εφαρμογή και τα γεωγραφικά δεδομένα.....άρα οι χάρτες βγαίνουν και σε cd και σε κάρτα???Και αφού τα έχει η κάρτα μέσα στο Pda, το cd μου είναι άχρηστο? -
Aπο τοτε που πηρα το 350 απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη του με τρωει να του κανω φορματ (εννοω hard reset) και να το στησω οπως θελω εγω απο την αρχη...
Εχω ηδη το dest. 7, τους νεους χαρτες, το coreplayer και το resco keyboard.
Μπορειτε να μου πειτε αν και που θα συναντησω καποια προβληματα και τι να προσεξω?
Το μονο που χρειαζομαι και θελω να εχω οπωσδηποτε και να μην χασω ειναι στο destinator, τα αγαπημενα..
Και οχι ακριβως αυτα, μιας και εγω δεν εχω προλαβει να βαλω καποια παρα μονο δυο-τρια που τα ξαναβρισκω, αλλα τα εικονιδιακια οπως πχ το εικονιδιο για τα jumbo, τα καταστηματα Nokia, τα starbucks που ειναι το ιδιο το σημα της καθε αλυσιδας..
Αυτα θα εγκατασταθουν με το destinator 7?
Λογικα οχι, μου φαινεται σαν extra αυτο.
Που μπορω να τα βρω?
Διαβασα με card reader τη καρτα μνημης και ειδα οτι στα favorites υπαρχουν αυτα τα εικονιδιακια μαζι με τα ομωνυμα αρχεια τυπου .dat.
Βαζω αυτα στο νεο φακελο favorites?
Και σε περιπτωση που θελω να ''εμπλουτισω'' τα εικονιδια?
Καπου στο net πρεπει να υπαρχει το πακετο...
Τα αλλα poi οπως τις speedcams που μπορω να τις βρω?
Help... -
όλα τα POI είναι εδώ: http://poi.gpspocketpc.gr
-
Απλά αντιγράφεις τον φάκελο Favorites στο 7. Μπορεί να μην δουλεύουν οι ήχοι των speed cams, προσωπικά δεν ασχολήθηκα, αφού οι φωνές τελικά ήταν ενοχλητικές!
Προτιμώ το μπλινγκ-μπλινγκ!
Τα POI, είναι πιο μυστήρια φάση, θα έλεγα να μπεις εδώ:
http://www.ngi.gr/forum
και να δεις τι γράφουν...
Θα πρότεινα επίσης να κάνεις λίγη υπομονή για να βγει το σωστό 7άρι και όχι οι Patcαρισμένες τωρινές εκδόσεις.. Κι εγώ την .745 αν θυμάμαι καλά έχω, αλλά τώρα περιμένω για την τελική για να μην παιδεύομαι συνέχεια! -
Ευχαριστω!
Λεω σιγα σιγα να προσπαθησω να το στησω απο την αρχη οποτε προχωρω σε format και βλεπουμε...
Πολυ μυστηρια μηχανηματα και δυστροπα ομως... -
σιγά την δυσκολία...
χωρίς παρεξήγηση είναι ότι πιο εύκολο έχουν πιάσει τα χέρια μου.
που να δουλέψεις και linux... -
Τοτε ισως χρειαστω τη βοηθεια σου...
Το πηρα αποφαση...GPS