-
Έχω εγώ να σου προτείνω κάτι που δυστυχώς θα σε στεναχωρήσει ή μάλλον θα σε κρατήσει στην αναμονή λίγο ακόμα... Άρχισε να μαζεύεις λ7...
-
Έχω εγώ να σου προτείνω κάτι που δυστυχώς θα σε στεναχωρήσει ή μάλλον θα σε κρατήσει στην αναμονή λίγο ακόμα... Άρχισε να μαζεύεις λ7...
-
-
περιμενε μεχρι το απογευματακι να σου κανω μια μικρη αναφορα στο τι παιζει!
Θα χρειαστεις παραπανω χρηματα κατα πασα πιθανοτητα... -
-
το συγκεκριμενο ΔΕΝ αναφερει οτι περιλαμβανει destinator, δηλαδη πλοηγηση.. Μονο ενα PDA με κεραια GPS.. προσοχη μηπως το πακετακι ειναι εξτρα! ρωτησε το....
εχω στο σπιτι ενα σχεδον 'εξαντλητικο' τευχος navigator απο το περιοδικο Car-Tech που τεσταρει αρκετα απ αυτα που κυκλοφορουν...
και ιν καρ και PDA με δυνατοτητες πλοηγησης και αμιγως συσκευες πλοηγησης.. γι αυτο ειπα το απογευματακι θα σου κανω μια 'σουμα' και θα ποσταρω! -
Φυσικά και δεν έχει destinator...
Το πρόγραμμα πλοήγησης θα το βρει από αλλού ο φίλος... -
πασσο
-
Αν ρωτάς εμένα σώθηκες...
Δεν έχω δουλέψει ποτέ μου gps... -
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Πρέπει να είναι καλό:
POCKET PC MIO P350 PDA+GPS
Ψαχνω δυο μερες τωρα και με τα λεφτα που διαθετω πεφτω σε αυτο η στο προηγουμενο μοντελο.
Και εμενα μου καθεται καλα.
Ερωτησεις
1.Εχει βαση στηριξης για το αμαξι?Οι βασεις αυτες ειναι σταθερες υποθετω και ουτε φθειρουν τα πλαστικα που πιανονται ετσι?
2.Αν εγω πες βαλω το destinator 6 το οποιο θα το εχω προμηθευτει...απο τον διαδικτιακο jack sparrow,το gps θα δουλευει κανονικα?
Δηλαδη χωρις συνδρομες,χωρις ξανα να χρειαστω τιποτα?
Χωρις να κλειδωνει?(μα τι λεω,λες και ειναι x-box )3.3d απεικονιση εχει?
Απαντησεις
1.ναι
2.ναι
3.ναι -
Τα περισσότερα 'αγορασμένα' έχουν πάμπολα προβλήματα σχετικά με την ακρίβεια των εντολών τους και του στίγματος στον χάρτη για να μην μιλήσω για άλλα τεχνικά θέματα (θέλουν restart κάθε λίγο και λιγάκι πράγμα δύσκολο όταν οδηγάς).
Η δικιά μου άποψη είναι άν δεν το πάρεις κανονικό απλά θα έχεις κάτι που γρήγορα θα σε κουράσει και θα το εγκαταλείψεις εκτός και άν θές να δείς το feeling και άν σου ταιριάζει αυτό το σπόρ...Πάντως ότι και να κάνεις να πάρεις φορτιστές αυτοκινήτου για όλα γιατί αλλιώς θα την πάθεις σαν και εμένα που έμεινα απο gps σε ένα παράδρομο του περιστερίου και δεν ήξερα ούτε κάν σε ποιά περιοχή βρίσκομαι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του σε δρόμους άγνωστους σε εμένα...!!!
-
-
Ο χρήστης dolfinpg έγραψε:
Τα περισσότερα 'αγορασμένα' έχουν πάμπολα προβλήματα σχετικά με την ακρίβεια των εντολών τους και του στίγματος στον χάρτη για να μην μιλήσω για άλλα τεχνικά θέματα (θέλουν restart κάθε λίγο και λιγάκι πράγμα δύσκολο όταν οδηγάς).
Η δικιά μου άποψη είναι άν δεν το πάρεις κανονικό απλά θα έχεις κάτι που γρήγορα θα σε κουράσει και θα το εγκαταλείψεις εκτός και άν θές να δείς το feeling και άν σου ταιριάζει αυτό το σπόρ...Πάντως ότι και να κάνεις να πάρεις φορτιστές αυτοκινήτου για όλα γιατί αλλιώς θα την πάθεις σαν και εμένα που έμεινα απο gps σε ένα παράδρομο του περιστερίου και δεν ήξερα ούτε κάν σε ποιά περιοχή βρίσκομαι, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του σε δρόμους άγνωστους σε εμένα...!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΤΑ ΛΕς , ΟΧΙ βεβαια ΟΤΙ ΔΕΝ συμβαινει αυτο αλλά για διαφορετικούς λογους καθε φορα , to destinator 6.1.3696 beta ver.( δοκιμαστική έκδοση Beta αυτο που συνήθως κυκλοφορει 'ελεύθερο' ) DOYLEYEI ΣΕ ΜΙΟ 350/550/701
Μπορει να μην εχει γινει σωστη εγκατασταση .....υ.γ το πακετο περιλαμβανει τα πάντα και φορτιστη αυτοκινητου..
-
μια χαρα δουλευουν τα σπασμενα...
-
.. δε μιλαμε για σπασμενα!
μιλαμε για 'αγορασμενα'
-
συγνωμη.
-
Αντε καλοριζικο..η τιμη που το βρηκες ειναι η φθηνοτερη στο net σχεδον χονδρική αγοραζοντας το δεστινατορ πν τωρα θα εχεις δωρεάν αναβαθμιση στο δεστινατορ 6 σε λιγο καιρο απο την NGI.
Xρησιμο site to http://www.ngi.gr ( must..)
Αν χρειαστεις κεραια εξωτερική ή καρτα μνημης sd ,pm me -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
Αν χρειαστεις κεραια εξωτερική ή καρτα μνημης sd ,pm me
Για πες...
-
Ο χρήστης Ataraxos έγραψε:
Πρέπει να είναι καλό:POCKET PC MIO P350 PDA+GPS
Ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
και η τιμη ειναι χαμηλη!
Παρε μαζι μια μνημη 1γιγα (ή 2 ακόμη καλύτερα) και βαλε τους χαρτες... ξέρεις πως
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
Πριν λιγο αγορασα και το destinator,ελπιζω να μην συναντησω προβλημα.
(Πλακα,πλακα,χρειαζομουν ενα pocket pc για την δουλεια,μπορει να βγαλει και εκει τα χρηματα του)Εγω το εχω με το Destinator6 και δεν εχω κανενα προβλημα...
Μια χαρα θα ειναι...Καλορίζικο
Το πηρα αποφαση...GPS