-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και για το Navigon 40 ψήνομαι
Το Mio τι χάρτες τρέχει?Teleatlas.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι και για το Navigon 40 ψήνομαι
Το Mio τι χάρτες τρέχει?Teleatlas.
TeleAtlas / Gi
Τους ίδιους ακριβώς με το Genius Drive.
Σε σχέση με Navigon που έχει Navteq χάρτες προτιμώ τους TA/Gi, τουλάχιστον στην επαρχία, γιατί στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα προβλήματα στους TA/Gi. Σαν πρόγραμμα όμως, το Navigon, είναι καλύτερο από το Mio/Genius Drive.
Ευχαριστώ.
-
Teleatlas σκέτο και δεν είναι ίδιοι με του giniusdriver.
-
Teleatlas σκέτο και δεν είναι ίδιοι με του giniusdriver.Είναι ίδιοι ακριβώς και μάλιστα εναλλάξιμοι...
Ευχαριστώ.
-
pipino μην πίνεις όταν γράφεις στο forum, μόνο όταν οδηγείς.
Οι χάρτες δεν είναι ίδιοι. -
pipino μην πίνεις όταν γράφεις στο forum, μόνο όταν οδηγείς.
Οι χάρτες δεν είναι ίδιοι.Ψάξε και θα δεις ότι είναι εναλλάξιμοι. Μην ξεχνάς ότι έχω και τα δύο προγράμματα. Ίδιοι χάρτες, ίδια pois για κάμερες.
Δεν ξέρω αν αλλάξουν στο spirit γιατί δεν το έχω. Για το Mio όμως είναι σίγουρα ίδιοι.
Στο σωστό σημείο που κατεβάζεις free τους χάρτες, θα δεις ότι γράφει χάρτης για Mio/Genius...
Ευχαριστώ.
-
Αυτό που λες με τους χάρτες της Gi ήταν παλιά.
Οι τελευταίες ανανεώσεις της mio δίνουν χάρτη μόνο της teleatlas. -
O τελευταίος χάρτης είναι 2010.09 και είναι της Gi και ναι, τα 2 προγράμματα παίρνουν τον ίδιο χάρτη. Δε θα ανεβάσω Link για παράνομο κατέβασμα, απλά τον τίτλο όπως τον βρήκα με search σε 1 min:
MIO MAP-Update 2010-09 - Mireo-Miomap2008-GiniusDrive-EvoMap-GoClever-MioSpirit
Ημερομηνία που έχει ανέβει αυτό το post: 28th January 2011
Από αυτά που βλέπω και το spirit πάλι τον ίδιο χάρτη παίρνει. Γενικά, όλοι οι χάρτες της TA είναι από Gi. Μέχρι στιγμή, δε γνωρίζω να υπάρχει ξεχωριστός χάρτης για το GD, ούτε να έχει παράρτημα η TA στην Ελλάδα για ξεχωριστές χαρτογραφήσεις.
Ευχαριστώ.
-
H mio δε δίνει αυτό τον χάρτη.
Εσύ τον βάζεις παράνομα.Τα updates δίνονται εδώ: http://eu.mio.com/el_gr/map-updates.htm ... n=el-lower
-
Εσύ τον βάζεις παράνομα.Τα updates δίνονται εδώ: http://eu.mio.com/el_gr/map-updates.htm ... n=el-lower
Για να μπαίνει ο χάρτης, έχει γίνει compile για αυτό το πρόγραμμα και για τα άλλα που χρησιμοποιούν το ίδιο format. Ποιος τον έχει κάνει compile δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά δε με απασχολεί κιόλας, αρκεί που κάνει για όλα τα προγράμματα, αφού όλα τα παραπάνω έχουν το ίδιο format.
Και επαναλαμβάνω, η ΤΑ τους παίρνει απο Gi, μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Αν καθυστερεί η ίδια η Mio δεν έχει σημασία. Το πολύ πολύ να είναι ο ίδιος χάρτης μετά από 3 μήνες. Πάντως, το format είναι ακριβώς ίδιο, δεν αλλάζει τίποτε απολύτως, όπως και η λειτουργία για τις κάμερες κτλ. Ίδια μηχανή, ίδιοι χάρτες, ίδια μορφή pois έχουν ΟΛΑ τα παραπάνω προγράμματα. Μικροδιαφορές υπάρχουν για συμβατότητες (πχ το Mio παίρνει και kml αρχεία) και διαφορετικό UI.
Και μιας και γνωρίζεις. Αν κατεβάσω το χάρτη επίσημα, αυτός που θα κατεβάσω, παίζει στο GD;
Ευχαριστώ.
-
Ευχαριστώ , βασικά για Αθήνα το θέλω
Σε επαρχία και να χαθείς που λέει ο λόγος θα ρωτήσεις κανένα μπάρμπα σε κανένα καφενείο (Μπορεί να σε κεράσει και κανένα τσιπουράκι )Άρα Navigon για Αθήνα
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Για να μπαίνει ο χάρτης, έχει γίνει compile για αυτό το πρόγραμμα και για τα άλλα που χρησιμοποιούν το ίδιο format. Ποιος τον έχει κάνει compile δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά δε με απασχολεί κιόλας, αρκεί που κάνει για όλα τα προγράμματα, αφού όλα τα παραπάνω έχουν το ίδιο format.
Και επαναλαμβάνω, η ΤΑ τους παίρνει απο Gi, μέχρι σήμερα τουλάχιστον. Αν καθυστερεί η ίδια η Mio δεν έχει σημασία. Το πολύ πολύ να είναι ο ίδιος χάρτης μετά από 3 μήνες. Πάντως, το format είναι ακριβώς ίδιο, δεν αλλάζει τίποτε απολύτως, όπως και η λειτουργία για τις κάμερες κτλ. Ίδια μηχανή, ίδιοι χάρτες, ίδια μορφή pois έχουν ΟΛΑ τα παραπάνω προγράμματα. Μικροδιαφορές υπάρχουν για συμβατότητες (πχ το Mio παίρνει και kml αρχεία) και διαφορετικό UI.
Και μιας και γνωρίζεις. Αν κατεβάσω το χάρτη επίσημα, αυτός που θα κατεβάσω, παίζει στο GD;
Ευχαριστώ.
Έχεις δει τον τελευταίο χάρτη της teleatlas του tomtom;
Μόνο ίδιος δεν είναι με του giniusdriver.
Έπαθα πλάκα με την τελευταία έκδοση.Το θέμα είναι οτι και το miospirit και το giniusdriver είναι χάλια προγράμματα που δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς.
Επίσης θα έπρεπε να σε απασχολεί ποιός κάνει compile τον χάρτη. (περίπτωση destinator) -
To mio spirit το είχα χρησιμοποιήσει και εγώ κάποια στιγμή και δεν μου φάνηκε και το πιο εύχρηστο πρόγραμμα αν και από θέμα κατασκευής των συσκευών της, φαίνονται να είναι ποιοτικές.
-
Έχεις δει τον τελευταίο χάρτη της teleatlas του tomtom;
Μόνο ίδιος δεν είναι με του giniusdriver.
Έπαθα πλάκα με την τελευταία έκδοση.Το θέμα είναι οτι και το miospirit και το giniusdriver είναι χάλια προγράμματα που δεν έχει νόημα να ασχοληθεί κανείς.
Επίσης θα έπρεπε να σε απασχολεί ποιός κάνει compile τον χάρτη. (περίπτωση destinator)Δες το παρακάτω link:
http://www.gpspocketpc.gr/phpbb/viewtopic.php?f=9&t=254
Τα έφτιαξα όλα αυτά μετά από 7 μπύρες...!!!
Όταν πας να παίξεις με κάποιον, να ξέρεις με ποιον μιλάς. Αναφέρομαι στο 'πιωμένος' και το συνδυάζω με το TomTom που ανέφερες. Δε βλέπω από κανέναν άλλο τέτοια δουλειά και ψάξιμο.
Ευχαριστώ.
-
Το gpspocketpc tο ξέρω πριν ακόμη δημιουργηθεί.
Επίσης τα speedcams ξεκίνησαν (όπως και το site) απο τους grimak και minotavrs. Αυτοί που βοηθήσατε είστε πολλοί, αλλά μόνο αυτούς που το ξεκίνησαν θυμόμαστε.
Δεν απαξιώνω βέβαια την δουλειά που έκανες, αλλά δε με ενδιαφέρει κιόλας, όπως και τους περισσότερους. -
Δε με ενδιαφέρει να με θυμάσαι. Αυτό που πρέπει να γνωρίζείς όμως, και δεν το γνώριζες, είναι το σημαντικό για το σχόλιο στο οποίο απάντησα. Όταν κάποιος θέλει να κάνει σχόλιο για κάτι (βλ. TomTom) και έρχεται και το κάνει σε εμένα, σε αυτόν δηλαδή που έφτιαξε τα speedcams για το TomTom στην Ελλάδα, τότε, απλά εξηγώ και κάθομαι και γελάω με την απάντηση που είναι εντέχνως απαξιωτική, πλην όμως, αποδεικνύει την άγνοια, όσο και αν θέλει αυτή να κρυφτεί πίσω από την απαξίωση.
Ευχαριστώ.
-
Τι σχέση έχει το tomtom του 2007 με το tomtom του σήμερα; Καμία μήπως;
Επίσης τα speedcams προσάρμοσες (?) στο tomtom, ούτε τον χάρτη έφτιαξες, ούτε το πρόγραμμα.
O odytsak για παράδειγμα έχεις δει τη δουλειά έχει κάνει στο iGo; H δική σου δουλειά είναι το 0.5% της προσφοράς του Οδυσσέα. Σε εκείνον δηλαδή πρέπει να βάλουμε και φωτογραφία του στην αρχική σελίδα και να μην τολμάμε να μιλήσουμε για iGo;Με αυτή τη λογική πως μιλάς εσύ για speedcams όταν όλη η δουλειά έχει ξεκινήσει απο τον Minotavrs και τον grimak. Εγώ μπορεί να είμαι ένας απο αυτούς τους 2. Το σίγουρο είναι οτι τους έχω γνωρίσει προσωπικά και τους 2.
Κάποιος άλλος έχει άγνοια λοιπόν...
Και για να τελειωνουμε είμαι πιο παλιός και απο το destinator 3 οπότε πάρε 10 ψάρακα. -
Τι σχέση έχει το tomtom του 2007 με το tomtom του σήμερα; Καμία μήπως;Επίσης τα speedcams προσάρμοσες (?) στο tomtom, ούτε τον χάρτη έφτιαξες, ούτε το πρόγραμμα.
O odytsak για παράδειγμα έχεις δει τη δουλειά έχει κάνει στο iGo; H δική σου δουλειά είναι το 0.5% της προσφοράς του Οδυσσέα. Σε εκείνον δηλαδή πρέπει να βάλουμε και φωτογραφία του στην αρχική σελίδα και να μην τολμάμε να μιλήσουμε για iGo;Με αυτή τη λογική πως μιλάς εσύ για speedcams όταν όλη η δουλειά έχει ξεκινήσει απο τον Minotavrs και τον grimak. Εγώ μπορεί να είμαι ένας απο αυτούς τους 2. Το σίγουρο είναι οτι τους έχω γνωρίσει προσωπικά και τους 2.
Κάποιος άλλος έχει άγνοια λοιπόν...
Και για να τελειωνουμε είμαι πιο παλιός και απο το destinator 3 οπότε πάρε 10 ψάρακα.Η όλη διαδικασία είναι η ίδια. Με βάση αυτή φτιάχνονται και τα pois στο gpspocketpc, οπότε, μην το συζητάς καλύτερα. Πέφτεις και παίρνεις 10 νέο...
Όταν μιλάς στον odytsak για το iGo του λες ποτέ αν το ξέρει το πρόγραμμα; Δε νομίζω. Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εδώ. Όταν το δουλεύω 6-7 χρόνια το πρόγραμμα, έρχεσαι να μου πεις αν το ξέρω. Άλλα 10 νέοπα...
Η δουλειά για τα speedcams πότε ξεκίνησε; Θυμάσαι; Μήπως έχει ξεκινήσει πριν καν δημιουργηθεί το gpspocketpc από το bloka που ψάχναμε πρόγραμμα για τα επικίνδυνα σημεία; Πάρε άλλα 20 στραβάδι, από σεβασμό στο bloka.
Για τις γνωριμίες, δεν με απασχολεί. Γνωρίζω προσωπικά αυτόν που έφτιαξε το forum, αυτόν που το συντηρεί, και μερικούς διαχειριστές. Γνωρίζω μέχρι και τι ανιχνευτές έχουν στα αμάξια τους και, όπως σίγουρα δεν ξέρεις, ήμουν mod σε κάποια ενότητα για κάποιο διάστημα. Ωωωωωπ, την πάτησες. Άλλα 10 για τον παλιό.
Όσο για τα navi, μιλάς με άνθρωπο που είχε navi στο Nokia 6600 το 2003 και μάλιστα 4-5 διαφορετικά, μέχρι και χάρτες Ελλάδος σε vector μορφή (ψάξε και βρες το πρόγραμμα που τα είχε). Φυσικά, ειδοποιήσεις για κάμερες κτλ, custom made, σε πρόγραμμα, περασμένες μία μία στο χέρι, πριν ακόμα φανταστεί κάποιος ότι υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες. Άλλες 10 για να σου πέσουν τα λέπια και τελείωσες που θα μιλήσεις στον πάλιουρα...
Ευχαριστώ.
Αν δεν επιστρέψετε στο θέμα θα φάτε και οι 2 στέρηση εισόδου [Mod]
-
Μας κλείσαν και το μαγαζί μας.
www.gpsnavi.org -
Έχει ακόμα άλλα 2. Για να δούμε...
Ευχαριστώ.
Το πηρα αποφαση...GPS