-
μπας και εχει κανεις ιδεα για φθηνο φορτιστη αμαξιου για mls3800?
-
Κατά τύχη έγινα κάτοχος ενός navigon 1400.Πρώτες εντυπώσεις αρκετά θετικές μετά από μια μικρή βόλτα στη μικρή επαρχιακή πόλη που μένω. Μου δημιουργήθηκαν όμως κάποιες απορίες.Ας πούμε πως βρίσκω κάποιους άλλους χάρτες απλά παίρνω και ρίχνω στο φάκελο που έχει στη μνήμη το αρχείο που θέλω ? Επίσης μπορώ να περάσω το IGO8 που επίσης κατα τύχη βρήκα και αν ναι πως ?? Πρόκεται για διαφορετικό λειτουργικό ή άλλους χάρτες ?
¨Οπως μπορεί να καταλάβατε είναι η πρώτη μου επαφή με το θέμα και είμαι ολίγον τι άσχετος...
-
Να περάσεις άλλους χάρτες της εταιριας μπορείς ,αλλά να βάλεις άλλο προγραμμα πλοήγισης θα πρέπει να ξεκλειδώσεις την συσκευη σου (αν γίνεται) .Υπάρχουν σχετικά φορουμ για αυτά κάνε αναζήτιση με το μοντέλο του Gps σου...
-
Παιδιά βοήθεια...
Ακούστε,
παραγγείλαμε μια Jaguar XF...δεν έβαλα εργοστασιακό navigation γιατί εγώ θέλω χάρτες ελληνικούς κυρίως (όπως και και τις ελληνικού τύπου 'παγαποντιές' π.χ. να σε ενημερώνει για τα μπλόκα κ.α.) και ο πωλειτής μου είπε ότι είναι αρκετά καλοί για την Αθήνα αλλά όχι για την υπόλοιπη ελλάδα...επίσης, ακόμα και για την Αθήνα υπάρχουν πολύ καλύτεροι...έτσι σε συνδιασμό με την τιμή του δεν το έβαλα...Θα κοιτάξω λοιπόν για κάποιο aftermarket. Υπάρχουν αντάπτορες που μπορείς να κάνεις ένα navigation aftermarket να συνεργάζεται με την εργοστασιακή οθόνη...το ερώτημά μου είναι το εξής: α) τι χάρτες να βάλω και β) σε ποιόν;
Είχα βάλει πριν 1,5 χρόνο στο άλλο μου αυτοκίνητο μια Kenwood 2 Din με navibox και χάρτες Destinator στον Καλογερόπουλο στο Νέο Ψυχικό και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα...το θέμα είναι ότι τώρα μόνο για τον αντάπτορα και τους χάρτες μου ζητάνε 1300 ευρώ...όσα είχα δώσει τότε και για ολόκληρο το μηχάνημα με το navibox και τους χάρτες...Παιδιά δεν τίθεται θέμα αν έχω τα χρήματα...απλώς δεν θελω να με κοροϊδεύουν... -
Προσωπικά, ότι αντάπτορα έχω δει, δε κοστίζει πάνω από 20-30 έουρος. Αυτά με τους χάρτες δε ξέρω πως λειτουργούν (original software κτλ.).
-
Κάποιος άλλος...τι χάρτες θα μου προτίνατε?
-
Βρήκες λύση στο άλλο πρόβλημα και το μόνο που έμεινε είναι ο χάρτης;
Η jaguar δίνει χάρτη της navteq στα συστήματα πλοήγησής της. Βέβαια το θέμα είναι πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί και πόσες συχνές ενημερώσεις έχει.
Ο τελευταίος της navteq για Ελλάδα είναι πολύ καλός. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Βρήκες λύση στο άλλο πρόβλημα και το μόνο που έμεινε είναι ο χάρτης;
Η jaguar δίνει χάρτη της navteq στα συστήματα πλοήγησής της. Βέβαια το θέμα είναι πιο πρόγραμμα χρησιμοποιεί και πόσες συχνές ενημερώσεις έχει.
Ο τελευταίος της navteq για Ελλάδα είναι πολύ καλός.Δεν υπάρχει πρόβλημα...αφού υπάρχει αντάπτορας που συνεργάζεται με την εργοστασιακή οθόνη...επομένως μπορώ να βάλω navigation στην εργοστασιακή του οθόνη...μάλλον με κάποιο navibox...στον Καλογερόπουλο μου είπαν οτι μπορώ να βάλω όποιο χάρτη θέλω...γι' αυτό ρωτάω για τους χάρτες...Το μόνο κακό με αυτούς είναι ότι ζητάνε πολλά...αλλά κάνουν καλή δουλειά και πολύ γρήγορα...
-
To navibox δεν είναι απλός αντάπτορας, αλλά ολόκληρο σύστημα.
Anyway, για αρχή βάλε iGo + χάρτη Navteq. -
TomTom: Νέα συστήματα πλοήγησης στην ελληνική αγορά
-
Ψαχνουμε κατι φτηνο και απλο, εύκολο στη χρήση.
Κυρίως ενδιαφέρει η περιοχή Θεσσαλονίκης.
http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do? ... 24863155C7
http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika ... od13080pp/
http://www.getitnow.gr/prod/ilektronika ... rod438578/
τι λέτε για τα παραπάνω;
Το garmin είναι δυσκολο στο σπάσιμο; -
Για κινέζο το σκέφτεσαι;
-
Για κινέζο το σκέφτεσαι;για τον αδελφο ειναι, ειναι της 'δουλειάς' (κομπιουτεριστας) αλλα δεν εχει ασχοληθει μ'αυτο.
δωσε μερικες εναλλακτικες και προγράμματα θα περασουμε εμειςεγω παντως καλοεμαθα στο igo primo και θα το προτιμουσα...
-
Πάρε κινέζικο καλύτερα, κατά προτίμηση με WinCE 6.0, 128 ΜΒ RAM και 500άρη επεξεργαστή. O infinity είχε δείξει ένα ωραίο πριν μερικές σελίδες από ebay. Επειδή είναι ξεκλείδωτο, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο πέραν των προγραμμάτων.
-
Android: ενδιαφέρον φαίνεται το Sygic Aura
-
http://cgi.ebay.co.uk/5-0-HD-Slim-GPS-N ... 5996wt_902
Δες ανάλυση οθόνης.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Android: ενδιαφέρον φαίνεται το Sygic AuraΣτις μπουρούχες τα android δεν ξέρω πως παίζει, αλλά στο iPhone είναι λατρεμένο!
-
**Στις μπουρούχες τα android **δεν ξέρω πως παίζει, αλλά στο iPhone είναι λατρεμένο!
-
http://cgi.ebay.co.uk/5-0-HD-Slim-GPS-Navi-SIRF5-128MB-RAM-4GB-2010-MAP-MP3-/230553830270?pt=UK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems&hash=item35ae14437e#ht_5996wt_902Δες ανάλυση οθόνης.
αυτο του βαζεις οτι προγραμμα θέλεις;
τα χαρακτηριστικά του ειναι καλα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Δες ανάλυση οθόνης.
αυτο του βαζεις οτι προγραμμα θέλεις;
τα χαρακτηριστικά του ειναι καλα...
Ναι όποιο πρόγραμμα θέλεις.
**Στις μπουρούχες τα android **δεν ξέρω πως παίζει, αλλά στο iPhone είναι λατρεμένο!
Εσύ έχεις ΤΟ εργαλείο, τι να την κάνεις την πλοήγηση στο μπουρουχάκι!
Το πηρα αποφαση...GPS