-
Enough με τη 316i. Όποιος την έχει οδηγήσει ξέρει να κρίνει. Τώρα αν το προηγούμενο αυτοκίνητό του ήταν κάποιο σάπιο 1000άρι λογικά θα του φανεί παράδεισος και από τον ενθουσιασμό θα γράψει τα απίστευτα.
Κογιότ...συγνώμη ρε συ...δε το είδα...ήταν και αργά και βιαζόμουν να τη πέσω
@HF ...ρε μλκ...ΠΟΣΟ ωραία είναι?
Τη κοιτάω σαν τον χαζό συνέχεια και τη προσέχεις σαν τα μάτια σου.
Οι πολλαπλασιαστές είναι κλασικό θέμα στο 2λτ μοτέρ σου...αλλά γενικώς στα BMW. Σε 320i σκάνε και οι 4...οπότε ίσως σου σκάσουν κι άλλοι. Τυχερός είσαι που δεν άλλαξες και μπεκ γιατί συνήθως πάνε πακέτο αυτά. Συνήθως στη BMW στους βάζουν στην εγγύηση επειδή ξέρουν τι παίζει.
Σχετικά με τα φρένα...το περίμενα να σου πω την αλήθεια. Για να μη βράζουν πρέπει να αλλάξεις τακάκια, υγρά και ίσως και σωληνάκια...αλλά όχι τόσο απαραίτητο. Τα μεγάλα φρένα απλά μειώνουν την απόσταση φρεναρίσματος, όχι την αντοχή. Καλά τακάκια έβαλε γνωστός με Μ3 Ε93 (κάτι κίτρινα, δε τα θυμάμαι τι μάρκα ήταν) που στις Σέρρες δε κατάλαβαν τίποτα, χωρίς να αλλάξει υγρά κλπ ενώ πριν τα έψηνε.
Το si έχει μεμβράνες και όντως είναι χρήσιμες. Ειδικά όταν έχει ήλιο το προστατεύει αρκετά. Το cruise το χρειάζεσαι μιας και κάνεις ταξίδια...αλλά προσωπικά δε το μπορώ. Θέλω στη στροφή εγώ να πατάω το γκάζι...όχι αυτό.
Για πες για τις 'κάλτσες'. Τι λένε? Θέλουν και τα εμπρός? Παρατήρησες κάποιο πρόβλημα και θέμα ασφάλειας?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το si έχει μεμβράνες και όντως είναι χρήσιμες. Ειδικά όταν έχει ήλιο το προστατεύει αρκετά.Θυμασαι που ηθελες να τις βγαλεις?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το si έχει μεμβράνες και όντως είναι χρήσιμες. Ειδικά όταν έχει ήλιο το προστατεύει αρκετά.
Θυμασαι που ηθελες να τις βγαλεις?
Ναι...τελικά είναι χρήσιμες. Εγώ φοβόμουν μην είναι καγκούρικες...αλλά είναι εντάξει.
Είδες που έβγαλα και στο ΣΠΑΝΟΣ από πίσω?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Το si έχει μεμβράνες και όντως είναι χρήσιμες. Ειδικά όταν έχει ήλιο το προστατεύει αρκετά.
Θυμασαι που ηθελες να τις βγαλεις?
Ναι...τελικά είναι χρήσιμες. Εγώ φοβόμουν μην είναι καγκούρικες...αλλά είναι εντάξει.
Είδες που έβγαλα και στο ΣΠΑΝΟΣ από πίσω?
Δεν το προσεξα
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
-Τα Pirelli PZerro Rosso, μέχρι στιγμής είναι μια χαρά (τα έχω βάλει εμπρός, πίσω έχω τα Goodyear Assymetric). Πάντως, είναι μεγάλο ζήτημα πως έχουν πολύ μικρό rim protector σε σχέση με τα Goodyear. Εξ αυτού και δεν προστατεύουν την ζάντα το ίδιο καλά, και δείχνουν λιγότερο φαρδιά.Διαφορετικά λάστιχα μπρος πίσω..?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
-Τα Pirelli PZerro Rosso, μέχρι στιγμής είναι μια χαρά (τα έχω βάλει εμπρός, πίσω έχω τα Goodyear Assymetric). Πάντως, είναι μεγάλο ζήτημα πως έχουν πολύ μικρό rim protector σε σχέση με τα Goodyear. Εξ αυτού και δεν προστατεύουν την ζάντα το ίδιο καλά, και δείχνουν λιγότερο φαρδιά.
Διαφορετικά λάστιχα μπρος πίσω..?
Ναι, γιατί το ένα ζευγάρι είχε πολύ ψωμί ακόμη και είπα να δοκιμάσω τα Pirelli (ήταν και σε εξαιρετική τιμή ). Δεν βλέπω πού είναι το πρόβλημα, εδώ σε άλλες ΒΜW έχουμε άλλες διαστάσεις εμπρός πίσω, ο διαφορετικός τύπος μας χάλασε;
-
διαφορετικη διασταση ειναι λογικο , ειδικα για πισωκινητα , διαφορετικη γομα ομως?
-
Αυτό σκέφτηκα και εγώ . Η διαφορετική γόμα πως επηρεάζει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου? Απορία εξέφρασα γιατί μου φάνηκε αν μη τι άλλο πρωτότυπο .
-
Σιγουρα δεν συνισταται..Οι αυλακωσεις ειναι διαφορετικες, τα χαρακτηριστικα προσφυσης δεν ειναι τα ιδια, θα εχουν διαφορετικη συμπεριφορα στο νερο κτλ..Ο μεσος οδηγος ομως δυσκολα θα μπορεσει να καταλαβει τις διαφορες...Σιγουρα ειναι καλυτερο να εχεις τον ιδιο τυπο ελαστικων εμπρος/πισω!
Το χειροτερο ειναι παντως να τοποθετηθουν διαφορετικα ελαστικα στον ιδιο αξονα. -
Γινεται να εχεις αλλα ελαστικα μπρος πισω δεν καταλαβαινεις την διαφορα...εκτος αν εχεις οτι να ναι ελαστικο...
Εχω γνωστο που παντα μπροστα εχει semis και πισω πολιτικα
edit
@HF τα σωληνακια να τα σκεφτεις πολυ σοβαρα...θα μπαινει πιο ευκολα το abs 100% και ειδικα στους δρομους μας...καλυτερη συμπεριφορα σιγουρα αλλα δεν ξερω το κατα ποσο βολευουν σε αυτοκινητο με εστω 90% πολιτικες βλεψεις και οχι πιστας -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ενα ποστ χωρις την λεξη ᾽᾽καταναλωση᾽᾽εχεις αραγε...;
παιδες μια ερωτησουλα...
οι τιμες απο conti sport 3 ποιες ειναι πανω κατω...;
μου παν δυο ατομα απο 550 μεχρι 630...
4αδα 225/45/17Τα 630 είναι πολλά, τα 550 νορμάλ σχετικά. Θεσσαλονίκη τα βρίσκεις πχ και λίγο παρακάτω.
Που τα βρισκουμε παρακατω?να παω να παρω 3-4 τετραδες...
Στην Θεσσαλονίκη στα 2-3 γνωστά μέρη τόσο παίζουν. Πάνω από 500, κάτω από 550.
ε στειλε ενα πμ....
-
Tι πμ θέλεις ρε συ; Πάνε ρώτα καπίταλη, καψάλη, τσέτη πχ, τόσο τα δίνουν.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Tι πμ θέλεις ρε συ; Πάνε ρώτα καπίταλη, καψάλη, τσέτη πχ, τόσο τα δίνουν.ε στειλε και εσυ πμ ειναι πιο μυστηρια φαση...θα ακουνε οι αλλοι και θα λενε αυτοι εκει πανω εχουν κονε σε μασωνικες στοες να παιρνουνε λαστιχα τζαμπα...μετα θα μας ρωτανε και θα τους τα πουλαμε 20% πανω
-
Δεν με πιανειιιιιιιιιιις....
Ηδη εχει γινει το κονε και θα τους λενε στο τηλ 20% πανω
-
θελω ενα 5% επι του κερδους αλλιως τα σφυραω ολα
-
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428714/
Για την συγκεκριμένη τι λέτε το ξέρω δν είναι ότι καλύτερο έχει φτιάξει το M division αλλά είναι τρελλό αυτοκίνητο . -
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/428714/
Για την συγκεκριμένη τι λέτε το ξέρω δν είναι ότι καλύτερο έχει φτιάξει το M division αλλά είναι τρελλό αυτοκίνητο .30 χιλιάρικα ? Ναι καλά.
Αμα θές αμάξι για παντρειά σε Ζ3, αυτό αξίζει. -
Αν ρίξεις μια ματιά σε αυτή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/580654/ την αγγελία καταλαβαίνεις ότι ο τύπος με το Ζ3 είναι εκτός πραγματικότητας.
Βλέπω αρκετές αγγελίες για BMW και Audi κυρίως που οι κάτοχοι νομίζουν ότι έχουν Ferrari. -
-
BMW FORUM