-
Στη ζωη ακους διαβαζεις μαθαινεις..Δε τα ξερεις ολα..και κανεις λαθη..επειδη λοιπον εχω ψαχτει..αλλα επειδη ποτε μου δεν εχω πει οτι τα ξερω ολα..οταν μου παρουσιαζετε κατι διαφορετικο το ψαχνω και σε ρωταω...δεν απαντησες πουθενα..ηρθες να μου την πεις για το γεγονος οτι σπουδαζω μηχ.μηχ. κατι το οποιο μπορουν αν πραγματικα θελεις να το μαθεις να στο πουν ανθρωποι που απο εδω μεσα με ξερουν προσωπικα..Αληθεια ειναι φιγουρα ο μηχανολογος..? Στις γκομενες δε περναει παντως..για να νιωθεις οτι σου εκανα φιγουρα πραγματικα ενιωσες κατωτερος ειλικρινα δε ξερω γιατι...το να πεις τι εισαι-σπουδαζεις για να ενισχυσεις τα λεγομενα σου δεν ειναι κακο..Δεν εχω λογο να γραφω στα ιατρικα ας πουμε αφου δεν ξερω τπτ...
Πραγματικα επισης θα ηθελες να εχω θιχτει απ οτι καταλαβαινω..ξεκινησες τα περι θιξιματος χωρις καμια αφορμη αλλωστε..
**Καταφερα λοιπον και σε εκανα να βγαλεις ολο το κομπλεξισμο σου και να δειξεις σε ολους τι πραγματικα εισαι...**Αλλωστε επειδη ο γραπτος λογος μπορει να ειναι εξισου αυθορμητος ,πραγματικα βγαζει τον αληθινο σου εαυτο....Τον ανθρωπο που ενοχληθηκε και δε καταλαβε γιατι φτανει καποιος να πει τι ειναι..πραγμα το οποιο δεν εχει ξανακανει εδω μεσα..
Σου ευχομαι λοιπον μετα καρδιας περαστικα που η ζωη στα εχει φερει τοσο ασχημα για να γραφεις και να σκεφτεσαι ετσι...Υπαρχουν ομως και γιατροι..Μιας και ξημερωσε ας ειναι η μερα αυτη καλυτερη για εσενα..
Πραγματικα για λυπηση.... -
@nonos
Μηχανολογος μηχανικος στη Πατρα σπουδαζεις? -
ναι ρε evgenios..Εισαι κι εσυ?
-
Ναι , τι ετος εισαι?
-
μιας και ολα ειναι off topic και μαλλον και θα σβηστουν..
3o ειμαι εσυ..? -
Εγω 4ο
Μπορει να σε πετυχω καμια μερα.Με το ZX της φωτογραφιας εισαι?
Εγω ειμαι με ενα Grande Punto Τ-jet ασπρο.
Συνηθως παρκαρω στο Parking των Πολιτικων Μηχ. γιατι ειναι διπλα στα ΑΠ. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εγω 4ο
Μπορει να σε πετυχω καμια μερα.Με το ZX της φωτογραφιας εισαι?
Εγω ειμαι με ενα Grande Punto Τ-jet ασπρο.
Συνηθως παρκαρω στο Parking των Πολιτικων Μηχ. γιατι ειναι διπλα στα ΑΠ.μαλιστα..ενα με γκρι ζαντες..? ναι με αυτο ειμαι απλα το τελευταιο καιρο ειναι αθηνα το αμαξι λογο οικογενειακων υποχρεωσεων..
Καλυτερα στα ΑΠ περισσοτερη απλα..
-
Ναι τις 5αστερες ζαντες δεν λες?
Παρακολουθω και ρευστομηχανικη 1 απο το 3ο ετος.
Αν με δεις φωναξε.Ενας ψηλολεπτος ειμαι -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ναι τις 5αστερες ζαντες δεν λες?
Παρακολουθω και ρευστομηχανικη 1 απο το 3ο ετος.
Αν με δεις φωναξε.Ενας ψηλολεπτος ειμαιΕ θα σε βρω..κι εγω τη παρακολουθω..παιζει και να σε εχω δει να βγαινεις απο το αμαξι γιατι οντως ειναι 5ακτινες...Αν εισαι εσυ που νομιζω μηπως ερχοσουν με ενα uno πιο παλια?
-
Ναι ρε που το θυμασαι?
Μηπως κανεις παρεα με ενα παιδι που εχει ενα saxo κοκκινο με ζαντες? -
Ναιιιιιιιιιιι δ το πιστευω...
Μ αυτον κανω συνεχεια παρεα και τον αλλον το τρελο με το φτιαγμενο το 206..
Τωρα ειμαι σιγουρος ποιος εισαι..για να λες οτι εισαι και ψιλολιγνος ειμαι σιγουρος..
Θα φαω ban τη βλεπω τη δουλεια..Τελικα ειμαι και μηχανολογος.. -
Το θυμαμαι γιατι μια φορα ακουγα καποια παιδια(την παρεα σου μαλλον ) να μιλανε για αυτοκινητα μεσα στη ταξη.Και μετα σας ειδα να μπαινετε στο Saxo.Ειστε πορωμενοι full
Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι
Καπου θα σε πετυχω λογικα -
Κλασσικοι μηχανολογοι..θα τα πουμε απο τη τριτη..καλη σου μερα
-
[>quote='nonos']Στη ζωη ακους διαβαζεις μαθαινεις..Δε τα ξερεις ολα..και κανεις λαθη..επειδη λοιπον εχω ψαχτει..αλλα επειδη ποτε μου δεν εχω πει οτι τα ξερω ολα..οταν μου παρουσιαζετε κατι διαφορετικο το ψαχνω και σε ρωταω...δεν απαντησες πουθενα..ηρθες να μου την πεις για το γεγονος οτι σπουδαζω μηχ.μηχ. κατι το οποιο μπορουν αν πραγματικα θελεις να το μαθεις να στο πουν ανθρωποι που απο εδω μεσα με ξερουν προσωπικα..Αληθεια ειναι φιγουρα ο μηχανολογος..? Στις γκομενες δε περναει παντως
..
Και μένα με ξέρουν κάποιοι και τι έγινε ;
Παρακάτω λές ότι είσαι μηχανικός, όχι ότι σπουδάζεις όπως λες μετέπειτα και τώρα, αυτό για την αξιοπιστία που θέτεις.Ισως νομίζεις δεν έχει διαφορά..από άλλα κανονικά πτυχία και μετέπειτα σπουδές.
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η γραμμη παραγωγης δεν ειναι αυτο που εχεις στο μυαλο σου..Μηχανολογος μηχανικος, πιστεψε με ξερω τι ειναι μια γραμμη παραγωγης απο ενδιαφερον πανω απ ολα..Τα βιβλία από την πραξη απέχουν....ειδικα σήμερα που το κέρδος λόγω κρισης είναι παραπάνω από όλα.
για να νιωθεις οτι σου εκανα φιγουρα πραγματικα ενιωσες κατωτερος ειλικρινα δε ξερω γιατι...το να πεις τι εισαι-σπουδαζεις για να ενισχυσεις τα λεγομενα σου δεν ειναι κακο..Δεν εχω λογο να γραφω στα ιατρικα ας πουμε αφου δεν ξερω τπτ...
Πραγματικα επισης θα ηθελες να εχω θιχτει απ οτι καταλαβαινω..ξεκινησες τα περι θιξιματος χωρις καμια αφορμη αλλωστε..Εγων δεν είπα κάτι για τον εαυτό μου για να πείσω απλά ότι γνωρίζω.Το πως γνωρίζω κάτι και γιατί,δεν αφορά κανένα,ούτε ζήτησα επιβεβαίωση, απλά να το ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται .
Καταφερα λοιπον και σε εκανα να βγαλεις ολο το κομπλεξισμο σου και να δειξεις σε ολους τι πραγματικα εισαι..Αλλωστε επειδη ο γραπτος λογος μπορει να ειναι εξισου αυθορμητος ,πραγματικα βγαζει τον αληθινο σου εαυτο....Τον ανθρωπο που ενοχληθηκε και δε καταλαβε γιατι φτανει καποιος να πει τι ειναι..πραγμα το οποιο δεν εχει ξανακανει εδω μεσα..
Σου ευχομαι λοιπον μετα καρδιας περαστικα που η ζωη στα εχει φερει τοσο ασχημα για να γραφεις και να σκεφτεσαι ετσι...Υπαρχουν ομως και γιατροι..Μιας και ξημερωσε ας ειναι η μερα αυτη καλυτερη για εσενα..
Πραγματικα για λυπηση....Ποιος είναι κομπλεξικός εμποράκο φαίνεται μόλις μυρίστηκες χρήμα (και σε κατάλαβα)
[>Το πως το κάνουν,αν το ξέραν οι πολλοί θα ασχολούνταν με το χώρο να βγαλουν χρήματα.
ΔΗΛΑΔΗ ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ 'Η ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ[/size]
Δεν είναι κακό να σπουδάζεις και να δουλεύεις βέβαια αλλά το να είσαι τίμιος είναι καλυτερο για κάποιους.
-
Ναι εχουμε και καταληψη ευτυχως που μου το θυμησες
Θα τα πουμε απο Τριτη -
Τη διορθωση περι σπουδων δηλ. οχι γιαννης γιαννακης..την εκανα 1-2 λεπτα απο την αρχικη δημοσιευση ακριβως για να ξερεις και να μη παραπλανηθεις..
Εγων δεν είπα κάτι για τον εαυτό μου για να πείσω απλά ότι γνωρίζω.Το πως γνωρίζω κάτι και γιατί,δεν αφορά κανένα,ούτε ζήτησα επιβεβαίωση, απλά να το ψάξουν όσοι ενδιαφέρονται .
Αυτο ειναι και τομεγαλυτερο προβλημα σου...δεν εχεις καταλαβει τιειναιενα forum και πως λειτουργει..δε ξερουμε πραγματα για τον εαυτο μας εδω μσα και τα κραταμε κρυφα..προφανως καταφερες να προστατεψεις τον εαυτο σου και δε σε απασχολει κατι αλλο και βεβαια ουτε να το μοιραστεις..ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Ποιος είναι κομπλεξικός εμποράκο φαίνεται μόλις μυρίστηκες ότι σε κατάλαβαν για το χρήμα.
Εχω δε χαρακτηρισα μεχρι τωρα..Τελικα πρεπει να εισαι διαφορα για να μη καταλαβες τι ειμαι..Παρακολουθησες τι γραφτηκε παραπανω?? Τοπαλικαρι που με βρηκε απο εδω μεσα απο τη σχολη το πηρες χαμπαρι..?
Περαστικα ρε φιλε...μια ζωη αγωνιζομαι για να μη καταντησω σα κι εσενα..ελπιζω να τα καταφερω..
-
Βρε καλέ μου άνθρωπε Karas throw us a bone που λένε, πες μας κάτι, κάποιο στοιχείο για να σε πιστέψουμε. Ειλικρινά σου λέω ότι αρκετοί έχουμε κάθε καλή διάθεση να δεχτούμε κάποιον που δηλώνει ότι ξέρει (είτε είναι μηχανολόγος είτε έμπορος είτε μέντιουμ, λίγη διαφορά έχει αν αποδειχτούν οι γνώσεις του). Πες μας όμως κι εσύ κάτι χειροπιαστό. Πες μας συγκεκριμένες διαφορές που έχει κάποιο μοντέλο στην καλή και κακή του έκδοση. Βοήθησέ μας να τα ξεχωρίσουμε αν είμαστε ενδιαφερόμενοι αγοραστές.
Αυτό και χρήσιμη πληροφορία θα ήταν και πολύ ενδιαφέρουσα και θα στήριζες το επιχείρημά σου χωρίς να πλακωνόμαστε τόσες σελίδες τώρα...
Σε παρακαλώ δηλαδή! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε καλέ μου άνθρωπε Karas throw us a bone που λένε, πες μας κάτι, κάποιο στοιχείο για να σε πιστέψουμε. Ειλικρινά σου λέω οι αρκετοί έχουν κάθε καλή διάθεση να δεχτούμε κάποιον που δηλώνει ότι ξέρει (είτε είναι μηχανολόγος είτε έμπορος είτε μέντιουμ, λίγη διαφορά έχει αν αποδειχτούν οι γνώσεις σου). Πες μας όμως κι εσύ κάτι χειροπιαστό. Πες μας συγκεκριμένες διαφορές που έχει κάποιο μοντέλο στην καλή και κακή του έκδοση. Βοήθησέ μας να τα ξεχωρίσουμε αν είμαστε ενδιαφερόμενοι αγοραστές.
Αυτό και χρήσιμη πληροφορία θα ήταν και πολύ ενδιαφέρουσα και θα στήριζες το επιχείρημά σου χωρίς να πλακωνόμαστε τόσες σελίδες τώρα...
Σε παρακαλώ δηλαδή!Και πολυ ψυχραιμος εισαι... εδω θα μας βγαλει απο τη μεση επειδη θα γινουμε μηχ.μηχ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τη διορθωση περι σπουδων δηλ. οχι γιαννης γιαννακης..την εκανα 1-2 λεπτα απο την αρχικη δημοσιευση ακριβως για να ξερεις και να μη παραπλανηθεις..Μπορούσες να κάνεις quote στο αρχικό αλλά δεν εκανες και πρίν θίκτηκες που είχα καθυστέριση εγώ από το δίκτυο...
Αυτο ειναι και τομεγαλυτερο προβλημα σου...δεν εχεις καταλαβει τιειναιενα forum και πως λειτουργει..δε ξερουμε πραγματα για τον εαυτο μας εδω μσα και τα κραταμε κρυφα..προφανως καταφερες να προστατεψεις τον εαυτο σου και δε σε απασχολει κατι αλλο και βεβαια ουτε να το μοιραστεις..ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ Κ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Οποιος πιστεύει τις λέει καθένας χωρίς να μπορέσεις να ελέγχεις ,είναι χαμένος στην ζωή.
Εσυ το λές κομπλεξ εγώ το λεω . ...Εχω δε χαρακτηρισα μεχρι τωρα..Τελικα πρεπει να εισαι διαφορα για να μη καταλαβες τι ειμαι..Παρακολουθησες τι γραφτηκε παραπανω??
Περαστικα ρε φιλε...μια ζωη αγωνιζομαι για να μη καταντησω σα κι εσενα..ελπιζω να τα καταφερω..
Μαλλον ξέχασες τι έλεγες...και δεν είναι αυτά χαρακτηρισμος πως δεν εννοείς το διαλογο.... που συνέχισες αργότερα.Περί αξιοπιστίας λοιπόν σε άλλους που τα δέχονται.
:offtopicviii:
Δεν εχει νοημα να απαντω σε πραγματα τα οποιο ειναι λογια του αερα εννοουσα..ΤΕΛΟΣ
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Βρε καλέ μου άνθρωπε Karas throw us a bone που λένε, πες μας κάτι, κάποιο στοιχείο για να σε πιστέψουμε. Ειλικρινά σου λέω οι αρκετοί έχουν κάθε καλή διάθεση να δεχτούμε κάποιον που δηλώνει ότι ξέρει (είτε είναι μηχανολόγος είτε έμπορος είτε μέντιουμ, λίγη διαφορά έχει αν αποδειχτούν οι γνώσεις σου). Πες μας όμως κι εσύ κάτι χειροπιαστό. Πες μας συγκεκριμένες διαφορές που έχει κάποιο μοντέλο στην καλή και κακή του έκδοση. Βοήθησέ μας να τα ξεχωρίσουμε αν είμαστε ενδιαφερόμενοι αγοραστές.
Σε παρακαλώ δηλαδή!Δεν έχω γραψει πχ για καλες μπαταρίες και επένδυση ,τα έλεγξες γιατι κάποια έχουν και άλλα όχι ;
ελεγξες γιατί πολλά με facelift αμάξια αναφέρονται ότι βγάζουν προβλήματα ;Aν ναι τι σου είπαν ότι έτυχε (αλλά και τα έδιναν με προσφορές) ; Kαι ενα σωρό μικρα μεγάλα θέματα,αν σε ενδιαφέρουν...
Αν περιμένεις από διαφημίσεις και πωλητές και το Ιντερνετ.....
BMW FORUM