-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
-
Χάλια._
-
Ερώτηση: Το προσπέκτους του αυτοκινήτου λέει μέχρι τα πρώτα 2.000 χλμ δεν πρέπει να ξεπερνά κανείς τις 4.500 rpm ή τα 160 χλμ/ώρα. Αν κάποιος απρόσεκτος ιδιοκτήτης ξεπερνούσε αυτά τα όρια για μικρά διαστήματα τι επιπτώσεις θα είχε αυτό στην μακροζωία και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου;
-
Στα πόσα χλμ όλα αυτά;
-
1600
-
Mπα, αμφιβάλλω αν θα δεις κάποια διαφορά πριν τα 750.000 χιλιόμετρα.
-
Παρασύρθηκα σαν παιδί και γω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mπα, αμφιβάλλω αν θα δεις κάποια διαφορά πριν τα 750.000 χιλιόμετρα.Eγώ πιστεύω ότι από μεθαύριο το αυτοκίνητο θ αρχίσει να καταρέει.
Κρίμα -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ερώτηση: Το προσπέκτους του αυτοκινήτου λέει μέχρι τα πρώτα 2.000 χλμ δεν πρέπει να ξεπερνά κανείς τις 4.500 rpm ή τα 160 χλμ/ώρα. Αν κάποιος απρόσεκτος ιδιοκτήτης ξεπερνούσε αυτά τα όρια για μικρά διαστήματα τι επιπτώσεις θα είχε αυτό στην μακροζωία και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου;Τίποτε νομίζω. Τα πρώτα 1000κμ είναι απολύτως κρίσιμα και όχι τόσο για το μοτέρ, όσο για τα υπόλοιπα μέρη που πρέπει κι αυτά με τη σειρά τους να στρωθούν που δε στρώνονται στο εργοστάσιο...όπως τακάκια, δίσκοι, συμπλέκτες, λάστιχα κλπ.
Εγώ στα 2000κμ πήγα Μέγαρα ...και το μοτέρ όσο πάει και 'ανοίγει'
Θεωρητικά είναι όντως στρωμένα από το εργοστάσιο με κάτι που ονομάζετε 'κρύο στρώσιμο'. Δηλαδή το μοτέρ χωρίς να δουλεύει, γυρίζει τον στρόφαλο ένα μηχάνημα και συνεπώς γυρίζουν όλα τα υπόλοιπα μέρη του, για περίπου μια ώρα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Θεωρητικά είναι όντως στρωμένα από το εργοστάσιο με κάτι που ονομάζετε 'κρύο στρώσιμο'. Δηλαδή το μοτέρ χωρίς να δουλεύει, γυρίζει τον στρόφαλο ένα μηχάνημα και συνεπώς γυρίζουν όλα τα υπόλοιπα μέρη του, για περίπου μια ώρα.
Εχεις καποιο λινκ;Μου ακουγεται λιγο περιεργο να στρωνεται κινητηρας χωρις να ζεσταθουν τα εσωτερικα του μερη.
-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:
μια + 1/2
-
Γιατί ρε παιδιά? Τόσο άσχημη είναι δηλαδή η Χ1? Η Χ3 είναι πιο όμορφη δηλαδή?
Όταν πρωτοπαρουσιάστηκε σαν concept η Χ3 δεν άρεσε καθόλου, όμως οι πωλήσεις της μόνο αυτό δεν έδειξαν!Συγνώμη αλλά εγώ την βρίσκω πιο συμπαθητική από το κτήνος την Χ6 ας πούμε που από μπροστά μπορεί να είναι πολύ όμορφη αλλά πίσω μου έρχεται σαν να την έχουν πατήσει.
Αφήστε που σε αυτό το όχημα βρίσκω και λόγο ύπαρξης, στην Χ6 δεν βρίσκω κανένα (εκτός του ύψους της σε σχέση με μια πεντάρα ας πούμε).Στο μεταξύ εγώ δεν έχω καταλάβει και που έχουν εντάξει την Χ6! Στα κουπέ?
Ήμαρτον!!!!! Ρίχτε μια ματιά -
Mιχάλη.....χάλασες..
( )
-
Με μερικές μικρές αλλαγές (ειδικά στην μάσκα και τα φανάρια) θα ήταν περίφημη και σαφώς και βγάζει νόημα σε σχέση με την Χ6, είναι κάτι μικρότερο από την Χ3, οπότε έχει και κοινό... Κρίμα που στην Ελλάδα, λόγω απουσίας turbo, θα χρειάζεσαι το λιγότερο 2.0 μοτέρ, που σημαίνει τιμή κοντά στα 40Κ υποθέτω...
-
Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός του Hammond που είχε πει ότι 'μπορείς να πουλήσεις και ψόφια γάτα με σήμα BMW...'
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μένει να δούμε κατά πόσο ισχύει ο ισχυρισμός του Hammond που είχε πει ότι 'μπορείς να πουλήσεις και ψόφια γάτα με σήμα BMW...'ο οποιος πιστευω οτι ειναι πολυ σωστος εφοσον η bmw εχει συσπειρωμενη βαση..
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ερώτηση: Το προσπέκτους του αυτοκινήτου λέει μέχρι τα πρώτα 2.000 χλμ δεν πρέπει να ξεπερνά κανείς τις 4.500 rpm ή τα 160 χλμ/ώρα. Αν κάποιος απρόσεκτος ιδιοκτήτης ξεπερνούσε αυτά τα όρια για μικρά διαστήματα τι επιπτώσεις θα είχε αυτό στην μακροζωία και σωστή λειτουργία του αυτοκινήτου;πεστου να τη πουλησει σε εναν adis4gr για να γλυτωσει τη καταστροφη για 1000ε...
-
-
BMW FORUM