-
Το βάρος των ζαντών (και όλων σχεδόν των ανταλλακτικών) υπάρχει στο ΕΤΚ
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...Τροχοί τώρα: Γιατί είσαι τόσο απόλυτος ότι οι στάνταρ 17άρες (τύπος 188) θα αδικούν το αμάξι;
.O λόγος είναι καθαρά αισθητικός! Γείτονας αράζει την ολοκαίνουργια 335 coupe δύο στενά πιο κάτω και τρόμαξα να την ξεχωρίσω απο την 316 του άλλου...γείτονα.
-
...ο οποίος έχει βάλει V-spoke 188 type 17άρες, με πίσω 255-40/17, σε σεντάν (προφανώς) 316;;
Βέβαια, η μοναδικότης είναι μία 'νόμιμη' επιθυμία. Να συνεννοηθούμε εμείς τουλάχιστον, μην τις πάρουμε ίδιο χρώμα...
Κλείνω, αν όχι στο αγαπημένο μου αλλά άδικο/περιττό γι' αυτό το αμάξι μαύρο, αν όχι στο πολύ κολακευτικό γι' αυτό το αμάξι αλλά υπερβολικά δημοφιλές space gray, μάλλον στο Μonako Blau (μπλε-μαύρο).ΥΓ: τα individual Azzurit Black και Ruby Black είναι μαγικά, αλλά αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται και δεν είναι μόνο για το γκαράζ, είναι αμαρτία...
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Το βάρος των ζαντών (και όλων σχεδόν των ανταλλακτικών) υπάρχει στο ΕΤΚ -
Το βάρος των ζαντών (και όλων σχεδόν των ανταλλακτικών) υπάρχει στο ΕΤΚΤι είναι το ΕΤΚ?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
...ο οποίος έχει βάλει V-spoke 188 type 17άρες, με πίσω 255-40/17, σε σεντάν (προφανώς) 316;; ..Πρέπει να είναι 16άρες αλλά, τεσπά, οι 17άρες είναι λίγες ΙΜΗΟ για ένα πολύ ακρiβό GT όπως η 335.
-
Υπάρχουν δύο οδοί για customization απο την BMW για την Ε92:
-το M-Pack:
-και το 'Aerodynamic Kit':
-
Μ' αρέσει ο εμπρός προφυλακτήρας του Μ-Pack (με μικρή διαφορά από τον άλλον) και ο πίσω του aerodynamic. Συνολικά, aerodynamic! Έχεις δίκιο για την ασχήμια του μαύρου κάτω μέρους του προφυλακτήρα.
Η 335 έχει 2 εξατμίσεις (μία στην κάθε άκρη), σωστά;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσει ο εμπρός προφυλακτήρας του Μ-Pack (με μικρή διαφορά από τον άλλον) και ο πίσω του aerodynamic. Συνολικά, aerodynamic! Είχε δίκιο για την ασχήμια του μαύρου κάτω μέρους του προφυλακτήρα.Η 335 έχει 2 εξατμίσεις (μία στην κάθε άκρη), σωστά;
Σωστά, η 335i και η 335d (φοβερή η diesel!) έχουν δύο εξατμίσεις.
Το M-pack το παραγγέλνεις πακέτο με 4.000 ευρώ (τζάμπα ) σαν option. Το aerodynamic δεν έχω ιδέα αν το φέρνουν στην Ελλάδα.
-
M-Pack δαγκωτό και σε αυτό το χρώμα (A51 Montego Blue)!! ΤΑ ΣΠΑΕΙ το αυτοκίνητο...
-
To Σαββατοκύριακο θα μου δώσει ο αντιπρόσωπος της BMW που έχω παραγγήλει την 335, μια 320 κουπέ Μ-Pack (με τα έξτρα που έχει φτάνει τα 52000 ευρώ )και θα πάω για κάποια δουλειά μου στα Ιωάννινα. Από Δευτέρα εντυπώσεις και ίσως φωτό.
Πάντως το συγκεκριμένο αμάξι με Μ-Pack και τις έξτρα 19άρες (που τοποθετούνται από ότι μου είπε με έξτρα χρέωση και ΜΟΝΟ αν το παραγγήλεις με Μ-Pack) είναι σκέτη πρόκληση ΚΟΥΚΛΑΡΑ
(Άν είχε και λίιιιιιγο χαμηλωματάκι θα ήταν για πολλά εγκεφαλικά... Μ3 Ε46 όμως εμφανισιακά τουλάχιστον δεν πρόκειτε να γίνει ποτέ, μακράν ομορφότερη και αγριότερη... )
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Το M-pack το παραγγέλνεις πακέτο με 4.000 ευρώ (τζάμπα ) σαν option. Το aerodynamic δεν έχω ιδέα αν το φέρνουν στην Ελλάδα.
To aerodynamic δεν τοποθετείται από το εργοστάσιο, θεωρείται αξεσουάρ και τοποθετείται από τον ντήλερ.
@Νίκος147: το μόνο μπλε του πακέτου Μ είναι το Le Mans. Μοιάζει βέβαια με Montego, και πολύ θα ήθελα να τα δω φωτογραφία πλάι πλάι.
Το Μύστικ μπλε στη σεντάν πρέπει να το έφαγε η μαρμάγκα από το 2007, χάριν του Μοντέγκο. Επίσης καταργούνται τα Σονόρα και Μπαρίκ ρεντ, και διατίθενται πλέον (μόνο στη σεντάν) το Μπαρμπέρα ρεντ και το έξοχο ασημο-σιελ Κουώρτζ Μπλου!
Στην κουπέ προστέθηκε και το Πλάτινουμ Μπρονζ, καθώς και το (μάλλον τυρκουάζ) Ατλάντικ Μπλου. -
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
To Σαββατοκύριακο θα μου δώσει ο αντιπρόσωπος της BMW που έχω παραγγήλει την 335, μια 320 κουπέ Μ-Pack (με τα έξτρα που έχει φτάνει τα 52000 ευρώ )και θα πάω για κάποια δουλειά μου στα Ιωάννινα. Από Δευτέρα εντυπώσεις και ίσως φωτό.Σίγουρα το Μ-πάκ με τις 19άρες είναι ωραίο. Αλλά να έχεις την εμφάνιση αλλά όχι τις επιδόσεις (320i) είναι λίγο κρίμα.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To **aerodynamic **δεν τοποθετείται από το εργοστάσιο, θεωρείται αξεσουάρ και τοποθετείται από τον ντήλερ.
Thanks. Ξέρεις αν μπορείς να τοποθετήσεις επιλεκτικά το μπροστινό ή το πίσω trim ή πάνε πακέτο και με το σπόιλερ?
-
Για Individual εσωτερικό αλλά και εξωτερικό δεν το σκέφτεστε ?
Ισως να αξίζει το κόστος στην 335 για να γίνει ξεχωριστή ... -
Ισως να αξίζει το κόστος στην 335 για να γίνει ξεχωριστή ...Πως αμέ, Βασίλη μου.
Πούλα εσύ την 130 να μας κάνεις δωρεά το αντίτιμο!
Ενισχύσατε την εξατομικευμένη αγιογράφηση του Ιερού Ναού!@μαξμάρα: Λογικά πρέπει να πουλιέται κομματιαστό. Ρώτα τους. Δουλειά τους είναι να ψάχνουν!
ΥΓ(προς Βασίλη): τα individual Azzurit Black και Ruby Black είναι μαγικά, αλλά αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται και δεν είναι μόνο για το γκαράζ, είναι αμαρτία...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ισως να αξίζει το κόστος στην 335 για να γίνει ξεχωριστή ...Πως αμέ, Βασίλη μου.
Πούλα εσύ την 130 να μας κάνεις δωρεά το αντίτιμο!
Ενισχύσατε την εξατομικευμένη αγιογράφηση του Ιερού Ναού!ΥΓ(προς Βασίλη): τα individual Azzurit Black και Ruby Black είναι μαγικά, αλλά αν το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται και δεν είναι μόνο για το γκαράζ, είναι αμαρτία...
Aν συζητάμε για Μ-pack και εξτρα ζάντες και και και .... τα εξτρα ξεπερνούν τα 5Κ. Νομίζω ότι είναι προτιμότερο να δωθούν σε individual πακέτο
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To aerodynamic δεν τοποθετείται από το εργοστάσιο, θεωρείται αξεσουάρ και τοποθετείται από τον ντήλερ.
@Νίκος147: το μόνο μπλε του πακέτου Μ είναι το Le Mans. Μοιάζει βέβαια με Montego, και πολύ θα ήθελα να τα δω φωτογραφία πλάι πλάι.
Το Μύστικ μπλε στη σεντάν πρέπει να το έφαγε η μαρμάγκα από το 2007, χάριν του Μοντέγκο. Επίσης καταργούνται τα Σονόρα και Μπαρίκ ρεντ, και διατίθενται πλέον (μόνο στη σεντάν) το Μπαρμπέρα ρεντ και το έξοχο ασημο-σιελ Κουώρτζ Μπλου!
Στην κουπέ προστέθηκε και το Πλάτινουμ Μπρονζ, καθώς και το (μάλλον τυρκουάζ) Ατλάντικ Μπλου.Το ξεχνάω συνεχώς αυτό με το M-Pack και το Le Mans Blue! Σωστά...έχεις δίκιο.
Λοιπόν...σήμερα στις 7 το απόγευμα έχω ραντεβού για test drive της 120i στο ΟΑΚΑ στο Ποδηλατοδρόμιο και είμαι καλεσμένος στο πανελλαδικό λανσάρισμα της Σειράς 1 3θυρης.
Θα ποστάρω εντυπώσεις...
-
Έμαθα ορισμένα πραγματάκια για το θέμα με την 335i και την άγνωστη παράδοσή της.
Το πρόβλημα έγκειται στις προδιαγραφές των μπεκ ψεκασμού βενζίνης της BOSCH οι οποίοι δεν περνάνε τις προδιαγραφές της BMW. Το εργοστάσιο κατασκευάζει κανονικά τα αυτοκίνητα...αλλά το Hams Hall δε μπορεί να στείλει τα μοτέρ.
Μόλις λυθεί αυτό το πρόβλημα...θα αρχίσουν κανονικά οι παραδόσεις.
-
BMW FORUM