-
Προσθέτω μια χαρακτηριστική εικόνα της διαφημιστικής καμπάνιας της BMW...
-
Και μια χιουμοριστική
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Κοιτα νομιζω οτι εκτος απο αποσυρση, μειωμενο τελος και εκπτωση πρεπει να παιζει και προκαταβολη, ειχε παει γνωστος μου να ρωτησει αλλα ο πωλητης δεν ηταν εκει λογο εκλογων αρα δεν ξερω να πω πιο πολλα!Και προκαταβολή θέλει και η τελυταία δόση είναι μεγάλη.
-
delete
-
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Σήμερα έγινε το service των 30000ΚΜ και έχω γράψει αναλυτικά για το θέμα εδώ κι εδώ (για να μην διπλοποστάρω)....
Καμμιά απάντηση για το θέμα κόστους στην Ελλάδα του συγκεκριμένου service για να συγκρίνω??
Ναι...το έχω γράψει. Στο Σίττα-Φλασκή ίδιες εργασίες συν κάρτα καυσαερίων συν φίλτρο αέρα, 140 ευρώ συν το λαδάκι που μου έστειλες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα έγινε το service των 30000ΚΜ και έχω γράψει αναλυτικά για το θέμα εδώ κι εδώ (για να μην διπλοποστάρω)....
Καμμιά απάντηση για το θέμα κόστους στην Ελλάδα του συγκεκριμένου service για να συγκρίνω??
Ναι...το έχω γράψει. Στο Σίττα-Φλασκή ίδιες εργασίες συν κάρτα καυσαερίων συν φίλτρο αέρα, 140 ευρώ συν το λαδάκι που μου έστειλες.
Για τον άσσο όμως ε? Μάλλον είναι το ίδιο και στη 3άρα ε? Πολύ καλή τιμή για 1 φορά στα 2 χρόνια...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,
Σήμερα έγινε το service των 30000ΚΜ και έχω γράψει αναλυτικά για το θέμα εδώ κι εδώ (για να μην διπλοποστάρω)....
Για τον άσσο όμως ε? Μάλλον είναι το ίδιο και στη 3άρα ε? Πολύ καλή τιμή για 1 φορά στα 2 χρόνια...
Ναι μωρέ τι διαφορές να έχουν...ίδια parts είναι.
Η συντήρηση της BMW στα δύο χρόνια είναι πιο φθηνή από FIAT
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλησπέρα,
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει στα 2 χρόνια;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
.....
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει στα 2 χρόνια;Δεν έχει κλείσει ακόμα 2 έτη (18 μήνες έκλεισε), απλά συμπλήρωσα τα 30000ΚΜ και έπρεπε να αλλάξω λάδια σύμφωνα με το CBS.....
To προηγούμενό μου Nissan Almera είχε κάθε 15000ΚΜ αλλαγή λαδιών με κόστος 125€ τη φορά...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλησπέρα,
Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει στα 2 χρόνια;
21K.
H 147 στα χιλιόμετρα αυτά είχα αλλάξει 3 φορές λάδια, 3 φορές φίλτρα λαδιού, από μία τα υπόλοιπα φίλτρα συν εμπρός τακάκια.
-
εγω στο TYPE-r 5 φορές... γιατί δε το οδηγουσα πολυ...
-
Καλησπέρα,
Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω πριν, αγοράστηκε η έξτρα εγγύηση 1 έτους (EuroPlus) με κόστος 167€ και τα παρακάτω ανταλλακτικά (για τοποθέτηση σε μελλοντικά service):
α) 2 Φίλτρα Λαδιού
β) 2 Φίλτρα Αέρος Κινητήρα
γ) 2 Φίλτρα καμπίνας (Microfilter)
δ) 2 Φίλτρα Πετρελαίου
ε) 1 σετ τακάκια εμπρός
στ) 1 σετ τακάκια πίσω
ζ) 2 αισθητήρες φθοράς φρένων
η) 2 βάσεις τακάκια εμπρός
θ) 2 βάσεις τακάκια πίσω
ι) 1 ιμάντας (θα σας γελάσω για τι είναι, πάντως όχι τιμονιού διότι έχει ηλεκτρικό τιμόνι μου είπαν, πράγμα που δεν γνώριζα και δεν είχα αντιληφθεί διαφορά..... )Όλα τα παραπάνω ανταλλακτικά μου κόστισαν 485€.......
ΥΓ: Διόρθωση ποσού
-
Σαν πολλά μου φαίνονται, πόσο πάει το φίλτρο πετρελαίου;
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Σαν πολλά μου φαίνονται, πόσο πάει το φίλτρο πετρελαίου;Ανάλυση κόστους
Σετ Τακάκια εμπρός (με αισθητήρα φθοράς) = 135€
Σετ Τακάκια πίσω (με αισθητήρα φθοράς) = 90€
Ιμάντας = 40€
Φίλτρο Λαδιού = 13€ (Χ2)
Φίλτρο Αέρος = 34€ (Χ2)
Φίλτρο Καμπίνας = 31€ (Χ2)
Φίλτρο Πετρελαίου = 32€ (Χ2)
Αυτά....
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Μια ερώτηση στους φίλους Bimmers του φόρουμ:
Το Navigation Professional αξίζει να παραγγελθεί σε μια 3άρα Coupe ?
Δεν μιλάμε φυσικά για 316, αλλά μεγαλύτερου κυβισμού μοντέλο.
Αξίζουν τα 2-3 χιλιάρικα παραπάνω που βλέπω ότι κοστίζει στο γερμανικό configurator ?όχι, πάρε ένα φορητό PNA και θα το χρησιμοποιείς σε κάθε αυτ/το που θέλεις να οδηγήσεις....
-
delete
-
Είναι όντως υπερβολικό το κόστος, αλλά δε περιλαμβάνει μόνο το NAVI, περιλαμβάνει τρισδιάστατες απεικονίσεις διαφόρων λειτουργίων του αυτοκινήτου όπως έλεγχο λαδιών και διαστήματα service, καθορισμός της δύναμης του αέρα από κάθε αεραγωγό κ.α. τέτοια.
Καλό gadget...αλλά ακριβό. Νομίζω είναι υπερβολικό το κόστος.
-
delete
BMW FORUM