-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Σχετικά με το suspension kit, είπανε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πούνε τιμή. Όοοοοταν με πάρουν τηλέφωνο, PuntoLord θα σε ενημερώσω (αν δεν έχεις ενημερωθεί ήδη:p).
Καλημέρα,
Έχω ήδη την 1η απάντηση από την BMW Αδαμίδης (Θεσνίκη), το κόστος αγοράς είναι 1275 ευρώ και τοποθέτησης 700 ευρώ.
Καλημέρα,
Τα 'όργανα' συνεχίζονται, μόλις έλαβα email από την BMW Τρικαλιώτης (Θεσνίκη), εκεί το κόστος αγοράς είναι 1282 ευρώ και τοποθέτησης 991 ευρώ.
Καλά πάμε, ανεβαίνουμε σε τιμές....
-
Καλημέρα, από την BMW Αλτίνης Κοζάνης δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο ακόμα για να με ενημερώσουν αλλά φαντάζομαι δεν θα διαφέρουν οι τιμές τους και πολύ... Γι'αυτό θα έπρεπε ήδη να το έχεις αγοράσει το Suspension Kit... Μην περιμένεις από Ελλάδα...
-
Το μεσημέρι - σε κανα 2ωρο - έχω ραντεβού με τον φίλο από την BMW για να δοκιμάσω ένα 320i με το κιτ ανάρτησης αυτό, φοράει όμως αυτό 18άρες ζάντες (M-Pack) και θα δω πόσο κοπανάει....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...
-
Το μεσημέρι - σε κανα 2ωρο - έχω ραντεβού με τον φίλο από την BMW για να δοκιμάσω ένα 320i με το κιτ ανάρτησης αυτό, φοράει όμως αυτό 18άρες ζάντες (M-Pack) και θα δω πόσο κοπανάει....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...Χτες που γύρισα από το χωριό έμεινα έκπληκτος από την καταπληκτική ποιότητα κύλισης στην καινούργια άσφαλτο που έχουν ρίξει. Μεγάλα κομμάτια του δρόμου καλύφτηκαν με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου χωρίς να τρομάζει και χωρίς να βγάζει τα άντερα. Όπου το οδόστρωμα είναι ομαλό, η σφιχτή ανάρτηση και τα χαμηλού προφίλ ελαστικά δεν είναι πρόβλημα.
Τα μόνα 2 προβλήματα που εντόπισα ήταν ότι στην τελική υπάρχει ανεπαίσθητος αεροδυναμικός θόρυβος από το παράθυρο του οδηγού (πρέπει να το πάω να ελέγξουν την τσιμούχα) και η μέση κατανάλωση υποφέρει = 15.1λτ/100χλμ.
-
εχεις οροφη? ανασηκωμενη καθως ταξιδευεις?σε εμενα φαινεται/ακουγεται οτι κανουν θορυβο τα παραθυρα αλλα φταιει το οτι εχω ανασηκωμενη την οροφη
-
Αν σε αυτή την ταχύτητα ανασηκώσω την ηλιοροφή, γίνεται πανικός από τον θόρυβο και... βουλώνουν τα αυτιά μου.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το μεσημέρι - σε κανα 2ωρο - έχω ραντεβού με τον φίλο από την BMW για να δοκιμάσω ένα 320i με το κιτ ανάρτησης αυτό, φοράει όμως αυτό 18άρες ζάντες (M-Pack) και θα δω πόσο κοπανάει....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...
Χτες που γύρισα από το χωριό έμεινα έκπληκτος από την καταπληκτική ποιότητα κύλισης στην καινούργια άσφαλτο που έχουν ρίξει. Μεγάλα κομμάτια του δρόμου καλύφτηκαν με την τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου χωρίς να τρομάζει και χωρίς να βγάζει τα άντερα. Όπου το οδόστρωμα είναι ομαλό, η σφιχτή ανάρτηση και τα χαμηλού προφίλ ελαστικά δεν είναι πρόβλημα.
Χρήστο 18άρες έχεις? Ανάρτηση M-Pack?? Δεν ξέρω, η τιμή είναι σούπερ που βρήκα αλλά ο φίλος λέει πως η σειρά Performance ανάρτησης είναι πιό σκληρή & χαμηλή από την M-Pack....
Τα μόνα 2 προβλήματα που εντόπισα ήταν ότι στην τελική υπάρχει ανεπαίσθητος αεροδυναμικός θόρυβος από το παράθυρο του οδηγού (πρέπει να το πάω να ελέγξουν την τσιμούχα) και η μέση κατανάλωση υποφέρει = 15.1λτ/100χλμ.
Ειδικά το 2ο....
-
Αν σε αυτή την ταχύτητα ανασηκώσω την ηλιοροφή, γίνεται πανικός από τον θόρυβο και... βουλώνουν τα αυτιά μου.τι να σου πω παραξενο μου φαινεται, νταξει να ταν κανα αλλο αυτοκινητο αλλα σε bmw αυτο δεν πρεπει να ειναι φυσιολογικο , αρα καλυτερα να το κοιταξεις
-
Χρήστο 18άρες έχεις?Ναι. 225/40/18 εμπρός, 255/35/18 πίσω.
τι να σου πω παραξενο μου φαινεται, νταξει να ταν κανα αλλο αυτοκινητο αλλα σε bmw αυτο δεν πρεπει να ειναι φυσιολογικο , αρα καλυτερα να το κοιταξεις
Δεν είναι φυσιολογικό να κάνει θόρυβο η ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή στα 250;
-
@ Χρήστο:
Δεν απάντησες για την ανάρτηση M-Pack....έχεις? Διότι εαν δεν έχεις, μόνο με 18άρες δεν κοπανάει και τόσο πολύ....
-
Ναι, 325 M-pack.
-
Εμένα κάνει θόρυβο ο πιτσιρικάς πίσω...!!! και δεν εχω καν M pack
Ερώτηση
Αέρα κάθε πότε πότε βάζετε.... πέφτει ο αέρας και το σύστημα δε με προειδοποιεί....
Δήλαδή αν από το 30 πέσει στο 20 σιγά σιγά ..... δε το θεωρεί βλάβη?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα κάνει θόρυβο ο πιτσιρικάς πίσω...!!! και δεν εχω καν M packΕρώτηση
Αέρα κάθε πότε πότε βάζετε.... πέφτει ο αέρας και το σύστημα δε με προειδοποιεί....
Αέρα πάντα κάθε φορά που φουλάρω......και με τέτοιες καταναλώσεις που έχει, 1-2 φορές το μήνα.....
Πόσο γρήγορα πάει από το 30 στο 20? Μήπως χάνει από κάπου....
-
καλο μηνα!!!!
εγω κοιταζω τον αερα και μετα κανω ρισετ καθε φορα στο συστημα!!!
αυτο μια φορα τον μηνα τουλαχιστον...
Ο χρήστης coyote έγραψε:
να βάλω αλουμίνιο στα παράθυρα γύρω γύρω? Πόσο να κάνει?450Ε πανω κατω...αλλα αυτο το 2005
καλο φθινοπωρο κι ολας!
-
Χρήστο 18άρες έχεις?
Ναι. 225/40/18 εμπρός, 255/35/18 πίσω.
τι να σου πω παραξενο μου φαινεται, νταξει να ταν κανα αλλο αυτοκινητο αλλα σε bmw αυτο δεν πρεπει να ειναι φυσιολογικο , αρα καλυτερα να το κοιταξεις
Δεν είναι φυσιολογικό να κάνει θόρυβο η ηλιοροφή όταν είναι ανοιχτή στα 250;
δε λεω οταν ειναι ανοικτη , εκει εννοειται οτι γινεται χαμος.μιλαω για οταν ολα ειναι κλειστα
εκει εμενα ειναι χρηματοκιβωτιο. σε αλλα μου αυτοκινητα οι θορυβοι αρχιζουν απο τα 140 , σε premium γερμανικο ειτε 150 ειτε 250 δεν πρεπει να ακουγεται τιποτα
αρα πρεπει να το κοιταξεις
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα κάνει θόρυβο ο πιτσιρικάς πίσω...!!! και δεν εχω καν M packΕρώτηση
To σύστημα προειδοποιεί για σκασμένο ελαστικό, επειδή παρακολουθεί τις περιστροφές που κάνει ο τροχός.
Δε προειδοποιεί όμως να βάλεις επιπλέον αέρα.
-
Το μεσημέρι - σε κανα 2ωρο - έχω ραντεβού με τον φίλο από την BMW για να δοκιμάσω ένα 320i με το κιτ ανάρτησης αυτό, φοράει όμως αυτό 18άρες ζάντες (M-Pack) και θα δω πόσο κοπανάει....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...Καλησπέρα,
Το πρωί έκανα τη δοκιμή που έλεγα, πήγα σε διάφορους δρόμους και διαπίστωσα τα εξής:
-
Είναι πιο χαμηλό το αμάξι, σε σχέση με ένα που έχει M-Pack και πολύ πιο χαμηλό σε σχέση με ένα απλό, σαν το δικό μου. Όπερ σημαίνει πως βρίσκεις από κάτω με το παραμικρό...
-
Η άνεση μειώνεται κατά 50% σε σχέση με την απλή ανάρτηση και κατά το 1/3 σε σχέση με την M-Pack (λόγια πωλητή).
-
Στις στροφές πραγματικά είναι απίστευτο το κράτημα, λες και παίρνεις άλλο αμάξι!! Εξόδους Autobahn με 30-50ΚΜ τις παίρνεις με 80-100ΚΜ και δεν καταλαβαίνει και πολλά....
-
Σε παλιούς δρόμους (ψάξαμε να βρούμε εδώ) με ανωμαλίες, το κοπάνημα είναι πολύ αισθητό, ενοχλητικό θα έλεγα (βέβαια φορούσε 18άρες το αμάξι δοκιμής). Φαντάζομαι στους Ελληνικούς καρόδρομους πως θα είναι......εκτός κι αν έχει κάποιος τις 16άρες ακόμα.
-
Η ευστάθεια στον αυτ/δρομο είναι υποδειγματική, αλλαγές πορείας με πολλά χιλιόμετρα εκτελούνται χωρίς 2η σκέψη.
Over all , η σκέψη μου είναι πως θα είναι Too Much για τα δεδομένα ενός οικογενειάρχη με 2 παιδιά, οπότε ακυρώνεται η σκέψη για αγορά του.
Όσοι θέλουν να το αγοράσουν δε φθηνότερα από Ελλάδα, πατήστε εδώ να δείτε το link από το μαγαζί που τα πουλάει (κι έχει κι άλλα καλούδια).
Τίθεται σε εφαρμογή πλέον το σχέδιο (β)....
Σχέδιο (β): Αγορά και τοποθέτηση νέου σαλονιού M-Pack (δερμάτινο)
-
-
Ξέρετε κανένα που να το θέλει:
viewtopic.php?f=9&t=37569
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ξέρετε κανένα που να το θέλει:viewtopic.php?f=9&t=37569
Νίκο είναι αυτό που σου πήρα εγώ από εδώ ε??
-
Ξέρετε κανένα που να το θέλει:
viewtopic.php?f=9&t=37569
Νίκο είναι αυτό που σου πήρα εγώ από εδώ ε??
Yes mate
BMW FORUM