Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Το μεσημέρι - σε κανα 2ωρο - έχω ραντεβού με τον φίλο από την BMW για να δοκιμάσω ένα 320i με το κιτ ανάρτησης αυτό, φοράει όμως αυτό 18άρες ζάντες (M-Pack) και θα δω πόσο κοπανάει....σε Γερμανικούς δρόμους βέβαια...
Καλησπέρα,
Το πρωί έκανα τη δοκιμή που έλεγα, πήγα σε διάφορους δρόμους και διαπίστωσα τα εξής:
-
Είναι πιο χαμηλό το αμάξι, σε σχέση με ένα που έχει M-Pack και πολύ πιο χαμηλό σε σχέση με ένα απλό, σαν το δικό μου. Όπερ σημαίνει πως βρίσκεις από κάτω με το παραμικρό...
-
Η άνεση μειώνεται κατά 50% σε σχέση με την απλή ανάρτηση και κατά το 1/3 σε σχέση με την M-Pack (λόγια πωλητή).
-
Στις στροφές πραγματικά είναι απίστευτο το κράτημα, λες και παίρνεις άλλο αμάξι!! Εξόδους Autobahn με 30-50ΚΜ τις παίρνεις με 80-100ΚΜ και δεν καταλαβαίνει και πολλά....
-
Σε παλιούς δρόμους (ψάξαμε να βρούμε εδώ) με ανωμαλίες, το κοπάνημα είναι πολύ αισθητό, ενοχλητικό θα έλεγα (βέβαια φορούσε 18άρες το αμάξι δοκιμής). Φαντάζομαι στους Ελληνικούς καρόδρομους πως θα είναι......εκτός κι αν έχει κάποιος τις 16άρες ακόμα.
-
Η ευστάθεια στον αυτ/δρομο είναι υποδειγματική, αλλαγές πορείας με πολλά χιλιόμετρα εκτελούνται χωρίς 2η σκέψη.
Over all , η σκέψη μου είναι πως θα είναι Too Much για τα δεδομένα ενός οικογενειάρχη με 2 παιδιά, οπότε ακυρώνεται η σκέψη για αγορά του.
Όσοι θέλουν να το αγοράσουν δε φθηνότερα από Ελλάδα, πατήστε εδώ να δείτε το link από το μαγαζί που τα πουλάει (κι έχει κι άλλα καλούδια).
Τίθεται σε εφαρμογή πλέον το σχέδιο (β)....
Σχέδιο (β): Αγορά και τοποθέτηση νέου σαλονιού M-Pack (δερμάτινο)