-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
....μου εδόθη αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα 120d Cabrio....
Για πές εντυπώσεις από τον Άσσο Cabrio.
Αύριο που θα το παραδώσω αγαπητέ........αφού μάθω πρώτα πως ανοίγει η οροφή.
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....μου εδόθη αυτοκίνητο αντικατάστασης ένα 120d Cabrio....
Για πές εντυπώσεις από τον Άσσο Cabrio.
Αύριο που θα το παραδώσω αγαπητέ........αφού μάθω πρώτα πως ανοίγει η οροφή.
παίρνεις το μαχαίρι το τεράστειο απο την κουζίνα... δεν είναι τίποτα... δυο τρύπες!
-
A, ωραίο είναι ρε ξεσκέπαστο.......εντός πόλης μόνο το δοκίμασα τώρα και είναι πολύ δροσερό.....έχει γούστο και είναι ωραίο αρκεί να μην βγεις σε αυτ/δρομο διότι σου παίρνει τα αφτιά ο αέρας-θόρυβος.....
Νομίζω πως η μεταλλική οροφή (Ε93 του αφεντικού) είναι πιο χλιδάτη από αυτή την υφασμάτινη......πλάκα έχει πως ανοίγει πάντως.
Από γκάζια τα ίδια αλλά με καλύτερη απόκριση, 2,0d και αυτό με 18άρες όμως...
ΥΓ: Επόμενη δοκιμή είναι στην Autobahn ξεσκέπαστο και σε Roundabout χωρίς DSC+DTC...
-
Σε autobahn ξεσκέπαστος.... φόρα κράνος....
Βασικά σήκωσε τα παράθυρα όλα. Ψάξε να δεις αν έχει το αλεξινέμιο πουθενά κρυμμένο και τοποθέτησέ το, αλλιώς θέλεις κράνος για πάνω από 140... Βέβαια όταν είμαστε πιο νέοι και ελεύθεροι και με την κατάλληλη 'παρέα' δεν χρειαζόταν τίποτα αλλά τότε ήταν αλλιώς!
Αν έχει ήλιο μην ξεχάσεις και το αντηλιακό ή μακρύ παντελόνι και μανίκια. -
Τηλεφωνικό update για την πρόοδο της εγχείρησης: Πρώτα κάνουν ένα update στο software διότι είχε βγεί νέα έκδοση (ανεξάρτητο από την εγκατάσταση των φώτων).........(ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αύξηση της ιπποδύναμης κατά 4 ίππους και μείωση κατανάλωσης κατά 5-7%)*......τρέμε Χρήστο!!
Έπεται η αφαίρεση προφυλακτήρα και η εγκατάσταση των νέων φανών, μετά του νέου εγκεφάλου φώτων, μετά του διακόπτη, μετά προφυλακτηρας πίσω στη θέση του, μετά νέο software update φώτων, μετά δοκιμή, μετά.......ούφ, κουράστηκα!
*: Αστειεύομαι φυσικά, δεν ξέρω τι διορθώνει το update.
ΥΓ: Η 120d Cabrio φοράει 215/40/18 εμπρός & 235/35/18 πίσω και........κάνει τσαλίμια.
-
Και φυσικά περιμένουμε αναφορά κατανάλωσης ανοιχτό και κλειστό!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σε autobahn ξεσκέπαστος.... φόρα κράνος....
Βασικά σήκωσε τα παράθυρα όλα. Ψάξε να δεις αν έχει το αλεξινέμιο πουθενά κρυμμένο και τοποθέτησέ το, αλλιώς θέλεις κράνος για πάνω από 140... Βέβαια όταν είμαστε πιο νέοι και ελεύθεροι και με την κατάλληλη 'παρέα' δεν χρειαζόταν τίποτα αλλά τότε ήταν αλλιώς!
Αν έχει ήλιο μην ξεχάσεις και το αντηλιακό ή μακρύ παντελόνι και μανίκια.Κράνος Γερμανού Στρτη Β'ΠΠ έχω εδώ, κάνει ή είναι too much??
Κοντομάνικο και βερμούδα με σαγιονάρα Migato φίλε εδώ, έχει 22 C σήμερα....
Αλεξινέμιο έχει πίσω, το έβαλα.....
Και φυσικά περιμένουμε αναφορά κατανάλωσης ανοιχτό και κλειστό!
Τι λες βρε? Ούτε που με νοιάζει, εταιρικό είναι (αντικατάστασης) και τα πετρέλαια πληρωμένα, οπότε....ας κάψει.
ΥΓ: Πρέπει να βρω έρημο roundabout για δοκιμή drift κάποι α στιγμή...
-
μονο σε ερημα roundabout γλυστρατε εσεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μονο σε ερημα roundabout γλυστρατε εσεις?
Εδώ δεν είναι Ελλάδα αγαπητέ, η Αστυνομία και οι πάσης φύσεως 'Αρτέμηδες Μάτσαδες' είναι πανταχού παρόντες.......κι εσύ τα πάντα 'πληρώντες'.....
Φωτό-τεκμήρια του άσσου σε αυτή την ενότητα....
ΥΓ: Είναι το ίδιο χρώμα - εξωτερικά - με το δικό μου, οπότε αυτό το κεραμιδο-καφέ δέρμα θα ταιριάζει..
-
Αν έχει ήλιο μην ξεχάσεις και το αντηλιακό ή μακρύ παντελόνι και μανίκια.
Καλά άμα πάθεις κανένα έγκαυμα μην πεις ότι δεν σε ειδοποιήσαμε.... Επειδή αερίζεσαι δεν συνειδητοποιείς ότι καίγεσαι μέχρι να σταματήσεις... τότε όμως είναι αργά...
Και αν δεν φορέσεις και καπελάκι και καεί το μέτωπό σου ή η μύτη σου τότε δεν βλέπεσαι για όλο το καλοκαίρι....
Καλή διασκέδαση.Εγώ τον χρωματικό συνδυασμό δεν τον βρίσκω τόσο επιτυχημένο... γούστα...
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν έχει ήλιο μην ξεχάσεις και το αντηλιακό ή μακρύ παντελόνι και μανίκια.
Καλά άμα πάθεις κανένα έγκαυμα μην πεις ότι δεν σε ειδοποιήσαμε.... Επειδή αερίζεσαι δεν συνειδητοποιείς ότι καίγεσαι μέχρι να σταματήσεις... τότε όμως είναι αργά...
Και αν δεν φορέσεις και καπελάκι και καεί το μέτωπό σου ή η μύτη σου τότε δεν βλέπεσαι για όλο το καλοκαίρι....
Καλή διασκέδαση.Εγώ τον χρωματικό συνδυασμό δεν τον βρίσκω τόσο επιτυχημένο... γούστα...
Μην μπερδεύεσαι, μιλάμε για Γερμανικό ήλιο.....
Δεν προλαβαίνω και πολλά πολλά, αύριο το παραδίδω πίσω οπότε μια Autobahn (50KM) μου έμεινε μαζί του...
-
BMW considers diesel engine for M series
The Z4 is definitely not getting M treatment
-
-
πόσα Watt καίνε τα xennon σε σχέση με τα απλά .... μπορεί να έχεις και μείωση στην κατανάλωση
με γεια και να τα χαίρεσαι !!! θα δεις το φως το αληθινό !!!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
πόσα Watt καίνε τα xennon σε σχέση με τα απλά .... μπορεί να έχεις και μείωση στην κατανάλωσημε γεια και να τα χαίρεσαι !!! θα δεις το φως το αληθινό !!!
Thanks.....θα τα δοκιμάσω στο αυριανό πολύ μεγάλο ταξίδι (1800ΚΜ)...
SOS Ερώτηση για τα νέα φώτα: Εάν έχετε τον διακόπτη φώτων στο αυτόματο (Α) και έχετε ρυθμίσει από το BC να ανάβουν φώτα ημέρας, ανάβουν μόνο τα δακτυλίδια ή & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα??
Στο δικό μου ανάβουν & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα, εάν θέλω να ανάψουν μόνο τα δακτυλίδια, θα πρέπει να γυρίσω χειροκίνητα το διακόπτη στην 1η θέση δεξιά (μετά το 0)........έτσι είναι σε όλους εσάς με Bi-Xenon (όχι adaptive)??
-
πόσα Watt καίνε τα xennon σε σχέση με τα απλά .... μπορεί να έχεις και μείωση στην κατανάλωση
με γεια και να τα χαίρεσαι !!! θα δεις το φως το αληθινό !!!
Thanks.....θα τα δοκιμάσω στο αυριανό πολύ μεγάλο ταξίδι (1800ΚΜ)...
SOS Ερώτηση για τα νέα φώτα: Εάν έχετε τον διακόπτη φώτων στο αυτόματο (Α) και έχετε ρυθμίσει από το BC να ανάβουν φώτα ημέρας, ανάβουν μόνο τα δακτυλίδια ή & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα??
Στο δικό μου ανάβουν & τα δακτυλίδια αλλά & η μικρή σκάλα (πορείας) ταυτόχρονα, εάν θέλω να ανάψουν μόνο τα δακτυλίδια, θα πρέπει να γυρίσω χειροκίνητα το διακόπτη στην 1η θέση δεξιά (μετά το 0)........έτσι είναι σε όλους εσάς με Bi-Xenon (όχι adaptive)??
Στα φώτα ημέρας ανάβουν ΜΟΝΟ τα δακτυλίδια και τα πίσω φώτα και τα εσωτερικά είναι κάπως πιο φωτισμένα. Δεν ανάβει η πρώτη σκάλα με τα φώτα ημέρας γιατί δεν ανάβουν στο εσωτερικό ούτε τα LED του ατμοσφαιρικού φωτισμού αλλά ούτε και τα όργανα.
Για να ανάψεις τη πρώτη σκάλα, πρέπει να το βγάλεις από το auto χειροκίνητα, όπως λες!
Καλοτάξιδα τώρα τα νέα σου φώτα...αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με τα αλογόνου.
Τέλος, μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι το πακέτο σου έφτασε στο ταχυδρομείο, να πάω να το παραλάβω!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
.....Στα φώτα ημέρας ανάβουν ΜΟΝΟ τα δακτυλίδια και τα πίσω φώτα και τα εσωτερικά είναι κάπως πιο φωτισμένα. Δεν ανάβει η πρώτη σκάλα με τα φώτα ημέρας γιατί δεν ανάβουν στο εσωτερικό ούτε τα LED του ατμοσφαιρικού φωτισμού αλλά ούτε και τα όργανα.Για να ανάψεις τη πρώτη σκάλα, πρέπει να το βγάλεις από το auto χειροκίνητα, όπως λες!
ΟΚ, έλεγα μήπως είναι διαφορετικά στο κιτ αυτό.......παρατήρησα επίσης πως είναι τελείως διαφορετικά τα δικά μου από της Ε93, τα δαχτυλίδια είναι σε απόσταση από το υπόλοιπο φανάρι ενώ στην Ε93 είναι κολλητά......τα δικά σου?? Βάλε μια φωτό να δω, είναι σαν τα δικά μου??
Καλοτάξιδα τώρα τα νέα σου φώτα...αναμένουμε εντυπώσεις σε σχέση με τα αλογόνου.
Αύριο η μεγάλη δοκιμή των 1800ΚΜ.....
Τέλος, μου ήρθε σήμερα ειδοποίηση ότι το πακέτο σου έφτασε στο ταχυδρομείο, να πάω να το παραλάβω!
Εντός χρονοδιαγράμματος είμαστε, είπαν έως Πέμπτη, θυμάσαι?? Και είναι 'πακέτο σου', όχι δικό μου...
-
Καλοδουλευτα και καλο ταξιδι αυριο.
Ενσταση μονο οτι θα ταξιδεψεις χωρις να τα εχεις δοκιμασει πρωτα,αν εχουν κανει καποιο λαθος και σου βγει στο δρομο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλοδουλευτα και καλο ταξιδι αυριο.Ενσταση μονο οτι θα ταξιδεψεις χωρις να τα εχεις δοκιμασει πρωτα,αν εχουν κανει καποιο λαθος και σου βγει στο δρομο;
Σε ευχαριστώ Βασίλη......ο Αρχιμηχανικός σήμερα τα τέσταρε σε δρόμο & στο συνεργείο από τις 14:45 έως τις 16:30.....έβαλε και υπογραφή στο δελτίο επισκευής .....ευχαριστώντας με για την 'δωρεά' των 1750€....
Τι πρόβλημα βρε?? Φανάρια άλλαξε, όχι μηχανή...
-
Μην το γρουσουζευω
Καλο ταξιδι!!!
BMW FORUM