-
Ίσως το αυτόματο αν δεν έχεις προηγούμενη εμπειρία σου φαίνεται αργό γιατί φοβάσαι το γκάζι, τουλάχιστον η δική μου εμπειρία σε αυτό κατέληξε! Αν θέλεις να κατεβάσει δεν πρέπει να πατάς αργά αργά το γκάζι περιμένοντας να δεις πότε θα κατεβάσει αλλά πιο απότομα, υπολογίζει τον ρυθμό μετακίνησης του πεντάλ για να αποφασίσει για αλλαγή. Στην σπόρ ρύθμιση ακούει καλύτερα.
Για τον καθρέφτη το βασικό όπως ειπώθηκε είναι να έχεις επιλέξει τον αριστερό, του οδηγού. Τότε αν έχεις το σωστό configuration αυτοκινήτου (ίσως πχ να χρειάζεται να έχεις ηλεκτρικά καθίσματα) γίνεται το κόλπο.
-
To αυτοκινητο μου αρεσει ολο και περισσοτερο.μερα με τη μερα...Σημερα καναμε αλλα 150 χμ ,μεχρι τωρα .Για το κιβωτιο εχετε δικιο.Σημερα παταγα ελαχιστα γρηγοροτερα το γκαζι και το ενιωθα να ανταποκρινεται αμεσοτερα.Παντως εχουμε ακομα το DS kai to manual...
Τις ανωμαλιες του οδοστρωματος δεν τις φιλτραρει ολες,αλλα ενταξει αυτο ηταν γνωστο.Ισως εκει πληρωνεις το τιμημα της αμεσης οδικης συμπεριφορας.
H καταναλωση σε ρυθμους στρωσιματος,στην εθνικη πηγα μεχρι 160 ,ενω κυριως κινομουν με 130 και αρκετη κινηση σε πολη,ειναι 10.2 lt/100km.
Τον δεξι καθρεπτη δε μπορεσα να τον κανω να κατεβαινει ,οταν βαζω οπισθεν ακομα Παντως οι καθρεπτες ειναι ηλεκτρικα ανδιπλουμενοι,θερμαινομενοι και αντιθαμβωτικοι.Θα δουμε.
Επισης να πω οτι με το iDrive δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερο προβλημα,αν και μερικες λειτουργιες ειναι δυσκολες εν κινησει.
Να και μια φωτογραφια απο το εσωτερικο.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τον δεξι καθρεπτη δε μπορεσα να τον κανω να κατεβαινει ,οταν βαζω οπισθεν ακομα Παντως οι καθρεπτες ειναι ηλεκτρικα ανδιπλουμενοι,θερμαινομενοι και αντιθαμβωτικοι.Θα δουμε.Έκανες αυτό που σου έγραψα παραπάνω?
-
-
Γεια σε ολους
Τον τελευταιο καιρο βρισκομαι σε αναζητηση αυτοκινητου. Κοιταζα το Opel Insignia 1.6t με full extra και μου εβγαινε περιπου στα 26.000. Η γυναικα μου εχει τρελα με τις BMW (οπως και εγω) αλλα δεν κοιταγα καθολου προς τα εκει λογω τιμης.
Με τα πολλα πηγαμε σε αρκετες αντιπροσωπειες BMW και τελικα βρηκαμε μια 320i e90 (To μοντελο πριν το Facelift) με 29.150 (δερματινη - ηλιοροφη - και το πακετα advantage). Εχουμε μεχρι την δευτερα να απαντησουμε αν το θελουμε.
Αξιζει να αγορασει κανεις την e90 πριν το facelift? Βασικα σχεδιαστικα ειναι σχεδον ιδιες οπως επισης και ο κινητηρας! Δεν ξερω τι να κανω! Βοηθηστε!
-
ποσο καιρο εχει που εχει βγει το fl..
απο το ινσιγκνια σιγουρα θα παιρνα τη 320..
εντιτ απο φθινοπωρο του 08...
-
Δεν εχω ιδεα
-
Eνα χρονο τρεχει το φεισλιφτ περιπου. Δεν ειναι ομως τιποτα ριζικες αλλαγες, βαλανε 2 νευρα στο καπο(δεν με ενθουσιαζουν) και κατι αλλα επουσιωση.αλλωστε η επομενη θα βγει σε περιπου 2+- χρονια, οποτε δεν προκειται να 'μπαγιατεψει' στο ματι και ας ειναι προ φεισλιφτ.
Tο ινσιγκνια εχει τη γοητεια του τουρμπο και του φρεσκου. H 320 εχει πολλα περισσοτερα +.οποτε θα ειμαι λιτος και σαφης: μην κανεις καμια στραβη και πας απο οπελ μερια, πηγαινε αυριο κιολας στη bmw και ειναι ΣΙΓOYPO οτι δεν θα το μετανοιωσεις! Tι χρωμα ειναι ξερεις ;
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Eνα χρονο τρεχει το φεισλιφτ περιπου. Δεν ειναι ομως τιποτα ριζικες αλλαγες, βαλανε 2 νευρα στο καπο(δεν με ενθουσιαζουν) και κατι αλλα επουσιωση.αλλωστε η επομενη θα βγει σε περιπου 2+- χρονια, οποτε δεν προκειται να 'μπαγιατεψει' στο ματι και ας ειναι προ φεισλιφτ.Tο ινσιγκνια εχει τη γοητεια του τουρμπο και του φρεσκου. H 320 εχει πολλα περισσοτερα +.οποτε θα ειμαι λιτος και σαφης: μην κανεις καμια στραβη και πας απο οπελ μερια, πηγαινε αυριο κιολας στη bmw και ειναι ΣΙΓOYPO οτι δεν θα το μετανοιωσεις! Tι χρωμα ειναι ξερεις ;
Εχει μαυρο και Sparkling Grey. Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βαλω τιποτα extra οποτε αξιζει η τιμη (29.150) να θυσιασω μερικα extra που θα ηθελα να βαλω?
-
Ο χρήστης diwali33 έγραψε:
Γεια σε ολουςΤον τελευταιο καιρο βρισκομαι σε αναζητηση αυτοκινητου. Κοιταζα το Opel Insignia 1.6t με full extra και μου εβγαινε περιπου στα 26.000. Η γυναικα μου εχει τρελα με τις BMW (οπως και εγω) αλλα δεν κοιταγα καθολου προς τα εκει λογω τιμης.
Με τα πολλα πηγαμε σε αρκετες αντιπροσωπειες BMW και τελικα βρηκαμε μια 320i e90 (To μοντελο πριν το Facelift) με 29.150 (δερματινη - ηλιοροφη - και το πακετα advantage). Εχουμε μεχρι την δευτερα να απαντησουμε αν το θελουμε.
Αξιζει να αγορασει κανεις την e90 πριν το facelift? Βασικα σχεδιαστικα ειναι σχεδον ιδιες οπως επισης και ο κινητηρας! Δεν ξερω τι να κανω! Βοηθηστε!
Καλησπέρα,
Λοιπόν εγώ αγόρασα το δικό μου (υπογραφής) 4/2008 και μετά από 6 μήνες ήρθε το FL, μηχανικά δεν έχουν καμμία διαφορά, στο εσωτερικό υπάρχει αλλαγή στους διακόπτες παραθύρων & καθρεπτών (εργονομικά) και άλλοι χρωματισμοί υφασμάτων. Εξωτερικά υπάρχουν τα 2 επιπλέον 'νεύρα' στο καπώ, πλήρη κόκκινα πίσω φανάρια (χωρίς το λευκό για την όπισθεν που έχουν τα πρό-FL) και κατάργηση ορισμένων σχεδίων ζαντών.
Θα έλεγα να το πάρεις εγώ......
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Η μέση κατανάλωσή μου:7λτ/100κμ από 2λτ!
........
Μπράβο Νίκο, αν και 2λιτρο καίει όσο ένα 1.6 προηγούμενης 5ετίας!!
Οι νεότερες επιδόσεις του δικού μου στο συγκεκριμένο τομέα εδώ ........παραθέτω μόνο μία φωτό:
Μέση κατανάλωση καυσίμου = 5,6 λ/100ΚΜ
-
+1 στην ΒΜW
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Επισης να πω οτι με το iDrive δεν αντιμετωπισαμε ιδιαιτερο προβλημα,αν και μερικες λειτουργιες ειναι δυσκολες εν κινησει.Ποιο idrive έχει το απλό Business,το business που δείχνει 2D χάρτες πλοήγησης,το professional με DVD ή το καινούριο με σκληρό δίσκο ;-Kαθένα έχει και διαφορετική διαταξη στα μενου.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τον δεξι καθρεπτη δε μπορεσα να τον κανω να κατεβαινει ,οταν βαζω οπισθεν ακομα Παντως οι καθρεπτες ειναι ηλεκτρικα ανδιπλουμενοι,θερμαινομενοι και αντιθαμβωτικοι.Θα δουμε.
Έκανες αυτό που σου έγραψα παραπάνω?
Ναι Νικο...Μηπως υπαρχει καμια συσχετιση με το radar παρκαρισματος?Θα κοιταξω αν υπαρχει καποια ρυθμιση στο i Drive..
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Γεια σε ολους
Τον τελευταιο καιρο βρισκομαι σε αναζητηση αυτοκινητου. Κοιταζα το Opel Insignia 1.6t με full extra και μου εβγαινε περιπου στα 26.000. Η γυναικα μου εχει τρελα με τις BMW (οπως και εγω) αλλα δεν κοιταγα καθολου προς τα εκει λογω τιμης.
Καλησπέρα,
Λοιπόν εγώ αγόρασα το δικό μου (υπογραφής) 4/2008 και μετά από 6 μήνες ήρθε το FL, μηχανικά δεν έχουν καμμία διαφορά, στο εσωτερικό υπάρχει αλλαγή στους διακόπτες παραθύρων & καθρεπτών (εργονομικά) και άλλοι χρωματισμοί υφασμάτων. Εξωτερικά υπάρχουν τα 2 επιπλέον 'νεύρα' στο καπώ, πλήρη κόκκινα πίσω φανάρια (χωρίς το λευκό για την όπισθεν που έχουν τα πρό-FL) και κατάργηση ορισμένων σχεδίων ζαντών.
Θα έλεγα να το πάρεις εγώ......
Ολα τα facelift της BMW (τουλάχιστον στην σειρά 3) από ότι διαβαζω από κατόχους και μή, είναι (ή δείχνει) λίγο ρίξιμο της ποιοτητας ίσως για να βγαίνει φθηνότερο σε κοστολόγιο ενόψη νέου μοντέλου (ή τουλάχιστον έτσι ειναι αυτά που φέρνει η αντιπροσωπεία όσο πλησιαζει η αλλαγή ή από άλλες γραμμές παραγωγής για άλλες αγορες ).
Οσο αφορά τις αλλαγές των ΒΜW στην διαρκεια ζωής εντός μοντέλου,πάντα δεν είναι τόσο σημαντικές απλά μόνο βελτιώσεις (ακόμα και στις αλλαγές κινητήρων),όσο άλλες ανταγωνιστικές εταιρίες, οποτε η αξία της μένει διαχρονική .Γι'αυτό και οι τιμές μεταχειρισμένων αργότερα έχουν ελαχιστες διαφορες προ ή μετά facelift.
Οσο αφορά τα φαναρια στο facelift της σειράς 3, έχει βάλει στα μπροστινά,για φώτα ημερας τα δακτυλίδια που έχουν τα χενον stantard στις εκδόσεις dynamic,αλλά τώρα υπάρχουν και στα απλά φαναρια.Επίσης και φλας με led που δείχνουν κιτς.Επισης τα πίσω φανάρια δείχνουν τώρα ενιαία στις γραμμες με παυλες με led που αναβουν στα φώτα πορείας,και είναι σαφώς αντιαισθητικά αν και πιό κόκκινα.
-
Ο χρήστης diwali33 έγραψε:
Γεια σε ολουςΤον τελευταιο καιρο βρισκομαι σε αναζητηση αυτοκινητου. Κοιταζα το Opel Insignia 1.6t με full extra και μου εβγαινε περιπου στα 26.000. Η γυναικα μου εχει τρελα με τις BMW (οπως και εγω) αλλα δεν κοιταγα καθολου προς τα εκει λογω τιμης.
καλησπερα!ειναι αυτο με τα 170αλογα σωστα;
κατα την γνωμη μου το αμαξι ειναι πιο ομορφο πριν το F/L...
σε αυτην την τιμη το αρπαζεις με την μια...Ε90 320 11ος/2005 με τα 150ατιθασα( ) και δεν εχει κανει ᾽᾽κιχ᾽᾽...
ασε που το αμαξι ειναι πανεμορφο ΕΙΔΙΚΑ σε sparkling grafite....αυτο αν δεις σε καποια φορουμς κανει μπαμ...αν μετα αποφασισεις διαφορα μπαξιματα τυπου νικελακια~μασκα νεφρα~πλαισιο παραθυρων... ζαντουλες μπλακλαιν το αμαξι θα φυσαει...αποψη μου αξιζει τον κοπο.... καινουριο ειναι;
Νικ καταπληκτικη τιμη καταναλωσης....
PuntoLord ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω ΠΟΣΟ θα αυξηθει η καταναλωση σου οταν ερθεις Ελλαδα...
-
Εννοειται καινουργιο! Απλα εχει -24% και το τελος ταξινομισης. Επειδη ειμαι ψιλοασχετος, ξερει κανεις τι αξεσουαρ μπορει να βαλει κανεις στην σειρα3 και για αισθητικη βελτιωση και λειτουργικη?
-
αισθητικα μπαινουν νικελ μασκας τυπου 330 νικελ παραθυρων(πλαισια) τυπου 325~330 επισης φωτακια Μπλακλαιν και μια νικελενια αποληξη εξατμισης.
στειλε μου με ΠΜ το μειλ σου να σου στειλω φωτογραφιες απο το δικο μου σε χρωμα γραφιτη να δεις πως το εχω...αυτα εγιναν στην αντιπροσωπεια πριν το παρω επιτοπου.....λειτουργικες δεν εχω υποψην...εχει αναδιπλουμενο πισω καθισμα;
αν και μενα ακομα δεν χρειαστηκε...καινουριο;;;;;;;;
ΤΟ ΠΗΡΕΣ!!!!!! -
Σου εστειλα το mail. Τι εννοεις επιτοπου? Φανταζομαι θελουν χρονο για να μπουν
-
Εμένα παιδιά αυτές οι ατάκες ότι το FL εχει χειρότερη ποιότητα δεν το πιστεύω
Από θέμα ποιότητα έχω διαβάσει ότι ειναι καλύτερο (γι αυτό και το πήρα) Το έχω 2 βδομάδες)
Τωρα για την ομορφιά. Εμένα μου αρέσει περισσότερο το FL γι αυτό και το πηρα
Τωρα, όταν αγοράζεις κάτι που είναι εδώ το αγοράζεις όπως είναι. Το πακέτο advantage υπήρχε παλιά ενώ τώρα δεν υπάρχει
Νομίζω ότι η τιμή του όμως ήταν κοντά στα 37, άρα με την ηλιοροφή θα είχε κοντά στα 38500Τωρα σχετικά με το αμάξι μιας και πήγα και λίγο εθνική οδό
Πολύ ωραίο στο δρόμο αλλά προερχόμενος από του TYPE-R ομολογώ ότι είχα ξεχάσει ότι αργεί να αρπάξει το αμάξι και είναι πιο αργό. Δεν είχα συνηθίσει να μου κολλάνε στα 160 και να πρέπει να κάνω στην Ακρη.. (το στρώνω κιόλας)
Με το ταπερ ότι και να ερχόταν από πίσω επιτάχυνα μέχρι 210 και μετά έκανα στην άκρη (εχετε ακουσει την πεθερά μου!!!!)Πάντως μιλούσαμε με τη γυναίκα μου και τα παιδιά πίσω κανονικά και δεν φώναζε κανένας.... (κουρτινάκια ο βλάχος (εγώ δηλαδή) κλιματισμός και άνεση στις στροφες...
δε κουραστηκαν τα χερια μου καθολου....
αυτα....
BMW FORUM