-
Εφόσον έχεις τα φώτα ανοιχτά πιτσιλάει κάθε πέντε πιτσιλήματα!
Αν τα φώτα είναι κλειστά δεν πιτσιλάει στα φανάρια, τελεία. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν τα φώτα είναι κλειστά δεν πιτσιλάει στα φανάρια, τελεία.σωστος..
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν τα φώτα είναι κλειστά δεν πιτσιλάει στα φανάρια, τελεία.αρα δουλευει ακριβως οπως στα vag,γιατι βγαινουν θεωριες με αλγοριθμους τοτε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αν τα φώτα είναι κλειστά δεν πιτσιλάει στα φανάρια, τελεία.αρα δουλευει ακριβως οπως στα vag,γιατι βγαινουν θεωριες με αλγοριθμους τοτε?
ΚΑθε φορα που σβηνεις τα φωτα κανει reset και ξεκινα απο την αρχη το μετρημα?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΚΑθε φορα που σβηνεις τα φωτα κανει reset και ξεκινα απο την αρχη το μετρημα?
στην αρχη της καθε βολτας που χρησιμοποιω τα πιτσιλιστηρια πεταγονται και τα πλυστικα δεν χρειαζεται να περασουν 5 πιτσιλισματα του παρπριζ.
συνεχομενα (να πιτσιλισω να σβησω τα φωτα να τα αναψω παλι και να ξαναπιτσιλισω) δεν το χω κανει για να πω την αληθειαεγω παντως πιστευω οτι τα πλυστικα απλα θελουν καποιον χρονο για να κανουν 'reload' ο οποιος αντιστοιχει σε 5 συνεχομενα πιτσιλισματα του παρπριζ.
ειναι οπως ειπα πιο πριν σαν την δονηση του msn οπου δε μπορεις να στελνεις συνεχεια δονησεις στον αλλο, πρεπει να περασει καποια ωρα, μπορεις ομως να πατας το κουμπι της δονησης συνεχομενα κι ας μην γινεται τιποτα, μπορεις ομως μεσω τον αποτυχημενων προσπαθειων να υπολογισεις το χρονο μεταξυ των επιτρεπομενων δονησεων
(τρομερη θεωρια ) -
Καλά το υποψιάστηκα οτι δε βγάζεις άκρη μ'αυτά, μέχρι στιγμής πάντως δεν τα έχω δει να δουλεύουν (φανταστείτε το σκηνικό να προσπαθώ), εκτός αν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τα βαρέθηκε και τα γείωσε. Το μάνιουαλ λέει πάντως με ανοιχτά φώτα (μεσαία τουλάχιστον) και ...'σε λογικά χρονικά διαστήματα'. By the way στο υγρό πλύσης βάζουμε κάτι συγκεκριμένο; Έβαλα απιονισμένο νερό την τελυταία φορά, μιας και στο βενζινάδικο που ρώτησα για ενα καθαριστικό που είχα ακούσει, περίμεναν να το φέρει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
εγω βαζω σαπουναδα απο το praktiker με 1.20 ευρω (ανεβηκε πριν απο μερικους μηνες ηταν 1 ευρω )
αδειαζεις το μπουκαλακι με τη σαπουναδα που ειναι 250 ml και μετα συμπληρωνεις μερικα λιτρα νερο.
ειμαι ευχαριστημενος -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω βαζω σαπουναδα απο το praktiker με 1.20 ευρω (ανεβηκε πριν απο μερικους μηνες ηταν 1 ευρω )
αδειαζεις το μπουκαλακι με τη σαπουναδα που ειναι 250 ml και μετα συμπληρωνεις μερικα λιτρα νερο.
ειμαι ευχαριστημενοςΝα μου πεις να πάμε μαζί για οικονομία...
-
Μετά από σύντομη αναζήτηση:
They are switched on during the first wash after pressing the start/stop button AND lights are switched on
It is then off for 7 minutes UNLESS you operate the windscreen washer 5 times within those 7 minutes
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ειμαι ευχαριστημενοςΝα μου πεις να πάμε μαζί για οικονομία...
τα 20 λεπτα ειναι + 20% στην τιμη.δε με νοιαζει που ειναι τοσο μικρο το ποσο αλλα το οτι τετοια ποσοστιαια αυξηση ειναι κλεψια
(και ναι ειμαι τσιπης!) -
Κάποιος γνωστός έβαζε στην προηγούμενη σειρά 320ι μια μεζούρα-καπάκι,Αva για τα πιατα,και δεν είχε πρόβλημα.
-
Το χειμώνα βάζω ένα μπουκάλι μπλε οινόπνευμα για να μη παγώνει. Το καλοκαίρι μισό μπουκάλι οινόπνευμα φτάνει για να καθαρίζει. Δεν είναι τόσο καλό όσο το έτοιμο καθαριστικό αλλά ένα μπουκάλι μπλε οινόπνευμα κάνει 80 λεπτά. Αν προσθέσεις και λίγο μπλε sonax γίνεται αρκετά καλό.
-
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι ευτυχής κάτοχος μια Μ3 Ε92, την οποία πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένη σε κόκκινο χρώμα (melbournerot metallic), χειροκίνητη, με το Μ drive και την ηλεκτρονική ανάρτηση (EDC).
Ότι και να πω είναι λίγο, έχω τρελαθεί εντελώς. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα τόσο πολύ να αποκτήσω και τελικά έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά σαν και μένα -
με γεια !!!!! αν τώρα σου πούμε ότι όλοι θέλουμε βόλτα ???
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
με γεια !!!!! αν τώρα σου πούμε ότι όλοι θέλουμε βόλτα ???Ευχαριστώ πολύ johnkyr. Μην ανησυχείς, πρώτος ο MANGO έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός!!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
με γεια !!!!! αν τώρα σου πούμε ότι όλοι θέλουμε βόλτα ???
Ευχαριστώ πολύ johnkyr. Μην ανησυχείς, πρώτος ο MANGO έχει ήδη πάρει το βάπτισμα του πυρός!!
Θέλουμε φωτό
Το κόκκινο και το μπλε είναι τα πιο ταιριαστά! Ειδικά το κόκκινο που είχα δει από κοντά οταν πρωτοκυκλοφόρησε ήταν σκέτη κόλαση!
Καλοτάξιδο φίλε μου! Γρήγορα, ευχάριστα, ασφαλή και απροβληματιστα χλμ εύχομαι! -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Το χειμώνα βάζω ένα μπουκάλι μπλε οινόπνευμα για να μη παγώνει. Το καλοκαίρι μισό μπουκάλι οινόπνευμα φτάνει για να καθαρίζει. Δεν είναι τόσο καλό όσο το έτοιμο καθαριστικό αλλά ένα μπουκάλι μπλε οινόπνευμα κάνει 80 λεπτά. Αν προσθέσεις και λίγο μπλε sonax γίνεται αρκετά καλό.Βάζεις πολύ οινοπνευμα νομίζω... Τα μάκτρα των καθαριστήρων δεν την...ακούν;
Νομίζω πως τα περισσότερα από αυτά τα καθαριστικά, έχουν λίγη αιθανόλη (για να μην παγώνει το χειμώνα), αλλά όχι τόση όση βάζεις εσύ. Καλή και οικονομική λύση είναι το καθαριστικό τζαμιών (Ajax, Forte κλπ κλπ), μόνο που κι αυτό θέλει με ρέγουλα γιατί αν βάλεις πολύ βγάζει πολλή σαπουνάδα...Εγώ έχω πάρει κάτι πάμφηνα από το ALDI , αλλά τελευταία δεν κυκλοφορώ παρά ελάχιστα το αυτοκίνητο και τα έχω να κάθονται στο μπαλκόνι!
Αυτά παθαίνεις αν είσαι...τσιγκούνης!
-
Ο χρήστης MICZ έγραψε:
Παιδιά εδώ και λίγο καιρό είμαι ευτυχής κάτοχος μια Μ3 Ε92, την οποία πήρα ελαφρώς μεταχειρισμένη σε κόκκινο χρώμα (melbournerot metallic), χειροκίνητη, με το Μ drive και την ηλεκτρονική ανάρτηση (EDC).
Ότι και να πω είναι λίγο, έχω τρελαθεί εντελώς. Ήταν κάτι το οποίο ήθελα τόσο πολύ να αποκτήσω και τελικά έγινε πραγματικότητα. Είναι μεγάλο παιχνίδι για μεγάλα παιδιά σαν και μέναπαιδακι θα μας παιξεις;;;;;
τι να πω....
κανε ερωτα οσο μπορεις..... -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Το κόκκινο και το μπλε είναι τα πιο ταιριαστά! Ειδικά το κόκκινο που είχα δει από κοντά οταν πρωτοκυκλοφόρησε ήταν σκέτη κόλαση!
Καλοτάξιδο φίλε μου! Γρήγορα, ευχάριστα, ασφαλή και απροβληματιστα χλμ εύχομαι!Ευχαριστώ πάρα πολύ iliasp. Είναι ακριβώς ίδιο με αυτό που πρωτοκυκλοφόρησε στο internet και πρωτοπαρουσιάστηκε στον διεθνή τύπο. Ακόμα και το σαλόνι είναι μπεζ δέρμα (novillo Bamboo Beige) και φυσικά με την carbon οροφή το navi και τις 18άρες.
-
περιμενουμε φωτο να θαυμασουμε!
BMW FORUM