-
ΕΧΩ ΤΟ 5 ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΕΚΤΙΜΗΜΕΝΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΟΠΙΟΣ ΤΟΙ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΕΙΜΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΑ
-
Εκδοση, κυβικα, αλογα κτλ?
Τι ζημιες εβγαλε?
Λιγο υπερβολικο σε βρισκω παντως...Τιποτα θετικο εχει το αμαξι?
-
Εχει καλα κρατηματα ωραια φρενα γενικα σου δινει την αισθηση ασφαλειασ και ανεσης
Εγω οταν το πρωτοπηρα μετα απο 2 μηνες μου αναψε το λαμπακι για τα λαδια εκει ψιλοτρελλαθηκα λιγο αλλα το ξεπερασα αφου μου εξηγησανε οτι τα γερμανικα τσιμπανε λαδια αλλα αργοτερα εμαθα οτι εχουν προβληματικα ελατηρια
Μετα αλλαξα 2 φορεσ αεροσακο τιμονιου γιατι ξεφλουδισε 2 φορες πηγα για αλλαγη πλαστικου λιγο πιο δεξια απ το τιμονι για ετριζε συνεχεισ μου χει καψει πολλεσ φορες φωτα μια φορα που προσπαθησα να αλλαξω τα μπροστινα φωτα και να βαλω αλλες λαμπες μου αναψε λαμπακι εγλεφαλου αεροσακου το ραδιοφωνο δεν ανοιγε με τιποτα αλλα εκει που τα πηρα στο κρανιο ειναι οτι στισ 39000 χιλιομετα μου εβγαλε δισκο πλατω και με αφησε και μολισ του ρωτησα τι φταιει μου ειπανε απο τη χρηση και μετα απο αυτο χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο αλλα τεσπα δεν θελω να μιλαω γι αυτο εγω απλα μια ερωτηση εκανα για το 116 μηπως ξερεισ να μου πεις? -
Οι 116i στην αρχή έβγαζαν στάνταρ κολώνα τιμονιού σαν πρόβλημα...εκτός από αυτό τίποτε άλλο. Τώρα πλέον έχουν φτιαχτεί αυτά...και δε βγάζει προβλήματα.
Γενικά προβληματικό δεν είναι...και να σου πω από το δικό μου με 17άρες και ανάρτηση Μ στους δρόμους της Αθήνας μετά από 11Κ κμ δε κάνει κιχ! Γενικά είναι πολύ στιβαρό και το πλαίσιο είναι βράχος. Κρατήματα καλά, φρένα τέλεια και τιμόνι επίσης πολύ καλό.
Το θέμα του είναι οι επιδόσεις που είναι απελπιστικές και το αυτοκίνητο είναι απλά αργό.
-
Ειναι τοσο πολυ αργο?????
-
Ο χρήστης radioforce έγραψε:
Ειναι τοσο πολυ αργο?????Ohh yes!
Πήγαινέ τη μια βόλτα να το διαπιστώσεις.
-
Εγω βασικα δεν ειμαι και πολυ του γκαζιου αλλα δε νομιζω να ειναι πιο πολυ αργο και απο το γκολφ
Τι επιταγχυνση εχει? -
-
δεν δουλευει
-
Ο χρήστης radioforce έγραψε:
Εγω βασικα δεν ειμαι και πολυ του γκαζιου αλλα δε νομιζω να ειναι πιο πολυ αργο και απο το γκολφ
Τι επιταγχυνση εχει?Εμένα το λινκ μου ανοίγει μια χαρά.
Ποιο Golf έχεις να σου πω αν είναι πιο αργό ή όχι. Πιο αργό από το 1.4 FSI ΔΕΝ είναι...αλλά πιο αργή από το 1.6 FSI και τα TSI είναι.
Βέβαια τώρα με τα 122 άλογα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα...αλλά παραμένει αργή.
Μια βόλτα νομίζω θα σου απαντήσει πολλά ερωτήματα...και επειδή στους υπόλοιπους τομείς είναι απλά τέλεια και δε σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις...πάρτη...σε 3θυρη!
-
Ο χρήστης navouxodonosoras έγραψε:
όσον αφορά το αμάξι μου, παραλίγο να πάρω ζάντες και αναρτήσεις στα χέρια στην αριστοτέλους που ενώνει την παπανικολή με μεσογείων. έχει μια τάφρο, ναααααααααααααααα... προσοχή σε όλος! εκτός κι αν κυκλοφορείται με Μ113 οπότε....
το παντάκι είναι στα αζήτητα, μάλλον την έχει καταβρεί η αδελφή της κοπελιάς μου που το χρησιμοποιεί προς το παρόν! το 335 το τέλειο αμάξι πόλης έχει γίνει για μένα πλάκα πλάκα. κατάνάλωση 7.3λτρ μέση! το πάνω κάτω αθήνα θεσσαλονίκη υπέροχο και better than airplane. Δύο κλησεις μέχρι στιγμής, κ μία για παρκάρισμα. Νομίζω ότι καλά πάω...
το μόνο που σκέφτομαι να αλλάξω τα λάστιχα σε Pzero Rosso, έχεις κανείς αποψη;ΥΓ. με χρονόμετρο χεριού, 0-100 λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα, 50-180, 8 σκάρτα...
/gΛογικά κ η 5η σπινιάρει?
Ενα μπλοκέ το σκέφτεσαι?καλημέρα, μέρος της βελτίωσης ήταν να έχει κ μπλοκέ
Η 5 δεν σπινιάρει, αλλά άνετα 1η, 2α, τις αλλάζεις σε στάση... -
Δε θα το έβαζα ποτέ, αλλά αν σου αρέσει εσένα, γιατί όχι;
-
-
γιατι, αν και οταν βγει ενα καλο τουρμπατο μοτερ, πιστευεις οτι θα ειναι φθηνοτερο απο το υπαρχον 2λιτρο?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
γιατι, αν και οταν βγει ενα καλο τουρμπατο μοτερ, πιστευεις οτι θα ειναι φθηνοτερο απο το υπαρχον 2λιτρο?Θα είναι φθηνότερο ΚΑΘΕ χρόνο καμιά 300άρα μόνον από τέλη και ασφάλειες... Βάλε και την χαμηλότερη κατανάλωση, βάλε και τις καλύτερες επιδόσεις, θα κόψει λίγο και την τιμή αφού θα έχει τους φόρους για 1.6, συνολικά θα βγει αρκετά φθηνότερο...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
γιατι, αν και οταν βγει ενα καλο τουρμπατο μοτερ, πιστευεις οτι θα ειναι φθηνοτερο απο το υπαρχον 2λιτρο?
Θα είναι φθηνότερο ΚΑΘΕ χρόνο καμιά 300άρα μόνον από τέλη και ασφάλειες... Βάλε και την χαμηλότερη κατανάλωση, βάλε και τις καλύτερες επιδόσεις, θα κόψει λίγο και την τιμή αφού θα έχει τους φόρους για 1.6, συνολικά θα βγει αρκετά φθηνότερο...
σιγα μη σου κανει και δωρο καμια Ουκρανεζα για τις κρυες νυχτες του Χειμωνα.
για τη BMW μιλαμε, αλλωστε αν το κανει απαξιωνει τις χ20 χ23
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα είναι φθηνότερο ΚΑΘΕ χρόνο καμιά 300άρα μόνον από τέλη και ασφάλειες... Βάλε και την χαμηλότερη κατανάλωση, βάλε και τις καλύτερες επιδόσεις, θα κόψει λίγο και την τιμή αφού θα έχει τους φόρους για 1.6, συνολικά θα βγει αρκετά φθηνότερο...
σιγα μη σου κανει και δωρο καμια Ουκρανεζα για τις κρυες νυχτες του Χειμωνα.
για τη BMW μιλαμε, αλλωστε αν το κανει απαξιωνει τις χ20 χ23
Ωχούυυυ! Θα ποινικοποιήσουμε και την...ελπίδα σ'αυτό το φόρουμ πια!
-
σε προσγειωνω στη πραγματικοτητα...
αλλιως, υπαρχουν και τα skoda, seat -
Άμα η BMW δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, τότε θα παίξει και σε μικρότερα κυβικά με turbo. Η αγορά και οι νόρμες διοξειδίου του άνθρακα θα μετρήσουν σε αυτές τις αποφάσεις, όχι η ελληνική ιδιαιτερότητα.
-
Ένα μικρό μοτέρ με turbo είναι καθαρότερο από ένα μεγαλύτερο ατμοσφαιρικό;
BMW FORUM