-
Ενα pdf που εξηγεί τη δυναμική συμπεριφορά των αυτοκινήτων και τη λειτουργία των ηλεκτρονικών της BMW
BMW Physics of drivingVIDEO .... πως κατασκευάζονται οι BMW
Press Shop
Body Shop
Paint Shop
Aseemply -
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Για πείτε μου τη γνώμη σας.
520i, steptronic, μοντέλο '00, 77000χλμ, δερμάτινα καθίσματα με μνήμες, cd-changer, cruise control, και άλλα έξτρα, χρώμα biaritz blue, σε άριστη κατάσταση.Τι θεωρείται δίκαιη τιμή για το παραπάνω?
τι να προσέξει κανείς?
Τι έχει να συνατήσει μπροστά του από άποψη service ή γνωστών προβλημάτων (αν υπάρχουν).
Overall αξίζει, ή να πάει κανείς για μοντέλο μετά face lift, και μηχανή 2200 και 170 Hp. Είναι αισθητή η διαφορά τους?Εξαρτάται. Αν είναι τέλος του 00' μπορεί να είναι διπλό vanos και έχει σημασία στην τιμή αυτό. Αν είναι από έμπορο κατά 99% τα χιλιόμετρα θα είναι γυρισμένα. Αν τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθή και τα χιλιόμετρα πραγματικά, τότε τα 17.000 είναι μια καλή τιμή.
Όσο για τα facelift μοντέλα με τα 170 άλογα, ναι είναι εμφανής η διαφορά αλλά όχι χαοτική. Προφανώς αν το facelift που θα βρεις είναι χειροκίνητο, τότε θα είναι ακόμα πιο εμφανής η διαφορά.
ΠΡΟΣΟΧΗ στα steptronic γιατί βγάζουν ζημιές μετά από χιλιόμετρα και το κόστος είναι τεράστιο...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
ΠΡΟΣΟΧΗ στα steptronic γιατί βγάζουν ζημιές μετά από χιλιόμετρα και το κόστος είναι τεράστιο...
Μπορείς να πεις κάτι περισσότερο?
Για τι χλμ μιλάμε? Εχει να κάνει με τη χρήση ή η πλειοψηφία βγάζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα? Για τι κόστος μιλάμε, επισκευή ή αντικατάσταση?Αυτό είναι 04/00, έχει διπλό vanos?
-
Ο χρήστης vmantas έγραψε:
Μπορείς να πεις κάτι περισσότερο?
Για τι χλμ μιλάμε? Εχει να κάνει με τη χρήση ή η πλειοψηφία βγάζει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα? Για τι κόστος μιλάμε, επισκευή ή αντικατάσταση?Αυτό είναι 04/00, έχει διπλό vanos?
Έχει να κάνει με προβλήματα που μπορεί να βγάλουν. Δηλαδή πολύ δύσκολα ένα χειροκίνητο σασμάν σε αντίστοιχο αμάξι θα σου χαλάσει. Είναι πολύ ακριβό στην επισκευή. Μην το ψάχνεις καν...
-
Nα ευχαριστήσω από εδώ το φίλο mpeizanis o οποίος για φουλ inspection II (όπως το περιγράφει το service manual...πράγμα το οποίο σπανίως ακολουθείται επακριβώς),συν αλλαγή μικροφίλτων A/C,τοποθέτηση αεριζόμενων δισκοφρένων μπροστά,τοποθέτηση σωληνακίων υψηλής με κατάλληλα υγρά φρένων ,αλλαγή φλαντζας καπακιού κ.α μου πήρε 650 ευρώ μαζί με τα ανταλλακτικά...
Πιστέψτε με,ήταν για πολλά παραπάνω χρήματα...
Χρήστο thanks again!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Nα ευχαριστήσω από εδώ το φίλο mpeizanis o οποίος για φουλ inspection II (όπως το περιγράφει το service manual...πράγμα το οποίο σπανίως ακολουθείται επακριβώς),συν αλλαγή μικροφίλτων A/C,τοποθέτηση αεριζόμενων δισκοφρένων μπροστά,τοποθέτηση σωληνακίων υψηλής με κατάλληλα υγρά φρένων ,αλλαγή φλαντζας καπακιού κ.α μου πήρε 650 ευρώ μαζί με τα ανταλλακτικά...Πιστέψτε με,ήταν για πολλά παραπάνω χρήματα...
Χρήστο thanks again!
τσαμπα του ριχνεις λεφτα, απο τη στιγμη που ο κουκος θα παρει μιτριολι!
θα πρεπει να σε προβληματιζει η συντηρηση που κανει ο κουκος τωρα! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
θα πρεπει να σε προβληματιζει η συντηρηση που κανει ο κουκος τωρα!Του το ξηλώνω σιγά σιγά το αυτοκίνητο
Είμαι άτυχος που δεν έχω ίδιο πίσω άξονα με τη σεντάν....καινούργιο αυτοκίνητο θα έφτιαχνα με το στοκ από την Κoukos Bmw Parts!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
θα πρεπει να σε προβληματιζει η συντηρηση που κανει ο κουκος τωρα!Του το ξηλώνω σιγά σιγά το αυτοκίνητο
Είμαι άτυχος που δεν έχω ίδιο πίσω άξονα με τη σεντάν....καινούργιο αυτοκίνητο θα έφτιαχνα με το στοκ από την Κoykos Bmw Parts!
-
Σωστός!!
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Είμαι άτυχος που δεν έχω ίδιο πίσω άξονα με τη σεντάν....καινούργιο αυτοκίνητο θα έφτιαχνα με το στοκ από την Κoukos Bmw Parts!
Δεν έχω άλλα που να σου ταιριάζουν τρούλη, δυστυχώς! Εκτός...από ένα εξακύλινδρο 2λιτρο και ένα διαφορικό με πιο κοντή σχέση!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είμαι άτυχος που δεν έχω ίδιο πίσω άξονα με τη σεντάν....καινούργιο αυτοκίνητο θα έφτιαχνα με το στοκ από την Bmw Parts!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν έχω άλλα που να σου ταιριάζουν τρούλη, δυστυχώς! Εκτός...από ένα εξακύλινδρο 2λιτρο και ένα διαφορικό με πιο κοντή σχέση!
Τρούλη μην τον ακούς. Δώστο το ρημάδι να σου βρούμε μια μερσέντα να γίνει κι εσύ άνθρωπος!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είμαι άτυχος που δεν έχω ίδιο πίσω άξονα με τη σεντάν....καινούργιο αυτοκίνητο θα έφτιαχνα με το στοκ από την Bmw Parts!
Καλόοοοοο!!!
Τρούλη, μην τον ακούς! Να σε παρασύρει σε επικίνδυνους και ίσιους δρόμους θέλει ο Φόν Εγκάθετερν!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τρούλη, μην τον ακούς! Να σε παρασύρει σε επικίνδυνους και ίσιους δρόμους θέλει ο Φόν Εγκάθετερν!!!
Έχε χάρη που που δεν μπορώ να μιλήσω
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Έχε χάρη που που δεν μπορώ να μιλήσω
εγώ πάντως δεν φταίω...
-
Ερώτηση...
Πόσο θα βρω μεταχειρισμένες Ζ4 1 έως 2 ετών (μόνο 2λιτρες εκδόσεις) και μτχ 320Ci 2.2 facelift 2 έως 3 ετών???
Έχετε καμιά καλή μάντρα στο μυαλό σας?
Από αντιπροσωπεία BMW συμφέρει να πάρεις μτχ BMW? (προσφέρουν 1 χρόνο εγγύηση...)
-
Περίμενε να μπει o AutoTsilis !
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Περίμενε να μπει o AutoTsilis !Ποιός είναι ο κύριος?
-
Ο χρήστης Nikos147 έγραψε:
Ποιός είναι ο κύριος?
Είναι ο φίλος μας ο tsilis, ζωντανή database μετεχειρισμένων.
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ποιός είναι ο κύριος?
Είναι ο φίλος μας ο tsilis, ζωντανή database μετεγχειρισμένων.
BMW FORUM